Kirli Çıkılar )))

kızlar benim adım yelda ama silmeme gerek yok niye sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki nerede yazdım hangi mesajdı diyene kadar ooooo kaç sayfa yazılır

kızlar benim adım yelda ama silmeme gerek yok niye sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki nerede yazdım hangi mesajdı diyene kadar ooooo kaç sayfa yazılır

helal sana ben de ......
yazmak yasak değil de yazıp yazıp silmek yasak
aslında ben görünmeden yazmanın formülünü biliyorum ama sitede başkaları da biliyodur
bi de şimdi adını yazcan sonra biri çıkcak tanıcak caz yapıcan edilere iş çıkarcan falan o yüzden yasak

Son düzenleme:
akıllıbıdığın ismi de çok güzelmiş yıllar önce duymuştum ben bu ismin anlamını yurtta bi kızdan. şu an dank etti kafama

eğer ben yarın ban yersem suçu burdakilere bulurum haberiniz olsun
çok pis yaparım dönünce

[/COLOR]
naber seyyah bana hazırlandımı

amaç sabah öteki kirli çıkıların görmemesi canım biraz atraksiyon olsun diye

haklısın
ama bu kadar sayfa bile wawwwww demeye yetiyor oku oku neye uğradıklarını şaşırırlar

eva hangi yurt ortak çıkmasın yurtlarımız da ben 7 yıl yurtta kaldım genelde adımın anlamı çok değişik geldiğine hem söylerim

yok canım senin fotonu gördüm ben zaten o kız olsan biz aynı yurtta kalmıştık derdim. istanbulda bi yurt hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…