Kirli Çıkılar )))

maşallah kızına canım

demek ki yaygın bişey hııımmm
ben de garipsiyordum
peki zamanında mı konuşmusun?
geç konuşma olabilir böyle çocuklarda dendi bana. konuşma terapistimiz demişti de...
bak derfatınki de sağ-sol kullanıyormuş o da pek konuşmuyor sanırım??

farmasicim haklısın aslında ben solumu kullanamadığım için çağanında solak olmasını istemedim sanırım dediğin gibi bencillik yapıyorum ama daha dikkatli olucam kendime bi dur diycem

hay maşaallah barekellah
normal doğum olmadı değil mi bu tombalak kurbicik

veeee son olarak çok fena kaynana olacak bu belli iki elini de nasıl üst üste koymuş ''gelin ben sana demedim mi '' der gibi

farmasicim ne normali denemedi bile doktor..ben de kabul etmek zorunda kaldım yoksa annelerimiz gibi bağıra çağıra doğurmayı çok istedim
çok fenaaa şimdiden çok fena napacaksam

hele bir deneseydin alimallah yırtardı seni

benim de bugün diğer cumartesilere göre daha az hastam vardı çok çene yaptım bellidir zaten:))
bitti..5 gibi gideceğim
bugün hazır çorba yaptık muayenehanede.. mutfaklı bir yer kiraladım dışardan yemiyoruz böylece..
knorr analı-kızlı çok güzel tadı.
kalanı da eve götüreceğim..(çocuğa içirmiyorum tabi kiii:)))

akşam menüsü:

analı kızlı çorbası
kıymalı karnabahar yemeği (dün akşam yaptım)
patates kavurması (bugün sabah yaptım)
turşu
yoğurt
(cadı patates ve yoğurt yer yanına 1-2 köfte kızartırım)

evet canım sıpa 3 yaşını bitirmesine rağmen hala tam konusmuyor çoğu lafını anlamıyoruz bile kreşe filan göndermeyi düşündüm bunun için ama eşim zaten kreşi hiç istemiyordu benim çocuğuma bakamazlar ben vermem diyee eee kalabalık ortamlara götür dediler götürmeye çalıştım ama çok hıçın bi çocuktu çağan gittiğim her yerde birilerini dövüyordu utanıp kalkıyordum bi gün üst komşuya çıktık çağan yine herzamanki gibi durmadan herşeye ağlıyor komşunun 5 yaşında kızı var çağanı ısırmış çok ağlıyo diye bakayım fotosunu bulursam ekleyeyim şimdide kış geldi kimseye gidemiyoruz ben evde kitap filan okumaya çalışıyorum ama çabuk sıkılıyor.

evet zamanında konuşmuşum geç değilmiş(tam ne zaman anneme sormalıyım) ama ben 5 yaşına kadar babannemlerle aynı evi paylaşmıştık kuzenler filan vardı belki de kalabalık ailede olmanın etkisidir.

Ben 29 oldum hala çocuk düşünemiyoum ve bu konuda "mahalle baskısı" denilen şeyi sağlam yaşıyorum ilk çocuğunuzu ne zaman dünyaya getirdiniz?

ahaaaa bir 84lü daha buldum sanırsam:))
canım 26 yaşındaydım yani 2010 yılı
saçımda 1 tek beyaz tel görmeden anne olmak istiyorum derdim
hakkaten de öyle oldu
bilmiyorum ama gençlik belirtisi gibi geliyor bana beyazsızlık
geçen gün 10 tel saydım:))

83 aralık ta doğmuşum ben ama ailem 84 lü yazdırmış sanki askere gidecektim de 1 aydan yırtayım istediler

ahahhaah
sen çok ağlak olacaksın ha

karpuzun hikmeti beli oldu desene
napacan boynumuz kıldan ince bunların karşısında
bu arada allright duru nun bebeklik fotografına bayıldım nasıl da tosbik bir şeymiş kırk bin kere maşallah

kismeler beni kızımı beğenmiyoo

kreş şart bu devirde..
çok şey öğreniyorlar
ben eylül gibi vereceğim
yani 38 aylıkken..

ahahhaah
sen çok ağlak olacaksın ha

karpuzun hikmeti beli oldu desene

napacan boynumuz kıldan ince bunların karşısında

kismeler beni kızımı beğenmiyoo

delü,beğendik ya... :)
beğenilmeyecek gibi mi cadı? :))
hem el beğense ne beğenmese ne.....

anne beğenir her halükarda.... kuzucukların da istediği bu zaten... :)
)

canım ben 26 yaşındayım ve küçük göründüğümü söylüyor herkes (bu topiktekiler de dahil) ama bana bile yapan oldu o baskıyı.

seyyahalemi sıla da muhteşem bir çocuk ona da bayıldım zaten resimlerini önceden de görmüştüm şu anda hem size çene yetiştiriyorum hem de hazırlanıyorum 5 e kadar spora giriş yapmam gerekiyor sonra da k validemlere geçecez tik imi yazacam bahanesiyle laptopumu götürüyrum görüşürüz yine ben kaçar

seyyahcım kızın beğenilmicek gibi değil ki gerçekten çok tatlı cingöz bi kız Allah bağışlasın..
ben daha önce görmüştüm kızını o yüzden belki de çok bi tepki veremedim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…