Kirli Çıkılar )))

evet selincim ya...eşim de aynı şeyi söylüyor. keyfini sür diyor da ben insanları kırmak istemiyorum. tersleyince kırılacaklar diye düşünüyorum. ama bir de bu yöntemi deneyeyim bakalım faydası olacak mı???kıskançlık ne kötü bir duygudur ki bu insanları değişik, kırıcı, incitici hale getiriyor. ve ben inanın ki asla kendimi büyük görmem. okuldaki çay servisi yapan abladan tutunda temizlik yapan abiye kadar herkese günaydın der hal hatır sorarım. öğrencilerim (yüksek lisans ve doktora) beni çok severler. aynı şekilde çaycılar, temizlik görevlileri de...başka hocaların öğrencileri gelirler sohbet, muhabbet ederiz.
bir de benim başka bir hatam da insanlar benden uzaklaştıkça ben üstlerine düşüyorum. farkındayım hata ama elimde değil. yapıyorum işte. hal böyle olunca da galiba değişik bir ruh hali içine gidiyorlar.
ama karar verdim komşularımı onlar arayıncaya kadar aramıcam. dayanıcam bu sefer....

papatyacım farmasiye katılıyorum.
kıskanılıyor olabilirsin.
benim de çevremde sürekli kıskanan bi eltim var belki inanamazsın artık gözlerinin hareketinden bile o an kıskanıp kıskanmadığını anlayabiliyorum.
ama beni neden kıskanıyor onu anlamıyorum.
2 tane ikiz bi kız bi oğlan evladı var.bence en büyük zenginliklerden biri sağlıklı evlatlar.
çok tatlılar.

ama psikolojisi bozuk tabi bizimkinin senin arkadaşlarınla kıyas olmaz.
hafif kıskançlıklar değil yani.
1 buçuk yıl önce eşinden kıskandı beni.
hoş, eşini, eşinin teyzesinden bile kıskandı.
şizofrenik bi vaka bizimki.

durumları iyi değil kayınpederim yardım ediyor.
başta kıskandığı nokta bu.
sonra biraz kilolu ama bence çok değil bunu fena halde kafaya takıp beni kıskanıyor.
güzel bi kız ama kendini güzel bulmuyor ve moralini bozuyor.

geçen noldu anlatıyım çok gülceksiniz.
kayınvalidem yemeğe çağıdı. ve özellikle ikimizi de çağırıyor ki aramız düzelsin.
hiç düzelir mi??
selam verip oturuyorum tek kelime etmiyorum.
kv de tartı vardı tartıldım ve kilo aldığımı, aldığım kiloda da sabit kaldığımı görünce sevindim.
buna bozuldu sanırım.
aşağıda özellikle kocasının görmediği bi yerde (kocasından çok korkar) bana ne desin" karanfil merak etme doğumdan sonra verirsin kilolarını, bu arada bebeğin de hayırlı olsun" belli ki bozulmuş, değilse durup dururken niye desin böyle bişey. söylerken, yokuş yukarı çıkan motorun sesi gibi zorlanan sesinden anlıyorum artık.
biliyorum bunu neden anlatıyorsun hiç takılmıycak bi tip ddiyorsunuz. doğru.

ama önceden ben bu gücenmesin, kendini sanki aşağıdaykenmiş gibi hissetmesin diye (çünkü o ister çalışsın ister çalışmasın eğer düzgün bi insan olsaydı başımın üstünde yeri olurdu) çok çaba sarfediyordum .
şimdi hiç sallamıyorum içimden geldiği gibi konuşuyorum mutlu oluyorum hiç bi şeyi ertelemiyorum. zamanında çok üzdü üzüldüm.

papatyacım, sen de iyi bi eş, iyi bi iş, iyi bi çocuk sahibisin gez eğlen dolaş...
kendini de düşünerek üzme.
kıskanılmak bi ayrıcalık dermişim
tabi öyle değil ama elindekilerle bir kat daha mutlu ol

