Kirli Çıkılar )))

delii kızım o suların bazıları zehirli zararlı oluyo
sen gene musluk suyu iç

ben de otele tıkılıp dışarı çıkıp çevresini görmeyenlere şaşıyorum
adam sideye gidiyor ve kalıntıları görmüyor beğendin mi diyorum gitmedim ki diyor

villa tatiller var
özel havuzlusu falan var
tutuyosun karışan görüşen yok
maddi ynden henüz mümkün olmadı ama otele tıkılmaktansa öyle bişey kiralayıp tüm gün gezip akşam da bahçende havuzuna gireceksin

günaydınlar mlleet

Son düzenleme:

tatil köyü anlayışı bana göre değil
her yaz başka bir yere gidip yazlık kiralayıp
dışarıda gezeceksin, ki orayı gördüm diyebilesin

suyu kana kana içmiyorum tabi

anlatımınıza bayıldım,sınırsız güç kitabındaydı sanırım insanların farkındalığını dokunsal,işitsel,görsel vb. gibi nitelendirmişti.
ben de detaya girmeyi severim,iyice özümsemek isterim içinde bulunduğum ortamı.
UMUDUNU KAYBETME son yıllarda izlediğim en güzel film. eşlerinizle izleyin mutlaka

benim küçüklükten kalma peçete koleksiyonum var, 90 larda modaydı, duruyor halen

bu filme de bir bakayım ben.

bu arada ne kadar ortak yönümüz var farkettim de

gezmekten hoşlananlar, yabancı diziler, sinema izleyenler, çocugunda ayak sorunu olanlar,çocugunun konuşması gecikenler, eşinin ailesinden çekenler, koleksiyon yapanlar, yemek yapmaktan keyif alanlar
ne konu açsan kesin aradan 3-4 kişi çıkıyor, o konuda deneyimi olan

ya benden de günaydınnn

ayıp ettin senfatcım ben misafiri de ağırlamasını da çok severim.
siz yeter ki gelin.. çok güzel etliekmek içi hazırlarım fırınımız da güzel yapar. yanına da mis gibi kendi yaptığım ayranımdan

sadece gelmeden bi kaç gün önce haber verin evimi toplarım

nolcak canım hep beraber girişiriz

kızlar film dediniz de dün 3 idiot izledik eşimle. çok güzel bir hint filmi.
3 saat ama 1 sn bile sıkılmıyorsunuz....
şiddetle tavsiye ederim

dün ütü yapacagım diye aranızdan ayrıldım, oğlum uyuyordu ve ütüyü yaptım, hadi toz alayım dedim, ıspanak yıkamıştım bozulmasın dedi, yemeğini ocağa koydum ve kayıvalidem ve eşimin halası aradılar, akşam 7.30 da otobüser binmişler geliyoruz diye. wc, banyo sildim, banyo yaptım, lovelinin kurabiyesinden yatım, un kurabiyesi gibi oldu, bir de havuçlu kek yaptım. bim de kakaolu krem şanti var ve lovelinin kurabiyeyi bir de o renk yapacagım

banusultan bugun çarşıya çıkıp brokoli alacagım ve çorba yapacagım, geçen gün güzel diye bahsetmiştin.

kızlar kayınvalidem ve hala evde. fazla yazmayın, okuyamayabilirim. uslu durun yerinizde.

ayyy etliekmek
olsa da yesek şöyle incecik çıtır çıtır....
çok severüm ama bulamıyorum buralarda. yakında birtane açılacakmış buraya etliekmekçi. inş. hayallerimi yıkmazlar....

kızlar film dediniz de dün 3 idiot izledik eşimle. çok güzel bir hint filmi.
3 saat ama 1 sn bile sıkılmıyorsunuz....
şiddetle tavsiye ederim

o filmi selin de söylemişti
inşaallah oğlum erken uyumayı öğrenir de bir gece izleriz.

ben mutfaga girip çıktıgım ve çocuk oldugu için uzun süre film izleyemediğim için türk dizlerinden yalan dünya,kuzey güney iziliyorum

ay bende çok severim gezmeyi ama ben evde durmayı da çok severimn. ondan dolayı ki bazen dengeyi kuramıoyorum.
biz 3 yıldır çocuğumuzu düşünerek erken rezervasyonla otellere gittik hep. ama bu sene farklı birşeyler düşünüyorum bakalım.ç yırtdışı istiyoruz. hatta her ay 100 euro alıyoruz. orada harçlık niyetine kullanırız. tur ücretini de karttan çekeriz diye düşünüyoruz. dalyanda çok güzel villalar varmış. kiralıyorsun. önünde havuzu. arkadaşlarım gitti bu sene. çok övdüler. bu yaz bir de kaş kalkan istiyorum 2-3 günlük. ay ne çok şey istiyor muşum.
biz ailecek çok seviyoruz. tarihi yer gezmeyi. bu sene kapadokyaya gittik. çocuğum çok zevk aldı. bizden önce tırmandı heryere...

kızlar bende şöyle haftasonu eşimle çocuğumla tam pansiyon bir otele gitmek istiyorum.
okadar ihtiyacım var ki..
hatta eşime bana ne yılbaşında ne de doğum günümde bir şey alma ama şöyle bir yer ayarlada gidelim dedim.
gerçi kışın açık olurmu buralarda oteller bilemiyorum :26:

maydonoz çarbasını 3534665878754675 seferdir soruyorum
nasıl yaptın ve nasıl oldu

maşallah seyyahcım ben evde olsam uyurdum erkencisin bugün
evvelki yıl alanyaya gittik sadece sabahları suya girdik.
öğleden sonra full gezdik, akarsular tarihi eserler çarşılar. bi de kafa dengi bi aile bulduk biz gibi çok güzeldi.

ayağında sorun olan biri de benim.
sol baş parmağım hafif içe doğru bana da eşim medikalden bi aparat almıştı ama hiç kullanmıyorum(

Günaydınn hanımlar hayırlı günler iyi bir hafta geçirmek dilieğiylee.
Bu arada bugün 1 seneyi daha geride bırakıyoruz yeni yılın herkese sağlık,mutluluk,bereket,bebek isteyenlere bebek getirmesini diler herkese iyi yıllar dilerim.
Yeni yılınız kutlu,mutlu olsun.

behsettiğim evler onlar işte
dalyanda değil sadece her yerde var
kafan rahat kalabalık yok

seramikçilere de gittin mi aldın mı
kızımın babası orda ona ara kazandırdın mı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…