- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
evet selincim ya...eşim de aynı şeyi söylüyor. keyfini sür diyor da ben insanları kırmak istemiyorum. tersleyince kırılacaklar diye düşünüyorum. ama bir de bu yöntemi deneyeyim bakalım faydası olacak mı???kıskançlık ne kötü bir duygudur ki bu insanları değişik, kırıcı, incitici hale getiriyor. ve ben inanın ki asla kendimi büyük görmem. okuldaki çay servisi yapan abladan tutunda temizlik yapan abiye kadar herkese günaydın der hal hatır sorarım. öğrencilerim (yüksek lisans ve doktora) beni çok severler. aynı şekilde çaycılar, temizlik görevlileri de...başka hocaların öğrencileri gelirler sohbet, muhabbet ederiz.bu insanları gıcık etmenin yolu onların bu tavırlarını umarsamazlıktan gelmek olur inan işe yarıyo:) sana çizme aldıgında hiç yokmuydu nereye koyyosun dediklerinde daha büyük bi dolp almayı planlıyorum die cevap verebilirsin dahada sinir olcaklardıryada ne bilim o kadar dolap nereye sıgcak? daha büyük bi eve taşınırım kolayı var diyebilirsin vs vs.....
kendini koy o insanların yerine öle bişe demem ama dediğimi ve böle bi cevap aldıgımı farzedersen gıcık olurdum çünkü denebilecek bişe kalmıyo........ bu kadar para harcanırmı? banada gelen tepki böleydi bi ara bi kişi tarafından bende varda veriorum diodum:) yani kısaca sanane demenin kibarcası:)
sıkılmasın canın en azından böle insanların niyetini görüosun ve seni daha fazla kandırmalarına izin vermiosun seni çağırmıolarmı apartmanda? dün gece şöle yapmıştık aaaa benimde arkadaşım vardı iş yerinden o gece derdim ben olsam yani size ihtiyacım yok çağırmazsanız çağırmayın mesajı:) yada okuncak akademik notlarım vardı kariyer sahibi olmakta zor mesela
ya bence eğlenebilebilirsin bu durumla düşünsene kıskançlık denen duyguyu somut olarak görebiliosun :)
papatyacım sen de hiç takma bu duruma hatta takıyorsan da hiç belli etme eşinle çocuğunla gezme ,vakit geçirme planları yap
çevreni değiştirmeyi dene yani iş yerinde filan arkadaşlarınla biraraya gelebilir misin onu kastettim....
kendine farklı meşguliyetler bulmayı deneyebilirsin zaten kariyerinde yükselmeye çalışmak vaktini fazlazıyla alıyordur.
apartman gezmezi de olmayıversin pehhhhhhhhhhhhh
bazen insanları anlamak zordur nereden nem kaparlar neye triplenirler bilemezsin
şahsen böyle durumları görmezlikten gelmek ,anlamaya çalışmamak lazım diye düşünüyorum
kişinin açık ve net gelip de sen şunu şunu yaptın ben alındım demedikten sonra kimsenin nazını çekecek ne gücüm ne de vaktim yok benim
bence kıskanılıyorsun gibi hissetim ( iyi bir kayriyer , iyi bir eş iyi bir çocuk vs vs sahip olmak açısından ) bu devirde kolay kolay ne hikmetse bunlara sahip olanlar pek kabullenilmiyor ,sevilmiyor kıskançlık krizinde ve denizinde yüzenler tarafından
akıllıbıdıkcım bu benim şahsi fikrim valla kazen filan tepki gösterecek diye manevi dünyaya ait ne hislerimden ne de yazdıklarımdan geri adım atacak değilim isterse üyelikten etsin umrumda olmaz
padişahım senden büyük Allah(c.c) var diyenlerdenim
zira burada kimseyi ne kötü yola ne kötü duyguya sevkedecek bir şeyi paylaştığımı düşünmüyorum
önce paylaşılanların maddi manevi değerleri sorgulanmalı
canım bazı şeyler ne kadar net ortamı desek, birbirimizi tanımasak da söylemek uygun değil diye düşünüyorum.
