Kirli Çıkılar )))

okumuştum hatta yazmıştım da
o kısmı unutmuşum
ama gerek eşinin taraftan gerekse deprem vs olaylardan çok sıkıntı çektin
allahtan eşin sağduyulu biri diye hatırlıyorum
şimdi iyisiniz mutlusunuz değil mi

çok şükür bin şükür halimize genelde bende eşime çok anlayışlı oldugumu söylediğimde onun açıklaması hep şöyle olurdu
o bebek benimde bebeğimdi depremi bende yaşadım dünya kadar abimin borcunu ödeyip kardeşim tarafından kandırıldım artık kime güveneceksem
ailem eşime saygısızlık yaptı kırıcı davrandı
sonuç olarak bu kişilerin soy bağına kan bağına olan yakınlığına göre değil yaptıklarına göre tavır sergiliyorum
aynısını senin ailenden biri yapsa sen bana öyle davranmalarına müsade mi edeceksin demişti

kesinlikle haklıydı anne baba apayrı ama artık aile sadece o ve benden ibaret bu çemberi sınırlayamazsak semer vuranımız çok olurdu

seyyah aslında kilom iyi boyuma göre ama ben nedense kilolu olmak istiyorum 1.58 boy şuanda 53 kiloyum.
sigara için de champix diye bir ilaç var. ben de sigara içiyorum da bu ilaçla bırakmayı deneyeceğim bakalım inşallah olur

Karanfilce eltine yuh dedim ama anlattığın gibiyse gerçekten hasta o kadın. Tedavi falan ettirseniz, yazık iki tane de çocuğu var. Allah eşine sabır versin.

Son düzenleme:
yok canım ben hiç hamile kalmadım ama eltim kafasından hamile olduğumu düşünüp güya tebrik ediyo. maksat kilolar. değişik bişey aslına bakarsan ben de anlamadım:111:

aslında şu an kilon iyi canım böyle dursan daha iyi olmaz mı.
benim boy 160 kilom şu an 51(şaka gibi bu rakamı yazacağım hiç aklıma gelmezdi)
sınırım 50 idi ama 1 kilodan bişey olmaz diyorum ve bu kiloda durmayı planlıyorum inşallah.

evet psikoloğa gitmesi lazım.
beni ilk kıskandığı zaman boşanma seviyesine gelmişlerdi.
annesi tokat atmış buna nasıl böyle bişey dersin diye.
kv de de kızdı ama sonra işine gelmedi. tabi nihayetinde iki çocuk var oğlunun evliliği var..
arada sorun yaşıyorlar ama ben geriden izliyorum.
ilk evliliğimde onunla çok kıyas yapıldm.
o çok sessizmiş herşeye boyun eğiyormuş.
şimdi de izlemek çok güzel oluyor.
yere bakanların yürek yakması daha bi güzel olur.

yusum,
canım vücut kitle endeksin 21.2 çıkıyor.
normaali 20-25 arasıymış.
gerçi ben 18-24 arası diye biliyordum ama.
bence gayet normaldesin.
benimki 19.9 çıkıyor benimki de normal.

karanfilce sendemi hamişsin ay inanamıyorum hızla ürüyoruz hatta bölünerek çoğalıyoruz dermişim:) çok sevindim hayırlı olsun gözümdenmi kaçtı acaba topikte ne kadarlık:)

karanfilce sendemi hamişsin ay inanamıyorum hızla ürüyoruz hatta bölünerek çoğalıyoruz dermişim:) çok sevindim hayırlı olsun gözümdenmi kaçtı acaba topikte ne kadarlık:)

selin ben hala merak ediyorum
o arkadaşının arabası var mıydı

herkes eltisinden bahsetmiş benimde iki tane var ama aslına bakarsanız ben fazla tanımıyorum ama şunu söleyebilirim büyüğünü küçüğünden daha çok seveim:) ama ilk tanıştıgımızda küçük olan daha bi iyi gelmişti ön yargılı olmamak lazım senede 2-3 defa görüşürüz telde bayramda seyranda zaten hani touralımda konuşalım olayımız olmadı hep sınırlıyız mesafeliyiz bana sorarsanız ikiside iyi yani bişeylerini görmedim neden çünkü görüşmüorum yani zırt pırt görüşmüorum sadece gerek oldukça:)bunda faklı şehilrerde olamamızın etkisi çok büyük... ben bide ilk başta cadılık yaptım kaynanaya onu görünce kendileride uzak durdular:) sadece küçük olan çok ve gereksiz konuşuyo aldıgı bi kazağı anlatmaya başlasın almadan bi gece öncesinden başlar kazak hakkında onun haricinde pek bi muhattaplıgımız olmadı
ve bu durumdan gayet memnunum:) evleneli daha 5 ay oldu ama 1.5 sene nişanlı kalıp 2 yılda çıkınca konu hakkında yorum yazim didim:)

