sunny abla gerçekten çok tatlısın yaa
ilerde biz de sen gibi tatlı, enerjik ve gençlerle iyi anlaşan birileri olabilcez mi acaba
kızlarr şu foto çook hoşuma gitti..
Eki Görüntüle 591412
ne kadar dinlendirici bi yatak odası
çok tatlısın sunny abla
bana seni çok sevdim dicektin
ilerde biz de sen gibi tatlı, enerjik ve gençlerle iyi anlaşan birileri olabilcez mi acaba
canım benim eminim siz çok daha enerjik olursunuzinşallah hayat size hep gülen yüzünü göstersin
Eki Görüntüle 591412
evet yaa ben gençleri sıkan bi tip olmak istemem inşallah sunny abla gibi oluruz
daha önce söylediğinde bakmıştım ama hoşuma giden koyayım dediğim bi tane bulamadım. daha çok çevreyi balıkları falan çekmişiz. bi de çalışanlara rica edip akşam yemek yerken falan çektirdiklerimiz var hepsinde gözler kapalı ağzım dolu
sağol farmasi'cim hepiniz çok tatlısınız valla
hah evet tam da onu dicektim
en de çok beğendim canım
sen bu performansla gidersen 80'inde bile tadından yenmezsin eva
benim bi arkadaşım orda yaşıyordu.düşünsenize
fetullah hocanın okullarında.
ama şimdi başka bi ülkeye tayinleri çıktı
kızlar eşimle izleyebileceğimiz bi film önerebilir misiniz.
şöyle güzel iç açıcı romantik komedi gibi bişeyler var mı bildiğiniz??
koşturmaktan tabanlarım,size yetişeceğim diye okumaktan gözlerim yandı.amanın yazarken bu kadar,şimdi bu hatunları bir odada düşünelim,arı kovanı gibi olur ama ne kadar güzel olur.
neden gönlümüze yakın insanlar dibimizde bitmez yav..
ev işlerinin %90 ı bitti,ufaklığı yıkaması kaldı,saçlarımız da belimizde,bir kurutma faslımız var ki kulaklarımız sağır oluyor ailecek.benim gibi saçına elletmeyi hiç sevmiyor.ben hep ağlardım tararken,annem beddua etti zaar.bu da bana çekti.benim kızın sesi mimlidir apartmanda,en az 3 kat aşağıya gider.
az sonra çayımı alıp geleceğim.bakalım kimler burada olacak.bu akşam herkesi tırstırdım,ben gelince pc den kalkılacak diye.
canım yaz adresini sana en en en en en en güzelinden alıp göndereyimnamaz için başörtüsü ve uzun etek almam lazım onlar da olunca inşallah kılmaya başlayacağım..
eski takipçiniz olarak akıllı bıdık ve yusum u merak ediyorum.
akıllı bıdık buraya katılma sebeplerimden biri de sendin,ama seninle tanışıp muhabbet etme fırsatı olmadı henüz,eskisi gibi aktif olmanı dört gözle bekliyorum.
Eki Görüntüle 591412
canım yaz adresini sana en en en en en en güzelinden alıp göndereyim
hayırdır inşallah banusultan merak ettim walla seni nasıl etkiledim diye
ben hemen hergün giirip okuyorum sizleri arada hatırlayabildiğime cevaplar yazıyorum
Allah nazarlardan saklasın muhabbet koyu yetişemiyorum okuyup çıkıyorum
bu arada bazıları çocuklarının başarısından bahsetmiş kırk birkere maşallah daim olur inşallah
bazılarınız resimlerini paylaşmış kuzucuklarının çok tatlılar şirinler hepnizi benim yerime koklaya olaya öpün
çocuklar için degilerden bahsetmişsiniz meralı minik okulöncesi çocukları için güzel bir dergi
hatırlayabildilerim bunlar
aaaa birde kekemelik korkusu olan, kreşe anaokula göndermede tereddüt yaşayanlarada diyorum ki bende okulöncesi öğretmeniyim
gönder çocuğunu bana bak nasıl evrim geçiriyor
Eki Görüntüle 591468
bende benim canımın parçasının bende kalan tek fotografını payalaşmak istedim sizlerle
amacım kimseyi üzmek değil ama hamilelik ve bebeklerle çocuklarla ilgili hikayeleri okudukça bende birşeyler paylaşmak istiyorum
ama bıdığıma dair elimde bir tek bu fotograf var
gülümseyerek bakıyorum hep bu fotografa gözlerim doluyor ama tutuyorum kendimi tutuyorum tutuyorum tutuyorum
sonra sahte bir tebessümle dikkatimi başka birşeye yönlendirip unutmuş gibi yapıyorum
kendim kendime tek kişilik bir oyunu tek bir seyirci için oynuyorum kendime bunu niye mi yapıyorum bilmiyorum
ama elimden gelen başka birşey yok o an sadece içime akıtıyorum gözyaşlarımı
çocuklarla uğraşmak zordur henüz annelik duygusunu tatmamış olmakta zordur
evlat acısı ise anlatılmaz inanın yaşanılmaz da yinede yaşıyoruz çok şükür dercesine
benim bi arkadaşım orda yaşıyordu.düşünsenize
fetullah hocanın okullarında.
