Kirli Çıkılar )))

bugün daha iyisindir inşallah farmasicim
gece ben de bırakamadım muhabbet çok güzeldi 1'e kadar zor dayandım. uykusuz kaldım ama olsun . çok uyumak da iyi değil zaten 6-7 saat yetiyor insana

iyi diyelim iyi olalım
aslına bakarsan hiç iyi filan değilim ama şikayetçi de değilim Allah beterinden korusun
sabah papatya çayımı içtim
şimdi de sıcak sıcak bol acılı tarhana çorbamı içiyorum
yanına da pekmezle haşhaş karışımı yaptım

herkese günaydın.güzel bir haftasonu olsun inşallah hepimiz için.
benim ufaklık bir güzellik yaptı bize,9:30 a kadar uyudu,oh ne güzel dinlenmişiz..
kahvaltı edip pazara gideceğim.

karanfilce ben de kuru tost sevmem,ama bunun püf noktasını buldum,fırında kullandığım yağlı kağıdı kesip (yeni aldığım tost makinesi akan peynirlerle kirlenmesin diye yapmıştım)içine koyuyorum,tost kurumuyor.üstelik kağıt en an 4 kullanımlık gidiyor .bir dene istersen.

günaydın,geçmiş olsun.
evinde öğrencisi ya da öğretmeni olan evin hastalığı bitmiyor.kalabalık ortamların dezavantajı.

günaydın kızlar;
farmasi çok geçmiş olsun...
herkese iyi hafta sonları diliyorum...

günaydın,geçmiş olsun.
evinde öğrencisi ya da öğretmeni olan evin hastalığı bitmiyor.kalabalık ortamların dezavantajı.

sağolasın canım

evet aynen dediğin gibi kalabalık ortamlarda olunca bu mevsimde ne kadar korunmaya çalışsan da olmuyor bazen

güüüü naaaaayyyy dııııııınnnn arkadaşlar..... :)
vay vay vay..... :))
dün gece ne olmuş buralarda,ay meraktan çatlıycam şimdi... :))
çok bilmiş arkadaşlar, isimlerini söylemişler birbirlerine ve bugün bize söylemeyeceklermiş....
benim memleketim de Trabzon.... :))))
şimdi şöyle bi durum var ,olayı bozmak istemezdim ama....
ben akşamları sizleri çok özleyince, ıpad elimde bakıyorum bi, ne yapıyosunuz diye....
tek farkla,ofisteki pc de nick ve şifre kayıtlı, ama ıpad malesef...
akşamları sizi ziyaret edince guest oluyorum....
bilmem anlatabildim mi evacım...... :))))))))))))))))

ben de deneyeceğim, saol
akıl akıldan üstündür demişler

bu yaptıgına ne nedir şimdi
ayıp vallahi
gizli gizli konuşulanları dinlemiş
kulak misafiri olmuş ayıp kadın ayıp

ben trabzonu çok seviyorummmm
uzun çarşıda çok gezdik
ganita da çay içtik
uzungöl, maçka, atatürk köşkü, boztepe... ohhh
ben 1,5 yıl yaşadım orda

gece oğlumu uyutmak için ayrıldım
bulaşık makinesini boşalttım
kuruyan çamaşırları katlayıp yerleştirdim saat 2 olmuştu
sonra çok merak ettim ne oldu diye eşim bilgisayarı kapatmış
ayıp olmasın diye bende onunla yattım

trabzonluları da çok severim.
onlar bize çok iyi bakmıştı.
30 gun iftarı hiç evde açmadık, her gün bir yere davetliydik
sahurda ev sahibimdeydim, her gece 3 te uyandırırlardı beni (Allah razı olsun)
bence çok da çalışkanlar ve kendileriyle dalga geçmesini bilen komik insanlar
aynı şeyi buraya geldiğimizde bulamadık
6 yıl oldu ayrılalı, hala ararlar, yıllık iznimizde hep davet ederler

gizlisi saklısı mı var?
seni okuyan da şifrelerini kırıp, özellerini okudum sanacak ha.... :))

şaka bir yana, kırk yılda bir aklıma gelir,işlerden,çocuklardan (ıpad i oyun için kullanıyorlar da :) ) misafirlerden vs. den fırsat bulursam, bakarım...
iki dakikalığına da nick yaz,şifre yaz,zor gelir .... :)

