benim de çene altında bezeler oluşmuş boynuma doğru allah verse de sıkıntılı olmasam h sonu.farmasi bacımız da hastaymış Rabbim acil şifalar versin Şafii ismiyle tecelli etsin tüm hastalara:)
sayfaların hepsini okuma şansım olmuyor malesef başka hasta arkadaşımız varsa aynı dileklerim onlar için de geçerli:)
kızlar aranızda zirkonyum yaptıran var mı dişine, memnun mudur acep şayet yaptırmışsa:)
karanfilce çok teşekkür ederim ama o senin bakışının ve içinin güzelliği olabilir mi acababi de eva maşallah çok güzel bi kız o yüzden de kıskanılıyordur
senfat bi yerde sana o kadar katılıyorum ki iş adamı yormaz ama ilişkiler yorar demişsin ya..
benim bu yıl maşallah diyim okulda pek problemim yok.
özellikle idarecimiz oldukça yaşlı ve tecrübe sahibi olgun biri.
benimle de iyi ya da kötü bi ilişkisi yok. gerektiği yerde konuşuyoruz öyle.
ama ben bu okulda başladım işe stajerkenki müdürüm dengesiz biriydi. ve beni esiri gibi kullanmaya çalşıyordu.
ondan sonra gelen kaprisli bi bayan(meğer öğrendik kv ile felaket problemleri varmış kadını kapının önüne koymuş) demek ki bizden çıkarıyordu.
neyse o Türkiyede derece yapıp bakanlık müfettişi oldu ama sor kalbimde zerre kadar üzütü oldu mu?? hatta görevi çocukları nedeniyle kabul etmiycek diye aklım çıkıyordu.
bu yıl 5. yılım şimdiye kadar hayatım böyleydi. öncesinde okul dersler öss kpss stres tabi hep.
ama bu yıl da kilo aldım nolcak???
kızlar bi çare bulun bana her ay 1 kg alıyorum.
acaba çok mu yiyorum hayır aynı yiyorum. ya da her kilolu insanın dediği gibi çok yemiyorum bünyeme su içsem yarıyor moduna mı girdim diye de düşünmeye başladım.:18:
en sonki arkadaşın tartısında 52.7 çıktım.
noluyoo banaaa beni bilsen,z ben ömrümce hiç almadım demiyorum alamadım.
geçen yıl her çıktığımda 47,6 çıkardı 5 kg fazla bişey değil ama neden böyle hızlıca..
bi de aldıklarım nereye gidiyo o da meçhul..
eve biraz kalça ve basen kısmımda oldu belirtiler ama o kısmı iyi zaten çünkü etek tahta gibi hiç iyi durmuyordu eskiden. ama göbeğim de çıkıyo sanki.
biraz daha kıstım bi kaç gündür göbeğim indi yemeyince ama yediğim an yine çıkacak belli çünkü genişledi bi kere.dengede nasıl kalınır bilmiyorum:26:
koskaca şirketin ceo luğunu bunlara verecek değiller ya?
bunların aklı zekası şirketi yönetmeye yetmez, küçük hesaplara moral bozmaya yarar ancak
Allah razı olsun ablacım
sen eniştenin başına gelenleri yaz bizlere de tecrübe olsun gerekli derslerimizi alalım
altınların hayırlı olsun
farmasi'cim yine şişeceksin amaistersen önce bi şişe maden suyu al eline öyle oku canım
benim eşim çok uzun zaman bir firmada çalıştı. burası küçük bir aile şirketiydi. eşim başladığında borç içindeydiler.
eşimin inanılmaz gayretleriyle zamanla bütün borçlar ödendi. daha sonra eşimin patronu ve çocukları kendilerine birer daire aldılar
yazlıklar, lüks arabalar vs. saltanat hayatı gibi yaşadılar uzun bir zaman. eşim çok açıldıklarını, daha temkinli davranmalarını
söyledi ama birşey değişmedi. bu çook uzun zaman böyle devam etti. sonra tekrar borçlanmalar başladı. önce babaları bıraktı firmayı,
sonra bir kardeş de bırakınca bir kardeş ve eşim kaldı işin başında. evler arabalar gitti. ama o zaman piyasa da çok kötüydü, yetmedi tabi borçları ödemeye.
