tabi canım illaki vardır herkesin.
hayatın her annda öyle..
kendi adıma tereddütüm yok zaten dermişim
ama ne bilim herkes "acaba ben mi" diycek şimdi.
kolaysa hoşlanmasın meyraa hanım benden
yakasına yapışım valla
darksea çocuğum yok; o yüzden senin kaygılarını anlayamam ama şu yönlerini düşünsene; kreşte yaşıtlarıyla olacak sürekli yeni şeyler öğrenecek sosyalleşecek uyku saatleri yemek saatleri hep belli bir planda disiplinde olacak; belki en başta biraz uyum problemi yaşayabilirsiniz ama zamanla çocuğunun da hoşuna gidecek. Anneler başta bu endişeleri hep yaşıyorlar. Kaç aylıktı?
bence bu durumlar karşılıklıdır
karşıdakide durumu hissediyodur diye düşünüyorum
zaten bunca farklı insanın olduğu bi ortamda herkesin herkesi yakın bulması mümkün olmaz gibi
belki senin de benim de vardır ama işte insan ortak noktada buluşuyor
meyra okuyunca amanın ben bilmeden bir şey mi yaptım diye düşündüm birden :44:eğer yaptıysam da özür dilerim ben bu topiği ve burdaki arkadaşların sohbetini çok sevdim kimseyi yanlışlıkla da olsa üzmek istemem
hiiiç
olmadı basarız ofisi zorla sevgi pıtırcığı yaparız
ortaya attı işte bi akratsiyon yaptı baktı topic sessiz
olumlu yönleri çoksa kalbinin sıkışma süresi de çok kısa sürecek demektir. En fazla 1-2 haftada bu süreyi atlatırsınız iyi düşün lütfen kuzuna da belli etme çocukların sezgileri çok kuvvetli olur. Garibim o da düşünür annem böyle kaygılanıyor acaba beni kötü bir yere mi bırakıyor diye. Gelişmelerden bizi haberdar et.38 aylık oldu.
resmen kalbim sıkışıyor ya...
kreşle işyerimin arası yürüyerek 5dk. aslında olumlu yönleri okadar çokki. ama ben bir kadın ve anne olarak bütün ayrıntıları, ilerisini düşünüp yıpratıyorum kendimi.
öyle diyip kendine haksızlık etme benimkisi genel bir aklanma sözüydü sonuçta sizleri yeni yeni tanıyorum yeni tanışmalarda başlangıçta yanlış anlaşılmalar olabilir diye dedimhay parmaklarımı,klavyemi....................... :))
ben de seni çok sevdim,seviyorum arkadaşım... :)
kızlar hepinize hayırlı cumalar
birkaç gündür ara ara uğradım, maşallah uzun uzun sohbetler etmişsiniz
farmasi'cim geçmiş olsun, çabucak iyileşirsin inşallah
karanfilce yeni cicilerini güle güle kullanaltıncıkların da bereketli olsun canım
akıllıbıdık, pepeti ikinize de allah kolaylık versin, çok iyi anlıyorum sizi çünkü benim de eşim
sizinkiler gibiama daha beter sanırım çünkü sizin eşleriniz en azından kardeşleri için
yapıyor bunlarıbenimki patronu yüzünden yaşadı neyse merak ederseniz bir ara anlatırım.
sıkmayın tatlı canınızı elbet akılları başlarına geliyor
selin'cim sanki bana da kızın olacak gibi geliyor
bu arada kızlar önceki gün ben de 95.50 den bir miktar altın aldım ama dün daha da düştü
bakalım nolcak bundan sonra :26:
ödemesi gerekirken ödemeyen var benim gibi..
bu öğrenim kredisini ben daha uzun süre ödeyemeyeceğim, yapacak bişey yok , genel seçim öncesi vergi affı çıkarırlar maliyeye gider taksitlendiririm ve anca o zamana öderim ama kafaya takmamaya çalışıyorum , erkek arkadasım da öyle yaptı şimdi ödüyor o mezun olalı baya bi olmuştu
oooo maşallah bir gün gelmedik,neler kaynatmışsınız... :)
kıskançlıklar,iş ortamları,kayınvalideler.... :))
bi göz gezdirdim,senfat arkadaşımız sanırım, benim oğlum olduğundan emin değilmiş,iki oğlum var canım... :)
kıskançlık, çekememezlik her ortamda oluyor malesef...
