kızım şu son dönemde, altından zarar etmeden çıkabilen uzmanın alası... :)))))
dur ben de seni öpeyim
OOOOOOOOOOOOOOOOOO demek işin baz alınan noktası bu
o zaman sana da bir alkışve de maşaallah barekellah
tatlım benimmmmmmmmmmmmmm
bankasya dan altın hesabı açmayı düşünüyorum ama 0,01 katlarında gr altın alış satışı yapabiliyormuyum
yada bank asyayı önerirmisiniz herhangi hesap ücreti filan var mı
emin evimin havale ücreti olmadan para yatırılan bankları bunlar
bann asya kuyet türk albaraka türk
hangisinde hesap açayım mesela hem hesap açıp hemde altın biriktireyim istiyorum aynı bankada
bir sürü bankayla karışıyor kafam
canım çok sevinidm..
allah önce size sağlık versin sonrada hayırlı evlatlar nasip etsin
benim de eşimin değerler son tahililde iyileşmişti..
çok iyi anlıyorum seni..
hadi güzel haberler gelir inş..
inşallah rabbim gönlünüze göre verirkızlar size güzel bi haberim var.
eşimin en son tahlili çok güzel çıktı.
bu sefer de benim yumurtalarım olmamış ama yine de çok sevindim ananın ki.
erkeklerin değerini yükseltmek baya zor oluyor..
Rabbim beni de çok bekletmez inşallah
elektirik 90 doğalgaz 130 su 40 geldi160 tl geldi
ohhhh misişten izin aldım bugünde dahil 11 gün evdeyim tatil yapıp dinlencem biraz:) kafa tatili temizlik tatili adı her neyse:) artık buraya daha çok vakit ayırabilirim:)
benim canım çikolata çeker gibi dondurma çeker gbi brokoli brüksel lahanası falan çekerKilo iyidir al kiloları boşver
Tam bir sebze aşığıyım ben. Akşam yemeği niyetine haşlanmış brokoli yiyen bir tipim bu yüzden kilo vermek benim için çook kolay fakat almak konusunda biraz kasmam gerekiyor kendimi =)
Tam karar veremiyorum o ilaca Avrupa'da ve ABD'de yasaklanmış diye okudum geçen gün. Bazı kişiler ilaçla sigarayı bıraktıklarını fakat hiçbir yemekten artık tat alamadıklarını falan yazmışlar ki bu ilacın yan etkilerinden biriymiş. Biraz daha araştırayım öyle alacağım.
Geçmiş olsun archobiy...
yine benden herkeslere gecikmişinden bir günaydııııııın
cuma sabahı bahsettiğim tatlimize gidiyoruz termal otele
ama hamamlara havuzlara giremeyeceğim regl oldum
olsun yaaaw masaj hayaliyle gidiyorum zaten
bugün de evde detaylı temizlik var cam kapı pencere perde vs..
biraz kadının başında durdum şimdi de kaçtım geldim işyerime
kızım da sağolsun bu soğukta hergün dışarı gitmek istiyor bakıcısı da çok yakınımızdaki alışveriş merkezine götürüyor
ordaki oyun salonunda oynuyorlarmış
napalım kreşe kadar böyle idare edeceğiz..
hala konuşmakta istekli değil
zorlayınca hiç konuşmuyor
hele tuvalete isteği hiç yok
bütün bebekleri lazımlığa çiş kaka yaptırıyor oyun içinde amaaa kendini otuttursak feryat figan kaçıyor tombik poposu açıkta koşuyor
hiç fikrim yokmerhaba kızlar
altın hesabı açmak için en kazanç sağlayabilecegimiz banka hangisidir?
konu süpermiş bundan sonra ben de aranızdayımbu ay itibariyle taşıt kredim bitti ocaktan itibaren de her ay düzenli olarak bir yatırıma başlamak istiyordum
sizinle fikir alışverişi yaparım
uzun zamandır altın hesaplarını araştırıyorum farklı forumlarda okudum filan
şu an garantide mevcut vadesiz hesabım var krediden kalma onu kapattırmadım 2 tane de otomatik ödeme talimatım var o yüzden hesap işletim ücreti almıyorlar
şimdiye kadar okuduklarımdan anladığıma göre en mantıklısı makas farklarından en az etkilenmek için arbitraj yapmak yanisi altını TL ile değil USD ile almak ve direk ons fiyatlarına bakmak. O yüzden garantiden bir döviz hesabı açtıracağım (6 ayda 9 dolar işletim ücreti alınıyor yılda 18 dolara tekabül ediyor) bir de altın hesabım olacak işlerimin yoğunluğuna göre al sat yada al yat yapacağım
evet vadesiz hesabım var geçen şubeme uğrayıp sordum altın hesabından kesinti olmadığını söyledilergarantide başka bir hesabın varsa altın hesabından kesinti yapmıyor
seyyahalemcim
derindondurucu değil de çamaşır kurutma ve buharlı temizlik makinası eklenince eh biraz fatura farketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?