Kirli Çıkılar )))

kreşe gidip yaşıtlarıyla vakit geçirmediği için böyle davranıyor
paylaşmayı ezmeyi ezilmeyi bilmediği
iletişim kurmayı öğrenmediği için
kusura bakma da içimde kalacak sor bakalım kocana milletin çocuklarına nasıl bakıyorlarmış kreşte
her ne kadar çocuklarımızı koruyup kollasak da hayattaki kötülükleri görmeleri gerekiyor
uzmanlar çocuğunuzu ezmezseniz başkasının ezmesi daha zor gelir çocuklara diyor
şahsen kızım ortaokula giderken yazları çalışacak
ister fındığa gider fındık toplar
ister girer bi atelyeye resim yapar
ister kitapçıya gider kitap taşır tabi tezgahtarlık falan değil de
ama çalışacak eli mecbur hem zorluğu görsün hem para kazanmanın tadına varsın
hem de ezilsin ki ezmeyi de öğrensin
zaten biraz pısırık

canım ben 26 yaşındayım ve küçük göründüğümü söylüyor herkes (bu topiktekiler de dahil) ama bana bile yapan oldu o baskıyı.

ufal da cebime gir bari.... :))
kızım senin yaşıtların,üç çocuğunu da doğurmuş,çocuk işinden elini eteğini çekmiş,ununu eleyip, eleğini asmış.... :))
sen daha bekle... :)))

yok canım ağlamadım ama ben de sık sık ağlama krizlerini tutuluyorum döktüklerimiz hep sevinç gözyaşı olur inşallah...

maşallah kızına canım

hepiniz sağolun kızlar, bir öğrencinin başarısına kendinden daha çok sevinin anne babası birde öğretmenidir kanaatimce, sağolsun öğretmeni zorlamış katılması için...

ooo bacım sen çok geç kalmışsın(bir baskı da benden ) ben 20 ve 25 yaşlarında anne oldum, kızımla aynı boydayım, anne diyince tanımayanlar çok şaşırıyor tabi benim hoşuma gidiyor, oğlumunda kavuşmasına az kaldı. canım elini çabuk tut senden de bir yeğen bekliyoruz

delü,beğendik ya... :)
beğenilmeyecek gibi mi cadı? :))
hem el beğense ne beğenmese ne.....

anne beğenir her halükarda.... kuzucukların da istediği bu zaten... :)
)

seyyahcım kızın beğenilmicek gibi değil ki gerçekten çok tatlı cingöz bi kız Allah bağışlasın..
ben daha önce görmüştüm kızını o yüzden belki de çok bi tepki veremedim :)
taaam taaam kızmadım hadi
ufal da cebime gir bari.... :))
kızım senin yaşıtların,üç çocuğunu da doğurmuş,çocuk işinden elini eteğini çekmiş,ununu eleyip, eleğini asmış.... :))
sen daha bekle... :)))

o ceo olacak önce
kendi için istiyorsa namert ha
sırf biz ceo arkadaşımız var diyelim diye yani

muhabbet almış başını gitmiş yine. ya siz nasıl yetişiyorsunuz bu muhabbete anlamadım gitti.
duruya maşallah diyeyim önce..benimkini düşününce bayağı iriymiş. 7,5 aylıkken 1500 gramcık doğdu. 2. ci de yok zaten bende..gerçi bu durum beni inanılmaz üzüyor ama bazen gece yarıları uyanıyorum içime kocaman bir şey saplanıyor sanki...rabbim olana sağlık sıhhat versin inşallah.
kuzumu 2 yaşında kreşe yolladım. herhangi bir dezavantajını görmedim.
bir de bir arkadaş kızının resmini koymuş ama şu anda hatırlayamadım kim olduğunu ona da allah bağışlasın diyorum. rabbim hepimizin çocuklarını bağışlar inşallah.
ben biraz daha okuyup kaçıcam bakalım gelene kadar kaç sayfa yazmış olacaksınız.

bu arada söylemesi ayıp eşimle her akşam (tabi koltukta sızmazsa) temsili namaz çalışıyoruz.
bana öğretiyor
duaları ezberliyorum, yazıyorum çiziyorum öğrenci gibi elimde kalem kağıt..
namaz için başörtüsü ve uzun etek almam lazım
onlar da olunca inşallah kılmaya başlayacağım..
sizlerin de katkısı, paylaşımlarınızın hakkı da var tabi..
biraz da olgunlaşıyorum onun da etkisi var..
bir de çok şükür herşeyimiz yerinde.
işimiz gücümüz sağlığımız mutluluğumuz düzenimiz..
bunların karşılığında ben ne yapıyorum diyorum kendime..
nankör olma diyorum borcunu öde..
dua et diyorum..
sahip olduklarınla kibirlenme diyorum
mütavaziliğimi bozmuyorum
herkesin sofrasında ne varsa bende de o var
herkes ne giyiyorsa ben de onu giyip giydiriyorum
sokakta yürürken kimse "aaa doktor da parasını üstüne başına sıvamış" demesin istiyorum bilhassa çok dikkat ediyorum

neyse çoook konuştm bugün allright kaçaaaar
yarın pazar..
pazartesi sizlerleyim
öpüyorum hepinizi...

