Kirli Çıkılar )))

kızlar ben burda sizleri okuyorum.size bir sorum olcak.altın nettenmi alıyorsunuz nerden takip ediyorsunuz.

eltiler çekiştirilmiş :)
bende görümce yok, elti de bi tane, ben ona eltican diyorum :) yılda bir iki kez anca görüşebiliyoruz, farklı şehirlerdeyiz. onu çok ama çok takdir ediyorum, kendisine de söylüyorum, çevremdekilere de. çok bilinçli bir anne, akıllı bir kadın, lise mezunu olmasına karşın birçoklarını cebinden çıkarır. kayınvalidemle aynı şehirdeler, evleri birbirlerine çok yakın. buna rağmen kışın onun evi kaloriferli diye kavınvalide ve kayınpeder 2-3 ay boyunca bütün kışı onun evinde geçirir. kayınvalidem de iyi biri ama nolursa olsun sonuçta evde istediği gibi rahat edemez ama sesini çıkarmıyor. eşi teknolojik yeniliklere pek meraklı, sürekli gider bir şeyler alır, adamın maaşı neredeyse taksitlere ancak yetiyor ve birşey satın alırken eltime de sormaz. ayy yazarken bana fenalık geliyor, eltican bunları idare ediyor işte daha ne olsun. üstelik bir mecburiyeti de yok, oturdukları ev elticanın annesinin, kendi maaşı da var.

çooook samimi değiliz, çok sık görüşmeyiz ama onu çok takdir ediyorum, daha iyi bir yaşam hak ettiğini düşünüyorum.

maşallah diyelim benim anlattıklarım benim gözümden eltilerimin durumu ama birde onların dedikleri paylaşayayım nerden biliyorsun dersen duyuluyor böyle şeyler birde gelip diyorlar şöyle dedik diye
mesela beni üzüne ortanca eltim beni çok beğenir onun yüzü tipi çok güzel ama kendini salmış bir halde biraz pasaklı davranır ondan ben ne giysem beğenir yazın bahçeye giderken kendi eteğini verdi otlar takılmasın diye şu eski etek bile sana çok yakışıyor der yağ yakmaz aslında diyorsa o an gerçekten beğenmiştir ama o an ona ters gidecek birşey de senin birden cadıya da benzetir. benim için çok iyi kalpli eli gözü çok bol, ne zaman gelse evin her eksiğini alır çocuklarımın şampuanına bisküvisi kadar alır evin ihtiyaçlarını alır hiç demez ay bunu yemem şunu yemem şu yok mu bu yok mu ne varsa onunla idare eder hor bakmaz beğenmemezlik yapmaz der gelen giden misafirlede her tülü ilgilenir der
bende başka şehirden geliyorum üniversite okudum öğretmenim ( bu tarz durumları görümcemler sürrekli dile getirip biraz saygısız davranıyorlar ondan dert olmuş onlara ))
burada kalamam demez dermiş mutlu oluyorum duyunca ama yapıyorumda söylüyorlar hakkım olanı söylüyorlar

büyük eltim kayınvalidemlere 13saatlik uzakta oturur senede bir kez ya gelir ya gelmez kendi aileside kayınvalidemlere 1saat mesefade kendi ailesinde gelip bir ay 2ay kalır
kayınvalidemlerre gelip 2 saat daha hiç oturmamış kayınvalidem hep der çay demini almadan gider hiç yatmamış 2 çocugu var çogu zaman onları bile getirmezmiş
nedeni ise şu onlar ilk evlendiğinde kayınpederim işçi maaşıyla 5 çocuk okutuyormuş hepside üniversite okumuş doğal olarak maddiyat hep sıkıntı bir kaç kez de çok sıkışınca oğlundan istemiş oğlunun durumu çok iyi gemide kaptan tabiri caizse paraya para demiyor eltim para göndermemiş bir daha para pul bizden istemeyin telefonda kzıp bağırmış kayınpederime kapatmış telefonu anne baba demez arayıp sormaz bayramda filan
ancak dedikodu kazanı kaynarda ne olup bittiğini öğrenmek isteyince ortanca eltimi arar öğrenir ondan o kayınvalidemlerle birlikte yaşıyor

parasını vermediği için ona bir laf söylemeye hakkım var mı tabiki yok ama şuan için ayda 20milyara yakın maaş alan birisi anne babasına ayda olmasa bile birkaç ayda beşyüz milyon gönderse ne fakir olur nede zengin

