oralar nereler ona bağlıkızlar bende şöyle haftasonu eşimle çocuğumla tam pansiyon bir otele gitmek istiyorum.
okadar ihtiyacım var ki..
hatta eşime bana ne yılbaşında ne de doğum günümde bir şey alma ama şöyle bir yer ayarlada gidelim dedim.
gerçi kışın açık olurmu buralarda oteller bilemiyorum :26:
maşallah seyyahcım ben evde olsam uyurdum erkencisin bugün
evvelki yıl alanyaya gittik sadece sabahları suya girdik.
öğleden sonra full gezdik, akarsular tarihi eserler çarşılar. bi de kafa dengi bi aile bulduk biz gibi çok güzeldi.
ayağında sorun olan biri de benim.
sol baş parmağım hafif içe doğru bana da eşim medikalden bi aparat almıştı ama hiç kullanmıyorum(
muğladayım.oralar nereler ona bağlı
oluyodur ama açık yerler tabi
tatil zamanını beklemek değil de arada böyle kaçamaklar yapmak çok iyi geliyor insana
ben 7de kalkıyorum bir daha uyumam
haftasonu da öğlene kadar uyurum
kafadengi tatil arkadaşı çok öenmli
paylaşmayı severim ben
kalabalık aile tatilllerni de
tabi bozgunculuk çıkaran biri olmaması lazım
işte bodruma gidersem çıkıp çıkıp gelecekler artık tanıdıklar
acaba ücret mi uygulasam
muğladayım.
tatilin başkenti:26::26:
peeeeeeeh
sen de bize mi soruyosun
küfret daha iyi
ben de tarihi ve doğal yerleri gezmeyi severim ve tatil anlayışım yanımdaki arkadaslara uymauıgından bazen sıkılırlar. mesela bi gün insuyu mağarasına girdik sarkıt dikit var, göl var. coğrafya kitaplarında yıllarca okumuşum nasıl mutlu bakıyorum, her yerine dokunuyorum. bir baktım eşimle tek geziyorum, diğer arkadaslar çıkmışlar çoktan sıkılmışlar, bişey yok dediler şok oldum.
yazın fethiyedeyiz. ben netten baktım kaya köy var ve kaya mezarları illa görücem. eşim götürdü. ben baktım gezdim ve illa dokunacağım. öğretmen görümcem ise arabadan inmedi bile. şaşırıyorum ben böyle şeyler. oraya kadar gelmişsin ve o kadar ilgisizlik.
bir de böyle dokunma şeysi oluyor ben de, aramızda kalsın bazen ısırıyorum bile nasıl bişey sert m kaya. mağarada damlayan suyu soğuk mu içiyorum falan
sümelaya 5 kere gittim, her seferinde bir daha kesinlikle tırmanmam demiştim. bir araba yolu, bir de tırmanış yolu var.
efese 7 kere.
istanbul favorimdir, nasıl tarihi ve doğal güzelliği olan müthiş bir yer.
köylere incelemeye gittiğimizde şoföre yalvarırdım resmen, şurda dur da bir bakayım diye. onlarda bazen turist rehberi gibi havaya girer, anlatırlardı.
o dokunma şeysi bendede var çok şaşırdım biliomusun ben sadece bende var sanıodum hatta böleyle okaşrım bile bende belkide 1000 yıl önce oraya dokunmuş insanları hayal ederim ve onlardan bi şekilde iletişim alırım :))) yani farklı bişe sanki 1000 yıl önceki o insanın eline dokunmuş gibi olurum tüylerim ürperir...
bende ısırma yok ama kokluyorum bende biliorum anormal bişe ama genelde en arkadan takip edip koklaya koklaya gezerim:)))
eşimle geçen sene fethiyeye gitiik kaya köye gittik işte beni koklayarak gezereken görünce adam bi yaşına daha girdi:))))
benim de küçükken pul koleksiyonum vardı ama ne koleksiyon teyzem çocukluğunda yapıyormuş ben devralmıştım keyifliydi; şimdi depoda duruyor olsa gerek.
