günaydın kızlar,ayyyy sonunda bitirdim.gece sohbetiniz çok iyi ama kabul ediniz çok kötüsünüzbir tek akıllıbıdıkla derfatı biliyorum.saolsunlar silmemişler. :) bi de seyyahalemi aklıma bir iki isim geliyor.o olsa gerek diye düşünüyorum
meyra çok merak ettim ama ben değilimdir.bari ipucu vereydinşaka bi yana aklıma buraya çok sık uğramayanlardan biri geliyor
kızlar malesef meyradan saklayamamışsınız.hepinizin ismini biliyor. :)
kaç gündür yazacm diyorum yazamadım.öncelikle akıllıbıdık bi şekilde ödemeniz şart.şöyle olmazmı eşin ödese borcunu,sen de evin masraflarını karşılasan.mesala faturalar, pazar-market alışverişi sende olsun
sunny abla, sizin başınıza gelene üzüldüm ama çok şükür ki eşinizn sağlığı iyiymiş.o da bndan sonra sizi dinlerAllah hepimize sağlık huzur versin
senfat evet senin adını bilmiyrm ama soyadını biliyorum :) Allah bağışlasın.
pepeti bnce de görümcenle görüş derim.hem bu aralar ev alacaksınız.bizimde borcumuz olacak de.
farmasicm çok geçmiş olun.bugün biraz daha iyisindir.kendine dikkat et
Aman canım sen iyi ol da yat dinlen o hastalığın en iyi ilacı o.hayırlı sabahlar kızlar
akşam sohbet muhabbet çok güzelmiş ama gripliğimin azizliğine uğrayıp yattım
karanfilce gitmiş galiba, senfat da görünüyo ama sesi soluğu çıkmıyor
benden kaçmaz.... :))
evet canım sen değilsin, selin de değil (dün ona "sen değilsin" yazmadığımı söylemiş de... :) )
sen de ıskaladın canım,yanlış tahmin...
benim eleman, hergün bu ra da.... :)))
gunaydın kızlar karanfılce selın meyraaa senfat
farması gecmıs olsun canım benimde bogazım agrıyor yaa sevınıyordum oh bu kıs agrımadı dıye
gece kızım ateslenmı uyandı anne cok terledım dıye ates dusurucu bır kase yogurt ve bır bardak portkal suyu ıcıp yatırdım tabı 1 saat gectı sımdı ıyı cok sasırdım bogaz enfeksıyonu falanda yok neden oldu bu ates acaba dıye endıselendımmm...
kız yoksa o senmisin?
meyracım benımde duam budur bılıyor muusn allhım kımseyı evladıyla ımtıhan etmesınnn insallhçok çok geçmiş olsun canım...
Tam hastalık mevsimi.....
Ateşse, herşeyden olabilir....
Bazen sebepsiz yere ateşlenir,bir iki sonra geçer...
Ateş düşürücüyle düşer,çok yükselmezse ve devam etmezse,korkulacak birşey yok....
Devam ederse ve ateş düşürücülere rağmen tamamen düşmezse, bir enfeksiyon veya kanda mikrop sözkonusu olabilir...
O zaman istikamet hastane,malesef...
çocuk büyütmek çok zor....
Hastalanınca biz onlardan fena oluyoruz....
Ama bunlar birşey değil....
çocuktur elbet hasta olacak,iyileşecek.....
Rabbim beterinden,kalıcı hastalıklardan,sakatlıklardan korusun,cümlemizin evlatlarını....
Evladının hastalığıyla imtihan olanlara da, sabır ve tahammül gücü versin,merhamet etsin....
güüüü naaaaayyyy dııııııınnnn arkadaşlar..... :)
vay vay vay..... :))
dün gece ne olmuş buralarda,ay meraktan çatlıycam şimdi... :))
çok bilmiş arkadaşlar, isimlerini söylemişler birbirlerine ve bugün bize söylemeyeceklermiş....
benim memleketim de Trabzon.... :))))
şimdi şöyle bi durum var ,olayı bozmak istemezdim ama....
ben akşamları sizleri çok özleyince, ıpad elimde bakıyorum bi, ne yapıyosunuz diye....
tek farkla,ofisteki pc de nick ve şifre kayıtlı, ama ıpad malesef...
akşamları sizi ziyaret edince guest oluyorum....
bilmem anlatabildim mi evacım...... :))))))))))))))))
gunaydın kızlar karanfılce selın meyraaa senfat
farması gecmıs olsun canım benimde bogazım agrıyor yaa sevınıyordum oh bu kıs agrımadı dıye
gece kızım ateslenmı uyandı anne cok terledım dıye ates dusurucu bır kase yogurt ve bır bardak portkal suyu ıcıp yatırdım tabı 1 saat gectı sımdı ıyı cok sasırdım bogaz enfeksıyonu falanda yok neden oldu bu ates acaba dıye endıselendımmm...