sonra eşim kendi cebinden baya bir para koydu (güya borç olarak) ama bu da sadece bir süre rahatlattı daha sonra yine sıkıntı başladı. eşim maaşını bile
doğru düzgün almıyordu işçiler alabilsinler diye. eşimi uyardım bak bu böyle olmaz biz de sıkıntıya giriyoruz diyeama dedi ki emekliliğime ne kaldı,
bu yaşta başka nerde iş bulurum. hem de bu kadar emeğim var benim burda, batmasını ister miyim dedi. çok uğraştılar.
şirkette kalan kardeş de kredi çekti, yine bir süre düzeldi ama yetmedi tabi. sonra tekrar kredi çekilmesi gerekti. bilin bakalım ne oldu?
krediyi eşim kendi adına çekti. hem de az bir miktar değil. ben çok kızdım, bunun karşılığında makinelere el koy bak onlar da gider,
kalırsın ortada dedim. ben o kadar fırsatçı değilim yapamam dedi. zamanla bu kredileri de ödeyemez oldular, zaten bütün piyasa çok kötüydü.
çok firma battı o zamanlar. sonra makineler satıldı. ve eşim kelimenin tam manasıyla bir ton borçla ortada kaldı. üzüntüden sağlığı bozuldu.
nerdeyse evimiz elimizden gidiyordu. iş yok, borç çok kaldık öyle. benim bir miktar param vardı. verdim eşime o da ufak ufak kendisi birşeyler yaptı,
çalıştı o borçları ödedi. çok sıkıntı çektik çok. şimdi allaha hamdolsun kendi işini kurdu. toparlandı, sağlık olarak da o zamana göre daha iyi çok şükür.
çektiğimiz de yanımıza kaldı. firma sahibinin babası bu arada bir arazisini sattı çok büyük bir paraya, ama bizi ne arayan oldu ne de soran
eşim çok pişman oldu bu kadar taviz verdiği için, emekleri için ama çok geçşimdi diyor ben o zaman kaybettiklerimi, hepinizin hakkını yerine koyucam.
ama o da ben de sağlığımızdan olduk. bir fotoğraf koymuştum oğlumla beraber olan hani, o kızımın düğünündeydi. eşim o dönem çok hastaydı.
kızının düğününe neredeyse gidemeyecekti.
sonuçta şimdi rahatladık hamdolsun. ama çok yıprandık. hem de hiçbirşeyimiz olmayan insanlar için biraz da. onun için dedim akıllıbıdığa, pepetiye
çok üzülmeyin diyeakılları başlarına geliyor eninde sonunda. ama inşallah onlarınki daha çabuk olur
okurken endişe ile okudum başlarda şimdi ne durumda acaba diye ama sonunda derin bir ohhh çektim.
Allah abimize de sana ve çocuklarına da sağlık huzur ve uzun ömürler versin
farmasi'cim yine şişeceksin amaistersen önce bi şişe maden suyu al eline öyle oku canım
benim eşim çok uzun zaman bir firmada çalıştı. burası küçük bir aile şirketiydi. eşim başladığında borç içindeydiler.
eşimin inanılmaz gayretleriyle zamanla bütün borçlar ödendi. daha sonra eşimin patronu ve çocukları kendilerine birer daire aldılar
yazlıklar, lüks arabalar vs. saltanat hayatı gibi yaşadılar uzun bir zaman. eşim çok açıldıklarını, daha temkinli davranmalarını
söyledi ama birşey değişmedi. bu çook uzun zaman böyle devam etti. sonra tekrar borçlanmalar başladı. önce babaları bıraktı firmayı,
sonra bir kardeş de bırakınca bir kardeş ve eşim kaldı işin başında. evler arabalar gitti. ama o zaman piyasa da çok kötüydü, yetmedi tabi borçları ödemeye.
