hayır canım. rahmim alınmadı. ben hamileyken hellp sendromu geçirdim. bebeğimi 7.5 aylıkken almak zorunda kaldılar. 2. yi yapmama izin yok. ben çok istiyorum. ama çok korkuyorum. bana birşey olur da kuzum annesiz kalırsa diye. 2. gebelikteki ihtimali %80. vücutta gelişmeye başlamasıyla anne ölümü arasındaki süre 48 saat. ilkinde rabbim yardım etti. kurtulduk.canım geçende de yazmıştın. seni üzmeyecek ise rahmin falan mı alındı, büyük bir sağlık sorunun mu var
çok teşekkürler. ellerine sağlık...ekledim canım
yemek yiyeceğim
azcık konuşmayıverin
hayır canım. rahmim alınmadı. ben hamileyken hellp sendromu geçirdim. bebeğimi 7.5 aylıkken almak zorunda kaldılar. 2. yi yapmama izin yok. ben çok istiyorum. ama çok korkuyorum. bana birşey olur da kuzum annesiz kalırsa diye. 2. gebelikteki ihtimali %80. vücutta gelişmeye başlamasıyla anne ölümü arasındaki süre 48 saat. ilkinde rabbim yardım etti. kurtulduk.
tüm bunları bilmeme rağmen üzülüyorum işte.
çok teşekkürler. ellerine sağlık...
akşam akşam çok güldüm. allahta seni güldürsün....
hemen yedim geldim tabiki
bak konu komşuya ihtiyaç mı papatya burda
komşulardan dert yanıyordu, burası da güzel
geçmiş olsun. Allah oğluna ve sana uzun ömür versin. çok şükür sağlıklı dogmuş oğlun ve sen de kurtulmuşsun
ya bu ara grip de oldum ya, onun etkisi de var üzerimdecanım benim 30 haftalık hamilesinve ev işi yapıyorsun kıyamam ya ben hiç elime süpürge almadım hamileyken hiç çamaşır suyuna elimi sürmedim çok tembellik yaptım onda bile erken doğum tehlikesi atlattım
çok imreiyorum hamileyken ev işi yapanlara kendinde o gücü bulanlara..
getir alnını öpecemmm
kolay gelsin tatlım yorma kendini fazla ama eminimki kendinde o gücü bulamasan yapamazsın
ben de senin gibiydin
çamaşır leğeniyle ıslak çamaşırları filan kaldırırdım
sakın yapma ben çok deliymişimAllah'tan çocuklara birşey olmamış
ay seliiinn, ben hiç bu tarafından bakmamıştımonda da zorlama canım bırak ikisini de kullansın
bu beynin iki tarafını da kullanabiliyor demektir
yalnız bana bakar mısınız tereciye tere satıyorum
sağlıkçıya akıl veriyorum
ya belki saçma gelcek size daha çocuğumu doğurmadım ama ya bana bişe olursa ya ortada kalırsa napcak? tek başına eşim bi anne kadar olmasada bakar bana bişey olursa evlenmizem diye söz verdi ben istemedim vermesini kendi verdi ama ya yarın bigün evlenirse çünkü Allah korusun eşime bişe olursa bi 10 yıl sonra ben kendim için bile garanti veremem çocugum üvey anne elindemi kalcak anneme diycem bana bişey olursa çocugumu sakın verme kimseye verme diye((( yemin ettircem.... babsıda görmek istiyosa gelir annemde görür.bunu düşünmekten nerdeyse uyyamıodum bi ay önce falan onun için 2 çocuk düşünmüorum düşenemiorum hadi bi tanesi bi şekilde idare edilir ya iki tane olursa ya annemede bişey olursa...
bide şöyle düşünüorum sonuçta bunu bana veren Allah diilmi bende bu dünyada misafirim herkeste o yavrucakta bana emanet olrak verilio asıl sahibi ben diilim eğer Allah beni ayırırsa yavrumdan onun içinde bi yol çizer çünkü onun asıl sahibi o ay ne bilim delircem ben doğurana kadar...
ne biçim anneyim
allright maşallah kızına yaayedim içtim yattım:))))
yattım derken asistandım o zamanlar hem hasta bakıp hem ders çalışıyordum ama akşam hep ayaklarımı uzatıp okuyordum
hiç temizlik yapmadım ütü yapmadım
ama iyi birşey değil kilo aldım
mutkala ve mutlaka yediklerim: (hergün) 1 yumurta, 2 bardak süt, kırmızı et
haftada 2 gün de balık
ben de yazın doğum yaptım salatalık ve karpuzu haddinden çok yedim
ben de beslenmeme dikkat ediyorum
özellikle meyveye düşkünlüğüm arttı
sabah bir muz, öğlen bir elma, eve geldiğimde bir trabzon hurması ve sonrasında da 3 tane mandalina yedim
abarttım mı acaba
ama inanır mısınız, elma en sevmediğim meyveler arasındaydı, senede iki tane falan anca yerdim
şimdi ise her gün bi tane yiyorum, hatta sürekli aklıma geliyor gün içinde, canım istiyor, iki üç tane yiyebilirim yani her gün.