günaydııııııın kızlaaaarrr
dün ben yazmayalı beri 40 sayfa ilerlemişsiniz oldu mu şimdi ben nasıl okuyacağım yarın da yokum
Allaaaahhh 100 sayfa olur
kör değilim, çok şükür.... :)
ben sana 40 sayfayı özetlerim canım benim:)
senfat eva ve seyyah alemi dün ortalığı karıştırdı:)
isim yazıp silmişler gece sabah görenler merak etsin diye entrikaya bak sen:)
yaklaşık bi 30 sayfa buydu:)
diğer 10 sayfada havadan sudan şeyler badezuzumun profil resmi ,yusumun küçük bi sorunu varmış okulla ilgili ve dün meyranın ortalığa attığı enerjiyle ilgili şeyler:)
asıl önemli nokta eva,sunny abla,karanfilce,senfat,eva ismini açıkladı ama biz görmedik:)
meyranında negatif enerji odağını hala bulamadık:)
yusumda okulla ilgili napcana karar verdi:) özet olarak
bide aramıza 2 yeni arkadaş katıldı
ben senfatınkini 3 kere yazdıktan sonra görebildim
çok atraksiyonlu bi geceydi ama yine di mi
hadi hadi,daha fazla gelmeyeyim üzerinize... :)
dün akşam sizi ziyaret ettim dedim ama isimlerinizi gördüm, demedim.... :))
saat 22 sularında, şöyle bir ne var ne yok diye bakıp çıktım....
siz 23 gibi başlamışsınız.... :))
güüüü naaaaayyyy dııııııınnnn arkadaşlar..... :)
vay vay vay..... :))
dün gece ne olmuş buralarda,ay meraktan çatlıycam şimdi... :))
çok bilmiş arkadaşlar, isimlerini söylemişler birbirlerine ve bugün bize söylemeyeceklermiş....
benim memleketim de Trabzon.... :))))
şimdi şöyle bi durum var ,olayı bozmak istemezdim ama....
ben akşamları sizleri çok özleyince, ıpad elimde bakıyorum bi, ne yapıyosunuz diye....
tek farkla,ofisteki pc de nick ve şifre kayıtlı, ama ıpad malesef...
akşamları sizi ziyaret edince guest oluyorum....
bilmem anlatabildim mi evacım...... :))))))))))))))))
sağolasın canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmfarmasi canım,çok çok geçmiş olsun....
dikkat et kendine...
yalnız bırakma beni buralarda... :)
elinde bardakla mı dinlemişbu yaptıgına ne nedir şimdi
ayıp vallahi
gizli gizli konuşulanları dinlemiş
kulak misafiri olmuş ayıp kadın ayıp
ben trabzonu çok seviyorummmm
uzun çarşıda çok gezdik
ganita da çay içtik
uzungöl, maçka, atatürk köşkü, boztepe... ohhh
ben 1,5 yıl yaşadım orda
sağolasın canımmmmmmmmgunaydın arkadaşlar
hepinize bereketli dolu dolu güzei bir gün diliyorum
farmasi geçmiş olsun
çok teşekkürler canımmmmmmmgünaydın kızlar,ayyyy sonunda bitirdim.gece sohbetiniz çok iyi ama kabul ediniz çok kötüsünüzbir tek akıllıbıdıkla derfatı biliyorum.saolsunlar silmemişler. :) bi de seyyahalemi aklıma bir iki isim geliyor.o olsa gerek diye düşünüyorum
meyra çok merak ettim ama ben değilimdir.bari ipucu vereydinşaka bi yana aklıma buraya çok sık uğramayanlardan biri geliyor
kızlar malesef meyradan saklayamamışsınız.hepinizin ismini biliyor. :)
kaç gündür yazacm diyorum yazamadım.öncelikle akıllıbıdık bi şekilde ödemeniz şart.şöyle olmazmı eşin ödese borcunu,sen de evin masraflarını karşılasan.mesala faturalar, pazar-market alışverişi sende olsun
sunny abla, sizin başınıza gelene üzüldüm ama çok şükür ki eşinizn sağlığı iyiymiş.o da bndan sonra sizi dinlerAllah hepimize sağlık huzur versin
senfat evet senin adını bilmiyrm ama soyadını biliyorum :) Allah bağışlasın.
pepeti bnce de görümcenle görüş derim.hem bu aralar ev alacaksınız.bizimde borcumuz olacak de.
farmasicm çok geçmiş olun.bugün biraz daha iyisindir.kendine dikkat et
çok teşekkürlergunaydın kızlar karanfılce selın meyraaa senfat
enişte seni ayağında sallasaydıAman canım sen iyi ol da yat dinlen o hastalığın en iyi ilacı o.
baktım eşim yatmış ben de yatıyım dedim.
ama gündüz 1 den 4 e kadar uyuyunca uyku tutmadı.
çamaşır yıkadım kısa programda onu astım, bi film izledim, ortalığı topladım, yemeğimi yedim yattım :))
kör değilim, çok şükür.... :)
ben sana 40 sayfayı özetlerim canım benim:)
senfat eva ve seyyah alemi dün ortalığı karıştırdı:)
isim yazıp silmişler gece sabah görenler merak etsin diye entrikaya bak sen:)
yaklaşık bi 30 sayfa buydu:)
diğer 10 sayfada havadan sudan şeyler badezuzumun profil resmi ,yusumun küçük bi sorunu varmış okulla ilgili ve dün meyranın ortalığa attığı enerjiyle ilgili şeyler:)
asıl önemli nokta eva,sunny abla,karanfilce,senfat,eva ismini açıkladı ama biz görmedik:)
meyranında negatif enerji odağını hala bulamadık:)
yusumda okulla ilgili napcana karar verdi:) özet olarak
bide aramıza 2 yeni arkadaş katıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?