çünkü burda dini şeyler paylaşırız konuşuruz ama ne biliyim yaptığımız ibadetleri söylemek yine de uygun düşmez diye düşünüyorum.
Namaz namazdır ve ona spor demek bana pek hoş gelmedi.
haa burda namazın öneminden, orucun faydalarından, ve dinimizin gerektirdiği her türlü iyi ahlak ve davranıştan söz ettik diye de uyarı alacaksak, ya da banlanacaksak bu sitede durup da daha fazla para itibar kazandırmanın da bir anlamı kalmaz.
papatyacım farmasiye katılıyorum.
kıskanılıyor olabilirsin.
benim de çevremde sürekli kıskanan bi eltim var belki inanamazsın artık gözlerinin hareketinden bile o an kıskanıp kıskanmadığını anlayabiliyorum.
ama beni neden kıskanıyor onu anlamıyorum.
2 tane ikiz bi kız bi oğlan evladı var.bence en büyük zenginliklerden biri sağlıklı evlatlar.
çok tatlılar.
ama psikolojisi bozuk tabi bizimkinin senin arkadaşlarınla kıyas olmaz.
hafif kıskançlıklar değil yani.
1 buçuk yıl önce eşinden kıskandı beni.
hoş, eşini, eşinin teyzesinden bile kıskandı.
şizofrenik bi vaka bizimki.
durumları iyi değil kayınpederim yardım ediyor.
başta kıskandığı nokta bu.
sonra biraz kilolu ama bence çok değil bunu fena halde kafaya takıp beni kıskanıyor.
güzel bi kız ama kendini güzel bulmuyor ve moralini bozuyor.
geçen noldu anlatıyım çok gülceksiniz.
kayınvalidem yemeğe çağıdı. ve özellikle ikimizi de çağırıyor ki aramız düzelsin.
hiç düzelir mi??
selam verip oturuyorum tek kelime etmiyorum.
kv de tartı vardı tartıldım ve kilo aldığımı, aldığım kiloda da sabit kaldığımı görünce sevindim.
buna bozuldu sanırım.
aşağıda özellikle kocasının görmediği bi yerde (kocasından çok korkar) bana ne desin" karanfil merak etme doğumdan sonra verirsin kilolarını, bu arada bebeğin de hayırlı olsun" belli ki bozulmuş, değilse durup dururken niye desin böyle bişey. söylerken, yokuş yukarı çıkan motorun sesi gibi zorlanan sesinden anlıyorum artık.
biliyorum bunu neden anlatıyorsun hiç takılmıycak bi tip ddiyorsunuz. doğru.
ama önceden ben bu gücenmesin, kendini sanki aşağıdaykenmiş gibi hissetmesin diye (çünkü o ister çalışsın ister çalışmasın eğer düzgün bi insan olsaydı başımın üstünde yeri olurdu) çok çaba sarfediyordum .
şimdi hiç sallamıyorum içimden geldiği gibi konuşuyorum mutlu oluyorum hiç bi şeyi ertelemiyorum. zamanında çok üzdü üzüldüm.
papatyacım, sen de iyi bi eş, iyi bi iş, iyi bi çocuk sahibisin gez eğlen dolaş...
kendini de düşünerek üzme.
kıskanılmak bi ayrıcalık dermişim
tabi öyle değil ama elindekilerle bir kat daha mutlu ol
aşağıda özellikle kocasının görmediği bi yerde (kocasından çok korkar) bana ne desin" karanfil merak etme doğumdan sonra verirsin kilolarını, bu arada bebeğin de hayırlı olsun" belli ki bozulmuş, değilse durup dururken niye desin böyle bişey. söylerken, yokuş yukarı çıkan motorun sesi gibi zorlanan sesinden anlıyorum artık.
karanfilce hamilemisin..
hamileysen çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım..
