Kirli Çıkılar )))

evet yaa ben gençleri sıkan bi tip olmak istemem inşallah sunny abla gibi oluruz

çok tatlısın sunny abla

sağol farmasi'cim hepiniz çok tatlısınız valla

bana seni çok sevdim dicektin

hah evet tam da onu dicektim

en de çok beğendim canım

evet yaa ben gençleri sıkan bi tip olmak istemem inşallah sunny abla gibi oluruz

sen bu performansla gidersen 80'inde bile tadından yenmezsin eva

benim bi arkadaşım orda yaşıyordu. düşünsenize
fetullah hocanın okullarında.
ama şimdi başka bi ülkeye tayinleri çıktı

kızlar eşimle izleyebileceğimiz bi film önerebilir misiniz.
şöyle güzel iç açıcı romantik komedi gibi bişeyler var mı bildiğiniz??

koşturmaktan tabanlarım,size yetişeceğim diye okumaktan gözlerim yandı.amanın yazarken bu kadar,şimdi bu hatunları bir odada düşünelim,arı kovanı gibi olur ama ne kadar güzel olur.
neden gönlümüze yakın insanlar dibimizde bitmez yav..
ev işlerinin %90 ı bitti,ufaklığı yıkaması kaldı,saçlarımız da belimizde,bir kurutma faslımız var ki kulaklarımız sağır oluyor ailecek.benim gibi saçına elletmeyi hiç sevmiyor.ben hep ağlardım tararken,annem beddua etti zaar.bu da bana çekti.benim kızın sesi mimlidir apartmanda,en az 3 kat aşağıya gider.
az sonra çayımı alıp geleceğim.bakalım kimler burada olacak.bu akşam herkesi tırstırdım,ben gelince pc den kalkılacak diye.

orada yaşamak gerçekten farklı bir deneyim olmuştur eminim.

banu'cum ben de koştur koştur geldim sohbete ama bi de baktım çil yavrusu gibi dağılmışlar
dün akşam, bugün gündüz sohbet tavan yapmış ama bu akşam ıssız biraz buralar

namaz için başörtüsü ve uzun etek almam lazım onlar da olunca inşallah kılmaya başlayacağım..
canım yaz adresini sana en en en en en en güzelinden alıp göndereyim

eski takipçiniz olarak akıllı bıdık ve yusum u merak ediyorum.

akıllı bıdık buraya katılma sebeplerimden biri de sendin,ama seninle tanışıp muhabbet etme fırsatı olmadı henüz,eskisi gibi aktif olmanı dört gözle bekliyorum.

hayırdır inşallah banusultan merak ettim walla seni nasıl etkiledim diye
ben hemen hergün giirip okuyorum sizleri arada hatırlayabildiğime cevaplar yazıyorum
Allah nazarlardan saklasın muhabbet koyu yetişemiyorum okuyup çıkıyorum
bu arada bazıları çocuklarının başarısından bahsetmiş kırk birkere maşallah daim olur inşallah
bazılarınız resimlerini paylaşmış kuzucuklarının çok tatlılar şirinler hepnizi benim yerime koklaya olaya öpün
çocuklar için degilerden bahsetmişsiniz meralı minik okulöncesi çocukları için güzel bir dergi
hatırlayabildilerim bunlar
aaaa birde kekemelik korkusu olan, kreşe anaokula göndermede tereddüt yaşayanlarada diyorum ki bende okulöncesi öğretmeniyim
gönder çocuğunu bana bak nasıl evrim geçirtirim

bende benim canımın parçasının bende kalan tek fotografını payalaşmak istedim sizlerle
amacım kimseyi üzmek değil ama hamilelik ve bebeklerle çocuklarla ilgili hikayeleri okudukça bende birşeyler paylaşmak istiyorum
ama bıdığıma dair elimde bir tek bu fotograf var
gülümseyerek bakıyorum hep bu fotografa gözlerim doluyor ama tutuyorum kendimi tutuyorum tutuyorum tutuyorum
sonra sahte bir tebessümle dikkatimi başka birşeye yönlendirip unutmuş gibi yapıyorum
kendim kendime tek kişilik bir oyunu tek bir seyirci için oynuyorum kendime bunu niye mi yapıyorum bilmiyorum
ama elimden gelen başka birşey yok o an sadece içime akıtıyorum gözyaşlarımı
çocuklarla uğraşmak zordur henüz annelik duygusunu tatmamış olmakta zordur
evlat acısı ise anlatılmaz inanın yaşanılmaz da yinede yaşıyoruz çok şükür dercesine