hayırlı sabahlar canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam ne güzel yazmışsınız okudum şimdi bazılarınıza cevap yazmayı nasipse düşünüyorum ilerleyen saatlerde

aynen katılıyorum
yazdıklarında kendimi gördüm
önce insanca tavırlar , anlaşılmıyorsa kötülüğe gerek yok ama değmeyecek kimselere iyi niyette ısrara da gerek yok

eşine kulak ver
karşındaki kişilere onlar olmadan da pekala hayatın süper yolunda gittiğini , onların tavırlarını umursamadığını hiç de canının mevcut ortamdan yanmadığını hissettir de akılları başlarına gelebiliyorsa gelsin
bence mesafeyi koy gitsin
biraraya gelsen ne olur böyle edepsiz davranan kişilerle biraraya geldiklerinde sanki huyları değişmiş mi olacak gerçekte ?

papatyacım inan boşverrrrrrrrrrrrrrr gitsin

karanfilce ve akıllıbıdıkcım Allah eltilerinize hidayet versin başka da birşey demiyorum

kızlar hayatınızda hiç şunu tespit ettiğiniz oldu mu..
her insan için geçerli değildir ama bazı insanlara iyilik yapar yapar yaranamazsınız.
iyilik yapmayı bırakır ya da biraz ters davranırsınız sizden iyisi olmaz.

eşim hep ilişkilerinde bunu yaşadığını söyler.
ben de yaşıyorum zaman zaman

:)
hımmm,
yanlış tahmin..... :))
kardeşim " abla senin iş çevren, sivil hayattaki şu halini görse,kesinlikle sen olduğuna inanmaz" der.... :))
sanırım durumumu en iyi özetleyen cümle bu...
iş hayatında gayet ciddi,mesafeli,resmi, hatta hatta otoriterim.....
elemanlarımlaysa aram gayet iyidir,hem korkarlar benden,hem de severler beni....:)
ama bir insanı,bir ortamı sever, samimi bulursam,tutamazsın beni,burada olduğu gibi.... :))
yani halet-i ruhiyeme göre her hali alabilme özelliğim var,diyelim :)
bu arada burcum, akrep..... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın arkadaşlar,umarım keyifler yerindedir.... :)

eva canım, yaş itibariyle ablan olabilecek bir yaşta olsam da, sen yine de bana abla deme,olur mu? :)))
farmasiyle, bana göre, birçok ortak yönümüzden biri de, yaşımız.... :))
yaş kemale ermiş olsa da, biz buna yaşlılık değil de,olgunluk diyelim... :)

Cahit Sıtkı Tarancı "yaş 35,yolun yarısı"dese de,kimbilir,belki birçoğumuz için sonu veya sona yakın biryerleridir....
tıpkı kendisi için, 46 yaş,yolun sonu olduğu gibi....

bugün altın nasıl şekillenir acaba..
düşük seyrederse 2 yarım altın miktarı gr almayı düşünüyorum

yusumcum ben sigarayı iradeyi kullanarak bıraktım. çok uzun zaman içtim. bazı günler 2 pakete bile çıktım. şimdi neredeyse 1 yıldır hiç içmiyorum. eşim ilaçla bırakmaya çalıştı. başarılı olamadı. allah yardımcın olsun. sana tavsiyem mümkün olan en kısa zamanda bırak. inan çok şey kazanacaksın.
bundan sonra mesafeli davranabilmeyi umuyorum...teşekür ederim ilginize...

çok özür dilerim, ancak aklıma geldi. birikim hedefini yazmayı unutmuşum. bu ayki birikim hedefim 1200 tl. umarım geç kalmamışımdır.

ayyy böyle demeyin lütfen..
kız kardeşim yok, görümcem yok, eşimin kardeşinin gözüne bakıyorum ki evlensin de benim de artık bir eltim olsun diye nasıl hevesleniorum anlatamam
sanırım kızıma bir kız kardeşi yapmak isteğim de bu sebepten
çok eksikliğini yaşıyorum
yanımda çalışan sekreterime bile ablası gibi davranıyorum nasıl seviyorum kızı
ama tabi kendimi engelliyorum ben onun patronuyum diye
arada tatlı sert yapıyorum..
elti istiyorum işte!!

Allah gönlüne göre verir inşallah canım

herkes öyle olacak diye bi şey yok canım
mesela görümcem gönlüme göre. çok severim.
hatta öğrencimdi geçen yıl mezun oldu daha.
18 yaşında daha ama iyi niyetli benimle hoş sohbet eder.
kıskançlık yapmaz o beni ben de onu severim.

kızlar anneme borcum olan çeyreğin birinin parasına gram altın aldım.

98.33 den

gün içinde düşerse alırım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…