Kirli Çıkılar )))

oralar nereler ona bağlı
oluyodur ama açık yerler tabi
tatil zamanını beklemek değil de arada böyle kaçamaklar yapmak çok iyi geliyor insana

ben 7de kalkıyorum bir daha uyumam
haftasonu da öğlene kadar uyurum

kafadengi tatil arkadaşı çok öenmli
paylaşmayı severim ben
kalabalık aile tatilllerni de
tabi bozgunculuk çıkaran biri olmaması lazım

işte bodruma gidersem çıkıp çıkıp gelecekler artık tanıdıklar
acaba ücret mi uygulasam

muğladayım.
tatilin başkenti :26::26:

benim de küçükken pul koleksiyonum vardı ama ne koleksiyon teyzem çocukluğunda yapıyormuş ben devralmıştım keyifliydi; şimdi depoda duruyor olsa gerek.

Şimdi de gittiğim yerlerden değişik magnetler almaya çalışıyorum

tatilde ben de bir yere gideyim havuz güneş yatayım yapamıyorum hazır çocuk yokken ne kadar hareketli olursa o kadar iyi düşüncesindeyiz

o dokunma şeysi bendede var çok şaşırdım biliomusun ben sadece bende var sanıodum hatta böleyle okaşrım bile bende belkide 1000 yıl önce oraya dokunmuş insanları hayal ederim ve onlardan bi şekilde iletişim alırım :))) yani farklı bişe sanki 1000 yıl önceki o insanın eline dokunmuş gibi olurum tüylerim ürperir...
bende ısırma yok ama kokluyorum bende biliorum anormal bişe ama genelde en arkadan takip edip koklaya koklaya gezerim:)))
eşimle geçen sene fethiyeye gitiik kaya köye gittik işte beni koklayarak gezereken görünce adam bi yaşına daha girdi:))))

senfat senle ikimizi yanyana gezerken hayal ettim sen kayaları ısırıosun ben kokluyorum okşuyorum falan :))))

ay ben fethiyeyi çok severim. kayaköye çok gittim ama koklamak, ısırmak, okşamak hiç aklıma gelmemişti. alemsiniz valla...
aklıma geldi bakın ben bi de datçaya bir kere daha gitmek istiyorum. yıllar önce gitmiştik eşimle. tadı hala damağımızda. ay bu yaz hangi birini gezesek acaba...tabi bu hayaller için bol izin ve bol paraya ihtiyaç var.

magnet bendede çıktı bu sene :))) gittiğim her yerden her yerden topladım bide arkadaşım tatile rusayay gitmişti oda getirdi ama ben başkalarından almak istemiorum o magnetlere baktıkça yaşanmışlar gelsin istiorum aklıma:)) 15 tane falan var daha çok olmadı

teşekkürler sirken. hangi yediğim yüzünden oldu bilmiyorum ama besin zehirlenmesinin bütün semptomları mevcut. sana cevap olarak yolladığım en son şey gelmedi mi?

sunny abla süpersin izlediklerinin hepsi(supernatural ve heroes hariç) benim de izlediklerim.
ekolümsün valla benim annem izlemez türk dizilerini seviyor daha ziyade..

teşekkürler sirken. hangi yediğim yüzünden oldu bilmiyorum ama besin zehirlenmesinin bütün semptomları mevcut. sana cevap olarak yolladığım en son şey gelmedi mi?
cıkk gelmedi;
o kadar çok şey yemiştim ki hangisinden oldu bilemiyorum mu diyorsun? Neyse şaka bir yana bugün dikkatli ol hafif şeyler yemeye çalış ama öyle sadece ayran ve suyla da kalma

kızlar akşam için planınız var mı? Ben sanırım 7 ye kadar ofisteyim bir de avmler kaça kadar açık olur kardeşime ve kuzenlere yılbaşı hediyesi almam lazım göçecem resmen

çok teşekkürler lifeandi. biraz arayı açtın sessizce takip moduna mı geçtin? :)

senfat senle ikimizi yanyana gezerken hayal ettim sen kayaları ısırıosun ben kokluyorum okşuyorum falan :))))

allahıııım bu kadar olur beni de alın yanınıza ben de gittiğim yerlerde etrafıma bakarım her yere, sonra gözlerimi kapatıp canlandırmaya çalışırım
o zamanlar nasıldı,insanlar neler yapıyolardı, nasıl giyiniyolardı falan. geçen yaz pamukkaleye gittik bir haftalığına. aman allahım nereye bakacağımı nereye dokunacağımı şaşırdım
sabahın köründen akşama kadar bir hafta müzesi dağı taşı heryeri gezdim. eşim çoğunda gelmedi yoruldum diye ben yalnız gezdim alt tarafı taş toprak ne anlıyorsun
diyenler var, inanamıyorum

evet canım aynen öyle oldu iş yerinde kutlama yapmıştık orda çok çeşit vardı bir de yaş pasta malum stafilokok yuvası olabiliyor bazen

evet canım aynen öyle oldu iş yerinde kutlama yapmıştık orda çok çeşit vardı bir de yaş pasta malum stafilokok yuvası olabiliyor bazen
mezelerden de olabilir yaşpastanın taze olup olmadığını kremasından hamurundan anlayabiliyorsun ama mezelere basıyorlar baharatı bilemiyorsun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…