en son gittiğimizde "bebek biraz yapılı" demişti doktor, kilosu birazcık fazla çıktı
bakalım bi dahaki gidişimize ne diycek
ufal da cebime gir bari.... :))
kızım senin yaşıtların,üç çocuğunu da doğurmuş,çocuk işinden elini eteğini çekmiş,ununu eleyip, eleğini asmış.... :))
sen daha bekle... :)))
maşallahtopik almış yürümüş yine.haydi bakalım durmak yok.
eski takipçiniz olarak akıllı bıdık ve yusum u merak ediyorum.
pazardan gelince hemen aldıklarımı yerleştirdim.1.5 kilo kadar ıspanağım vardı,onlar yıkandı,yıkanmışken 5 dakikada börek açılıp fırına verildi.
kalan kısmı poşetlenip dondurucuya atıldı,yatak odası ve çocukların odası temizlendi.bazaların ve dolapların içi silindi.
yemekten sonra çocukları odasına yollayıp salonu ve mutfağı temizlerim.ufaklığı yıkar yatırırım.sonra biraz ütüm var.
yattım mı da kafamı yastığa değdirmeden uyuyuveririm.
zaten bu çocuklu hatunlara şaşırıyorum
benim işim normalde pek bitmiyor, bu çocuklu bayanlar nasıl yetişiyor bunca işe, hayret doğrusu.
öğlen toplantıya gittim
ordan 3 gibi çıktım
benim karşı komşum oğlunu nişanladı, şimdi de geline yollamak üzere hediyeler hazırlamış
zaten düğünde para falan takarız da, şimdi de bi hediye de ben alayım dedim
gelinin ayakkabı numarasını sordum komşuma, ona göre bir çift ayakkabı aldım 40 tlye
ayakkabı çok hoşuma gitti, yazlık ama böyle düğüne, nişana, ya da ne bileyim günler için evde giyinilebilcek bi ayakkabı
indirime girmiş, kış olduğu için.
eve gelince de yemeğimi yaptım, şimdi de eşimi bekliyorum.
eva o yaşa kadar beklemeyecek. kocası bir anda ben bebek istiyorum deyip, onu mecbur bırakacak, ya da bir şekilde kandıracak
karanfilcecim senle yaşıt olduğumuzu biliyordum eşlerimizin de yaşıt olması tam tesadüf oldu.
bizimkiler gerçekten zeki heralde baksana bizim gibi çıtır kapmışlar o kart halleriyle dermişim
ebnim eşimde 31 yaşında bende 24 sanırım kartlıkta benimki hepinizinkini döver
aman duymasın bu ara beyazları artmış ben beyaz saçlı bab olcam diye morali çok bozuk:))))
kızlar size yetişicem diye canım çıktı ya
okuyup herkese cevap yazarım dedim, şimdi bitti ama
hepsi birbirine girdi valla kime ne dicektim unuttum hepsini:111::111::111:
abla bana da öyle oluyor en iyisi bırak dağınık kalsın
eva'cım, dışardan geldim hem dinleneyim hem de bi yandan kızlara bi bakayım dedim
başladım okumaya:)) bir yandan da diyorum ki aa şuna şöyle diyeyim, bak bu çok komik
şuna da cevap vereyim. oku oku bitmiyorbu arada eşim dedi hadi yemek yiyelim.
kalktım hazırladım, yedik topladım dur dedim bitireyim de ben de katılayım sohbete
bi döndüm yine almış başını gitmişneyse bitirdim derken bu sefer de benim devreler yandı:111::111::111::111:
eva'cım, dışardan geldim hem dinleneyim hem de bi yandan kızlara bi bakayım dedim
başladım okumaya:)) bir yandan da diyorum ki aa şuna şöyle diyeyim, bak bu çok komik
şuna da cevap vereyim. oku oku bitmiyorbu arada eşim dedi hadi yemek yiyelim.
kalktım hazırladım, yedik topladım dur dedim bitireyim de ben de katılayım sohbete
bi döndüm yine almış başını gitmişneyse bitirdim derken bu sefer de benim devreler yandı:111::111::111::111:
kızlar size yetişicem diye canım çıktı ya
okuyup herkese cevap yazarım dedim, şimdi bitti ama
hepsi birbirine girdi valla kime ne dicektim unuttum hepsini:111::111::111:
eva kara kız olmuşsun fotoda öyle görünüyor.
halen maldivler fotolarını göremedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?