canım canım,sen beni bilmezsin tabii,ama kızlar okumuştur çoktandır takip ediyorum topiği,birikime başlamadan katılmak istemedim ama hep izledim.hatta bu konudan mustarip bile oldum izinsiz okumuş gibi,helallik bile isteyesim geldi.
depremi,babanı,evladını kaybedişini,maddi sorunlarını hep biliyorum.yalın temiz yüreğinden dökülenlere tanığım hep.çok dua ettim senin için.
ortak noktamız ilk evlatlarımızı büyütemeden toprağa verişimiz.benim de küçük mezarım ve fotoraflarım var elimde,kefenin üstüne üşümesin diye örttüğüm minicik battaniyem var koklamaya doyamadığım, hatıralarım,dinmeyen acım var.
ama 7 sene sonra gelen mucizelerim de var.senin de başına gelecek allahımın izniyle.melek annesi olmak herkese nasip olmaz.sabırla başa çıkılması gereken,isyansız yaşanması gereken bir acı bu canım.ben hep mübarek peygamberimiz bile çekmiş bu acıyı[o ki kainatlar onun için yaratılmış],şükür etmiş,bize de onun yolunu takip etmek düşer diye avundum.
.
eeee kimse yok şimdi
kendi kendime yazayım bari
bugün eşimle flört ettim üniversitedeki halimize döndük sanki daha evlenmemiş gibi komediyiz biri bizi izlese çok gülerdi
gezdim dolaştım dertleştim sohbet ettim gırgır şamata bir halde ayaklarımız ağrıyana kadar eğlendik
canım yaz adresini sana en en en en en en güzelinden alıp göndereyim
hayırdır inşallah banusultan merak ettim walla seni nasıl etkiledim diye
ben hemen hergün giirip okuyorum sizleri arada hatırlayabildiğime cevaplar yazıyorum
Allah nazarlardan saklasın muhabbet koyu yetişemiyorum okuyup çıkıyorum
bu arada bazıları çocuklarının başarısından bahsetmiş kırk birkere maşallah daim olur inşallah
bazılarınız resimlerini paylaşmış kuzucuklarının çok tatlılar şirinler hepnizi benim yerime koklaya olaya öpün
çocuklar için degilerden bahsetmişsiniz meralı minik okulöncesi çocukları için güzel bir dergi
hatırlayabildilerim bunlar
aaaa birde kekemelik korkusu olan, kreşe anaokula göndermede tereddüt yaşayanlarada diyorum ki bende okulöncesi öğretmeniyim
gönder çocuğunu bana bak nasıl evrim geçirtirim
Eki Görüntüle 591482
bende benim canımın parçasının bende kalan tek fotografını payalaşmak istedim sizlerle
amacım kimseyi üzmek değil ama hamilelik ve bebeklerle çocuklarla ilgili hikayeleri okudukça bende birşeyler paylaşmak istiyorum
ama bıdığıma dair elimde bir tek bu fotograf var
gülümseyerek bakıyorum hep bu fotografa gözlerim doluyor ama tutuyorum kendimi tutuyorum tutuyorum tutuyorum
sonra sahte bir tebessümle dikkatimi başka birşeye yönlendirip unutmuş gibi yapıyorum
kendim kendime tek kişilik bir oyunu tek bir seyirci için oynuyorum kendime bunu niye mi yapıyorum bilmiyorum
ama elimden gelen başka birşey yok o an sadece içime akıtıyorum gözyaşlarımı
çocuklarla uğraşmak zordur henüz annelik duygusunu tatmamış olmakta zordur
evlat acısı ise anlatılmaz inanın yaşanılmaz da yinede yaşıyoruz çok şükür dercesine
hep böyle olun inşallah.
bir kitapta mı okudum bir filmde mi gördüm hatırlamıyorum;kahramanı olan kızın bilekliğinde''her şey geçer ''yazıyordu.3 kelime,dümdüz,ama nasıl etkiledi beni,saatine denk geldi heralde.evet zor da olsa herşey geçiyor.
hüzün de ,mutluluk ta,sıkıntı da,sevinç te,her şey geçici,yaşamamız gereken neyse onu yaşıyoruz.ama hayatımızın başköşesine neyi oturtmak istersek onunla geçiyor günler..gülmeyi tercih edersek gülüyoruz diye düşünüyorum.dünyanın derdi bitmez,herşeye inat mutlu olmak insanın elinde.
ahhhhhhh banuu içim yandı hala ağlıyorum hele kefenin üstüne üşümesin diye örttüğüm minicik battaniyem var koklamaya doyamadığım, hatıralarım,dinmeyen acım var.