sonra eşim kendi cebinden baya bir para koydu (güya borç olarak) ama bu da sadece bir süre rahatlattı daha sonra yine sıkıntı başladı. eşim maaşını bile
doğru düzgün almıyordu işçiler alabilsinler diye. eşimi uyardım bak bu böyle olmaz biz de sıkıntıya giriyoruz diyeama dedi ki emekliliğime ne kaldı,
bu yaşta başka nerde iş bulurum. hem de bu kadar emeğim var benim burda, batmasını ister miyim dedi. çok uğraştılar.
şirkette kalan kardeş de kredi çekti, yine bir süre düzeldi ama yetmedi tabi. sonra tekrar kredi çekilmesi gerekti. bilin bakalım ne oldu?
krediyi eşim kendi adına çekti. hem de az bir miktar değil. ben çok kızdım, bunun karşılığında makinelere el koy bak onlar da gider,
kalırsın ortada dedim. ben o kadar fırsatçı değilim yapamam dedi. zamanla bu kredileri de ödeyemez oldular, zaten bütün piyasa çok kötüydü.
çok firma battı o zamanlar. sonra makineler satıldı. ve eşim kelimenin tam manasıyla bir ton borçla ortada kaldı. üzüntüden sağlığı bozuldu.
nerdeyse evimiz elimizden gidiyordu. iş yok, borç çok kaldık öyle. benim bir miktar param vardı. verdim eşime o da ufak ufak kendisi birşeyler yaptı,
çalıştı o borçları ödedi. çok sıkıntı çektik çok. şimdi allaha hamdolsun kendi işini kurdu. toparlandı, sağlık olarak da o zamana göre daha iyi çok şükür.
çektiğimiz de yanımıza kaldı. firma sahibinin babası bu arada bir arazisini sattı çok büyük bir paraya, ama bizi ne arayan oldu ne de soran
eşim çok pişman oldu bu kadar taviz verdiği için, emekleri için ama çok geçşimdi diyor ben o zaman kaybettiklerimi, hepinizin hakkını yerine koyucam.
ama o da ben de sağlığımızdan olduk. bir fotoğraf koymuştum oğlumla beraber olan hani, o kızımın düğünündeydi. eşim o dönem çok hastaydı.
sonuçta şimdi rahatladık hamdolsun. ama çok yıprandık. hem de hiçbirşeyimiz olmayan insanlar için biraz da. onun için dedim akıllıbıdığa, pepetiye
çok üzülmeyin diyeakılları başlarına geliyor eninde sonunda. ama inşallah onlarınki daha çabuk olur
bu arada kendi sıkıntımdam ve sonrasında iş yoğunluğundan cevap yazamadım ama hepsini okudum pepeti ve akıllıbıdığın yazdıklarının
öncelikle Allah yardımcınız olsun inşallah sorunlarınız hallolur. gerçekten çok zor bi durum.
pepeti bi tavsiyede bulunamıyorum herşey söylenmiş zaten arkadaşlar tarafından ve sen de her yolu denemişsin zaten.
ama inşallah eşinin sabrı taşar ve bıçak gibi keser yardımlarını. bunun adı yardım olmaktan çıkmış zaten. insanlar ne kadar yüzsüzler ya anlayamıyorum ben bu tipleri. bi an önce düşerler inşallah yakanızdan.
akıllıbıdık senin durumunda çok sinir bozucu ama eşin arada kalmış, çaresiz kalmış napsın o da. en zor durumdaki o aslında bu hikayede. bundan sonra o da vermez zaten borç falan ama olan olmuş. bunları bi temizleyin sonra herşey güzel olacak inş.
tesekür ederim canım sağolasın iyi dilekler için . sizde zor günler geçirmisssinz . hayat ne zorr
sunny çok zor günler atlatmışsınız gerçekten bak çoğumuz hikayenden alacağımız dersi aldık.