Şimdi de gittiğim yerlerden değişik magnetler almaya çalışıyorum
tatilde ben de bir yere gideyim havuz güneş yatayım yapamıyorum hazır çocuk yokken ne kadar hareketli olursa o kadar iyi düşüncesindeyiz
evanın akıbetine ne oldu acaba
bir gün hastayım diyerek topikten ayrılan eva kızımızdan bir daha haber alınamadı
eva geçmiş olsun ne yedin ki gıda zehirlenmesi oldu diyorsun? buarada mesajın boş gelmiş
akıllıbıdık ablan ne akılıymış öyle kendi kenardaki yatırımı öylece duracak ama senden TL olarak borç alacak ve zararı olmayacak; iyi ki eve girdim duyurmuşsun isteyemezler bundan sonra.
iyi geceler kızlarnet gitti saatlerdir giremedim:18: neyse geçmişi tam okuyamadım
ama galiba yabancı dizilerden sözedilmiş. senelerdir izlerim.
bütün csı dizileri
house (hastasıyım)
how ı met your mother
kızlarım sayesinde bütün vampir dizileri
desperate houswives, lost
simpsons, two and a half men
supernatural, heroes, spartacus, dexter
daha unuttuğum çok dizi vardır. hepsini izledim alt yazılı izliyorduk.
şimdi eskisi kadar izleyemiyorum ama
cıkk gelmedi;teşekkürler sirken. hangi yediğim yüzünden oldu bilmiyorum ama besin zehirlenmesinin bütün semptomları mevcut. sana cevap olarak yolladığım en son şey gelmedi mi?
herkese iyi akşamlar arkadaşlar
akıllıbıdık çok iyi yapmışsın.duymaları daha iyi olmuş bnce.hayır demesini bilmelisin ki onlar bi daha sizden bişey isteyemezbu arada Rabbim sana sabırlar versin ve tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah
karanfilcecm senin için de çok dua ediyorum.güzel haberlerini duycaz burdan İnşallah
selincm özet için olsun çeyiz için olsn teşekkür ediyorum.ellerine sağlık kız.çok faydalı şeyler yazmışsın.
seyyahalemi kızın doğduğuda çok sıkntı çekmişsin.çok şükür ki Rabbim size bağışlamış.fotolarda gördüğüm kadaryla şuanda yaşına göre kilosu ve boyu iyi sanki
farmasi ve monoroza tebrik ediyrm.başarılarının devamını dilerim
allright Maşallah kızın 3günlükken nasıl bişeymiş ya.gözlerini yirim bn.japon gözlüm
evacm çok geçmiş olsun.daha iyisindir umarım
meyra kitap yazmaya karar vermiş.olamaz mı olabilirhayırlı olsun cnm
uzun süredir giremedim.aklıma gelenleri yazayım dedim.bu arada bn de reglim.etti 5 kişisenfat monoroza karanfilce bi kişi daha vardı sanki
bişey daha yeni arkadaşlar gelmiş.banusultan burayı uzun zamandır takip ediyormuş.aklımdayken yazayım başınız sağolsunroyem vardı bi de.yurtdışında yaşıyordu galiba başka biriyle de karıştırıyor olabilirim.hoşgeldiniz arkadaşlar burası çok keyifli topictir sağolsun seyyahalemi sayesinde hepinizi seviyorum canlar :) öpüldünüz
o dokunma şeysi bendede var çok şaşırdım biliomusun ben sadece bende var sanıodum hatta böleyle okaşrım bile bende belkide 1000 yıl önce oraya dokunmuş insanları hayal ederim ve onlardan bi şekilde iletişim alırım :))) yani farklı bişe sanki 1000 yıl önceki o insanın eline dokunmuş gibi olurum tüylerim ürperir...
bende ısırma yok ama kokluyorum bende biliorum anormal bişe ama genelde en arkadan takip edip koklaya koklaya gezerim:)))
eşimle geçen sene fethiyeye gitiik kaya köye gittik işte beni koklayarak gezereken görünce adam bi yaşına daha girdi:))))
senfat senle ikimizi yanyana gezerken hayal ettim sen kayaları ısırıosun ben kokluyorum okşuyorum falan :))))
cıkk gelmedi;
o kadar çok şey yemiştim ki hangisinden oldu bilemiyorum mu diyorsun? Neyse şaka bir yana bugün dikkatli ol hafif şeyler yemeye çalış ama öyle sadece ayran ve suyla da kalma
kızlar akşam için planınız var mı? Ben sanırım 7 ye kadar ofisteyim bir de avmler kaça kadar açık olur kardeşime ve kuzenlere yılbaşı hediyesi almam lazım göçecem resmen
mezelerden de olabilir yaşpastanın taze olup olmadığını kremasından hamurundan anlayabiliyorsun ama mezelere basıyorlar baharatı bilemiyorsun da.evet canım aynen öyle oldu iş yerinde kutlama yapmıştık orda çok çeşit vardı bir de yaş pasta malum stafilokok yuvası olabiliyor bazen
evet canım aynen öyle oldu iş yerinde kutlama yapmıştık orda çok çeşit vardı bir de yaş pasta malum stafilokok yuvası olabiliyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?