Kirli Çıkılar )))

hayırlı dualarınız için çok teşekkür ederim bir gün bir şekilde bu parayı alacağım onlardan ama ne zaman kaç yıl sonra Allah bilir

meyraaa yazdıgını okudugum zaman ben miyim diye hiç sordmadım direk kesin benim dedim kesin benden negatif elektrik aldı diye düşündüm itiraf edebilirsin

ben de bu sayfayı hamileyken hem yattıgım zamanlardaki karıştırıken bulmuş hamilelik ve çalışan bayanlara pratiklik tasarruf konusunda yorumları okurken birden burada buldum kendimi

:)))))
hep öyle olur zaten di mi... :)
asıl kişi hiç üstüne alınmaz... :))))
en son kişi de, acaba ben miyim,yok yok kesin benim, der.... :)
itiraf ediyorum ,:) hayır canım,senden negatif bişeyler ulaşmadı bana... :)

çok merak ettim kim acaba? yeni yazmaya başlayanlardan biri mi?:18:

delinin biri bi laf etmiş,40 akıllı "acaba bu deli ne dedi" demiş... :)
bizimki de bu hesap..... :)
arkadaşa cevap verirken,ortamlardan,insanlardan vs. bahsederken örnek vermek adına, edilmiş bir söz...
takılmayın arkadaşlar...
ayrıca dediğim gibi bana edilmiş bir şey de sözkonusu değil....
sadece bazen, bazı kişileri görünce,sözlerini duyunca, elektrik akımına kapılmış gibi hissedersiniz ya,bu da onun negatifi... :)
yani en basiti,genel anlamda birşey dersiniz,mesela bir dua edersiniz,herkes amin der,beğenir,o öylesine durur, gibi....
konu kapanmıştır,noktaaa..... :))

evet o kişi benim

ama bunu bilmem neyi değiştirecek ki
meyra konuşmayacak mıyız şimdi
oysa yuz yüze çok seversin beni

evet bu soruya cevap vermeyen kendimi gördüm
o kendini biliyor dediğin ben miyim
hedef mi gösterildim ne

şu ons akşama kadar,4-5 dolar daha düşse de,1-2 ay önce dolara geçtiğim altınlarıma az bir karla da olsa, kavuşsam....
farmasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesin canım....
gel de şu onsu düşür,biraz daha... :)

evet, artık konuşamayacağız seninle,buluşmamız mahşere kaldı...
ya sabırrrrrrrrr.... :)))
canım sence sen olabilir misin? hı?
şimdi ben negatif enerji alıyorsam,iade de ediyorumdur doğal olarak....
sana benden negatif bir enerji geldi mi?
yoooo...
ee demekki sen de değilsin.... :))

cık seni sevmeyen benim

senfat'ın çıkışı kirli çıklar topiğinde bomba etkisi yarattı.
şimdi gözler meyra'da
nefesler tutuldu herkes heyecanla bekliyor

Sunny sende de evliya sabrı varmış maşallah. Ben sana göre daha yeniyetmeyim, bizim nesil öyle çekmiyor kocayı faan. Takdir ettim seni.

Ben de israfa çok karşıyım ama bazen oluyor. Yemeklerimiz artmaz genelde, ekmek konusunda biraz sıkıntım var. Hemen değerlendiremiyorum sonra küfleniyor çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…