aynı dertten muzdarip olan sadece ben değil mişim demek ki. gerçi bu iyimi kötü mü tartışılır ama...senin de eltin bir tuhafmış. ne diyeyim. ama eltiler arasındaki çekememezlik ve kıskançlık artık günümüzde o kadar yaygın ki ve normal karşılanıyor ki...bende bir örnek anlatayım. yaşıtım bir kız. aynı bölümdeyiz. ama bekar. kariyer olarak da asistan. yani aramızda bir basamak daha var. bir ara samimiydik biz bununla. ben en çok 2. çocuğu yapamayacak olmama üzülürüm. bunu da konuşmuştum kendisiyle. sonrasında bana bir yanlışı oldu. aldım karşıma konuştum ve mesafe koydum. sonrasında 1-2 kere yalnız başımıza çay falan içme ortamı oluştu. ve 2 kere aynen şunları söyledi. bilmem kimin kızını gördün mü ne tatlı, oğlunu gördün mü şöyle yapğıyor, bunu söylüyor. ben normal bir şekilde uzun zamandır görmediğimi falan söyledim. ama bu nedir. beni incitmeye çalışmaktan başka.papatyacım farmasiye katılıyorum.
kıskanılıyor olabilirsin.
benim de çevremde sürekli kıskanan bi eltim var belki inanamazsın artık gözlerinin hareketinden bile o an kıskanıp kıskanmadığını anlayabiliyorum.
ama beni neden kıskanıyor onu anlamıyorum.
2 tane ikiz bi kız bi oğlan evladı var.bence en büyük zenginliklerden biri sağlıklı evlatlar.
çok tatlılar.
ama psikolojisi bozuk tabi bizimkinin senin arkadaşlarınla kıyas olmaz.
hafif kıskançlıklar değil yani.
1 buçuk yıl önce eşinden kıskandı beni.
hoş, eşini, eşinin teyzesinden bile kıskandı.
şizofrenik bi vaka bizimki.
durumları iyi değil kayınpederim yardım ediyor.
başta kıskandığı nokta bu.
sonra biraz kilolu ama bence çok değil bunu fena halde kafaya takıp beni kıskanıyor.
güzel bi kız ama kendini güzel bulmuyor ve moralini bozuyor.
geçen noldu anlatıyım çok gülceksiniz.
kayınvalidem yemeğe çağıdı. ve özellikle ikimizi de çağırıyor ki aramız düzelsin.
hiç düzelir mi??
selam verip oturuyorum tek kelime etmiyorum.
kv de tartı vardı tartıldım ve kilo aldığımı, aldığım kiloda da sabit kaldığımı görünce sevindim.
buna bozuldu sanırım.
biliyorum bunu neden anlatıyorsun hiç takılmıycak bi tip ddiyorsunuz. doğru.
ama önceden ben bu gücenmesin, kendini sanki aşağıdaykenmiş gibi hissetmesin diye (çünkü o ister çalışsın ister çalışmasın eğer düzgün bi insan olsaydı başımın üstünde yeri olurdu) çok çaba sarfediyordum .
şimdi hiç sallamıyorum içimden geldiği gibi konuşuyorum mutlu oluyorum hiç bi şeyi ertelemiyorum. zamanında çok üzdü üzüldüm.
papatyacım, sen de iyi bi eş, iyi bi iş, iyi bi çocuk sahibisin gez eğlen dolaş...
kendini de düşünerek üzme.
kıskanılmak bi ayrıcalık dermişim
tabi öyle değil ama elindekilerle bir kat daha mutlu ol
bi dakika bi dakika sen hamile misin yanlış hatırlamıyorsam değilsin değil mi
senin hamile olmadıgını bildiği halde üstelik bunu ne kadar çok istediğinide bildiği halde sana böyle birşey söylemişse kesinlik çok çok ayıp etmiş
artık nasıl bir kişilik karakter bu anlam vermek mümkün sağlıklı biri olmadıgı muhakkak
madem eşinden korkuyor bende eşinin yanına gittiğimde gülerek onun dediğini tekrarlar gırgıra vuruyormuş gibi yapardım böylelikle korktugu kişi ne yaptıgını görür
muhakkak bir hesabı sorulur oda ayağını denk alırdı
benim bu cümleyle cinler tepeme fırladı tabi sen hamileysen eltinden de özür dilerim böyle düşündüğüm için
yok canım değilim...
