Kirli Çıkılar )))

sunny abla süpersin izlediklerinin hepsi(supernatural ve heroes hariç) benim de izlediklerim.
ekolümsün valla benim annem izlemez türk dizilerini seviyor daha ziyade..

ssupernatural ve heroes o zamanlar benim kızların dizileriydi:)) ben de onlarla izliyordum:))
bir de seneler önce married with children vardı:))hastasıydım onun da
bir kaç senedir yerli dizi izliyorum ben. şimdi de yalan dünya, kuzey güney bi de behzat ç.
yi izliyorum sadece
unuttum söylemeyi canım çok geçmiş olsun bugün inşallah daha iyi olursun:)))

Son düzenleme:

teşekkür ederim,inşallah..
modern family diye bir dizi izliyorum ben de married with childrendaki adam oynuyor orada

bizi kayınvalidm çağırmış.
azcık ecnebi hayranlığı..
yeni yıla nasıl girersen öyle geçer düşüncelerinde.

eşim de dün kızıyo anne o yüzden şimdi çağırıyorsun değil mi diye.. haftasonu kayınpeder çağırmış benim haberim yoktu kabul etmemiş de pazartesi gelin diye..

Allah tan eşim benim kafadan ben de çabuk yorulurum ama yine de dayanmaya çalışırım.
Erzurumda palandökene çıkmıştık teleferikle artık ayaklarım hissetmiyordu ama yine de vazgeçmedim.

yazın da eşimin bi arkadaşıyla ıspartaya gittik barlayı filan gezdik çok güzel manzara olan bi yere çıktık.
arkadaşların çocuk vardı kucakta taşınması gerek diye çıkmadılar kocası çok istedi ama hanım çıkmadı
eşim ben taşırım çocuğu dedi(yapılı ya)
ama yine de çıkmadı kadın..
kocası hem bozuldu hem içinde kaldı kötü bişey yaa

Son düzenleme:

böle bozguncuları hiç sevmiyorum

ben de tatil magneti ve kandil biriktiriyorum
kandilin birini kapadokyada kendim bulmuştum kullanılmış
300 yıllık falan olduğunu düşünüyorum
ben de ona bakıp bakıp okşuyorum seviyorum seni kimler yaktı diyorum
bazen cin çıksın içinden diye bekliyorum

eva bebek mi geliyor yoksa
sabah olur bulantısı genelde
benimki 24 saatti ama

benim izlediğim yerli bir dizi vardı uçurum diye; öyle psikopat bir diziydi ki ama kurgusu sağlamdı yayından kaldırıldı şimdi denk geldikçe seksenlere bakmaya çalışıyorum bir de cnbc e de diziler oluyor denk geldikçe onlara bakıyoruz ama devamlı takip ettiğimiz bir dizimiz yok

tatilde yanındaki insanların zevklerinin yakın olması çok önemli. kimisi gezmekten kimisi yatmaktan kimisi denizde hoşlanır.
bazen eşler bile uyamıyor birbirine bir kere çok yakın arkadaşlarımızla gittik tatile, ama maalesef onlar da biz de
memnun kalmadık ama burda süper anlaşırız ailecek

belki bir gün çıkar seyyah'cım:)) senin de dileğini gerçekleştirir

bizde de annemler teyzemlere danaya girer gibi hindiye girmişler annem pişirecekmiş teyzemlerden hepsi bir şeyler yapacak 3 numaralı teyzemde olacağız maksat birlikte yemek yiyelim oturalım sohbet edelim eğer bugün işe gelmeseydim ben de evde profiterol yapacaktım kuzenler severdi ama direk iş çıkışı gidecem yanımda bir tek monopoly ve tabu götürüyorum artık oyun oynarız.

