hayırlı dualarınız için çok teşekkür ederim bir gün bir şekilde bu parayı alacağım onlardan ama ne zaman kaç yıl sonra Allah bilir
meyraaa yazdıgını okudugum zaman ben miyim diye hiç sordmadım direk kesin benim dedim kesin benden negatif elektrik aldı diye düşündüm itiraf edebilirsin
hayırlı dualarınız için çok teşekkür ederim bir gün bir şekilde bu parayı alacağım onlardan ama ne zaman kaç yıl sonra Allah bilir
inşallah alırsın canımalmalısın da zaten. inşallah allah vicdan versin de durumları olunca ödesinler
zaten deseler ki şimdi ödeyemiyoruz belki ama birgün mutlaka ödeyeceğiz diye, insan bu kadar üzülmez.
ama tavır farklı olunca, karşındaki pişkin pişkin davranınca insan çok kızıyor. bizim öyle oldu. bu işler bittikten sonra
babaları, yani eşimin önceki patronu çok büyük bir fiyata arazisini sattı. ne kendisi ne de paradan hisse alan çocukları
bizi arayıp da hiç olmazsa bir kısmını ödeyelim demedilero kadar canım yandı ki allaha havale ettim nasıl biliyorsan öyle yap diye.
şimdi babalarının bir bacağı kesildi şekerden. oğlu da eşinden ayrılmış. böyle olsun hiç istemezdim ben de. düşmez kalkmaz bir allah değil mi?
...........en son kişi de........
:)))))
hep öyle olur zaten di mi... :)
asıl kişi hiç üstüne alınmaz... :))))
en son kişi de, acaba ben miyim,yok yok kesin benim, der.... :)
itiraf ediyorum ,:) hayır canım,senden negatif bişeyler ulaşmadı bana... :)
meyraaaa ben miyim yoksa:26:
hayırrrrrrr canım... :)
sen de değilsin... :))
o kendini biliyorrrr.... :)
çok merak ettim kim acaba? yeni yazmaya başlayanlardan biri mi?:18:
evet o kişi benim
ama bunu bilmem neyi değiştirecek ki
meyra konuşmayacak mıyız şimdi
oysa yuz yüze çok seversin beni
evet bu soruya cevap vermeyen kendimi gördüm
o kendini biliyor dediğin ben miyim
hedef mi gösterildim ne
kaç olursa alıma geçeceksin?şu ons akşama kadar,4-5 dolar daha düşse de,1-2 ay önce dolara geçtiğim altınlarıma az bir karla da olsa, kavuşsam....
farmasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesin canım....
gel de şu onsu düşür,biraz daha... :)
evet o kişi benim
ama bunu bilmem neyi değiştirecek ki
meyra konuşmayacak mıyız şimdi
oysa yuz yüze çok seversin beni
evet bu soruya cevap vermeyen kendimi gördüm
o kendini biliyor dediğin ben miyim
hedef mi gösterildim ne
kaç olursa alıma geçeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?