kendi uydurduğuna kendi inan bi insan var da ondan bahsediyordum.
bu arada nerelerdesin sen kaçak??
tamam canım inşallahAllah akıl versin o zaman ne diyeyim
buralardayım canım okuyorum sizi..pek birikim yapamadığım gibi hazırdan yemeye başladık bu aralar bildirim filan olmadığı için yazamadım yani..
sen nasılsın...(bu arada uygun olduğun bir zamanada umre için şirketle ilgili fikirlerini alayım ..memnun kalmıştınız da gezdiğiniz yerleri filan öğreneyim)
benim eltimde bana kızının kapşonlu bir kıyafetini oyuncak bir bebeğe giydirip sanki canlı yeni doğmuş bir bebek taşıyor gibi getirip kucağıma vermişti al sana kaybettiğin bebeğini getirdim demişti üstelik orada kayınvalidem kayınpederim eşimde vardı ooooffffff bak nasıl eski sayfalar geliyor aklıma
hoş bu eltim kaybetme ihtimalimiz oldugu halde 5,5 aylıkken eski bebek kıyafetleri göndermişti bize üstelik eşim defalarca gönderme diye 1hafta içinde bebeği kaybedince geri gönderdim bende walla ellerim titredi yine sinirden
aynı dertten muzdarip olan sadece ben değil mişim demek ki. gerçi bu iyimi kötü mü tartışılır ama...senin de eltin bir tuhafmış. ne diyeyim. ama eltiler arasındaki çekememezlik ve kıskançlık artık günümüzde o kadar yaygın ki ve normal karşılanıyor ki...bende bir örnek anlatayım. yaşıtım bir kız. aynı bölümdeyiz. ama bekar. kariyer olarak da asistan. yani aramızda bir basamak daha var. bir ara samimiydik biz bununla. ben en çok 2. çocuğu yapamayacak olmama üzülürüm. bunu da konuşmuştum kendisiyle. sonrasında bana bir yanlışı oldu. aldım karşıma konuştum ve mesafe koydum. sonrasında 1-2 kere yalnız başımıza çay falan içme ortamı oluştu. ve 2 kere aynen şunları söyledi. bilmem kimin kızını gördün mü ne tatlı, oğlunu gördün mü şöyle yapğıyor, bunu söylüyor. ben normal bir şekilde uzun zamandır görmediğimi falan söyledim. ama bu nedir. beni incitmeye çalışmaktan başka.
e ne yapacağız kızlar. kimseyle birşey konuşmayacakmıyız.
ben bu durumdayım ya dışarıdan sevilmeyen biri olarak algılanıyorumdur büyük ihtimalle. bu da beni üzüyor işte...
canım ben senin hamile olup olmadığını bilmiyordum. şimdi durumu öğrenince kocaman bir pesss dedim.sanırım bebeğini kaybetmişsin. çok üzüldüm. rabbim sabırlar versin. allah yardımcın olsun...cidden eltin tam tımarhanelik o zaman.tamam canım inşallah
vayy bee...
ben bazen hasta diyerek de mazur görüdüğüm eltimin tipinde ne çok insan varmış şu dünyada..
hayret doğrusu
Allah akıl versin o zaman ne diyeyim
buralardayım canım okuyorum sizi..pek birikim yapamadığım gibi hazırdan yemeye başladık bu aralar bildirim filan olmadığı için yazamadım yani..