yaktı içimi yaaaarabbim kimseyi evladından ayırmasın acısını yaşatmasın
banu sen beni öyle tanıma bu gece biraz sallandım ama bir toplayım kendimi sen beni öyle tanı daha ne güzellikler var içimde sen sadece onları gör gerisi üç aşağı yukarı hepimizin hayatında var
lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kimseyi üzmek ağlatmak efkarlandırmak için yazmadım
evet yazdıklarım karşısında gülüp eğlenmenizi bekleyemem ama
yinede üzülmeyin ne olur
çünkü ben acıyı yaşarken yalnızdım sonrasında hep yalnızdım
sonra sizleri tanıdım tanıdıkça kendimi yalnız hissetmemeye başladım
birileri beni anlıyordu dinliyordu ne bileyim sıcaklığınızı hissettidiniz
şefkatini hissettirdiniz ben ağladım sizler sildiniz gözyaşımı
en azından ben öyle hissettim o şekilde kabullendim herbirinizi
ama bunları yazarak sizleri üzmek istemiyorum
an geliyor bir fırtına kopyor yüreğimde tozu sizi de sarıyor
aslında güçlü olmaya çalışan zorla hayatta varlığını kabul ettirmeye çalışan bir insanım
(aileler...yaşananlar...ablamlar abim... babamın yokluğu...eşimin ailesi...sıkıntılar...ve güzellikler)
aslında da varım onlara kabul etsede etmesede
ama ooooooffffffffffffffffffff başadım ben ağlamaya gelmiyor gerisi
hiç gocunmam dinlemekten,merhem olmaktan,kimisi ağzına tıkar derdini,ben öyle değilim,dök derim,paylaşalım,azını bana ver.bir insan bana gönlünü açmış,kolay bir şey mi.bu akşam da dertlerimizi paylaşalım çok mu.gülmek ağlamanın kardeşi değil mi.banu sen beni öyle tanıma bu gece biraz sallandım ama bir toplayım kendimi sen beni öyle tanı daha ne güzellikler var içimde sen sadece onları gör gerisi üç aşağı yukarı hepimizin hayatında var
lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kimseyi üzmek ağlatmak efkarlandırmak için yazmadım
evet yazdıklarım karşısında gülüp eğlenmenizi bekleyemem ama
yinede üzülmeyin ne olur
çünkü ben acıyı yaşarken yalnızdım sonrasında hep yalnızdım
sonra sizleri tanıdım tanıdıkça kendimi yalnız hissetmemeye başladım
birileri beni anlıyordu dinliyordu ne bileyim sıcaklığınızı hissettidiniz
şefkatini hissettirdiniz ben ağladım sizler sildiniz gözyaşımı
en azından ben öyle hissettim o şekilde kabullendim herbirinizi
ama bunları yazarak sizleri üzmek istemiyorum
an geliyor bir fırtına kopyor yüreğimde tozu sizi de sarıyor
aslında güçlü olmaya çalışan zorla hayatta varlığını kabul ettirmeye çalışan bir insanım
(aileler...yaşananlar...ablamlar abim... babamın yokluğu...eşimin ailesi...sıkıntılar...ve güzellikler)
aslında da varım onlara kabul etsede etmesede
ama ooooooffffffffffffffffffff başadım ben ağlamaya gelmiyor gerisi
çok doğru banusultaninsanlar ne acılar yaşıyor herşeye zamanla alışılıyor sanırım. çok eski bir arkadaşım bir buçuk sene önce 26 yaşında evladını kaybetti
aniden hiçbirşey yokken 15 gün içinde hastalandı ve gitti kızcağızannesi, babası o günlerde nasıldı anlayabilirsiniz hepiniz geçenlerde gördüm onları. sanki
daha bir kabulleniş başlamış. allah kimseye bu acıları yaşatmasın
akıllıbıdığım bizi üzmedin senin neler yaşadığını anlamak bizi üzdü ne zor zamanlar evlat konusu hep böyledir ben de hassasım
keşke yanında olsam ağlasam senle banuyla
banucum da ne güzel yazmış yağmurdan sonra güneş doğar diye evet güneş sana da doğacak ve biz buna burda şahit olacağız
hiç gocunmam dinlemekten,merhem olmaktan,kimisi ağzına tıkar derdini,ben öyle değilim,dök derim,paylaşalım,azını bana ver.bir insan bana gönlünü açmış,kolay bir şey mi.bu akşam da dertlerimizi paylaşalım çok mu.gülmek ağlamanın kardeşi değil mi.
evet,zaman nelere kadir,ben bu yaz bir kanadımı daha kaybettim,annemi yolladım,canımın yarısını da götürdü,bir an galiba dayanamayacağım dedim,evlatlarıma acıdım,artık kendine zarar veren insanları öyle kolaylıkla yargılayamıyorum.acı ilk anki gibi her an sürse...
daha neler var kaderde allah bilir.annemsiz yaşayamam derdim,büyük konuşmuşum,cahilllik işte..allah yavaş yavaş küllendiriyor ki kul dayansın.
Şikayetim var cümle yasaktan
Dillerimi Hakim Bey bağlasan durmaz
Gelsin jandarma polis karakoldan
Fikrim firarda mahpusa sığmaz eyvah
Gün olur yerle yeksan olurum
Gün olur şahım devri devranda
Kanun üstüne kanun yapsalar
Söz uçar yazı iki cihanda eyvah
Sussan olmuyor susmasan olmaz
Dil dursa Hakim Bey tende can durmaz
Yazsan olmuyor yazmasan olmaz
Kaleme tedbir koma tek durmaz
Ne bir düşüm gerçek oldu dünyada
Ne de bir kuş uçtu, ıssız tarlamda
Ne bir haber geldi, gittiğin yerden
Ne de gözüm aldım, karşı dağlardan
Bir yanımda dağlar, bir yanım sevda
Anladım ki herşey yalan, yalan bu dünya
Bir yanı karanlık, bir yanı mavi
Bir yanımda sevmek varsa, bir yanı fani
Ne desem seni geriye getirmez
Ne desem acımı bitiremez yok edemez
Ne desem boşa geleceğimiz yok
Ne desem bu aşkı silemez
akıllıbıdık bu akşam çok duygulandırdın beni
Kızlarrr geçmişi okudum da ne kadar hoş sohbetsiniz ya çok özendim sizee
çok komik espriler olmuş pcnin başında güldüm durdum
ben gideyim en iyisi bu gece ben dağıldım sizide dağıtmadan
hepinize iyi geceler
bir güleriz bir ağlarız biz hep böyleyiz
ben gideyim en iyisi bu gece ben dağıldım sizide dağıtmadan
hepinize iyi geceler
bir güleriz bir ağlarız biz hep böyleyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?