ya bade ben o avatarı çalıcam ya orjinali nerde çook güzel
meyra sana kendim ettim kendim buldum adlı parçayı armağan ediyorum
aaaaaaa,olmadı şimdi... :)
farmasi, benim canım...
ona, farmasi sensin desem de,inanmazki zaten bana.... :)
reeldeki birçok dosttan daha dost...
birşey söylediğimde yanlış anlamayacağına emin olduğum, nadir insanlardan... :)
velhasıl kelam,fena ıskaladın canım..... :))))))
ya bade ben o avatarı çalıcam ya orjinali nerde çook güzel
ben o akşam fotomu koydum eskilerden konuşurken
sonra herkes hadi birbirimiz görelim dedi
sonra ben bir derdim varda biriyle çemkirişince banı yedim oturdum mu
3 gün kulübe giremedim kimseyi göremedim :18:
hayırlı akşamlar hanımlar.
maşallah muhabbet almış yürümüş,allah arttırsın.
ben de artık buralı olacağıma göre kendimi tanıtayım;
yaş 35,ev hanımı,2 kız çocuk annesi,okumayı,sakinliği,yer yer muzipliği çok seven bir hatunum.
birikim konusunda herkesin öğreneceği bir şeyler var,bu konuda da desteklerinize güveniyorum.
sizi bir süredir takip ediyorum,hepinizi yazdıklarınızdan bayağı tanıyorum ama şartlar yeni olgunlaştı extra birikim için.
çocuklarım için yaptıklarım hariç bu kendi adıma olacak.
altın hesabı açtım garantiden,uun soluklu düşünüyorum,allahın izniyle,belli bir hedefim yok,ev,araba gibi.
gerçi para biriksin de yeri bulunur değil mi..
ben o akşam fotomu koydum eskilerden konuşurken
sonra herkes hadi birbirimiz görelim dedi
sonra ben bir derdim varda biriyle çemkirişince banı yedim oturdum mu
3 gün kulübe giremedim kimseyi göremedim :18:
kadınkızım lafını duyan var ı ?
canım eğer bi foto çok hoşuna gidersse, muhtemelen pc nde win7 kuruludur.
başlat programlar donatıların içinde ekran alıntısı aracı var. onunla hemen fotosunu çek masaüstüne kaydet.
sonra google da görselleri aramada sağda "görselle ara" var.ordan istediğin fotoyu bulursun aslını.
*balık tutumayı gösteriim dedim
ekran alıntı aracı benim elim ayağım yazılı hazırlarken size resim eklerken her zaman..
ayy alemsin canım hakkını helal et çok güldüm
eva bugün çok formundasın yüzyüze sohbet etmek isterdim ha
anladım ki ben nasıl uykusuzken çekilmiyosam sen de yorgunken pek bi sessiz sakin oluyosun
sen dinlendikçe gel
kop da gel
bimi seviyorum yaaa
daha önce gitmediğim hatta önyargılı olduğum bir market şimdi bana niye böyle hoş geliyor??
taşınınca eve en yakın market bim oldu
aktüellerini seviyorum. ne zamandır tost makinesi gelse diyordum geldi..
şimdi de yer tahtası bekliyorum
bazen oturma odasında yerde yiyoruz sofrabezinde
hem sıcak hem de tatlı oluyor..
temizlik malzemelerini de seviyorum
yumurtasını sütünü de
hele üzümlü sultana bayılıyorruum..
tavsiye ederim
benim bu sıralar en sevdiğim şarkı ''hakim bey'' kuzey güney dizisinde çalmıştı ondan sonra çok popular oldu. eşime söylüyorum gülüyor.
yeni gelinlere denir iç anadoluda
evlenmeden önce
eskiyince de diyolar mı bilmiyodum
bana nasip olmadı eskimek
kızlar 5-10 dk topiğe yazma işini durdurun lütfen
Selincim hamile halinle koşturmasın sayfalar arasında :))))))))))
ay çok güldümoh şükür geldim yetiştim sayfalara:)
meyranın negatif enerjisini açıklaması şu mayaların enerjisinin meşhur oldugu güne denk gelmiş en çok buna güldüm:)
öyleki kimse mayalardan falan bahsetmemiş aklına bile gelmemiş hoş bende takmıodum zaten ama acabamı diyede aklımda bi soru işaretide yok diildi? %10 luk bi kısımla:)
bende bugün evdeydim yattım kalktım dinlendim ohhhhhh yarında temizliğimi yapcam pazar günü benim günüm yaşasısııııııııııın:)
hediye konusunda dediğiniz o kadar doğruki yeni evliyim her gelen elinde süs eşyasıyla geldi:) saolsunlar düşünmüşler almışlar ama o kadar alakasız şeyler varki içinde bazen bakıp bakıp anlam bile veremediğim oluyo:)
kızlar bebişin ultrason fotosu orta sehbada gidip gelip öpüyoruz kokluyoz kağıdı ne tuhaf bişey:) halbuki hayalet gibi bi görüntü aşzı sana bpenziyo burnu bana benziyo muhabbetleri:)
ayrıca bugün baktım meyra herkese cık sen diilsin hayır sen diilsin demiş ama ama ama ama selinde diil dememiş o zman benim demekki(((((( 43:
hayırlı akşamlar hanımlar.
maşallah muhabbet almış yürümüş,allah arttırsın.
ben de artık buralı olacağıma göre kendimi tanıtayım;
yaş 35,ev hanımı,2 kız çocuk annesi,okumayı,sakinliği,yer yer muzipliği çok seven bir hatunum.
birikim konusunda herkesin öğreneceği bir şeyler var,bu konuda da desteklerinize güveniyorum.
sizi bir süredir takip ediyorum,hepinizi yazdıklarınızdan bayağı tanıyorum ama şartlar yeni olgunlaştı extra birikim için.
çocuklarım için yaptıklarım hariç bu kendi adıma olacak.
altın hesabı açtım garantiden,uzun soluklu düşünüyorum,allahın izniyle,belli bir hedefim yok,ev,araba gibi.
gerçi para biriksin de yeri bulunur değil mi..
bayılıyorum o şarkıya insanın içine işliyor keza batsın bu dünya da
farmasi gözün aydın canııım
ben ne yazcam ben yazcam diodum kafamı karıştırdınız:)
kadınkızım lafını annanem kullanır benim:)
anlamıda şudur: genelde evliler için kullanılır ben hiç bekar için kullandığını görmedim:)
elinden her iş gelen on parmağında yirmi marifet olan ve erkek gibi odun kıran traktör süren tarlaya giden eve gelip ekmek yapıp bide üstüne 3 çocuk doguran kişi için kullandığını çok net hatırlıorum :)
yane hem içerde kadın gibi kadın dışardada erkek gibi kadın olan becerikli maharetli kadınlar için kullanırdı annanem:)
anlamı güzeldir:) :98:
ama ama niye söyledin ki
benim resmimdi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?