Kirli Çıkılar )))

evacım, özellikle eşim kızımızın eczacı olmasını istiyor. hatta aynı senin hesap kızım sen oku sadece ben emekli olunca eczaneye bakarım sende paranı alıp istediğin gibi gezer tozarsın diyor şimdi sende böyle yazınca sormak istedim, eczacılık okumasını tavsiye eder misin? şimdi eskisi gibi kazanmıyorlar falan deniyor sen ne düşünüyorsun paylaşırsan çok sevinirim

sirkencubinnnnnnnnnnnnnnn evaaaaaaaaaaaaa
sizler çocuk girişimlerine başladınız da sankimmmmmmmmmmmm olamı koydu heeeeeeeeeeee
de adamıkonuşturuyorsunuz yok pardon yazdırıyorsunuz

ben de zeki insanlara gıptayla bakarım, çok hoşuma giderler. sayıları ne kadar fazla olursa gelecek nesiller de o kadar zeki, sağlıklı ve hayırlı olur diye düşünüyorum. komşumun çocugu iyi bir yer kazansın çok mutlu olurum. hayırlı insanlar hayırlı evlatlar yetiştirsinler. biz çocuklarımızı iyi yetiştirmeye de çalışsak, dışarıdaki olumsuzluklar çocuklarımıza da bulaşır. yurttaki çocuklara da aynı düşünceyle yaklaşıyordum.
sanırım meyra da b.içi mezunu. duyunca maşaallah dedim. ama yazmaya fırsat olmadı.

dedğin gibi bdv bölümünde olayın daha iyi anlaşılabilmesi için çevresel ve bireysel özelikklerini anlatırken millet hemen hava mı atıyorsun diyor.

farmasi canım özleden mesaj atıp bildirim yaptım...umarım görmüşsündür...

bi giriyorum 15-20 beğeni bi giriyom yine aynı.
çok çene yaptığımın göstergesi

biz de az önce geldik.
75 liralık pazar market yaptık bugün. ama ocak ayına yazcam bunları çünkü yeni yatan ücreti harcamaya geçtik
geçen ay market alış verişi konusunda rekor kırmışım. aynı performansı bu ay da yapmak isterdim ama sanırım evvelki ayın stoğu biraz fazlaydı
birazdan da haftasonu klasiğimiz balıklarımı yapcam tavada

baya ilerlemiş sayfalar .
sizin yüzünüzden mesaj gösterim stilimi değiştirdim ben bi sayfa atlayasaya iki sayfa atlıyo o yüzden

hiiiçç geçmişi okumıycam. nasılsa yarın millet gezmeye çıkar ortalık durulur o ara hallederim

eee nasılsınız millet..
heyy eva, sirkeci, bi yıl ben de istemedim çocuk şimdi pişmanım ama herkesde aynı olcak diye bi kaide yok.
Rabbim kimseleri aratmadan versin inşallah

monnarozacım eskisi gibi kazanılmaması durumunda şu var eskisine oranla çok daha fazla eczacı ve eczane var ama yine de sağlam yatırım yapabilip de büyük bir hastane tıp fakültesi falan karşısında diğer eczanelere oranla büyük olanlar hala çok iyi kazanıyorlar.
en kıytırık eczaneler bile bi şekilde türkiye şartlarına göre onları aç bırakmıyacak şekilde kazanıyorlar.
batanlar da oluyor tabi ama biraz kendi işletme politikalrında hatalar da batışa zemin hazırlıyor olabilir.

ben şu an ilaç şirketinde çalışıyorum. yabancı menşeli ve en iyilerden biri. şu an ürün müdürlüğü yapıyorum. sonrasında ürün grup müdürlüğü pazarlama müdürlüğü vs vs derken ucu açık bi şekilde ilerleme mümkün sektörde.
doktora yapıyordum aslında 1 yılın sonunda bıraktım isteyen o kanaldan da yürüyebilir her bölümde olduğu gibi.
neticede ben tavsiye ederim nimetlerinden faydalanıyorum kendi işi gücü yerinde olup da ''ayyyy aman hayatta eczacı olma'' diyen tayfadan değilim iyi yanlarını da görebiliyorum mesleğin nankörlük yapmak istemiyorum.