sen nasılsın...(bu arada uygun olduğun bir zamanada umre için şirketle ilgili fikirlerini alayım ..memnun kalmıştınız da gezdiğiniz yerleri filan öğreneyim)
çok geçmiş olsun nefret ediyorum hastanelerden hele çocuk daha bir zoryusumm, seyyahalemi malesef kızımın cigerleri iltihaplanmış, iltihap oranı yüksek olduğu için yatırdı dr, bronşitin bir üst aşaması diyeyim, çok kötüydü yavrum anlayamadım gündüz biraz öksürüyordu ama öyle kötü olduğunu anlamadım gece ateşlendi uymadı bizde sabah alıp gittik, 2 gece yatırdık aslında dr 1-2 gün daha kalın dedi ama zaptedemedim kızımı küçük daha 16 aylık anlamıyor çocuk oynamak isyiuor serumu .çekiştiriyor kolları balon gibi oldu, neye bizde bu gün eve geldik, aslında evimizde biraz nemli sanırım onunda hastalanmasında etkisi var bide çok hareketli arada terliyor farketmiyoruz bazen, biraz bakıcıda bu konuda rahat , işte öylee
farmasi sevgili zümremm ( ders proğramına baınca )Bu ay birikim şi biraz zor ev işlemleri perşembeye kadar bitecek banka onayladı krediyi , öyle olursa her ay 1670 kredi ödi,yeceğiz, o yüzden pek birikim yapacağımızı zannetmiyorum ama ben yinede kıyıda köşede olsun diye her ay 100 tl biriktirmeyi düşünüyorum, aralık ayı hedefim bu olsun 100tl
bir iki ay içinde oturu ödemelerimiz bende ona göre daha rahat plan yapabilirim ,kenerda çok azda olsa param olmalı, olmayınca kendimi çok huzursuz hissediyorum, o yüzden çünkü dünyanın binbir türlü hali var ne olu ne olmaz allah korusun ani bişey olur, insan bu devirde isteyemiyor kimseden
karanfilce sizinde eviniz hayırlı olsun, iyi günlerde güle güle oturun
allah bize de hidayet versin amingünaydın arkadaşlar, dün yazılanları okudum, seyyahalemi beni anlatmışsın.zaman zaman bn de huzur bulamıyorum bnları yaparken.ramazan ayında oruç tutarım,kutlu doğum haftasıda bol bol salavat çekerim.şu yaşadığımız hayatta bazen sıkılırım,bunalırım.sonradan birden aklıma gelir,şükrederim rabbimin bize verdiği nimetler için.her sabah uyandığımda şükrederim.
Hasta olan arkadaşlarımız var.rabbim acil şifalar versin.hele çocuk olunca daha zor.inşallah atlatırlar
selincm farkına varman da güzel.zamanla mesafe koyarsın.o da senden bndan sonra bişey isteyemez diye düşünüyorum.
Farmasicm uykuya mı kaldın?her sabah gelip bir günaydın mesajı yazardın :)
tü tü tü maşallahmerhaba canımmmmmmmmmmmmm
merak etmişsin beni allah razı olsun yok uyumadım
saat 05:45 te kalktım ( genellikle o vakitte kalkıyorum hep ve de bir daha uyumuyorum )
sabah namazından sonra yazılı kağıdı okudum
ortalığa biraz çeki düzen verdim
ev ahalisi uyandı kahvaltılarını yaptırdım
sofrayı kaldırdım
eşime iş yerine gönderdim , çocuklar odalarında sabah sabah yeni aldıkları derginin başında vakit geçiriyorlar
ben de azıcık kızlara takılayım dedim
bugün iş çok ;
çocukları yıkarım
çamaşır bulaşık rutin zaten
evi süpürürüm
banyo-tuvalet temizliği yaparım
alışverişe çıkacağm
2 tane cenaze evi var onlara da birşeyler alıp başsağlığına gideceğim
bir de ütü yapacağım
geri kalan sınav evraklarını okuyacağım
yemek yapacağım
nasipse inşaallah
bu konular tartışma yarattığı için yasak forumdaçok haklısın canım
Ben sende uşaklı arkadaşımı görüyorum.
Her şeyi o kadar tamdı ki bir de tesettürde eksik olmasına şaşıyorudum.
Babası da çok iyi bi insandı ve namazında abdestindeydi.
