Geçmiş olsun archobiy... seni merak etmiştim bi ara birlikte zayıflamaya karar vermiştik ama sağlıktan önemlisi yok toparlayınca yine başlarız
wayyyyy beeeeeeee bu cümleyi böyle söyleyebilmek offffff neler vermezdim uğrunda nedir bunun sırrı çok özenirim böyle zayıf ve kilo konusunda kendine güveni tam olan insanlara
okulda olduğum için ve o saatte boş derste olmama rağmen çocukların yazılısını hazırladığım için alamadımkuveyttürk altın alış 96.8...... :)
okulda olduğum için ve o saatte boş derste olmama rağmen çocukların yazılısını hazırladığım için alamadım((
çok sevindim karanfilcecimkızlar size güzel bi haberim var.
eşimin en son tahlili çok güzel çıktı.
bu sefer de benim yumurtalarım olmamış ama yine de çok sevindim ananın ki.
erkeklerin değerini yükseltmek baya zor oluyor..
Rabbim beni de çok bekletmez inşallah
yazdığım gibi haşlanmış sebze üzerine biraz zeytinyağı tuz limon ekleyerek bir ömür geçirebilirim bu yüzden canım. Ama kilo alma konusunda kendimi az da olsa kasmam gerekiyor işte, oradan bir sıkıntı var bende de.Geçmiş olsun archobiy... seni merak etmiştim bi ara birlikte zayıflamaya karar vermiştik ama sağlıktan önemlisi yok toparlayınca yine başlarız
wayyyyy beeeeeeee bu cümleyi böyle söyleyebilmek offffff neler vermezdim uğrunda nedir bunun sırrı çok özenirim böyle zayıf ve kilo konusunda kendine güveni tam olan insanlara
kızlar size güzel bi haberim var.
eşimin en son tahlili çok güzel çıktı.
bu sefer de benim yumurtalarım olmamış ama yine de çok sevindim ananın ki.
erkeklerin değerini yükseltmek baya zor oluyor..
Rabbim beni de çok bekletmez inşallah
ay bayağı düştü şimdi altın almalı değil mi kızlar ahhh ahhhh
ya altın hesabı için belli bir miktar olmalı mı acaba ya unuttum bak sormadım
akıllı bıdık ben sağlıklı beslenme günlüğü tutmaya başlamıştım
sonrasında yazmak canım istemedi ama 15gündür yediklerime dikkat ediyorum kendimi çok sıkmadan takıldığımda farmasinin günlüğünü okuyorum 1-2 kg gitti sen de ben de bebek istiyoruz ve bu sebeple güzel kilolarla hamile kalmak istioyruz gel orda beraber devam edelim hergün yediklerimizi yazalım katılmak veya fikir beyan etmek isteyenler de olabilir bakarsın hamileyken de devam ederiz:)
ne dersin??
yazdığım gibi haşlanmış sebze üzerine biraz zeytinyağı tuz limon ekleyerek bir ömür geçirebilirim bu yüzden canım. Ama kilo alma konusunda kendimi az da olsa kasmam gerekiyor işte, oradan bir sıkıntı var bende de.
Sana tavsiyem kalorisepeti. Orada her yiyecek ve içeceğin kalorisi var. sen sadece gün içinde ne yediğini ekliyorsun o sana günlük aldığın kaloriyi gösteriyor. Üye olunca zaten nasıl kullanıldığını anlarsın. Bence kalori sayarak kilo vermek daha kolaydır.
elektrik faturam 78 gelmişYuh diyorum artık Bize bu kadar fatura geliyorsa elektronik eşyalarla dolu olan evleri düşünemiyorum bile.
Bir de arabanın muayenesi mi ne varmış yarın ekdersle o yapılacak:150tl . Gitti paralarGeri kalanı ile de altın alırız artık.
Bizim banka paraf diye bir kredi kartı çıkartmış. İlk ekstre tutarımızın %25'ini hediye olarak bir sonraki aya aktaracakmış. Benim de birkaç şey almam gerekiyordu. Bu güzel işte bu kadar giderin yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?