evet canım sıpa 3 yaşını bitirmesine rağmen hala tam konusmuyor çoğu lafını anlamıyoruz bile kreşe filan göndermeyi düşündüm bunun için ama eşim zaten kreşi hiç istemiyordu benim çocuğuma bakamazlar ben vermem diyee eee kalabalık ortamlara götür dediler götürmeye çalıştım ama çok hıçın bi çocuktu çağan gittiğim her yerde birilerini dövüyordu utanıp kalkıyordum bi gün üst komşuya çıktık çağan yine herzamanki gibi durmadan herşeye ağlıyor komşunun 5 yaşında kızı var çağanı ısırmış çok ağlıyo diye bakayım fotosunu bulursam ekleyeyim şimdide kış geldi kimseye gidemiyoruz ben evde kitap filan okumaya çalışıyorum ama çabuk sıkılıyor.
canım ben 26 yaşındayım ve küçük göründüğümü söylüyor herkes (bu topiktekiler de dahil) ama bana bile yapan oldu o baskıyı.
ufal da cebime gir bari.... :))
kızım senin yaşıtların,üç çocuğunu da doğurmuş,çocuk işinden elini eteğini çekmiş,ununu eleyip, eleğini asmış.... :))
sen daha bekle... :)))
maşallah
ben olsam salya sümük ağlardım
şimdi bile yetenek sizsinizde çıkıp şarkı söyleyen şiir okuyanları görünce hayal ediyorum kendimi o çocukların annelerinin yerine koyuyorum elimde peçete gözümün yaşını siliyorum
maşallah kızına canım
evet zamanında konuşmuşum geç değilmiş(tam ne zaman anneme sormalıyım) ama ben 5 yaşına kadar babannemlerle aynı evi paylaşmıştık kuzenler filan vardı belki de kalabalık ailede olmanın etkisidir.
Ben 29 oldum hala çocuk düşünemiyoum ve bu konuda "mahalle baskısı" denilen şeyi sağlam yaşıyorumilk çocuğunuzu ne zaman dünyaya getirdiniz?
delü,beğendik ya... :)
beğenilmeyecek gibi mi cadı? :))
hem el beğense ne beğenmese ne.....
anne beğenir her halükarda.... kuzucukların da istediği bu zaten... :))
seyyahalemi sıla da muhteşem bir çocuk ona da bayıldım zaten resimlerini önceden de görmüştüm şu anda hem size çene yetiştiriyorum hem de hazırlanıyorum 5 e kadar spora giriş yapmam gerekiyor sonra da k validemlere geçecez tik imi yazacam bahanesiyle laptopumu götürüyrum görüşürüz yine ben kaçar
taaam taaam kızmadım hadiseyyahcım kızın beğenilmicek gibi değil ki gerçekten çok tatlı cingöz bi kız Allah bağışlasın..
ben daha önce görmüştüm kızını o yüzden belki de çok bi tepki veremedim :)
ufal da cebime gir bari.... :))
kızım senin yaşıtların,üç çocuğunu da doğurmuş,çocuk işinden elini eteğini çekmiş,ununu eleyip, eleğini asmış.... :))
sen daha bekle... :)))
taaam taaam kızmadım hadi
o ceo olacak önce
kendi için istiyorsa namert ha
sırf biz ceo arkadaşımız var diyelim diye yani
o ceo olacak önce
büyük oğlumu 27evet zamanında konuşmuşum geç değilmiş(tam ne zaman anneme sormalıyım) ama ben 5 yaşına kadar babannemlerle aynı evi paylaşmıştık kuzenler filan vardı belki de kalabalık ailede olmanın etkisidir.
Ben 29 oldum hala çocuk düşünemiyoum ve bu konuda "mahalle baskısı" denilen şeyi sağlam yaşıyorumilk çocuğunuzu ne zaman dünyaya getirdiniz?
ayy çok komiksin farmasi yaaaa ama bi düşünsene ne hava atardım
:82::82::82:
ahahhaah
sen çok ağlak olacaksın ha
karpuzun hikmeti beli oldu desene
napacan boynumuz kıldan ince bunların karşısında
kismeler beni kızımı beğenmiyoo
o ceo olacak önce
herkes bişeyler oluyor ama,kariyer yaparken, çocuk da yapıyor,ne haberrrr? :))
(biraz kızdırayım evayı :)) )
hiç biz burda ne doktorlar mali müşavirler öğretmenler arkeologlar biyologlar ev hanımları gördük
hem kariyer yapmışlar hem çocuk demi
nasıl da hemen sattım
çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizekenarına bak bezini al, anasına bak kızını al. senin kızın da en az senin kadar tatlı olur. yorumlarına bayılıyorum seyyah, Allah iyiliğini versin senin
evet seyyah sattın anladık da sırf ayıp olmasın diye 2 dakka beklesen eyiydi
herkes bişeyler oluyor ama,kariyer yaparken, çocuk da yapıyor,ne haberrrr? :))
(biraz kızdırayım evayı :)) )
aah meyra ahh sen bu sektördeki rekabeti görsen ağlarsın. iyi kazanıyoruz elhamdülillah önü de çok açık ama gerçekten çok yoğun çalışıyoruz (selincim özet geçerken bunu eklemeyi unutma :))
yaaaa size inat açacam eczanemi süper bi de kalfa bulacam hergün bi saat gidecem işe yok ulan hiç gitmicem hatta. kalfayı işler falan kontrol etmesi için de birini tutacam.
sonra 7/24 online olacam burada 4 tane de çocuk yapacam.
çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize
bugün de egomu tatmin ettim yarına allah kerim
kızııım meyra aplamın yanında ne dicektim ya
bakma sen gönlü olsun diye didim yaşlandı ya o üzülmesin diye
kimse duymasın bak aramızda
ben senden yanayım
arabayı senin kazanmanı istiyorum
ha bu arada ayın 5indeki yarışmada arabayı arkadaşım almış maşallah
eleman mı arıyon canım
boştayım biliyorsun
çok iyi satış yaparım(bknz üst mesaj)
4 tane mi
anlaşıldı eva canına susamış
eva ceo da ol hayırlısıyla da anneliği düşünüyorsan da bence yaş olarak tahammül edebilme olarak enerji varlığı açısından da erteleme derim tabi karar senin
çünkü herşey vaktinde güzel keşke diyorum en geç 25 yaşımda iş eş çocuk işleri bitmiş olsaydı
evlatlarımızın da hakkı genç enerjik anne babalara sahip olup onlarla kaliteli eğlenceli akit geçirebilmek diye düşünüyorum
eşin kaç yaşında
benim annemle babamın yaş farkı 14 idi
annem 18 in de ablamı 25 inde beni doğurmuş
babam 39 yaşındaymış benim doğduğumda torunun mu derlerdi benim için
ayrıca rahmetli nurlar içerisinde yatsın benim üniversiteden mezun olduğumu gördü ama iş güç eş çocuk sahibi olduğumu göremedi
bir de böyle düşünün derim
eşin kaç yaşında?[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?