Hanımlar size gene bir sorum var:
Yarı zamanlı bir işe başladım, saat usulüne göre ödeme oluyor ve ne yazık ki sabit değil bu saatler, yani ücret bazen az bazen hiç olabiliyor.
Şimdi esas sorum: 200 civarı birşey geçecek elime bu ay, ne yapsam sizce? Bu parayla altın almaya çalışılır mı, alsam farkeder mi? 1 seneyi bulmadan bozdurmayı düşünüyorum çünkü, mesleğim için almak istediğim sertifikalar var...
Normal hesapta öylesine dursa mı?

99 dan 7 gr altın 27dolar aldım geçen ay kenara koydumğum tl yi tamamen kullanmış oldum
bu ay nasip bakalım ek derste ne kadar ayırabileceğim bu ayın birkimine henüz başlayamadım

birşey sormak istiyorum bulaşık makine temizleyicisi ne kadar pahalı
fınısh toz 2 kullanımlık 13,99 ve sıvı tek kulanımlık 14,99 burada bana fazla geldi o yüzden olurda bunlarda indirim kampanya olursa stoklayacağım bir kaç paket
siz kullanıyormusunuz

ben kullanmıyorum hiç canım.

eskiden olsa altın uzun vadede muhakkak çıkar diyorduk.
ama son 1 yıldır yerinde oynadı durdu altın.
ama yine de bilemeyiz.
sonuçta durgun yılların ardından fırladığı da oldu altının.

birikimi hayırlı olsun
nerdeymiş öle güzel manzaralı güzel fiyatlı ev
aile durumunuza karar vermelisiniz sanırım
2 oda yeterli mi sizin aileye çoluk çocuk var mı

Teşekkür ederim :) Cümlemizinki inşallah.
İstanbul'da olmadığını söyleyebilirim en azından :)
Çoluk çocuk henüz yok, bir yıllık evliyiz. En azından dört- beş yıl idare eder diye düşünüyoruz. Bakalım kısmet. Teşekkür ederim vakit ayırıp fikrini belirttiğin için :)

ben olsam içime sinen yerde otururum madem sürekli değil iki artı bir bence yeter salon çocuk odası yatak odası olarak çünkü evin mevkisi çok önemli satarken kar eder

Değil mi loveli, üç günlük dünya :) İnşallah buraya müjdeli haberleri yazabilirim :) Teşekkür ederim :)

Aralık ayı için bildirim hedefim 2500 tl farmasi, umarım bu ay tutturabilirim.

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Evdeki akşam koşuşturmacamızda kolay gelsin :)

kızlarr aldığımız kooperatif hissesi 76 bin tl olmuş.
biz 65 bine aldık. her ay 900 x 8= 7200 tl ödedik.

8 ayda 3800 tl kar etmiş
Allah izin verirse daha hissemiz çıksın çok çok artacağını düşünüyorum

hayırlı olsun canım allah daha da bereketlendirsin inşallah
hergün topiğe girip yazdıklarınızı okuyorum ama arkadaşlar inanın yazacak vakit bulamıyorum
sizleri seviyorummmmm