benim kardeşim eczacılık çok sıkıcı dedi diş hekimliği yazdı şimdi beni görünce ona hatırlatıyorum bu dediğini ''ne kadar sıkıcı di mi çalışmaktan göbeğimiz çatlıyor'' diye kinaye yapıyorum. yani kardeşimin de düşündüğü gibi eczacılık sadece eczane açıp boş boş oturmaktan ibaret değil. yani kızın eğer eczane açmayı sıkıcı bulursa başka yapacak şeyler de bulur.
ee tabi babasına emanet edip gezip tozmak da çok tatlı olur bence

canım bende sendenim 5 gün sonra 29 olcam. 7.5 senedir evliyim bebiş yok o kadar baskı yapılıyorki herkes söyleniyor

1980 doğumluyum, oğlum 2012 dogumlu
önceki gebeliğim düşükle sonuçlanmasaydı, 6 ay kadar önce doğacaktı

canını sıkma muhtemelen geçici bir durumdur
kuzucuğa hissettirmeden durumu takip et en azından bir müddet
sıklaşıp artıyorsa uzmana götür ama vahim birşey olduğunu düşünmüyorum

sagolun kızlar . öğretmenıyle konustum sınıfta yenı konusmaya baslayan bır cocuk oldugunu ve onun bole yaptıgını dıgerlerınede davranıs bulasması oldugunu söyledı . cogu onun konusmasına özenıyor dedı ve nasıl yapıyor dıye merak edıyorlar ne yazıkkı dedı ustune dusmeyın gecer dedı . yılın basında erkekler cok yaptı sımdı kızların ılgısını cekıypor bu durum dedı.

okudum ama alıntı yetısmedı

allrıgtcım kıızn cok tatlıı

selıncım canım hamıleyken ne vesveseler oluyor anne oluncada bıtmıyor ömnemlı olan o vesveseye teslım olmadan duayla atlatmak önemsememek tevekkul etmek

bu arada arkadslar gelecek 2 aile aksam ıcın gun boyu temızlık ve bır ıkı cayın yanına ıkram aglayan kek-ıslak kakolu kurabıye-ve rulo patateslı buzluk böregı yaptım .

meyve ve kuruyemıs ıkram edıcemm. öğleden berı kiri pası ayıktırmaya calıısyorumm hepinize ıyı aksamlar farmasıcım bıldırımımı umarım almıssındır

sirkencubinnnnnnnnnnnnnnn evaaaaaaaaaaaaa
sizler çocuk girişimlerine başladınız da sankimmmmmmmmmmmm olamı koydu heeeeeeeeeeee
de adamıkonuşturuyorsunuz yok pardon yazdırıyorsunuz

farmasicim bu kısmı anlayamadım?

ben anladımm

çok sevdiğim uşaklı arkadaşım geldi hemen aklıma :))

canım geçende de yazmıştın. seni üzmeyecek ise rahmin falan mı alındı, büyük bir sağlık sorunun mu var

farmasicim eşimin yaşını sormuşsun bir de 32 yaşında canım. ama gayet genç görünümlü ve yakışıklıdır kocişim.
şimdi eskisi gibi değil olaylar babandan örnek vermişsin diye dedim 30'lu yaşlarda kucağında bebek varsa kimse torunu zannetmez günümüzde.

teşekkür ederim canım açıklamaların için, meslek seçimi insanın tüm hayatını etkiliyor. bizler tüm anne babalar olarak çocuklarımızın hem sevdikleri hemde iyi kazanabilecekleri bir meslek sahibi olmalarını istiyoruz. kızım henüz karar vermiş değil hayırlısı olur inşallah. ömür varsa ve Allah nasip ederse 3 yıl sonra yazarım artık kazandığı bölümü

tamam eva tamam

sen en iyisi mi 5-6 sene sonra doğum yaparsan ben yaşı beklerim emeklilik için o ara çalışmam
yeğenime bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…