evet ya önemli olan eşlerin tatil zevkinin uyuşması bence:))) biz 2 kere tatile gittik eşimle ilki antalya olimpos bungalow evlerde kaldık çok çok cüzzi bi fiyatta tek kişi 25 tl idi :))) yeminle 5 yıldızlı otelde kalsam o kadar sevemezdim:)))) hala antalyaya gidinc orda kalmak istiorum:)))

bide geçen sene fethiyeye gittik ama otelde durmaktan çok gezdik kelebekler vadisi,kanyon,kaya mezerları ,dalış yaptık,akvaryum koyu:))))
zaten 5 günlüğüne gittik sadece 1 gün denize gidebildik oda ölü deniz nası bi yer diye bakalım görmeden gitmeyelim diye gittik yani yoksa hala gezcemiz yerler vardı amaaaaaaa süre çok kızaydı((((

daha atla ölüdeniz turu yapcaktık paraşütle uçcaktık(((( ama yapamadık vakit yetmedi zaten eve bi geldik dinlenmek falan hak getire ne dinlenmesi yorgunluktan iki gün yataktan kalkamadık:))) her kasım her kemiğim ayrı ayrı ağrıyodu:))))

biz hiç birileriyle gitmedik. tek annemlerle gittik öyle pansiyon tarzında,
yemek yapmak gerekiyordu. piknik alanıydı çamlıklı ama denize kıyısı vardı.
ve biz denize girip felaket yoruluyorduk annem yemek yapyordu. o girmez anca arada kuma filan yatar şifa niyetine..
annem durumundan çok memnundu kadın iş yapınca çok mutlu oluyor ama ben çok üzülüyordum.
annemi öyle götürene kadar kaplıcaya göndermek en mantıklısı..

ama otele giderken hiç birileriyle gitmedik.
yalnız orda bi karı kocayla tanıştık onlar da yeni evliydi çocukları yoktu çoook eğlenmiştik. beraber gezmiştik.
hala görüşüyoruz

geçen yıl da biz bi risk aldık ve küçük teyzem ve eşiyle birlikte mikonos ve atinaya gittik aslında biz önceden ayarlamıştık sonradan onlar bize ek oldular başta biraz çekindik eyvah nasıl olacak inşallah sorunsuz gezebiliriz sıkıntı olmaz diye ancak hiç de kaygılandığımız gibi olmadı gayet eğlenceliydi bize dönüşte soruyorlardı ee seneye nereye gidiyoruz diye

olimpos'a biz de gitmiştik seneler önce:))) biz çıralıda kalmıştık ama:)) çok güzeldi gerçekten. bir çanta dolusu taş taşıdım ordan
eşim isyan etmişti

yok seyyahcım değil bidiğin besin zehirlenmesi. yalnız geçen gece kustuğumda çok fena oldum. hamilelikte böyle sık sık bulantı olursa işe falan gidemem ki ben

hindiyemi girmişler hala gülüorum:))) Allah neşenize neşe katsın biz bugün evdeyiz:))) bi plan yok ben taksime gitmeyi çok istedim bu sene eşimde dediki ben meydanda falan durmam,ben kendime bile sahip çıkamam taciz ederler beni, sana hiç sahip çıkamam:))) izdiham var orda e bi bara falan gitsek ben içki içmem sende hamilesin zaten bu halde izin vermem meyve suyumu içcez:))) haklı
haklısın ne diyim dedim adama zorla içki iç eğlenmeye bara gidelim diyemem bari dedim canlı müziğe gidelim içki içmeyiz burda iki yer var canlı müzik yapan aradım rezervasyon için 3 bardak alkolsüz içecek ortaya kuru yemiş cip sınırsız su gece saat 3 e kadar eğlence 110 tl kişi başı ikimiz 220 tl ya dedim boşver Allah aşkına ben bebişime neler alırım o parayla kırıp dizimi otururum
eşimde dediki yılbaşı geçsin galata köprüsüne yemek yemeye gideriz:))) tamam dedim anlaştık

bilmem mi:)) öyle yerlerde olan annelere olur çocuklar küçükken ben de gittiğimiz yerlerde
topla yıka, bazen yemek yap derken tatilden bişey anlamıyordum

amanınnnn o piskopat diziyi ben de izliyordum bi aralar ama bakamıyordum çoğu yerine eşime sen bak da yumuşak bi şekilde anlat bana diyordum.
sezon finali oldu geçen sene ondan sonra hiç izlemedim eşime sorduydum geçende acaba noldu o dizi diye bırak ya nolduysa oldu diyor

yok seyyahcım değil bidiğin besin zehirlenmesi. yalnız geçen gece kustuğumda çok fena oldum. hamilelikte böyle sık sık bulantı olursa işe falan gidemem ki ben

iş mi
kafamızı kaldıramadık diye anlattık
artık sen pay biç

taksim mi dedin selinn sakın ha orası yılbaşında gidilecek en son yer bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…