Kirli Çıkılar )))

ahhhhhhh banuu içim yandı hala ağlıyorum hele kefenin üstüne üşümesin diye örttüğüm minicik battaniyem var koklamaya doyamadığım, hatıralarım,dinmeyen acım var.
yaktı içimi yaaaa rabbim kimseyi evladından ayırmasın acısını yaşatmasın

hep böyle olun inşallah.
bir kitapta mı okudum bir filmde mi gördüm hatırlamıyorum;kahramanı olan kızın bilekliğinde''her şey geçer ''yazıyordu.3 kelime,dümdüz,ama nasıl etkiledi beni,saatine denk geldi heralde.evet zor da olsa herşey geçiyor.
hüzün de ,mutluluk ta,sıkıntı da,sevinç te,her şey geçici,yaşamamız gereken neyse onu yaşıyoruz.ama hayatımızın başköşesine neyi oturtmak istersek onunla geçiyor günler..gülmeyi tercih edersek gülüyoruz diye düşünüyorum.dünyanın derdi bitmez,herşeye inat mutlu olmak insanın elinde.

ah akıllıbıdık ah gece gece naptın. ne denebilir ki bu durumda ne kadar anlayabiliriz ki seni...
Allah sabır versin..

banu sen beni öyle tanıma bu gece biraz sallandım ama bir toplayım kendimi sen beni öyle tanı daha ne güzellikler var içimde sen sadece onları gör gerisi üç aşağı yukarı hepimizin hayatında var

lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kimseyi üzmek ağlatmak efkarlandırmak için yazmadım
evet yazdıklarım karşısında gülüp eğlenmenizi bekleyemem ama
yinede üzülmeyin ne olur
çünkü ben acıyı yaşarken yalnızdım sonrasında hep yalnızdım
sonra sizleri tanıdım tanıdıkça kendimi yalnız hissetmemeye başladım
birileri beni anlıyordu dinliyordu ne bileyim sıcaklığınızı hissettidiniz
şefkatini hissettirdiniz ben ağladım sizler sildiniz gözyaşımı
en azından ben öyle hissettim o şekilde kabullendim herbirinizi
ama bunları yazarak sizleri üzmek istemiyorum
an geliyor bir fırtına kopyor yüreğimde tozu sizi de sarıyor
aslında güçlü olmaya çalışan zorla hayatta varlığını kabul ettirmeye çalışan bir insanım
(aileler...yaşananlar...ablamlar abim... babamın yokluğu...eşimin ailesi...sıkıntılar...ve güzellikler)
aslında da varım onlara kabul etsede etmesede
ama ooooooffffffffffffffffffff başadım ben ağlamaya gelmiyor gerisi

çok doğru banusultan insanlar ne acılar yaşıyor herşeye zamanla alışılıyor sanırım. çok eski bir arkadaşım bir buçuk sene önce 26 yaşında evladını kaybetti
aniden hiçbirşey yokken 15 gün içinde hastalandı ve gitti kızcağız annesi, babası o günlerde nasıldı anlayabilirsiniz hepiniz geçenlerde gördüm onları. sanki
daha bir kabulleniş başlamış. allah kimseye bu acıları yaşatmasın

ağlama be güzelim,üzülürüm bak.
ben bıdığımıza yağmurdan sonra güneş doğar demek için yazdım.yalnız olmadığını bilsin,umudunu yitirmesin diye.
aynı yoldan geçtim,destek şart bu dönemde.

akıllıbıdığım bizi üzmedin senin neler yaşadığını anlamak bizi üzdü ne zor zamanlar evlat konusu hep böyledir ben de hassasım
keşke yanında olsam ağlasam senle banuyla
banucum da ne güzel yazmış yağmurdan sonra güneş doğar diye evet güneş sana da doğacak ve biz buna burda şahit olacağız

hiç gocunmam dinlemekten,merhem olmaktan,kimisi ağzına tıkar derdini,ben öyle değilim,dök derim,paylaşalım,azını bana ver.bir insan bana gönlünü açmış,kolay bir şey mi.bu akşam da dertlerimizi paylaşalım çok mu.gülmek ağlamanın kardeşi değil mi.

evet,zaman nelere kadir,ben bu yaz bir kanadımı daha kaybettim,annemi yolladım,canımın yarısını da götürdü,bir an galiba dayanamayacağım dedim,evlatlarıma acıdım,artık kendine zarar veren insanları öyle kolaylıkla yargılayamıyorum.acı ilk anki gibi her an sürse...
daha neler var kaderde allah bilir.annemsiz yaşayamam derdim,büyük konuşmuşum,cahilllik işte..allah yavaş yavaş küllendiriyor ki kul dayansın.

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

Kızlarrr geçmişi okudum da ne kadar hoş sohbetsiniz ya çok özendim sizee
çok komik espriler olmuş pcnin başında güldüm durdum

Şikayetim var cümle yasaktan
Dillerimi Hakim Bey bağlasan durmaz
Gelsin jandarma polis karakoldan
Fikrim firarda mahpusa sığmaz eyvah
Gün olur yerle yeksan olurum
Gün olur şahım devri devranda
Kanun üstüne kanun yapsalar
Söz uçar yazı iki cihanda eyvah
Sussan olmuyor susmasan olmaz
Dil dursa Hakim Bey tende can durmaz
Yazsan olmuyor yazmasan olmaz
Kaleme tedbir koma tek durmaz

Ne bir düşüm gerçek oldu dünyada
Ne de bir kuş uçtu, ıssız tarlamda
Ne bir haber geldi, gittiğin yerden
Ne de gözüm aldım, karşı dağlardan

Bir yanımda dağlar, bir yanım sevda
Anladım ki herşey yalan, yalan bu dünya
Bir yanı karanlık, bir yanı mavi
Bir yanımda sevmek varsa, bir yanı fani

Ne desem seni geriye getirmez
Ne desem acımı bitiremez yok edemez
Ne desem boşa geleceğimiz yok
Ne desem bu aşkı silemez

ah ah az ağlatmadı bu ninni beni
http://www.2haber.com/videos/76786/Kayahanninni-dinle.html

Son düzenleme:

başın sağolsun canım, çok üzüldüm gerçekten allah başka acılar göstermesinbüyük konuşmamak lazım evet.
allah sevdiklerimizle sınamasın inşallah

akıllıbıdık bu akşam çok duygulandırdın beni

ben gideyim en iyisi bu gece ben dağıldım sizide dağıtmadan
hepinize iyi geceler
bir güleriz bir ağlarız biz hep böyleyiz

akıllıbıdık o da ne demek burda sevinçlerimizi olduğu kadar acılarımızı da paylaşıyoruz.
sadece gülmek eğlenmek yok hayatta dağılacaksak da, güleceksek de hep beraber burda canım
çok öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…