Kirli Çıkılar )))

ben de pariste veya londrada evim olsun istiyorum. napacaz

Son düzenleme:
geyikte canım ilerdeki evim inşallah tabi daha daha daha mütevazisi

tey allam ya
sanki eczacı olan parayı basacak olan benim

taaabi canım taabi.
parayı nereye koyacam onu düşünüyorum şimdiden kara kara.
kışın lazım olur soğuklarda şöminende yakman için eurolar dolarlar tl'ler veririm hatta sana.

ben çıkıyorum size bol muhabbetler yusummmmm sanada uzun uzun cevap yazmak istiyorum sorudugun konu üzerine ama uyku akıyor gözlerimden

taaabi canım taabi.
parayı nereye koyacam onu düşünüyorum şimdiden kara kara.
kışın lazım olur soğuklarda şöminende yakman için eurolar dolarlar tl'ler veririm hatta sana.

sen gönder ben saklarım
küp yaparım ben sana lazım oldukça harçlık veririm

sona kalan donakalır derler ya kaçırdığını ilk farkeden benim sanırım

seyyahalemi profiline girince orda seramiklerim albümünde görünce aklıma geldi bu yaz mikonosta seramikten tablolar satan bir dükkan vardı çok orjinal şeyler satıyordu tabiri caizse resmen çingene pazarlığı yaptım istediğim tabloya 400 eurodan aşaı fiyat vermemişti

hayırlı sabahlar kızlar
akşam sohbet muhabbet çok güzelmiş ama gripliğimin azizliğine uğrayıp yattım

hayırlı sabahlar kızlar
akşam sohbet muhabbet çok güzelmiş ama gripliğimin azizliğine uğrayıp yattım

bugün daha iyisindir inşallah farmasicim
gece ben de bırakamadım muhabbet çok güzeldi 1'e kadar zor dayandım. uykusuz kaldım ama olsun . çok uyumak da iyi değil zaten 6-7 saat yetiyor insana

sağol karanfilcecim ben de yapacam aynısından ama bulamıyorum nasıl yapılıyor

[fazlası] diye bir sekme var.ona tıkladığında bir pencere açılıyor.ordan yapıyorsun
şimdi gördüm karanfilce yazmış.1378deyim bitirmeye çalışıyorum :)

Son düzenleme:
[fazlası] diye bir sekme var.ona tıkladığında bir pencere açılıyor.ordan yapıyorsun
şimdi gördüm karanfilce yazmış.1378deyim bitirmeye çalışıyorum :)

kolay gelsin lifeandicim daha uzunmuş yolun.
sen de merak edeceklerin arasındasın daha o action bölümlerine gelmedin sanırım

herkese günaydın kızlar.burayı geçen senenin sonunda keşfettim.fazla yazamasam da her gün okuyorum.hem eğlenmek hem birikim yapmak her şey burada süpersiniz valla.bundan sonra ben de daha sık yazmaya çalışcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…