Trabzon u sevmeyen yoktur sanırım... :)
kendi memleketim diye söylüyorum :)) mavi ve yeşilin harika uyumunun seyredilebileceği nadir yerlerden biri... :)
denizsiz bir yaşamı düşünemiyorum zaten....:)
bunu bilen Rabbim, bana;
deniz kenarı bir memleket; Trabzon
deniz kenarı bir yaşam; İstanbul
deniz kenarı bir eş memleketi; Mersin, nasip etti....
sonsuz şükürler olsun....
isteyenlere de nasip etsin.... :)

ben de 4 yıl yaşadım trabzon'da. hala çok severim ve özlerim. uzun sokak, maraş caddesi, dolunay kafesi, çardak restaurantın yağlısı...eşim hiç gitmemiş karadenize. çok merak ediyor. keşke gidebilsem tekrar.

buyrun gelin... :)
biz de her yıl gideriz.....
evlendikten sonra da, her yaz gidiyoruz...
babamın yazlığı var,köyler,yaylalar,deşarj olur, döneriz.... :)

kızlar ya çok komik bişe oldu dün gece yazdıklarınızla ilgili:)

ben sizin dün yazdıklarını bitirdim yemek alan için işte saat 6-7 gibi burdan ayrıldım sonra döndüm azcık daha birikmişti sayfalarıda okudum sonra pc de dizim var onu izledim eşimde maç izliodu:) derken saat 10 oldu eşim tutturdu hadi film izleyelim tamam dedim hadi bul bi film hotel rwandayı izledik film süperdi kesinlikle tavsiye ediorum neyse
film izlemeden önce meyve çay falan bulaşık derken saat 11 egeliodu filmde hazırdı dedimki kızlaların yazdıklarını okim amaaaaaaaaaaaaaaan bi baktım samam dedis ayfalar almış başını gitmiş çok uzun eşim aldı pc mi elimden hadi film izlemeye dedi tamam dedim film izledim saat 1 olmuştu o arada neler neler yazılmış
bende kaldığım sayfayı işaretledim:)
baya baya gerideydim hızlıca okim dedim sizde o sıra isim konularına yeni başlamışsınız benim adım ne falan diye eva demişki benim adımı asla tahmin edemezsiniz:) bende onu görünce benimkini bilemezsiniz diye msj attım eşim yine aldı kapattı pc yi yarın oku geç oldu diye:) ben sizim o isim yazdığınız bölümleri kaçırmışım zaten msjben gece yazdığımdada herkes gitmiş konu bitmiş:)
şimdi benim msjım o kadar alakasız duruyoki bi kaç sayfa ilerde sabah gül gül koptum kendime ayarlasam böle denk gelemezdi diye:)

:))
büyük ziyaretçi hayran kitlesinin biri daha çıktı meydanaa.
tüh görüyo musun sen

günaydın kızlar,ayyyy sonunda bitirdim.gece sohbetiniz çok iyi ama kabul ediniz çok kötüsünüz bir tek akıllıbıdıkla derfatı biliyorum.saolsunlar silmemişler. :) bi de seyyahalemi aklıma bir iki isim geliyor.o olsa gerek diye düşünüyorum
meyra çok merak ettim ama ben değilimdir.bari ipucu vereydin şaka bi yana aklıma buraya çok sık uğramayanlardan biri geliyor
kızlar malesef meyradan saklayamamışsınız.hepinizin ismini biliyor. :)
kaç gündür yazacm diyorum yazamadım.öncelikle akıllıbıdık bi şekilde ödemeniz şart.şöyle olmazmı eşin ödese borcunu,sen de evin masraflarını karşılasan.mesala faturalar, pazar-market alışverişi sende olsun
sunny abla, sizin başınıza gelene üzüldüm ama çok şükür ki eşinizn sağlığı iyiymiş.o da bndan sonra sizi dinler Allah hepimize sağlık huzur versin
senfat evet senin adını bilmiyrm ama soyadını biliyorum :) Allah bağışlasın.
pepeti bnce de görümcenle görüş derim.hem bu aralar ev alacaksınız.bizimde borcumuz olacak de.
farmasicm çok geçmiş olun.bugün biraz daha iyisindir.kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…