Son düzenleme:

tabi bunlar da bakış açısı bende aksini düşünmemiştim
daha önce sayfaların yazmaya kapatıldıgını gördüğüm için yazdım
tabi bu konular bazı yerlerde detaya girmişler bazı yerlerde tartışmaya düşmüşler
bu başlıktada ileride ne olacağını bilemeyiz herkese açık bir konu
aksi taktirde farklı isimlendirme gibi bir amacım yok
bu tarz durumlara magdur kalmamak için bir öneriydi
herkes böyle bir gönül sızısından bahsedince
özelliklede üşenme boşverme oyalanma olunca birbirmizin oto kontrolü oluruz diye düşünmüştüm
yoksa İBADETTE KABAHATTE GİZLİDİR
amaç karışmak değil destek olmaktı diye düşünüyorum

örneğin

http://www.kadinlarkulubu.com/kisis...onusunda-fikri-olan-herkesi-bekliyorum-4.html

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...m-ettirmeye-calisanlar-kilmak-isteyenler.html

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/519429-namaz-kilmayi-ogrenmek-istiyorum.html

Son düzenleme:

karanfilce hamilemisin..
hamileysen çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım..

bi dakika bi dakika sen hamile misin yanlış hatırlamıyorsam değilsin değil mi
senin hamile olmadıgını bildiği halde üstelik bunu ne kadar çok istediğinide bildiği halde sana böyle birşey söylemişse kesinlik çok çok ayıp etmiş
artık nasıl bir kişilik karakter bu anlam vermek mümkün sağlıklı biri olmadıgı muhakkak
madem eşinden korkuyor bende eşinin yanına gittiğimde gülerek onun dediğini tekrarlar gırgıra vuruyormuş gibi yapardım böylelikle korktugu kişi ne yaptıgını görür
muhakkak bir hesabı sorulur oda ayağını denk alırdı

benim bu cümleyle cinler tepeme fırladı tabi sen hamileysen eltinden de özür dilerim böyle düşündüğüm için

aynı dertten muzdarip olan sadece ben değil mişim demek ki. gerçi bu iyimi kötü mü tartışılır ama...senin de eltin bir tuhafmış. ne diyeyim. ama eltiler arasındaki çekememezlik ve kıskançlık artık günümüzde o kadar yaygın ki ve normal karşılanıyor ki...bende bir örnek anlatayım. yaşıtım bir kız. aynı bölümdeyiz. ama bekar. kariyer olarak da asistan. yani aramızda bir basamak daha var. bir ara samimiydik biz bununla. ben en çok 2. çocuğu yapamayacak olmama üzülürüm. bunu da konuşmuştum kendisiyle. sonrasında bana bir yanlışı oldu. aldım karşıma konuştum ve mesafe koydum. sonrasında 1-2 kere yalnız başımıza çay falan içme ortamı oluştu. ve 2 kere aynen şunları söyledi. bilmem kimin kızını gördün mü ne tatlı, oğlunu gördün mü şöyle yapğıyor, bunu söylüyor. ben normal bir şekilde uzun zamandır görmediğimi falan söyledim. ama bu nedir. beni incitmeye çalışmaktan başka.
e ne yapacağız kızlar. kimseyle birşey konuşmayacakmıyız.
ben bu durumdayım ya dışarıdan sevilmeyen biri olarak algılanıyorumdur büyük ihtimalle. bu da beni üzüyor işte...

benim eltimde bana kızının kapşonlu bir kıyafetini oyuncak bir bebeğe giydirip sanki canlı yeni doğmuş bir bebek taşıyor gibi getirip kucağıma vermişti al sana kaybettiğin bebeğini getirdim demişti üstelik orada kayınvalidem kayınpederim eşimde vardı ooooffffff bak nasıl eski sayfalar geliyor aklıma
hoş bu eltim kaybetme ihtimalimiz oldugu halde 5,5 aylıkken eski bebek kıyafetleri göndermişti bize üstelik eşim defalarca gönderme diye 1hafta içinde bebeği kaybedince geri gönderdim bende walla ellerim titredi yine sinirden

yok canım değilim.
aslında eltim gerçekten psikolojik hasta aslında ona kızmak bile kendi kendimi boşuna üzmek olur.
dedim ya artık takmıyorum haa üzülecek diye sevinçlerimi ya da duygularımı da ertelemiyorum, özellikle kasti bişeyler de yapmıyorum.
kasti ufacık bişey yapsam sinirlendirerek parmağımda oynatırım aslında kızınca şeytan aklıma sokuyor ama yapmıyorum.

