Kirli Çıkılar )))

ne güzel vallahi bizdede kopukluk var çok nadir görüşürüz halbuki bende çok severim kalabalığı.

ayyy ben tabi kendi midemin telaşına düştüm
hamileleri unuttum
canım benim kusura bakma yaaa
gerçi bugün 3 çeşit yemeğim var kısır yapsam da yenmez...
yarına artık..
kusurluk bir şey yok canım.
ben bulgur delisi olduğum için her zaman çeker canım
ama epeydir yemedim.
şimdi de yemeye cesaretim yok, midemden dolayı

Ya bugün bende komşuya söylesemde kısır yapıp çayla yesek diye düşünmüştüm olsada yesek bayılrıım kısır,börek,hamur işleri tam benlik
al bende de o kadar.
kilo problemim de yoktu
bu tarz şeyleri gönlümce yedim hep
günleri falan hep bu yüzden severdim
hep "geçmiş zaman kipi" kullandım
neyse doğumdan sonra yine eskiye dönerim diye umut ediyorum

Kız ben hala yiyorum biraz fazlam ama duramıyorum napayım.Hele bi doğum yapta o zaman rahatça mide sorunun olmadan yersin ben öyle yaptım hamileliğimde ilk 5 ay mide bulantısı istifar ettim hastanede yattım işten ayrılmak zorunda kaldım 5 aydan sonra açıldım bu seferde ye babam ye ama 53 işle hamile kaldım 68 ile doğuma girdim şimdide 57 kiloyum.

sınıfıma yeni kayıtlarla 16 öğrencim var
bugün rehber öğretmenle(2hafta oldu başlayalı) müdür odasına çağırıp yeni bir öğrenci kaydı almayı düşündüklerini
ama benim önce gözlemlememi söylediler çocugun aşırı hırçın şımarık doyumsuz her dediği olmuş ukala bir çocuk oldugunu
dediği olmayınca karşısındaki döven tekme atan şiddetli davranan biri oldugunu
aileninde bir o kadar problemli oldugunu açıkcası kolay bir kayıt olmasını istemeyip ailenin şımarıklıgından dolayı biraz burunları sürtsün istiyoruz dediler
walla baştan sona tuhaf bir açıklama olarak dinledim inanın hala anlam verebilmiş değilim
önce bize kayıt yaptırmışlar sonra başka okula götürmüşler sanırım bizim okulda hiç başlamadan
o okulda bir kaç sınıf değiştirmişler
şimdi tekrar bizim okula gelmiş
2gün başka öğretmenin sınıfında durmuş çocuk ama hem anneden hem çocuktan hemde öğretmenden kaynaklı sorundan dolayı istememişler karşılıklı birbirlerini
birazda sende deneyelim dediler
madem işin eğitim gibi felsefi sözler kısmı nerde kalıyor
madem eğitim hakkı o çocugunda var burunlarını sürtmek istiyorum niye diyorsun
yada madem burunları sütrmek istiyorsun sorunlu problemli davranışları var diyorsun aile sorun çıkarak tip heryerde diyorsan
eeeee dönem sonu gelmiş niye alıyorsun kaydını üstelik sanki çok sevdiğin birinin hatırını kıramamış gibi davranarak kırk takla atarak
offfff ne tuhaf insanlar var
yawww sen müdürsün bu kadar takla atmaya açıklama yapmaya ne gerek var evetse evet hayırsa hayırdır

bende dedim gelsin gelsin gelsin oda gelsin bi gözlemlerim bi bakarız artık dedim gün sonunda söylerim düşüncelerimi
bugün yeni açılan okula öğretmen ataması vardı ondan bahsettiğimde bana direk yok başka okula gitme sınava gir müdür yardımcısı okul bizim okulda diyor
olmadı seneye görevlendirmeyle müdür yardımcısı olursun okula diyor
bende kestrirp arttırmak için ben öğretmenlikten memnunum dedim uğraşmak istemediğim durumlar oldugunda idareye gönderirim olur biter gerek yok dedim
ben öyle diyince müdürde işte idareci oldu odurumlarıda çöz dedi
üzüldüm ozaman müdüre kendinin çözemediğini yapamadıgını artık kabullenmiş zor bir durum

bu arada açık liseden 5 tane stajer var yaşları 35ile 40 arasında
bu haftada açıköğretimden 6 tane stajer 4. sınıf gelecek
çocukların düzeni tamamen bozulacak

selam kızlar:) ben bu hafta evdeydim yıllık iznimi kullanıodum:) vallahi temizlik yaptım her yer çiçek gibi oldu çok mutluyum benimde vim temiz artık benim heryerim mis gibi çok seviorum şu temizlikten sonra her yerin mis gibi kokmasını ohhhhhhhhhh:)

Slm canım.Güle güle kirlet evini bende temizlik yaptığım zaman rahat ediyorum ama sen dikkat et kendine yorma kendini.

kismeler benim evimi beğenmemiş =((
halbuki ben de bir gün burda böle bir ev aldım diye paylaşacadııım

kızlar yaa, halı yıkama makinem su püskürtmüyor, nedeni ne olabilir acaba.
su haznesinde tık yok yani.
hani tıkanma falan olsa diycem ama
hazneden yukarı su gelmiyor ki, arada da tıkanma olsun yani.
acaba su niye gelmiyor ki

Ben bilemiycem canım ama eşim anlarsa bi sorayım gelince..

hayırlı sabahlar canlar , cumamız mübarek ve de hakkımızda her türlü hayırlara vesile olsun inşaallah AMİN

Ben bilemiycem canım ama eşim anlarsa bi sorayım gelince..

sebebi şu olabilir mi acaba :) son yıkamada ya da bayağı bir yıkamadan sonra gözenekler temizlenmeyince kuruma yapar ve kapanır aslında her yıkama sonrasında şu yapılmalıymış arkada bulunan ve deterjanlı hazneden su çeken boru çıkarılarak önceden temiz su doldurulmuş bir kaba konuluyor suyu o kaptan alması sağlanıyor devirdaim yaptıkça motor ve gözenekler temizleniyor eğer siz bunları yapmadıysanız zaten küçük olan bu motor ve parçalar kuruyan deterjanlı su sayesinde çalışamaz hale geliyor :) benimki gibi

herkes yazmış güzel güzel ben de bir hayırlı cumalar diyeyim. çok seviyorum cuma günlerini herkes için hayırlara vesile olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…