ama şimdi başka bi ülkeye tayinleri çıktı
kızlar eşimle izleyebileceğimiz bi film önerebilir misiniz.
şöyle güzel iç açıcı romantik komedi gibi bişeyler var mı bildiğiniz??
evet evet evet ben tavsiye edebilirim:)))
50 ilk öpücük çok güzel bi film:))
3 idiot öğretmen gözüyle izlemen daha bi farklı olur eminim
aramızda bebek var:))) bebek yapmayı düşünüosun izle derim...
ama dram dersen sunacağım seçenekler daha fazla olurdu:)))
canım yaz adresini sana en en en en en en güzelinden alıp göndereyim
ben hemen hergün giirip okuyorum sizleri arada hatırlayabildiğime cevaplar yazıyorum
bu arada bazıları çocuklarının başarısından bahsetmiş kırk birkere maşallah daim olur inşallah
bazılarınız resimlerini paylaşmış kuzucuklarının çok tatlılar şirinler hepnizi benim yerime koklaya olaya öpün
çocuklar için degilerden bahsetmişsiniz meralı minik okulöncesi çocukları için güzel bir dergi
aaaa birde kekemelik korkusu olan, kreşe anaokula göndermede tereddüt yaşayanlarada diyorum ki bende okulöncesi öğretmeniyim
gönder çocuğunu bana bak nasıl evrim geçirtirim
Eki Görüntüle 591482
bende benim canımın parçasının bende kalan tek fotografını payalaşmak istedim sizlerle
amacım kimseyi üzmek değil ama hamilelik ve bebeklerle çocuklarla ilgili hikayeleri okudukça bende birşeyler paylaşmak istiyorum
gülümseyerek bakıyorum hep bu fotografa gözlerim doluyor ama tutuyorum kendimi tutuyorum tutuyorum tutuyorum
sonra sahte bir tebessümle dikkatimi başka birşeye yönlendirip unutmuş gibi yapıyorum
kendim kendime tek kişilik bir oyunu tek bir seyirci için oynuyorum kendime bunu niye mi yapıyorum bilmiyorum
evlat acısı ise anlatılmaz inanın yaşanılmaz da yinede yaşıyoruz çok şükür dercesine
eeee kimse yok şimdi
kendi kendime yazayım bari
bugün eşimle flört ettim üniversitedeki halimize döndük sanki daha evlenmemiş gibi komediyiz biri bizi izlese çok gülerdi
gezdim dolaştım dertleştim sohbet ettim gırgır şamata bir halde ayaklarımız ağrıyana kadar eğlendik
canım canım,sen beni bilmezsin tabii,ama kızlar okumuştur çoktandır takip ediyorum topiği,birikime başlamadan katılmak istemedim ama hep izledim.hatta bu konudan mustarip bile oldum izinsiz okumuş gibi,helallik bile isteyesim geldi.canım yaz adresini sana en en en en en en güzelinden alıp göndereyim
gönder çocuğunu bana bak nasıl evrim geçirtirim
Eki Görüntüle 591482
akıllıbıdık resmi ben göremedim canıminan sözlerin içime işledi gözlerim doldu allah başka acılar yaşatmasın size inşallah.
eeee kimse yok şimdi
kendi kendime yazayım bari
bugün eşimle flört ettim üniversitedeki halimize döndük sanki daha evlenmemiş gibi komediyiz biri bizi izlese çok gülerdi
gezdim dolaştım dertleştim sohbet ettim gırgır şamata bir halde ayaklarımız ağrıyana kadar eğlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?