eşim annesine söylemiş bu yaptığını.
o da demiş bu aralar kafayı taktı o konuya kendini hamile sanıyor filan demiş.
oysa sağlam korunma yöntemini kullanıyor ama korkudan hergün sağlık ocağında gebelik testi yaptırıyormuş ve negatif çıkmasına rağmen kendini hamile sanıyormuş.
benim için problem yok da kocası onla bir ömür nasıl idare etcek bilmiyorum.

yok canım değilim...
kendi uydurduğuna kendi inan bi insan var da ondan bahsediyordum.

bu arada nerelerdesin sen kaçak??

Allah akıl versin o zaman ne diyeyim
buralardayım canım okuyorum sizi..pek birikim yapamadığım gibi hazırdan yemeye başladık bu aralar bildirim filan olmadığı için yazamadım yani..
sen nasılsın...(bu arada uygun olduğun bir zamanada umre için şirketle ilgili fikirlerini alayım ..memnun kalmıştınız da gezdiğiniz yerleri filan öğreneyim)

bi elti kıskançlık mapduruda benim ama artık sıkılmayabaşladım bu kıskançlıktan laf gelimi şunu alacam desem benden önce gider alır bu defa ben kıskanmıl olmamak adına alacağımdan vazgeçerim şimdi genel olarak alacağım bişeyi söylemiyorum alınca yada yapınca nerden aldın hımm giidp bi tanede ben alayım felan diyo yaa ( yakında ev eşyalarımız bile aynı olacak en son benim resim çerçevelerimden alacağını söyledi..

tamam canım inşallah

vayy bee...
ben bazen hasta diyerek de mazur görüdüğüm eltimin tipinde ne çok insan varmış şu dünyada..
hayret doğrusu

tamam canım inşallah

vayy bee...
ben bazen hasta diyerek de mazur görüdüğüm eltimin tipinde ne çok insan varmış şu dünyada..
hayret doğrusu
canım ben senin hamile olup olmadığını bilmiyordum. şimdi durumu öğrenince kocaman bir pesss dedim.sanırım bebeğini kaybetmişsin. çok üzüldüm. rabbim sabırlar versin. allah yardımcın olsun...cidden eltin tam tımarhanelik o zaman.

benim elti vakalarımıda anlatayım
büyük eltim 30 yaşlarında 10yıllık evli hiç tanışmadık istemeye gelmedi nişan taıldı hayırlı oldun diye aramadı nişana düğüne gelmedi evlendik eşim askere gitti geldi yine aramadı hamilelik sıkıntılıydı geçmiş olsun bahanesiyle aramadı doğum yaptım bebeğimi kaybettim yine aramadı deprem oldu evim yıkıldı yine aramadı deprem sonrası istanbula gittik ilk uçak oraya var diye görümceme geçtik kayınvalide istanbula düğüne gelmiş oda oraya geldi daha bana laf söyledi büyük o bir evine git diye ayrımcılık yapma kardeşlerin arası açılmasın diye birşeyle söyledi bağırdı sokak ortasında ben depremdem çıkmışım ayağımda terlik üzerimde kırmızı pijamalar var sanki tek derdim eltime gitmemek
bende mademki bana gelin olarak söz geçirmeye çalışıyorsun önce büyük gelinine söz geçirseydin o bir arayıp sorsaydı da şimdi ben seni dinleseydim dedim

ortanca eltimde 35 yaşında 6 yıllık evli patavatsız ne yaptıgı belli olmayan trip üstüne trip atan bi canım der bi canın çıksın der bu bebek kıyafetini gönderende o
ikiside ilkokul mezunu beğenmemek değil ama kör cahil diye nitelendirilen tiplerden biz daha evlenmeden kayınvalideme benden için o üniversite mezunu sen onu daha çok seversin o daha çok havalıdır bizleri beğenmez buralara gelmez filan diyip durmuşlar