Ama ne hikmettir bilinmez kapanmasını istemiyordu. Evleneince istediğini yap diyormuş.
Ve evlendikten kısa süre sonra kapandı.
Darısı başına canım
[sıze=1]ayy kazen görmesin yazdıklarımızı[/sıze]
neden telefonda öyle bahsediyormuş onu anlamadımsorular havada uçuyor cevaplar ise sessizliğe gömülüyor peki ama neden neden neden
biz o kadar zeki bayanlar herşeye ama herşeye çare buluyoruz çözüm yolu üretiyoruz bildiklerimizi paylaşıyoruz birlikte kararlar alıyoruz birikimler yapıp yaptıklarımıza kendimizde şaşıyoruzda
neden iç sesimizi bu kadar dışa vurmuşken sonra yine sessizliğe gömülüyoruz
tabi kide burası bunun yeri burası değildir ama paylaştıgımız bir çok konununda yeri burası değildi biz günülden kurdugumuz bağla paylaştık herşeyi tüm doğallığıyla
kendi adıma konuşayım bu konuları gidip bir komşumla arkadaşımla bu kadar rahat konuşamam eminimki sizlerde böylesiniz
benim bir fikrim var mesela gelecek aya yönelik nasıl ki birikim hedefi koyup ne kadarı geçekleştirdiğimizi görünce mutlu olup alkışlıyorsak kendimizi bunuda böyle yapabiliriz bu tarz konularda yazılan bazı cümleler sanırım site genellinde yasakmış
bizde yasağa meyil vermeden hepimiz birbirimizden sorumlu olduğumuzu önemseyerek bir plan yapabiliriz
bir arkadaşımından duymuştum beş vakit yaptıgına sadece "spor" diye kodluyor öyle hitap ediyordu telefonda filan anlatırken, diğerinide kitap okuyorum diyordu
hatta babannesiyle tlfda konuşurken babanne sporunu yaptın mı aaa ne güzel kitap mı okuyorsun diye sormuş yanındaki başka bir arkadaşı da olayı bilmediğine ne kadar modern bir babannen var demiş buna çok gülmüştük babanne yaşlı başlı bir kadındı
bizde böyle kodlayarak spor yaptın mı kitap okudun mu diye sorabiliriz ve bu başlıga sonradan giren insanlar içinde bir karmaşıklığa yol açmaz
benimkisi sadece bir öneri olumsuz düşünenlerde olabilir olumluda her türlü eleştriye açığım kimseyi yönlendirmek gibi bir amacım olmadıgını sadece samimiyetle dile getirmek istediğimi önemle belirtiririm
elde yıkama için cif konsantre çok iyitemizlikte de el de yıkama için fairiyi bimin beyaz kremini deterjanını elimden düşmez
korkmazın türk kahvesi makinesini daha çok kullanıyorum
frittöz, sinbonun kahve makinesi bu çaycılara benzeyeni pek bi işime yaramıyor hiç kullanmıyorum
bu ne kadar güzel bir davranışsüper
Zaten erken kalkmasan bu işler yetişmez.
Ben de 8.40ta kalktım.
9 buçuk gibi kahvaltı yaptık.
Eşim gitti.
Saat 10la 12 arası hiç oturmadan iş yaptım (ütü, toz alma, tuvalet, lavobo, banyo temizliği)
az önce meyve doğradım, birazcık soluklanayım dedim kadınlar kulübünde.
Eşim pazar günleri evde olmuyor genellikle.
Ben de annemlere geçiyorum o yüzden
ama abimlerin bebeği yeni doğduğu için annemler de genelde oraya gidiyorlar.
Ben de gidebilirim aslında ama çok geç dönüyorlar.
Bugün okulla ilgili işlerimi halletmeye çalışcam.
Ikinci sınavları hazırlarım inşallah.
Farmasi bu arada ben aralık ayı için hedef koyamıycam pek
ya da 50 tl yaz benim için
çünkü eşimin yakın arkadaşı ev almış, 1500 tl istedi bizden.
