koç burcuyum yükselenim aslan
adresini ver istersen göndereyim Bursa'da bulamayacaksan
hhaş haş otuna burda afyon dıyorlar ot formuna yani bende ılk atandıgım koyde yemıstım guzeldı ekmek arasında
selam kızlar.. nasılsınız
bugun menülerde ne varbende sandviç aldım onu yiyorum şimdi
firsatmagazasi.comfirsatmagazasi.com die site vardı. indirime girmiştim. 3 takım aldım. kendime kardeşime arkaşıma diye..
şimdi bu site kapandı. sürekli güzel indirimleri oluyordu. çeyiz topiğinde yayılmıştı ama bilemedim öyle işte:)
ceylin senn adın yabancı gelmiyorbitane ceylin vardı bi topikçe okumuştun güzel fantezileri olan bi hatundu o senmisin
canım ben erken kalktığımda daha dinç oluyorumben aslanım. durumum içler acısı :)))
kız kardeşim koç ve dolmuşta bile filan hep uyuduğundan asla inmesi gereken durakta inemez
senin sırrın ne???
farmasıcım ben koc dıycektım ınanırmısn
bu arada cocukların arsında kac yas var canım bırde sabah sordumda cevap yazan olmamıs yada kactı gözumden hangı ınt paketı kullanıyorsunuz
eeevvettt anlaşaılan bu gecenin konusu burçlar olmak üzere
şimdi burçları tahminde mi bulunalım yoksa direk mi söyleyelim bir heyecan sardı beni ben mesela farmasiyi aslan olarak düşünüyordum
evayı ikizler
banuyu yengeç
selini oğlak yengeç
ne alaka diyeceksiniz belkide ama benzer özellikleri gözteren arkadaşlarımdan tahminlerde bulunayım dedim
şimdi burçları tahminde mi bulunalım yoksa direk mi söyleyelim bir heyecan sardı beni ben mesela farmasiyi aslan olarak düşünüyordum
evayı ikizler
banuyu yengeç
selini oğlak yengeç
ne alaka diyeceksiniz belkide ama benzer özellikleri gözteren arkadaşlarımdan tahminlerde bulunayım dedim
ömrü hayatımda hiç sabah 5 de kalkmışlığım yoktur. 5 de yatmışlığım vardır, öyle güneş doğduktan sonra yatmışlığım vardır, ama güneş doğmadan su içmeye bile kalkmamışımdır (oğlumun beni uyutmadığı geceler hariç).
bir de şu var; hadi sabah gün doğmadan kalktım diyelim, ne yapcam ki? gürültü olur diye bir iş yapmaya çekinirim ben.
soru 1: gün doğmadan kalkılan günlerde, ev ahalisini uyandırmadan, onların kalkma saatlerine kadar hangi işler yapılıyor?
soru 2: ben naaaaadiren sabah 7 de kalksam, akşam üstü esnemekten, konuşamam bile. bu nasıl bir enerjidir?
evayı ikizler
banuyu yengeç
selini oğlak yengeç
Ve ben???????????
peki ya ben ben ben????
:44::44::44::44:ama ama ama biz o konuyu daha öğrenmdik öğretmen anlatmadı çalışmadıgım yerden sordunuz
peki öyle olsun.
ben aslanım. yükselenim de aslan
hatunlar eşim size rakip çıktı o da bir grup kuracakmış özelliklede bu sayfadaki bayanların eşlerini davet edecekmiş
saatlerce ne varmış bu kadar gülüp eğlendiğimiz onlarda öğrenecekmiş
bet ot yemeklerini çok seviyorum. benim memlekette çok sınırlıydı. amburda çok farklı ot yemekleri tattım.
ama haşhaş otu yok galiba burda. ya da ben hiç duymadım :26:
nasıl bir tat. benzeri var mı. hani şuna benziyo diyebileceğiniz bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?