küçük eltimde 29 yaşında bu yaz nişanlandı borcu olan kaynımın nişanlısı walla ondan da ne köy olur nede kasaba

kayınpederim bile üzülüyor bana kızım hiç biri senin eline su dökemez diyor artık eşinin hatrına idare edeceksin diyor

papatya bende arkadaşlara katılıyorum bencede çekememzlik var, onlara vereceğin en büyük ceza onları umursamamak, anlattığın tipteki insanları hiç ama hiç sevmem burunları bir karış havada olurr

ya burası kadınlar kulübü ama kabul edelim bizler en çok hemcinslerimizden darbe yiyoruz, ben o yüzden çoğu zaman erkeklerin arkadaşlıklarına imrenirim onların ilişkilerinde çok nadirdir böyle şeyler, yani kadınlar kıskanır, çekemez, laf sokar vb...

eltii vakalarınızda kötüymüş kızlar benimde 2 eltim var biri biraz laf taşıyor öyle bir sorun var bende yanında konuşmuyorum bişey, diğeriylede daha resmiyiz, biraz kendi sorunlarıyla ilgiliker 2 yıldır

badezuzum senin nasıl gidiyor tüp bebek deneme işi?yanlış hatırlamıyorsam buna başvuracaktınız?hakkınızda hayırlısı olsun

Kilo almak ya da vermek isteyenlere bir tavsiyem var. Kalori sepeti diye bir site var. Bu site sayesinde 3 günde 1 kilo aldım.Kalori sayarak aldım bu kiloyu. Birkaç arkadaşım da kalori sayarak kilo vermişti. Aklınızda bulunsun...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun nefret ediyorum hastanelerden hele çocuk daha bir zor
allah bize de hidayet versin amin
tü tü tü maşallah
bunun yarısı olsam değme keyfime
bu konular tartışma yarattığı için yasak forumda
ama bu sayfada böle şeyler olmaz
olmayınca kimse de bişey demez heralde
aksine örnek olacak şeyler paylaşılıyor
çok da güzel oluyor
neden telefonda öyle bahsediyormuş onu anlamadım
bişeyden mi çekiniyor ??
elde yıkama için cif konsantre çok iyi
hemen dağılıp gitmiyor
fiyatı çok gibi ama uzun süre gittiğinden karlı sanki
bi de soru sorayım çay tabağı meyve tabağı gibi yağsız şekersiz bulaşıkları makinaya mı atıyorsunuz
bana gereksiz gibi geliyor elde yıkıyorum
ama o zaman da sudan mı zarar ediyorum bilemedim
siz nasıl yapıyorsunuz

ben de bugün bişey keşfettim belki yapanınız vardır
bulaşık teli kalmamış evde limon filesiyle teflon tavayı yıkadım ki çıkacak gibi değildi gayet güzel hem de çizmeden temizledi
bulaşık teline elveda
bu ne kadar güzel bir davranış
örnek olsun
kızlar size yazmak istediklerim var uzun uzun. Ama şimdi vaktim yok. öğleden sonra inşallah...
Sormak istediğim birşey var. Etli patlıcan yemeği nasıl yapılıyor bilen var mı aranızda...
ben patlıcanı sadece musakka ve karnı yarık yiyebilirim
ama çok sevdiğim bi şekli de var annem yapar bol bol
yuvarlak dilim ya da uzun uzun keser haşlar
sonra dilimleri ayırır mısır ununa bular ve az yağda kızartır
balık gibi olur tadi hem de atıştırmalık harika oluyor
çok severiiiiim

allah yardım etsin sabır versin diyorum
mesajlarınızda yazdığınız türde insanlarla hiç karşılaşmadım
veya hiç dikkat etmedim ama bana bir kötülüğü olan olmadı
ben de özenirim mesela bazen ama şöyle olur
şimdi mesela farmasinin günü böyle güzel ve verimli kullanmasına özendim ben de yapabilsem dedim
ama bir sonraki mesajda selinin sıcak yatağında kıvrılmasına özendim
böyle anlık şeyler olur
kimsenin kariyerinin parasının ailesinin bana bi faydası
zararı da yok
banane
belki böyle düşündüğüm için karşıma çıkmadı belki de böyle düşündüğüm için ben farketmedim