sağlık her şeyin başı..
benim babam da dolandırıldı mebla 25 bin civarı ama tabi bir memur için çok şey.
bizler çok üzüldük babama kızdık. aslında babama kızmamız o bize kızdı çok önyargılısınız çok kötü düşüncelisiniz dedi o yüzden belki de.
ama çabuk toparladık anneme de diyorum hatırlatıp durma. adam gelmiş 50 yaşına ya ona bişey olsa.. Allah korusun..
bir arabadan önemli değil.
ocakda mahkememiz var kızlar duanızı bekliyorum.
bu işler biraz hakima bağlı bizim burdaki hakimler dolandırıcılara pek ceza veren cinsten değilmiş.
ama dayım diyor ki o ankarada ben öylesini sokuyorum hapse parasını ödeyene kadar da çıkarmıyorum.
ya bizimki???
adam hala işinin başında iş dediğim dolandırıcılığın
Allah yardımcımız olsun. hayırlısıyla araba bizim üstümüze devrolsun inşallah.
kızlar bugünkü menüm pırasa ve bulgur pilavı. şu pırasayı da nasıl canım çekiyor yapamadım gitti.
4-5 gündür nerdeyse yemek yapmıyorum sanki mutfakla uzak kaldım
ama dolapta bi tane bile atılacak az bi parçacık yemek kalmadı her gün bir kaçını yedik. e dün kv de idik.
önceki günler,
kah kıymalı börek+çorba.
kah yeşil fasülye, komşunun gönderdiği pastalar.
böyle olunca öyle mutlu oluyorum ki.
dün gece de etimek tatlısının son dilimi+ bi dilim börek le sahurumu yaptım.
maşallah dolabımda uzun süre taze tutuyor yemekleri.
karanfilce afiyet olsunbayılırım pırasaya ben de belki ben de yaparım bugün
sunny çok zor günler atlatmışsınız gerçekten bak çoğumuz hikayenden alacağımız dersi aldık.
sağlık her şeyin başı..
benim babam da dolandırıldı mebla 25 bin civarı ama tabi bir memur için çok şey.
bizler çok üzüldük babama kızdık. aslında babama kızmamız o bize kızdı çok önyargılısınız çok kötü düşüncelisiniz dedi o yüzden belki de.
ama çabuk toparladık anneme de diyorum hatırlatıp durma. adam gelmiş 50 yaşına ya ona bişey olsa.. Allah korusun..
bir arabadan önemli değil.
ocakda mahkememiz var kızlar duanızı bekliyorum.
bu işler biraz hakima bağlı bizim burdaki hakimler dolandırıcılara pek ceza veren cinsten değilmiş.
ama dayım diyor ki o ankarada ben öylesini sokuyorum hapse parasını ödeyene kadar da çıkarmıyorum.
ya bizimki???
adam hala işinin başında iş dediğim dolandırıcılığın
Allah yardımcımız olsun. hayırlısıyla araba bizim üstümüze devrolsun inşallah.
kızlarçok teşekkür ederim iyi dileklerinize
karanfilce babana da çok geçmiş olsun canım. inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır davanız.
bizim bu işten zararımız (eşimin ödenmeyen maaşları, cebinden koydukları, ödediğimiz kredi ve faizler)
yaklaşık, istanbulda 3+1 bir daire parasıydı. ben eşime çok kızıyorum, beni dinlemedi, en azından makineleri al dedim,
bu kadar paran gitti, hiç olmazsa bir kısmını karşılar, sen de daha kolay çalışır ödersin krediyi dedimbeni
dinlemedi. güya insanlık yaptı. ama yaptığı resmen aptallıktı en hafif deyimle. o kadar üzüldü ki sonra, üzüntüden sağlığından oldu.
ama dediğim gibi o, kendi seçiminin sonucunu yaşadı. ya ben? şimdi üzülmesin diye hatırlatmıyorum ama bunları bize yaşatanlara
asla hakkımı helal etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?