Kirli Çıkılar )))

seyyah adın annemin adı tam da annem gibi fıkır fıkır kıpır dobra dobra sın ama bu isimdekiler genelde çok sakin olurlar sizler istisnasınız

tutar mı tutar demiştim ama istanbulda ki yurt tutmadı sürekli birileri tanıdık çıkacakmış gibi bir his oluyor son zamanlarda bende
yada artık insanlar şehirler yaşantılar tam bir aşureye döndü aklımda

sorma ya daha ben de seyyahın esprileri çok bomba oluyor diyordum habire.
rezil ettin beni seyyah. adım zevksize çıkacak
arada kaçar öle
köüleri görün ki iyileri farkedin
sen de istedin
sen de zevk aldın bu işten
sadece bizim suçumuz yok

kaçınılmazsa tadını çıkar diyosun

an itibariyle nat geo'da sonun başlangıcı var:18::18::18::18:

akıllıbıdık cım galiba uykusuzluktan bir anlık şuur kaybı oldu bende silebilirsin canım sabah görmesinler de merak etsinler

tekrar iyi geceler hepinize:)))

Son düzenleme:
yakışırrrr sanatçılarda oluyor öyle delülükler diyorlar.

senfat kızıyo ama:26:
evimi beğendin mi
bade beğenmedi karışık dedi karman çorman dedi senin evin olmaz ayı alalım ona sarılır yatarsın dedi ezikledi beni

wııınnn dan kaynaklı çekim gücü çok yavaş sayfa yenile aç mesaj gönder sıkıntı oluyor offff şubatta sözleşme bitiyor biranönce değiştirmeli bunu ama ne yapmalı önce sorun yoktu da yeni yeni sorun çıkarıyor o da anladı yolcu oldugunu galiba

senfat kızıyo ama:26:
evimi beğendin mi
bade beğenmedi karışık dedi karman çorman dedi senin evin olmaz ayı alalım ona sarılır yatarsın dedi ezikledi beni

ben kendim için istemem tarzım değil ama sana yakıştırdım. böyle değişik entel dantel derler öyle geldi bana. sanatçı evi olur ama memur evi emekli evi olmaz ordan. cık olmaz cıkkk

Çok hainsinizzzzzz hepsini kaçırdım yazmışlarmı eşim wcdwykwn bakayım dedim küstüm size

ben kendim için istemem tarzım değil ama sana yakıştırdım. böyle değişik entel dantel derler öyle geldi bana. sanatçı evi olur ama memur evi emekli evi olmaz ordan. cık olmaz cıkkk

öhm öhöm

emekli evi dört duvar olur demi
ben boğulurum orda
şuanda 60derece doğalgaz yakıyorum ve cam açık
-30da başımı camdan çıkarırdım halimeyken nefes almak için
sabah ayağımı dışarı atınca bahçe görmezsem deliririm
apartmanlarda yaşayamam ruhum sıkılır
ayyy içim daraldı
olacak bigün inşalllah öyle bir evim
pederbank saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…