kızlar sizlerle sevincimi paylaşayım, kızım liseler arası şiir yarışmasında 3. oldu. kızımın edebiyata ilgisinin ve yeteneğinin olması beni çok sevindiriyor. zaten kendisinin amacıda senarist olmak(tabi bizim başka planlarımız var) bin tl de ödül vermişler, ilk parasını da kazanmış oldu böylece
bu ay gün için verdiğim bir çeyrek altın ve yüz tl birikimim, hedefimi tutturdum yani
önümüzdeki ay içinde aynı hedefi koyuyorum, ne kadar istikrarlı olduğumu görüyorsunuz değil mi
kıskandıııııııım
farkındaysanız ben kıskanç bi insanım
ama fesat değilim korkmayın
Eki Görüntüle 591261 Eki Görüntüle 591262 Eki Görüntüle 591263
sağ- sol el konusu açılmış ben her iki elimi de rahatlıkla kullnıyorum yazarken bile yada işimle ilgil bir şey yaparken sağda yorulduğumda soldan devam edebiliyorum ama küçükken beni sol elle yemek yemesin diye çok zorlamışlar babannemler elimi tutarlarmış aslında ne kadar kötü bir şey. Ama bıçak makas bunlarda sağı kullanamıyorum
rahat bırak çocuğu yahu , işkence etme
hay maşaallah barekellah
normal doğum olmadı değil mi bu tombalak kurbicik
veeee son olarak çok fena kaynana olacak bu belli iki elini de nasıl üst üste koymuş ''gelin ben sana demedim mi '' der gibi
sıkıysa ayağına atışlarına da karış da ye golü
derfat canım rahat bırak kuzucuğun gelişimini
bencillik etme
o zaman sıkıysa sen solunu kullanmaya çalış
işte o da öyle zorlanıyordur elleşmeyin çocuklara yaaaaaaaaaa
tebrik ediyorum Allah başarılarının devamını getirsin
çok teşekkürler darısı senin de hayırlısıyla olunca kuzucuklarının başına olsun inşaallah bacımmmmmmmmmm
aa sen deniyorsuuuun
ben daha cesaret edemedim
hay maşaallah barekellah
veeee son olarak çok fena kaynana olacak bu belli iki elini de nasıl üst üste koymuş ''gelin ben sana demedim mi '' der gibi
farmasicim ne normali denemedi bile doktor..ben de kabul etmek zorunda kaldım yoksa annelerimiz gibi bağıra çağıra doğurmayı çok istedim
çok fenaaa şimdiden çok fena napacaksam
demek ki yaygın bişey hııımmm
ben de garipsiyordum
peki zamanında mı konuşmusun?
geç konuşma olabilir böyle çocuklarda dendi bana. konuşma terapistimiz demişti de...
bak derfatınki de sağ-sol kullanıyormuş o da pek konuşmuyor sanırım??
demek ki yaygın bişey hııımmm
ben de garipsiyordum
peki zamanında mı konuşmusun?
geç konuşma olabilir böyle çocuklarda dendi bana. konuşma terapistimiz demişti de...
bak derfatınki de sağ-sol kullanıyormuş o da pek konuşmuyor sanırım??
hele bir deneseydin alimallah yırtardı seni
evet zamanında konuşmuşum geç değilmiş(tam ne zaman anneme sormalıyım) ama ben 5 yaşına kadar babannemlerle aynı evi paylaşmıştık kuzenler filan vardı belki de kalabalık ailede olmanın etkisidir.
Ben 29 oldum hala çocuk düşünemiyoum ve bu konuda "mahalle baskısı" denilen şeyi sağlam yaşıyorumilk çocuğunuzu ne zaman dünyaya getirdiniz?
