Kirli Çıkılar )))

kızlar sohbet güzel sizler zaten güzelsiniz

ama ben çıkıyorum
balıklarımı ocağa koyayım
çorbamı arada pişirdim

hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrr sağlıkla ve de hoşçakalın

canım geçende de yazmıştın. seni üzmeyecek ise rahmin falan mı alındı, büyük bir sağlık sorunun mu var
hayır canım. rahmim alınmadı. ben hamileyken hellp sendromu geçirdim. bebeğimi 7.5 aylıkken almak zorunda kaldılar. 2. yi yapmama izin yok. ben çok istiyorum. ama çok korkuyorum. bana birşey olur da kuzum annesiz kalırsa diye. 2. gebelikteki ihtimali %80. vücutta gelişmeye başlamasıyla anne ölümü arasındaki süre 48 saat. ilkinde rabbim yardım etti. kurtulduk.
tüm bunları bilmeme rağmen üzülüyorum işte.
çok teşekkürler. ellerine sağlık...

yemek yiyeceğim

azcık konuşmayıverin

akşam akşam çok güldüm. allahta seni güldürsün....

ben menüyü yazmayı unuttum ya
bugün komşular ne getirirse o
baktım gelmediler sılayı kaptığım gibi birinin kapısına dayanırım

bugün hiçbişi yapasım yok
ne zaman oldu ki =)

Son düzenleme:

hemen yedim geldim tabiki
bak konu komşuya ihtiyaç mı papatya burda
komşulardan dert yanıyordu, burası da güzel
geçmiş olsun. Allah oğluna ve sana uzun ömür versin. çok şükür sağlıklı dogmuş oğlun ve sen de kurtulmuşsun

amin,inşallah canım. çok şükür kurtulduk. bazen unutuyorum. ama bazen de içimde o ateş yanmaya başlıyor. bazen de külleniyor.
ben buralardayım. artık kimseyi takmıyorum. beni aramayanı da aramıyorum.
burası gerçekten güzel. ah bir de yetişebilseydim.
neyse ben kaçar. önce namaz kılacağım, sonra da spor.
ben gelene kadar sayfalar geçer yine....selinciğime başvururuz. özet geçsin diye artıkım....

yettim gari
bi saattir geçmişi okuyorum
hazır eşim de evde yok, okuyayım dedim
gelince o alcak pc.yi, bu kadar uzun süre giremem
yıl sonu işlemlerini yapıyor, bu gece bitirmeye çalışcak galiba.

ya bu ara grip de oldum ya, onun etkisi de var üzerimde
yoksa kendimi hiç öyle ağır bi hamile olarak hissetmiyordum
rahat eğilip kalkıyordum, halen daha pire gibiyim, oraya koş buraya yetiş falan
ama bugün evi süpürürken zorlandım işte ne bileyim.
her hamile bir değil tabi, çok şükür problemli bi hamilelik geçirmiyorum
mide yanması dışında bir şeyim yok desem yeridir

dediğin gibi farmasi, o gücü kendimde bulamasam yapmam zaten
ağır falan kaldırmıyorum da senin gibi, ama her işimi de kendim yapıyorum çok şükür

kimse bişey yazmıyor dedim ama sevimsiz döktürmüş. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
eva o yaşa kadar beklemeyecek. kocası bir anda ben bebek istiyorum deyip, onu mecbur bırakacak, ya da bir şekilde kandıracak

bknz şekil 1-a ben:)))
2 sene olmaz diodum oldu bi an ister gibi oldum sonradan vazgeçtim dedim ama yemezleeeeeer:))))

haa bu arada, seyyahalemi yine kırıldım gülmekten yazdıklarına
eva sen de az değilsin hani
çok yazmayın kızlar, eşimin pc.de işi var dedim bak
sonra yetişmekte zorlanıyorum
bu arada benim menüm
fırında etli patates
ve de cacık
yeterli bu kadar

karanfilcecim senle yaşıt olduğumuzu biliyordum eşlerimizin de yaşıt olması tam tesadüf oldu.
bizimkiler gerçekten zeki heralde baksana bizim gibi çıtır kapmışlar o kart halleriyle dermişim

ebnim eşimde 31 yaşında bende 24 sanırım kartlıkta benimki hepinizinkini döver
aman duymasın bu ara beyazları artmış ben beyaz saçlı bab olcam diye morali çok bozuk:))))

kızlar size yetişicem diye canım çıktı ya
okuyup herkese cevap yazarım dedim, şimdi bitti ama
hepsi birbirine girdi valla kime ne dicektim unuttum hepsini:111::111::111:

abla bana da öyle oluyor en iyisi bırak dağınık kalsın

eva'cım, dışardan geldim hem dinleneyim hem de bi yandan kızlara bi bakayım dedim
başladım okumaya:)) bir yandan da diyorum ki aa şuna şöyle diyeyim, bak bu çok komik
şuna da cevap vereyim. oku oku bitmiyor bu arada eşim dedi hadi yemek yiyelim.
kalktım hazırladım, yedik topladım dur dedim bitireyim de ben de katılayım sohbete
bi döndüm yine almış başını gitmiş neyse bitirdim derken bu sefer de benim devreler yandı:111::111::111::111:

çok tatlısın sunny abla

sunny abla gerçekten çok tatlısın yaa

ilerde biz de sen gibi tatlı, enerjik ve gençlerle iyi anlaşan birileri olabilcez mi acaba

kızlarr şu foto çook hoşuma gitti..

ne kadar dinlendirici bi yatak odası

eva kara kız olmuşsun fotoda öyle görünüyor.
halen maldivler fotolarını göremedik.

daha önce söylediğinde bakmıştım ama hoşuma giden koyayım dediğim bi tane bulamadım. daha çok çevreyi balıkları falan çekmişiz. bi de çalışanlara rica edip akşam yemek yerken falan çektirdiklerimiz var hepsinde gözler kapalı ağzım dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…