maddi, manevi her anlamda,iyi durumda değilseniz, birşey becerememiş diye konuşurlar,iyi durumdaysanız kıskanırlar....
bunun çözümü,ya da asgariye indirilmesi,mutluluğumuzu da,üzüntümüzü de dostlar dışında kimseyle paylaşmamaktan geçiyor diye düşünüyorum....
her ne kadar, kendim başaramasam da.... :)
ben iş ortamında rahatım,yaşasın patronluk.... :))
ama girilen her ortamda,negatif enerji aldığım birileri olur... :)
şu güzel ortamda bile, negatif enerji aldığım bir arkadaşımız var mesela!
bazen bu kişiler,aynı yöne baktığımız,aynı yolda yürüdüğümüz,aynı duygu ve düşünceleri paylaştığımız kişiler de olabiliyor!
bu da beni çok üzüyor....
sağolasın Allah razı olsunkızlar hepinize hayırlı cumalar
birkaç gündür ara ara uğradım, maşallah uzun uzun sohbetler etmişsiniz
farmasi'cim geçmiş olsun, çabucak iyileşirsin inşallah
karanfilce yeni cicilerini güle güle kullanaltıncıkların da bereketli olsun canım
akıllıbıdık, pepeti ikinize de allah kolaylık versin, çok iyi anlıyorum sizi çünkü benim de eşim
sizinkiler gibiama daha beter sanırım çünkü sizin eşleriniz en azından kardeşleri için
yapıyor bunlarıbenimki patronu yüzünden yaşadı neyse merak ederseniz bir ara anlatırım.
sıkmayın tatlı canınızı elbet akılları başlarına geliyor
selin'cim sanki bana da kızın olacak gibi geliyor
bu arada kızlar önceki gün ben de 95.50 den bir miktar altın aldım ama dün daha da düştü
bakalım nolcak bundan sonra :26:
doğru demişler,insanın elinden ve dilinden çektiğini,kimse çektiremez diye... :)
konu kapanmıştırrrrrrr.... :)
karanfilce ben hoşlanmadım demedim ki,sadece negatif enerji aldım dedim,arkadaşa da haksızlık etmeyelim lütfen... :)
üstüne alınan arkadaşlar,hepinizi seviyorum... :)
hehee:) ben üzerime alınmıyorum valla, tamam suratsız bir insanım ama özümde iyi insanımdır kendi halimde sessiz sakin yaşar giderim:) suratımı da görmüyorsunuz buradan o yüzden direkt kendimi eledim
kızlar sormayın ne oldu? bugün istediğim ayakkabıya en yakın olanını buldum. eşime söyledim o da ben iş çıkışı bakalım dedi. kendi başıma almayı sevmiyorum ve eşimin zevkine güveniyorum çünkü.
ben de işletmeleri gezdim ama eve gelmedim eşimle çıktık.
aynı zamanlarda kabana da bakıyorum ya ben dur şu strms e bi gireyim dedim indirim devam ediyo mu.
hakkaten ediyo%50.
millet bilse varya ne biçim sinirlenir çünkü indirimde iğne atsan yere düşmüyordu. ve şimdi yeni ürünler gelmiş. biz de eşimle hem beğendiğim kabanı hem de ayakkabıyı aldık. çizme inşallah sağlam çıkar deri dediler ama ne kadar doğru bilmiorum.
çizme 80, kaban 170 TL
aldıklarım;
Eki Görüntüle 581873
Kabanımın rengi bile aynı katalogla
Eki Görüntüle 581874
karanfilcee çok güzel kabanın modeline bayıldım, hem setrms hem de 170 lira mı
sanırım benim iş çıkışı setrms'e gitmem lazım
farmasi bacımız da hastaymış Rabbim acil şifalar versin Şafii ismiyle tecelli etsin tüm hastalara:)
sayfaların hepsini okuma şansım olmuyor malesef başka hasta arkadaşımız varsa aynı dileklerim onlar için de geçerli:)
kızlar aranızda zirkonyum yaptıran var mı dişine, memnun mudur acep şayet yaptırmışsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?