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Ben çok yorgunum ütü yaptım şimdi oğlum gündüzleri uyumadığı için bazı işlerim artık akşama kalıyor.Geçmişi okudum ama kusura bakmayın bi kaç gündür giremediğim için sayfalar çok hızlı ilerlemiş aklımda pek bişey kalmadı ama çok güzel paylaşımlar vardı inanın sizden çok güzel şeyler öğreniyorum ve aklım hep burda kalıyor çok bişey kaçırmayayım diyorum dün akşamda tam açtım okumaya başladım eşim aldı pcyi bugünde işlerim vardı ancak okuyabildim.Ben bu ayı 1 çeyrekle açtım 165 ten aldım bilmiyorum pahalımı aldım ama hemen almam lazımdı yoksa para harcanıyo biliyorum ki o para mutlaka biterdi o yüzden acele ettim.Ben burayı takip etmeye başlayalı bi kaç ay olmasına rağmen çok güzel birikimler yapmaya başladım ve biliyomusunuz birikim yapmaya başlamak için çok ama çok geç kaldığımı farkettim şimdiye kadar hep harcadık ilerisini hep düşündük ama hiç koymadık bi kenara ama bu saatten sonra hedefim her ay 1 tane çeyrek bu maaştan olacak bende ne kadar biriktirebilirsem ve evim çok yapısız evimi istediğim gibi yaptırmak istiyorum bi kaç sene sonra bitecek kredimiz var o bitene kadar ne kadar biriktirirsem kalanınıda artık tamamlarız bi şekilde.

Kızlar ben dün akşam etli patlıcan yemeğini yaptım. Tarif veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Hangisini yaptın derseniz karışık birşey oldu. Biraz kendi tecrübemi kattım. Ortaya süper birşey çıktı. Teşekkür ederim herkese...

aklıma düşürdün ben de mısırlısını yaptım
yine harikaydı anacımı andım bol bol
elleri dert görmesin

akıllıbıdık şu nette dolaşan yazılardan birinde çamaşır ve bulaşık makinanıza hatta halı yıkarken suyuna karbonat katın dendiğini okumuştum
şehir efsanesi mi bilmem ama karbonatın faydalarını düşününce olabilir gibi geliyor
hem makinayı temizler kimyasallardan arındırır hem de eşyaları parlatır diyordu

karanfilce hayırlı olsun daha da artsın inşallah
bi de şu metrekare hesabı ev işi yaygınlaşaydı
ben de dört gözle onu bekliyorum

almila içinize sinen olsun inşallah

bskn düğün yaptı demi ona da mesaj yazacaktım unutmuşum hayırlı olsun diyeyim aklımdayken heralde gelmesi uzun sürer
cümleten hayırlı geceler efem

bu topic benide azcık kirletse yaaaaa:):):)

azcık kirli çıkı olsammmmmmmmmm tutumlu olsam yardımmmmmmmmmmmm ne etsemki

evet ben sıvısını kullanyorum bacımmmmm dediğin gibi baya pahalııı... birde yazmazmı aylık kullanın diyeee... açıkcası ben 2 ayı geçyor kullanımım annem karbonat at derdi yıkarken tablet yerineee o baya temizliyor gibiii ne dersin bilmem kii

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlar canlarrrrrrrrrrrrrr

Baya oldu gelmeyeli ben ((

Kızlar öncelikle merhaba bu ay alacagımız maaşlardan 1300 tl koyabilecegiz kenara...Kurban bayramında memlekete gidişimiz bize 2.500 tl'ye patladı ööfff yaaa gurbette olmak böyle birşey işte...Eşimin ailesi de izmir'de öbür bayram da oraya gitmiştik baya bir harcamamız oldu haliyle..

Altın düştü suan sanırım ama hâlâ tldeyim ben bekliyorum...

Bankada sadece 13,69 gr altın bıraktım..Gerisi tl olarak duruyor..

Günaydın hanımlar hayırlı günler dilerim hepinize..
Ankarada güne karlı bi havayla başladık yılın ilk karı hayırlı olsun.

Günaydın hanımlar hayırlı günler dilerim hepinize..
Ankarada güne karlı bi havayla başladık yılın ilk karı hayırlı olsun.

ciddi misin
ayyy buraya da gelsin buraya da yağsın
her yer bembeyaz olsun
tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…