Kirli Çıkılar )))

işten izin aldım bugünde dahil 11 gün evdeyim tatil yapıp dinlencem biraz:) kafa tatili temizlik tatili adı her neyse:) artık buraya daha çok vakit ayırabilirim:)

merhaba kirli çıkılar
uzun zamandır ekonomik olarak çöküşte olduğum içi herhangi bir birikim yapamadım,işallah bismillah diyeceğim bu ay..tecrübelerinize dayanarak bişey sormak istiyorum.hem kuveytte hem de vakıfta altın hesabı açtırdım..
kuveyttürk de
altın alış:96,25 satış:96,98 fark:0,73
vakıf bankta
altın alış:96,49 satış:97,14 fark:0,65

kuveyt altını daha ucuz satıyo ama alırken yüksek alıyo,vakıf daki fark daha azz..nasıl bir strateji izlemek lazım:26:

Slm hanımlarr önceliklere hastalara çok geçmiş olsun deyip acil şifalar diliyorum.Ben bugün çok yoğunum dün eşim izinliydi hep dışarıdaydık evimin işleri kaldı şimdi kalkıp onları yapacağım ama öncelikle sizlere bakmak istedim.Şimdilik bana müsade akşama ancak bitiririm eğer yorgun olmazsam evde bi tane saç boyam var komşumuzun kızına saçımı boyatmak istiyorum.

akıllı bıdık ben sağlıklı beslenme günlüğü tutmaya başlamıştım
sonrasında yazmak canım istemedi ama 15gündür yediklerime dikkat ediyorum
kendimi çok sıkmadan
takıldığımda farmasinin günlüğünü okuyorum
1-2 kg gitti
sen de ben de bebek istiyoruz ve bu sebeple güzel kilolarla hamile kalmak istioyruz
gel orda beraber devam edelim
hergün yediklerimizi yazalım
katılmak veya fikir beyan etmek isteyenler de olabilir
bakarsın hamileyken de devam ederiz:)
ne dersin??

kızlar size güzel bi haberim var.
eşimin en son tahlili çok güzel çıktı.
bu sefer de benim yumurtalarım olmamış ama yine de çok sevindim ananın ki.
erkeklerin değerini yükseltmek baya zor oluyor..
Rabbim beni de çok bekletmez inşallah

çok sevindim karanfilcecim
canım bal ve poleni denedin mi yumurta oluşumu için yumurtayı besler sayısını arttırır denedim ben faydasını gördüm oğlum var şimdi bir de benim bir tüpüm tıkalı genç yaşta menopoz tehlikesiyle karşı karşıya olan arkadaşıma bile fayda etti yumurta oluştu tüp bebek yaptı ama tutmadı malesef ama büyük bir geliçmeydi onun için
bir sürü arkadaşıma tavsiye ettim nerdeyse hepsine faydası oldu umarım sana da vesile olur vanım

ay bayağı düştü şimdi altın almalı değil mi kızlar ahhh ahhhh
ya altın hesabı için belli bir miktar olmalı mı acaba ya unuttum bak sormadım

yazdığım gibi haşlanmış sebze üzerine biraz zeytinyağı tuz limon ekleyerek bir ömür geçirebilirim bu yüzden canım. Ama kilo alma konusunda kendimi az da olsa kasmam gerekiyor işte, oradan bir sıkıntı var bende de.
Sana tavsiyem kalorisepeti. Orada her yiyecek ve içeceğin kalorisi var. sen sadece gün içinde ne yediğini ekliyorsun o sana günlük aldığın kaloriyi gösteriyor. Üye olunca zaten nasıl kullanıldığını anlarsın. Bence kalori sayarak kilo vermek daha kolaydır.

karanfilce çook sevindim tahlillerin güzel çıkmasına
zaten yaşın da genç bir değil iki-üç tane bile çocuğun olur daha önünde uzun zaman var
Allah her isteyene versin inşallahhh

ay bayağı düştü şimdi altın almalı değil mi kızlar ahhh ahhhh
ya altın hesabı için belli bir miktar olmalı mı acaba ya unuttum bak sormadım

daha da düşecek gibi...kesinlikle ytd... sadece mt.... :))
ben, yarın almayı düşünüyorum mesela....
altın hesabı için de, belli bir miktar yok canım....

elektrik faturam 78 gelmiş Yuh diyorum artık Bize bu kadar fatura geliyorsa elektronik eşyalarla dolu olan evleri düşünemiyorum bile.

Bir de arabanın muayenesi mi ne varmış yarın ekdersle o yapılacak:150tl . Gitti paralar Geri kalanı ile de altın alırız artık.

Bizim banka paraf diye bir kredi kartı çıkartmış. İlk ekstre tutarımızın %25'ini hediye olarak bir sonraki aya aktaracakmış. Benim de birkaç şey almam gerekiyordu. Bu güzel işte bu kadar giderin yanında

canım hemen sayfana bakacağım umarım hayırlısyla istediğimiz kiloya ulaşırız bende bol bol su tüketmeye çalışıyorum bazen 2litreye yakın su içiyorum acayip mutlu oluyorum ama sonra birkaç gün su içmek zor geliyor niye içim suyu kabul etmiyor anlamış değilim hamilelik düşüncesi bile güzel

bende sebzeciyim öyle çok kalorili şeyler pek yemiyorum ama aileden gelme bünye galiba baba tarafım anne tarafımında çogu tombalak
ama bu siteyi takibe alacağım bakalım ne kadar kullanabilirim ben galiba sağlıklı beslenmeyi beceremiyorum az yiyerek zayıflamaya çalışanlar gibi hata yapıyorum

su faturam 8tona 28,5 geldi kullanım normalda fatura fazla gibi geçen ayda 10tona 33,5 gelmişti

bizimde su faturası 12 geldi:79:bakalım elektrik kaç gelicek 80 den aşağı gelmezde bakalım

160 tl geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…