83 aralık ta doğmuşum ben ama ailem 84 lü yazdırmış sanki askere gidecektim de 1 aydan yırtayım istedilerahaaaa bir 84lü daha buldum sanırsam:))
canım 26 yaşındaydım yani 2010 yılı
saçımda 1 tek beyaz tel görmeden anne olmak istiyorum derdim
hakkaten de öyle oldu
bilmiyorum ama gençlik belirtisi gibi geliyor bana beyazsızlık
geçen gün 10 tel saydım:))
ahahhaahmaşallah
ben olsam salya sümük ağlardım
şimdi bile yetenek sizsinizde çıkıp şarkı söyleyen şiir okuyanları görünce hayal ediyorum kendimi o çocukların annelerinin yerine koyuyorum elimde peçete gözümün yaşını siliyorum
seyyahcım bu kız sana hiç benzemiyo ayol sanırım babasının kopyası:)))
Allah bağışlasın:))) çok afacan bişeye benziyo
ben bişey anlatim ben babamın tıpa tıp kopyasım o kadr benzerimki hele 5. sınıfa falan giderken
bi gün resim albümünü karıştırıorum saçlarımıda 3 numaraya vurmuştuk okulda bit salgını vardı düşün 5. sınıfa gidiorum kafa dazlak benim:)))
albümde bi resim buldum aynı bana benziyo ama üstünde siyah okul forması var bide bazı yerleri yırtık düşünüorum düşünüorum ne zman çekildim diye yok anlam veremiorum
anneme götürdüm anne dedim ben bu önlüğü ne zman giydim yırtık pırtık hiç hatırlamıorum bide siyah önlük bu benimki mavi dedim annem önce yarım saat güldü
sonra yavrucum o babanın ilkokula giderkenki resmi dedi bi yarım saat de ben güldüm:)))
karpuzun hikmeti beli oldu deseneyedim içtim yattım:))))
yattım derken asistandım o zamanlar hem hasta bakıp hem ders çalışıyordum ama akşam hep ayaklarımı uzatıp okuyordum
hiç temizlik yapmadım ütü yapmadım
ama iyi birşey değil kilo aldım
mutkala ve mutlaka yediklerim: (hergün) 1 yumurta, 2 bardak süt, kırmızı et
haftada 2 gün de balık
ben de yazın doğum yaptım salatalık ve karpuzu haddinden çok yedim
napacan boynumuz kıldan ince bunların karşısındahay maşaallah barekellah
farmasicim ne normali denemedi bile doktor..ben de kabul etmek zorunda kaldım yoksa annelerimiz gibi bağıra çağıra doğurmayı çok istedim
çok fenaaa şimdiden çok fena napacaksam
bu arada allright duru nun bebeklik fotografına bayıldım nasıl da tosbik bir şeymişkırk bin kere maşallah
evet canım sıpa 3 yaşını bitirmesine rağmen hala tam konusmuyor çoğu lafını anlamıyoruz bile kreşe filan göndermeyi düşündüm bunun için ama eşim zaten kreşi hiç istemiyordu benim çocuğuma bakamazlar ben vermem diyee eee kalabalık ortamlara götür dediler götürmeye çalıştım ama çok hıçın bi çocuktu çağan gittiğim her yerde birilerini dövüyordu utanıp kalkıyordum bi gün üst komşuya çıktık çağan yine herzamanki gibi durmadan herşeye ağlıyor komşunun 5 yaşında kızı var çağanı ısırmış çok ağlıyo diye bakayım fotosunu bulursam ekleyeyim şimdide kış geldi kimseye gidemiyoruz ben evde kitap filan okumaya çalışıyorum ama çabuk sıkılıyor.
ahahhaah
sen çok ağlak olacaksın ha
karpuzun hikmeti beli oldu desene
napacan boynumuz kıldan ince bunların karşısında
kismeler beni kızımı beğenmiyoo
evet zamanında konuşmuşum geç değilmiş(tam ne zaman anneme sormalıyım) ama ben 5 yaşına kadar babannemlerle aynı evi paylaşmıştık kuzenler filan vardı belki de kalabalık ailede olmanın etkisidir.
Ben 29 oldum hala çocuk düşünemiyoum ve bu konuda "mahalle baskısı" denilen şeyi sağlam yaşıyorumilk çocuğunuzu ne zaman dünyaya getirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?