farmasi canım,ne olacak bu onsun hali..... :)
az önce 1700 altını da gördü...
ister misin insin yine 1600 lere... :))
allright canım şimdi farkettim sende ankaradaymışsın ne taraftasın canım?
ben doğma büyüme ankaralıyım canım.
çankaya'da ikamet ettim bu yaşıma kadar
6 ay önce eskişehire tayin olduk
ama hala kendimi ankaralı sayıyorum
akşam oturmasına bile gidiyorum annemlere hızlı tren sağolsun
sen nerdesin?
Aaaa ne güzell bende abidinpaşada oturdum bekarken evlenince akdere mutlu mahallesindeyim şimdi.Eskişehirdede kaldım 1 sene canım porsuk çayının önünde özel uçar kız öğrenci yurdu var orda kaldım açıköğretimi okumak için gitmiştim ama bıraktım.
çok güzel bir şehir burası
hiç ayak basmadığım bir şehirde işyeri sahibi oldum
ama sevdim çok zorlanmadım
belki de cırt cırt ankaraya gidebiliyor olmamdan kaynaklanıyor..
insan alışkanlıklarından kolay vazgeçemiyor ne de olsa..
ben daha çok kızılay,küçükesat tunalı gop çankaya oran o tarafları iyi bilirim ankarada
akdereyi bilmiyorum mesela
araba kullanmayı bile bu kalabalık semtlerde öğrenmiştim
ama burada pek gerek olmuyor
Aaaa ne güzell bende abidinpaşada oturdum bekarken evlenince akdere mutlu mahallesindeyim şimdi.Eskişehirdede kaldım 1 sene canım porsuk çayının önünde özel uçar kız öğrenci yurdu var orda kaldım açıköğretimi okumak için gitmiştim ama bıraktım.
yok canım ben hiç hamile kalmadım ama eltim kafasından hamile olduğumu düşünüp güya tebrik ediyo. maksat kilolar. değişik bişey aslına bakarsan ben de anlamadım:111:
aslında şu an kilon iyi canım böyle dursan daha iyi olmaz mı.
benim boy 160 kilom şu an 51(şaka gibi bu rakamı yazacağım hiç aklıma gelmezdi)
sınırım 50 idi ama 1 kilodan bişey olmaz diyorum ve bu kiloda durmayı planlıyorum inşallah.
evet psikoloğa gitmesi lazım.
beni ilk kıskandığı zaman boşanma seviyesine gelmişlerdi.
annesi tokat atmış buna nasıl böyle bişey dersin diye.
kv de de kızdı ama sonra işine gelmedi. tabi nihayetinde iki çocuk var oğlunun evliliği var..
arada sorun yaşıyorlar ama ben geriden izliyorum.
ilk evliliğimde onunla çok kıyas yapıldm.
o çok sessizmiş herşeye boyun eğiyormuş.
şimdi de izlemek çok güzel oluyor.
yere bakanların yürek yakması daha bi güzel olur.
Ahh papatya birkaç defa denedim bırakmayı ama olmadı. Resmen beynim uyuşuyor içmeyince, hiçbir şey yapamayacak duruma geliyorum. Baktım bu iş böyle olmayacak son çare ilaç dedim ama hala emin değilim. Kendimi hazır hissettiğim bir zaman tekrar deneyeceğim inşallah kurtulurum bu illetten.yusumcum ben sigarayı iradeyi kullanarak bıraktım. çok uzun zaman içtim. bazı günler 2 pakete bile çıktım. şimdi neredeyse 1 yıldır hiç içmiyorum. eşim ilaçla bırakmaya çalıştı. başarılı olamadı. allah yardımcın olsun. sana tavsiyem mümkün olan en kısa zamanda bırak. inan çok şey kazanacaksın.
bundan sonra mesafeli davranabilmeyi umuyorum...teşekür ederim ilginize...
bekarken çook zayıftım. Hatırlıyorum da yüz üstü yatamazdım kemiklerim batardıEvlendikten sonra yavaş yavaş aldım kiloyu. Belki de bekarlık dönemimdeki gibi olmaktan korkuyorumdur bilmiyorum =))
Bir de ben hızlı kilo alıp hızlı da verebiliyorum artık, bu yüzden belki bu kadar rahat davranabiliyorum kilo konusunda. Şİmdi bana çok kilolusun bir 5 kilo ver deseler birkaç haftada hepsini veririm.
Eltin için değil belki ama çocukları için üzüldüm. KEndini hamile zannetmesi, sürekli test yapması falan bana çok garip geldi. İnşallah iyileşir de hem siz hem de ailesi rahat eder.
Ahh papatya birkaç defa denedim bırakmayı ama olmadı. Resmen beynim uyuşuyor içmeyince, hiçbir şey yapamayacak duruma geliyorum. Baktım bu iş böyle olmayacak son çare ilaç dedim ama hala emin değilim. Kendimi hazır hissettiğim bir zaman tekrar deneyeceğim inşallah kurtulurum bu illetten.
bekarken çook zayıftım. Hatırlıyorum da yüz üstü yatamazdım kemiklerim batardıEvlendikten sonra yavaş yavaş aldım kiloyu. Belki de bekarlık dönemimdeki gibi olmaktan korkuyorumdur bilmiyorum =))
bir de ben hızlı kilo alıp hızlı da verebiliyorum artık, bu yüzden belki bu kadar rahat davranabiliyorum kilo konusunda. şimdi bana çok kilolusun bir 5 kilo ver deseler birkaç haftada hepsini veririm.
Eltin için değil belki ama çocukları için üzüldüm. Kendini hamile zannetmesi, sürekli test yapması falan bana çok garip geldi. Inşallah iyileşir de hem siz hem de ailesi rahat eder.
Ahh papatya birkaç defa denedim bırakmayı ama olmadı. Resmen beynim uyuşuyor içmeyince, hiçbir şey yapamayacak duruma geliyorum. Baktım bu iş böyle olmayacak son çare ilaç dedim ama hala emin değilim. Kendimi hazır hissettiğim bir zaman tekrar deneyeceğim inşallah kurtulurum bu illetten.
ben hızlı kilo alıp veremezdim hep sabittim geçen yıl her tartıya çıktığımda 47,6 çıkıyordu düşün virgülüne kadar ama şimdi alıp duruyorum :111:
Arabayı hiç bırakma canım evet çok sıkıcı ama öğrenmek için gerekli.
Bizim araba varken de hiç içimden gelmese de ben sürüyordum arabayı sırf öğrenmek için.
O hızlı hareketleri bi kavrasak bize de kolay gelcek araba sürmek ama bırakırsan hiç o seviyeye gelemezsin.
kimseler yazmıyor gene
özlüyorum yahu
ben de çok kolay kilo alıp veririm aslında
ama başlamak mesele
benim sorunum genel olarak irade zaten
sigarada da kiloda da
ilaç işe yararsa bende başlayayım yusum
gelişmeleri yazar mısın
ya kızlar kar yağan yerdekiler bi foto çekip koysanız şöle
çok canım çekti valla
evet duruldu buralar..
yine bi ekşın oluştursak toplasak milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?