büyük oğlumu 27
küçüğü 30 yaşımda

ayy çok komiksin farmasi yaaaa ama bi düşünsene ne hava atardım
:82::82::82:

aynen şöyle yapardın

ahahhaah
sen çok ağlak olacaksın ha

karpuzun hikmeti beli oldu desene

napacan boynumuz kıldan ince bunların karşısında

kismeler beni kızımı beğenmiyoo

taaam taaam kızmadım hadi

o ceo olacak önce
kendi için istiyorsa namert ha
sırf biz ceo arkadaşımız var diyelim diye yani

kenarına bak bezini al, anasına bak kızını al. senin kızın da en az senin kadar tatlı olur. yorumlarına bayılıyorum seyyah, Allah iyiliğini versin senin

herkes bişeyler oluyor ama,kariyer yaparken, çocuk da yapıyor,ne haberrrr? :))
(biraz kızdırayım evayı :)) )

hiç biz burda ne doktorlar mali müşavirler öğretmenler arkeologlar biyologlar ev hanımları gördük
hem kariyer yapmışlar hem çocuk demi
nasıl da hemen sattım

kenarına bak bezini al, anasına bak kızını al. senin kızın da en az senin kadar tatlı olur. yorumlarına bayılıyorum seyyah, Allah iyiliğini versin senin
çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize

bugün de egomu tatmin ettim yarına allah kerim
evet seyyah sattın anladık da sırf ayıp olmasın diye 2 dakka beklesen eyiydi

kızııım meyra aplamın yanında ne dicektim ya
bakma sen gönlü olsun diye didim yaşlandı ya o üzülmesin diye
kimse duymasın bak aramızda
ben senden yanayım

arabayı senin kazanmanı istiyorum

ha bu arada ayın 5indeki yarışmada arabayı arkadaşım almış maşallah

herkes bişeyler oluyor ama,kariyer yaparken, çocuk da yapıyor,ne haberrrr? :))
(biraz kızdırayım evayı :)) )

aah meyra ahh sen bu sektördeki rekabeti görsen ağlarsın. iyi kazanıyoruz elhamdülillah önü de çok açık ama gerçekten çok yoğun çalışıyoruz (selincim özet geçerken bunu eklemeyi unutma :))
yaaaa size inat açacam eczanemi süper bi de kalfa bulacam hergün bi saat gidecem işe yok ulan hiç gitmicem hatta. kalfayı işler falan kontrol etmesi için de birini tutacam.
sonra 7/24 online olacam burada 4 tane de çocuk yapacam.

eleman mı arıyon canım
boştayım biliyorsun
çok iyi satış yaparım(bknz üst mesaj)

4 tane mi
anlaşıldı eva canına susamış

heee şimdi çaktım durumu
aramızda aramızda merak etme

eva ceo da ol hayırlısıyla da anneliği düşünüyorsan da bence yaş olarak tahammül edebilme olarak enerji varlığı açısından da erteleme derim tabi karar senin
çünkü herşey vaktinde güzel keşke diyorum en geç 25 yaşımda iş eş çocuk işleri bitmiş olsaydı

evlatlarımızın da hakkı genç enerjik anne babalara sahip olup onlarla kaliteli eğlenceli vakit geçirebilmek diye düşünüyorum

benim annemle babamın yaş farkı 14 idi
annem 18 in de ablamı 25 inde beni doğurmuş
babam 39 yaşındaymış benim doğduğumda torunun mu derlerdi benim için
ayrıca rahmetli nurlar içerisinde yatsın benim üniversiteden mezun olduğumu gördü ama iş güç eş çocuk sahibi olduğumu göremedi
bir de böyle düşünün derim

eşin kaç yaşında?
[/B]

Son düzenleme:

haydaaa bu ihale niye benim üstüme kaldı.
sirkencubin 29 yaşındayım mahalle baskısı var ama hala daha düşünemiyorum dedi ben de ben 26 yaşındayım bana bile ilişiyorlar dedim demez olaydım. :))

meyra karıştırdın ortalığı bana sataşıcaksın diye şimdi yine sessizce iazleyip gülüyorsun di mi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…