yalnız karanfilce ve akıllıbıdık sizin eltiler düşman başına
allah gerçekten dağına göre kar veriyor
ben asla bunlara katlanamam artık orda çıngar mı çıkar aile faciası mı
o oyuncak bebek meselesi akıllara zarar akıllıbıdık
hangi sabırla sustun orda
büyük ihtimal ben o eltiyi orda hastanelik etmiştim
allah başa vermesin

yusum
sen kilo mu istiyorsun
al canım hepsini veririm istiyorsan
O hesaba uyacak irade olsa bende önce sigarayı bırakırım
anca ye benimki

arkadaşın telefonda öyle konuşmasının nedeni anne babası asker sanırım ondan dolayı ev cep tlf hep öyle konuşuyorlar

sabır konusuna gelince ne sabırı susması önce sustum çünkü aptallaştım anlayamadım çünkü çay içip haberlere bakıyorduk dalmışım ben olaya ne oldu diye yeniden sordum aslında duyupta idrak edememekten sonra anlık sürdü bu şaşkınlık söylenip kapıyı hızla çekip çıktım direk telefonumu ve cüzdanımı alıp çıktım evden zaten gün öncesinde huzursuzluk çok vardı çok eski paylaşımlarda belki hatırlarsınız kayın validem maaşa zam yapıldı diye kaynımın borcunu ödememizi filan teklif etmişti zaten bir sürü borcunu ödüyorduk bu tarz konuşmalar geçti başımıza mı kalkcaksın filan demişti halbuki biz depremden dolayı tatil olmuş evimiz ne alemde bilmeden karmakarışık bir haldeyken bize maddi olmasa bile manevi olarak destek çıkmaları gerekeceği zamanda üstümüze üstümüze gelmeleri daha sömürmek istemeleri ve ben veremem dediğim için benimle hiç konuşmamaları üstüne birde bebek olup ne var şaka yaptı diye açıklayınca çekip gitmek için çıkmıştım evden ama eşim zor tuttu tekrar sokaktan içeri soktu çünkü vakit çok geçti ve köydeydik sabah birlikte tamamen gideriz dedi çünkü oda biliyorduki o an ben gitseydim ve o kalan olsaydı birdaha biz biz olamazdık çok zor çok kötü günler geçirdik
sonra ne oldu bilmiyorum yaz tatili olunca kayınpederimde çok hastalanınca gitmeye karar verdim yine gittim köye pek odamdan çıkmadım ama yinede güzel geçti
onlar benim hiç gelmeyeceğimi sanıyorlarmış hatta gelipte öyle keyifli mutlu görünce akıllıbıdık ilaç tedavisi mi görüyor doktora mı gidiyor demişler eşime oda yoo gitmiyor onun karakteri böyle kalbi temiz benim hatrım için babam için geldi filan demiş
şimdi eltim benden çok çekinir arkamdan konuşur ama yüzümede söyle şöyle dedim diye bu da tuhaf bir durum
ama kayınvalidem kayınpederim olsun lafa laf katıp üretmezler tamam diyip sustururlar onu en azından bana göstermelik öyle yaparlar

daha ne üstüyorlar ki benden iyisini bulsunlar da öpüp başlarına koysunlar ben kendime yakışanı yapmaya çalışıyorum
kimseyede kendimi beğendirmek zorunda değilim eşimle mutlu olmam kafi vicdansız da değilim onların üzüntüsü üzerine mutluluk oyunu oynamam
ne bileyim böyle olanları hatırlayınca içim şişiyor yine ama unutmam gerek geçmişi düşünürsem bana yazık olur ozamanlarda öyle gelgitler yaşıyordum ki eşimden bile uzaklaşmak istiyordum ama onu kime bırakıyorum diyip kıyamıyordum

zor bir hikayeydi bir ara konu açmıştım anlatıp rahatlamak için içim şişmez dersen oku ben tutacak bir tarafını bulamadım ama kabullendim yinede

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/458108-cok-bunaldim.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…