Son düzenleme:

karanfilce odayı çok beğendim duvardaki resmi falan ama bunun mor olanına bayılırdım sanırım dibim düşerdi:))) çok güzel:)))

akıllıbıdık resmi ben göremedim canım inan sözlerin içime işledi gözlerim doldu allah başka acılar yaşatmasın size inşallah.

evet evet evet ben tavsiye edebilirim:)))
50 ilk öpücük çok güzel bi film:))
3 idiot öğretmen gözüyle izlemen daha bi farklı olur eminim
aramızda bebek var:))) bebek yapmayı düşünüosun izle derim...
ama dram dersen sunacağım seçenekler daha fazla olurdu:)))

50 ilk öpücük çok güzeldi gerçektennnnn çok romantik ve duygusaldı iki defa izlemiştim
ama favorim melekler şehriiiiiiiiikaç kere izledim bilmem
geçenlerde türk filmi olan beni unutmayı izledim onu da beğendim

eeee kimse yok şimdi
kendi kendime yazayım bari
bugün eşimle flört ettim üniversitedeki halimize döndük sanki daha evlenmemiş gibi komediyiz biri bizi izlese çok gülerdi
gezdim dolaştım dertleştim sohbet ettim gırgır şamata bir halde ayaklarımız ağrıyana kadar eğlendik

akıllıbıdık naptın sen canım ya
bak yine eşim nöbette ben dayanamıorum hiç böle şeylere kedi yavrusunu severken bile görsem ağlıorum bu aralar
bu resme hiç dayanamadım nolur üzülme

canım bisküvili pasta istemişti gidim hem onu yapim ağlamama engel olamıorum susim gelcem birazdan(((((50:

Son düzenleme:

akıllıbıdıkçım şu an ağlıyorum inan rabbim sana tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin ben böyle içim yandıysa senin nasıl yandı canım benim evlat acısı hiçbişeye benzemiyor
tutma yaşa acını acın unutulmaz ama

allah bozmasın inşallah ömür boyu böyle olun

canım canım,sen beni bilmezsin tabii,ama kızlar okumuştur çoktandır takip ediyorum topiği,birikime başlamadan katılmak istemedim ama hep izledim.hatta bu konudan mustarip bile oldum izinsiz okumuş gibi,helallik bile isteyesim geldi.
depremi,babanı,evladını kaybedişini,maddi sorunlarını hep biliyorum.yalın temiz yüreğinden dökülenlere tanığım hep.çok dua ettim senin için.
ortak noktamız ilk evlatlarımızı büyütemeden toprağa verişimiz.benim de küçük mezarım ve fotoraflarım var elimde,kefenin üstüne üşümesin diye örttüğüm minicik battaniyem var koklamaya doyamadığım, hatıralarım,dinmeyen acım var.
ama 7 sene sonra gelen mucizelerim de var.senin de başına gelecek allahımın izniyle.melek annesi olmak herkese nasip olmaz.sabırla başa çıkılması gereken,isyansız yaşanması gereken bir acı bu canım.ben hep mübarek peygamberimiz bile çekmiş bu acıyı[o ki kainatlar onun için yaratılmış],şükür etmiş,bize de onun yolunu takip etmek düşer diye avundum.
akıllıbıdık resmi ben göremedim canım inan sözlerin içime işledi gözlerim doldu allah başka acılar yaşatmasın size inşallah.

inşallah,allah beterinden sakınsın,bu günümüzü aratmasın.amin.

eklediğin resim ancak açıldı bende akıllıbıdık: zaten sözlerinden çok etkilenmiştim,
resmi de görünce çok kötü oldum inan allahım sana, karanfilce'ye, nerde evlat isteyen
varsa hepsine cümlesine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım

burdayız canım bugün sabah evdeydik öğleden sonra avmye gittik yemek yedik alışveriş yaptık eve geldik yine yemek ben de mutfağı sildim dolapları içlerini dışlarını bir te buzdolabım kaldı oğlum uyusun onu da yapıcam her gün bir yer yapmam lazım dip bucak yapmalıyımmmmmm
ahhh o flört dönemini özledim valla hiç eve girmezdik şimdi hiç çıkmıyoruz ya o uyuyor ya ben uyuyorum en son ne zaman sinemaya gittik hatırlamıyoruz o derece eskidendi

Akıllıbıdık çok üzüldüm daha önceden anlatmıştın okumuştum o zaman . Sende üzme kendini daha fazla insanın elinde olmaz belki ama inşallah bir an evvel boy boy çocuklarınız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…