eltiler çekiştirilmiş :)
bende görümce yok, elti de bi tane, ben ona eltican diyorum :) yılda bir iki kez anca görüşebiliyoruz, farklı şehirlerdeyiz. onu çok ama çok takdir ediyorum, kendisine de söylüyorum, çevremdekilere de. çok bilinçli bir anne, akıllı bir kadın, lise mezunu olmasına karşın birçoklarını cebinden çıkarır. kayınvalidemle aynı şehirdeler, evleri birbirlerine çok yakın. buna rağmen kışın onun evi kaloriferli diye kavınvalide ve kayınpeder 2-3 ay boyunca bütün kışı onun evinde geçirir. kayınvalidem de iyi biri ama nolursa olsun sonuçta evde istediği gibi rahat edemez ama sesini çıkarmıyor. eşi teknolojik yeniliklere pek meraklı, sürekli gider bir şeyler alır, adamın maaşı neredeyse taksitlere ancak yetiyor ve birşey satın alırken eltime de sormaz. ayy yazarken bana fenalık geliyor, eltican bunları idare ediyor işte daha ne olsun. üstelik bir mecburiyeti de yok, oturdukları ev elticanın annesinin, kendi maaşı da var.
çooook samimi değiliz, çok sık görüşmeyiz ama onu çok takdir ediyorum, daha iyi bir yaşam hak ettiğini düşünüyorum.
ben kullanmıyorum hiç canım.99 dan 7 gr altın 27dolar aldım geçen ay kenara koydumğum tl yi tamamen kullanmış oldum
bu ay nasip bakalım ek derste ne kadar ayırabileceğim bu ayın birkimine henüz başlayamadım
birşey sormak istiyorum bulaşık makine temizleyicisi ne kadar pahalı
fınısh toz 2 kullanımlık 13,99 ve sıvı tek kulanımlık 14,99 burada bana fazla geldi o yüzden olurda bunlarda indirim kampanya olursa stoklayacağım bir kaç paket
siz kullanıyormusunuz
Hanımlar size gene bir sorum var:
Yarı zamanlı bir işe başladım, saat usulüne göre ödeme oluyor ve ne yazık ki sabit değil bu saatler, yani ücret bazen az bazen hiç olabiliyor.
Şimdi esas sorum: 200 civarı birşey geçecek elime bu ay, ne yapsam sizce? Bu parayla altın almaya çalışılır mı, alsam farkeder mi? 1 seneyi bulmadan bozdurmayı düşünüyorum çünkü, mesleğim için almak istediğim sertifikalar var...
Normal hesapta öylesine dursa mı?
birikimi hayırlı olsun
nerdeymiş öle güzel manzaralı güzel fiyatlı ev
aile durumunuza karar vermelisiniz sanırım
2 oda yeterli mi sizin aileye çoluk çocuk var mı
ben olsam içime sinen yerde otururum madem sürekli değil iki artı bir bence yeter salon çocuk odası yatak odası olarak çünkü evin mevkisi çok önemli satarken kar eder
kızlarr aldığımız kooperatif hissesi 76 bin tl olmuş.
biz 65 bine aldık. her ay 900 x 8= 7200 tl ödedik.
8 ayda 3800 tl kar etmiş
Allah izin verirse daha hissemiz çıksın çok çok artacağını düşünüyorum
Kızlar ben dün akşam etli patlıcan yemeğini yaptım. Tarif veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Hangisini yaptın derseniz karışık birşey oldu. Biraz kendi tecrübemi kattım. Ortaya süper birşey çıktı. Teşekkür ederim herkese...
evet ben sıvısını kullanyorum bacımmmmm dediğin gibi baya pahalııı... birde yazmazmı aylık kullanın diyeee... açıkcası ben 2 ayı geçyor kullanımım annem karbonat at derdi yıkarken tablet yerineee o baya temizliyor gibiii ne dersin bilmem kii99 dan 7 gr altın 27dolar aldım geçen ay kenara koydumğum tl yi tamamen kullanmış oldum
bu ay nasip bakalım ek derste ne kadar ayırabileceğim bu ayın birkimine henüz başlayamadım
birşey sormak istiyorum bulaşık makine temizleyicisi ne kadar pahalı
fınısh toz 2 kullanımlık 13,99 ve sıvı tek kulanımlık 14,99 burada bana fazla geldi o yüzden olurda bunlarda indirim kampanya olursa stoklayacağım bir kaç paket
siz kullanıyormusunuz
Günaydın hanımlar hayırlı günler dilerim hepinize..
Ankarada güne karlı bi havayla başladık yılın ilk karı hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?