Kirli Çıkılar )))

herkese merhabaaa
nasılsınız keyifler nasıl kızlar?
ben yine ay başı itibariyle borç ve senetlerimi, faturalarımı, kiralarımı ve de çalışanlarımın maaşlarını vermiş bulunmaktayım
rahatladım yani..
yine ayın en sevdiğim bölümüne geldik
15' ine kadar ödeme vs bişey yok
kazandığımı birikime atacağım
kış ayı geldi, elektrik faturam 50'den 88'e çıktı
aidat 50 iken 230 oldu
işyeri aidatım 160 iken 370 oldu
ikisi de merkezi sistem sıcak oluyor amma velakin evde gece kapatıyorlar.
kızımın odası soğuyor diye elektrikli petek yakıyorum
eehh fatura da cabası tabi ki..

bu arada okuyorum yazdıklarınızı,
grafik felan anlamam ama..
sanırım altın düşüyor
altın alanların,satanların, kar edenlerin paracıkları bereketli olsun..

allright canım şimdi farkettim sende ankaradaymışsın ne taraftasın canım?

ben doğma büyüme ankaralıyım canım.
çankaya'da ikamet ettim bu yaşıma kadar
6 ay önce eskişehire tayin olduk
ama hala kendimi ankaralı sayıyorum
akşam oturmasına bile gidiyorum annemlere hızlı tren sağolsun
sen nerdesin?

Aaaa ne güzell bende abidinpaşada oturdum bekarken evlenince akdere mutlu mahallesindeyim şimdi.Eskişehirdede kaldım 1 sene canım porsuk çayının önünde özel uçar kız öğrenci yurdu var orda kaldım açıköğretimi okumak için gitmiştim ama bıraktım.

çok güzel bir şehir burası
hiç ayak basmadığım bir şehirde işyeri sahibi oldum
ama sevdim çok zorlanmadım
belki de cırt cırt ankaraya gidebiliyor olmamdan kaynaklanıyor..
insan alışkanlıklarından kolay vazgeçemiyor ne de olsa..
ben daha çok kızılay,küçükesat tunalı gop çankaya oran o tarafları iyi bilirim ankarada
akdereyi bilmiyorum mesela
araba kullanmayı bile bu kalabalık semtlerde öğrenmiştim
ama burada pek gerek olmuyor

Evet canım çok güzel bi şehir işyeri sahibi olmanda çok güzel hemde artık ulaşım çok kolay bigünde bana beklerim canım.Akdere çevre yolundan çok yakın canım aslında ama çok duyulmamış hatta aktepe keçiören tarafında onunla karıştırıyolar

kızlar iştahımla başım dertte
napcam yaaa
gündüzleri pek bir şey yok da
akşamları bana bir şeyler oluyor
doymak bilmiyorum.
yiyince de rahatsızlanıyorum
şişiyor, nefes alamıyorum.
yemek boruma doğru vuran yanmayı kulaklarımda hissediyorum resmen
saat 5 gibi yemek yedik akşam.
az önce komşudan kocaman bi kase aşure geldi
hemencecik indirdim mideye

bende abidinpaşada oturdum 2 sene, öğrenciyken,
eskişehirede maçlara gitmiştik 3 gün ,
ahh ahh özlemişim ankarayıı, öğrenciliğiii

dün 99 dan 7 gr altın aldım altın düştü
halk bank sabit altın alışı yapıyor yani 1gr 2 gr 3gr ama daha önce ziraatte istediğinde virgülden sonrası içinde alabiliyordun yani illa 2gr değil 2,34 gr alabilirken halk bank ya 2 gr yada 3 gr al diyor offf bu hiç iyi olmadı
tl de param biter benim ama altındayken harcamam birikir irade meselesi benimkide böyle bir irade

mrb arkadaşlar uzun zamandı bakamadım kk ya öyle bir hastalık geçirdimki kaza atlatmış gibiyim resmen...
39,5 ateşle ölü gibi yattım halada atlatmış değilimde meraktan girdim siteye neler olmuş,altın düşmüş
inş. biraz daha düşsün bi miktar alıcam unutmadan bu ayki hedefim 1250tl inş.fazlasını koyarımda kenara eksiğini koymamtabi Allahın izniyle

bekarken çook zayıftım. Hatırlıyorum da yüz üstü yatamazdım kemiklerim batardı Evlendikten sonra yavaş yavaş aldım kiloyu. Belki de bekarlık dönemimdeki gibi olmaktan korkuyorumdur bilmiyorum =))
Bir de ben hızlı kilo alıp hızlı da verebiliyorum artık, bu yüzden belki bu kadar rahat davranabiliyorum kilo konusunda. Şİmdi bana çok kilolusun bir 5 kilo ver deseler birkaç haftada hepsini veririm.

Eltin için değil belki ama çocukları için üzüldüm. KEndini hamile zannetmesi, sürekli test yapması falan bana çok garip geldi. İnşallah iyileşir de hem siz hem de ailesi rahat eder.

Ahh papatya birkaç defa denedim bırakmayı ama olmadı. Resmen beynim uyuşuyor içmeyince, hiçbir şey yapamayacak duruma geliyorum. Baktım bu iş böyle olmayacak son çare ilaç dedim ama hala emin değilim. Kendimi hazır hissettiğim bir zaman tekrar deneyeceğim inşallah kurtulurum bu illetten.

Arabaya kullanmaya başladım artık, ne kadar zormuş meğer, çok fazla dikkat etmek gerekiyormuş. Eşimin yanında otururken rahat rahat gidip geliyordum ama şimdi her an dikkatli olmam gerekiyor. Vee anladım ki araba sürmek hiç bana göre birşey değilmiş. Ama seneye oğlum kreşe başladığında gerek olur diye bıkmadan usanmadan çalışıyorum.

BU arada Farmasi listedeki kişi sayısı azaldı mı bana mı öyle deldi yoksa =)

ben hızlı kilo alıp veremezdim hep sabittim geçen yıl her tartıya çıktığımda 47,6 çıkıyordu düşün virgülüne kadar ama şimdi alıp duruyorum :111:

arabayı hiç bırakma canım evet çok sıkıcı ama öğrenmek için gerekli.
bizim araba varken de hiç içimden gelmese de ben sürüyordum arabayı sırf öğrenmek için.
o hızlı hareketleri bi kavrasak bize de kolay gelcek araba sürmek ama bırakırsan hiç o seviyeye gelemezsin.

kimseler yazmıyor gene
özlüyorum yahu

ben de çok kolay kilo alıp veririm aslında
ama başlamak mesele
benim sorunum genel olarak irade zaten
sigarada da kiloda da
ilaç işe yararsa bende başlayayım yusum
gelişmeleri yazar mısın

ya kızlar kar yağan yerdekiler bi foto çekip koysanız şöle
çok canım çekti valla

Son düzenleme:

evet duruldu buralar..
yine bi ekşın oluştursak toplasak milleti

günaydın herkese
yaklaşık 20 gündür yoktum
listeye de malesef dahil olamadım.
tükürük bezimde kitle vardı ve ameliyat oldum.hala raporluyum.
çok şükür ki daha iyiyim.
farmasicim
listeye ekleyemiyorsun biliyorum ama 600 tl birikimim var :)
altınlarımı bozdurmuştum ameliyattan önce ama bu ay 10 gr altın alacağım kısmetse.
hepinizi özledim fırsat bulursam geçmiş sayfaları okuyacağım.birikimlerinize bakacağım.
listeye malesef bildirim yapamadım
hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…