Kirli Çıkılar )))

arabamız malesef kötü sürekli masraf çıkarıyor elden çıkarmak lazım zarar ettik bayağı kullanmıyoruz arabamızı kayınpederimin arabasını kullanıyoruz

günaydınn

gerçi öğlen oldu artık ama anca bakabildim
herkese bol kazançlı günlerrrrrrr

bu arada haber geldi şimdi akşama misafir gelecekmiş, çaya, ne yapabilirim partik ve lezzetli kurtarıcı bişey fikie veriseniz sewvinirim
havuçlu kek düşündüm ama tek bişeyde az gelir gibi geldi,

bu arada haber geldi şimdi akşama misafir gelecekmiş, çaya, ne yapabilirim partik ve lezzetli kurtarıcı bişey fikie veriseniz sewvinirim
havuçlu kek düşündüm ama tek bişeyde az gelir gibi geldi,

kek de güzel yanına börek ya da poğaca olabilir ( 1 tatlı 1 tuzlu çeşit )

ALLAH mesut etsin canım düğün nasıl geçti?Bu arada hoşgeldin.

Son düzenleme:

çok sevindim hayırlı olsun saglıkla huzurla oturun inş..

Slm hanımlar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür eşim pazar günü rahatsızdı pazarteside 2günlüğüne rapor aldı çarşambada kendi izniydi 3 gündür evdeydi bugün başladı iş giremedim şimdi okudum geçmişi.
allrıght hayırlı olsun canım çok sevindim.
bskn bende bozdurma derim altınlarımı kolay yapılmıyo bende evlendiğimde bozdurdum borçları dağıttım ama şimdi elde var sıfır.Benim bi arkadasım vardı evleneli 7 sene filan olmuştur düğünde tam 45 bin tllik altın takılmış ve durumları hiç iyi değildi kiradaydı evi berbattı 2 tane çocuğu oldu uzaktan baksan durumuna üzülüp yardım edersin altınlarını hiç bozdurmamış meğerse şimdi bozdurup üzerinide kredi çekerek tamamlayıp ev almış

Kızlar bizde artık ikinci bebişi düşünüyoruz hayırlısı olsun bakalım bende burdan güzel haberler veriririm inş

Kızlar bizde artık ikinci bebişi düşünüyoruz hayırlısı olsun bakalım bende burdan güzel haberler veriririm inş
umarım sizi çok bekletmeden en uygun zamanda gelir bebeğiniz. diğer çocuk kaç yaşında?

farmasi nin yorumunu ben de merak ediyorum ons düşüyor gibi. Ben Bernanke amcanın konuşması; yatırım danışmanlarının söylediklerini (güya altın fırlayacak deniyordu gerçi şubata kadar yolu varmış) tersine çıkardı gibi ne dersiniz?

farmasi meyra şuan dolar altın ne olur yorumlarınız nedir?ons düştü?

canım ne olacağını bilseydim,dün akşam ons 1715 lerdeyken dolarla altın almazdım... :))
evet,bugün bir düşüş sözkonusu,bir miktar daha düşebilir ama orta vadede hala yükseliş bekliyorum ben.....
şu an elimdeki tl. ile alım yapar mıyım,evet bir miktar alım yaparım....
şu alım seviyeleri güzel,100 küsür rakamlardan döneli ne kadar oldu şurda... :)
velhasıl kelam,iner,çıkar,sabreden her halukarda kazanır....
kesinlikle ytd,only mt..... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…