Zamanında o da eşime yardım etmiş, çok iyi ve güvenilir birisi yani.
Bir de babam araba almayı düşünüyor.
"bana her ay 1000 tl verebilir misiniz" dedi. Sanırım 10 ya da 12 ay boyunca.
Zaten biz birikim yapıcaktık, babama borç vermekle zaten birikim yapmış olcaz düzenli bir şekilde.
Hem de onun işi görülmüş olcak.
Yani bu ay 2500 vermiş olcaz.
300 lira kadar da bana kıyafet parası ayırmayı düşünüyoruz.
Bir çift çizme ve bir hamilelik almayı düşünüyorum bu ay.
3-5 kenara atıp da 50 tl'lik hedefime ulaşırım inşallah
ben patlıcanı sadece musakka ve karnı yarık yiyebilirimkızlar size yazmak istediklerim var uzun uzun. Ama şimdi vaktim yok. öğleden sonra inşallah...
Sormak istediğim birşey var. Etli patlıcan yemeği nasıl yapılıyor bilen var mı aranızda...
benim eltimde bana kızının kapşonlu bir kıyafetini oyuncak bir bebeğe giydirip sanki canlı yeni doğmuş bir bebek taşıyor gibi getirip kucağıma vermişti al sana kaybettiğin bebeğini getirdim demişti üstelik orada kayınvalidem kayınpederim eşimde vardı ooooffffff bak nasıl eski sayfalar geliyor aklıma
hoş bu eltim kaybetme ihtimalimiz oldugu halde 5,5 aylıkken eski bebek kıyafetleri göndermişti bize üstelik eşim defalarca gönderme diye 1hafta içinde bebeği kaybedince geri gönderdim bende walla ellerim titredi yine sinirden
allah yardım etsin sabır versin diyorumbenim elti vakalarımıda anlatayım
büyük eltim 30 yaşlarında 10yıllık evli hiç tanışmadık istemeye gelmedi nişan taıldı hayırlı oldun diye aramadı nişana düğüne gelmedi evlendik eşim askere gitti geldi yine aramadı hamilelik sıkıntılıydı geçmiş olsun bahanesiyle aramadı doğum yaptım bebeğimi kaybettim yine aramadı deprem oldu evim yıkıldı yine aramadı deprem sonrası istanbula gittik ilk uçak oraya var diye görümceme geçtik kayınvalide istanbula düğüne gelmiş oda oraya geldi daha bana laf söyledi büyük o bir evine git diye ayrımcılık yapma kardeşlerin arası açılmasın diye birşeyle söyledi bağırdı sokak ortasında ben depremdem çıkmışım ayağımda terlik üzerimde kırmızı pijamalar var sanki tek derdim eltime gitmemek
bende mademki bana gelin olarak söz geçirmeye çalışıyorsun önce büyük gelinine söz geçirseydin o bir arayıp sorsaydı da şimdi ben seni dinleseydim dedim
ortanca eltimde 35 yaşında 6 yıllık evli patavatsız ne yaptıgı belli olmayan trip üstüne trip atan bi canım der bi canın çıksın der bu bebek kıyafetini gönderende o
ikiside ilkokul mezunu beğenmemek değil ama kör cahil diye nitelendirilen tiplerden biz daha evlenmeden kayınvalideme benden için o üniversite mezunu sen onu daha çok seversin o daha çok havalıdır bizleri beğenmez buralara gelmez filan diyip durmuşlar
küçük eltimde 29 yaşında bu yaz nişanlandı borcu olan kaynımın nişanlısı walla ondan da ne köy olur nede kasaba
kayınpederim bile üzülüyor bana kızım hiç biri senin eline su dökemez diyor artık eşinin hatrına idare edeceksin diyor
kilo almak ya da vermek isteyenlere bir tavsiyem var. Kalori sepeti diye bir site var. Bu site sayesinde 3 günde 1 kilo aldım.kalori sayarak aldım bu kiloyu. Birkaç arkadaşım da kalori sayarak kilo vermişti. Aklınızda bulunsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?