Kirli Çıkılar )))

adresini ver istersen göndereyim Bursa'da bulamayacaksan

çoooooooooook teşekkür ederim çok sağolasın bulamazsam yazarım adresimi
geçenlerde kuzukulağını gördüm burda nasıl sevindim sanki emirdağdan başka yerde kimse bilmiyor gibi geliyordu vandayken manava sorsam o ne diyorlardı
en kötü ihtimal saksıya dikerim

hhaş haş otuna burda afyon dıyorlar ot formuna yani bende ılk atandıgım koyde yemıstım guzeldı ekmek arasında

bet ot yemeklerini çok seviyorum. benim memlekette çok sınırlıydı. amburda çok farklı ot yemekleri tattım.
ama haşhaş otu yok galiba burda. ya da ben hiç duymadım :26:
nasıl bir tat. benzeri var mı. hani şuna benziyo diyebileceğiniz bişey?

kızlar biz iyice çağ atladık ailecek benim bir yandan da face açıktı. bi de baktım eşim
face den bana mesaj atmış çay istiyo

ben değilim :) beni en sık görebileceğiniz topic zayıflama topiği malesef ki:)))

ben aslanım. durumum içler acısı :)))
kız kardeşim koç ve dolmuşta bile filan hep uyuduğundan asla inmesi gereken durakta inemez
senin sırrın ne???
canım ben erken kalktığımda daha dinç oluyorum

çok ama çok nadir ömrümde 3-5 defa 9-10 kalktığımda gün bana hemen akşam olur
üstümde miskinlik olur yaramaz bana hiç o gün nedense
ben sanırım 90 yaşında vefat eden dedeme çekmişim galiba erkencilikte

farmasıcım ben koc dıycektım ınanırmısn

bu arada cocukların arsında kac yas var canım bırde sabah sordumda cevap yazan olmamıs yada kactı gözumden hangı ınt paketı kullanıyorsunuz

3 yaş fark var

ttnet limitsiz kullanıyorum 63 tl ödüyorum
yakında ev telefonunu kapattırıp
süperonline limitsize 39 tl ye geçirtecek eşim
planlar bu yönde gelişmelerden nasip olursa haberdar ederim

eeevvettt anlaşaılan bu gecenin konusu burçlar olmak üzere
şimdi burçları tahminde mi bulunalım yoksa direk mi söyleyelim bir heyecan sardı beni ben mesela farmasiyi aslan olarak düşünüyordum
evayı ikizler
banuyu yengeç
selini oğlak yengeç
ne alaka diyeceksiniz belkide ama benzer özellikleri gözteren arkadaşlarımdan tahminlerde bulunayım dedim

annem birazdan terlikle gelcek, kalk artık o bilgisayarın başından diye

ayrıca sirkeciiiiii ben o profiterollerden istiyorum :111:

ömrü hayatımda hiç sabah 5 de kalkmışlığım yoktur. 5 de yatmışlığım vardır, öyle güneş doğduktan sonra yatmışlığım vardır, ama güneş doğmadan su içmeye bile kalkmamışımdır (oğlumun beni uyutmadığı geceler hariç).

bir de şu var; hadi sabah gün doğmadan kalktım diyelim, ne yapcam ki? gürültü olur diye bir iş yapmaya çekinirim ben.

soru 1: gün doğmadan kalkılan günlerde, ev ahalisini uyandırmadan, onların kalkma saatlerine kadar hangi işler yapılıyor?

soru 2: ben naaaaadiren sabah 7 de kalksam, akşam üstü esnemekten, konuşamam bile. bu nasıl bir enerjidir?

meyraa akrep
ama o yazmıştı

peki ya ben ben ben????

Bu sorunun cevabını bende dörtgözle bekliyorum. Ben hafta içi 06:20 de gık demeden kalkarım. Ama hafta sonu 9- 10 gibi kalkıyorum.

Ve ben???????????

pepeti biz de ttnet sınırsız kullanıyorduk
63 tl o, 23 civarı da telefon oluyordu vetelefonu hiç kullanmıyorduk
bize fazla geldi açıkcası ikisi de
biz de avea jete geçtik
aylık bir gb 19 tl, sonra kullandığımız her gb başına 5 tl.
tabi öyle her istediğimiz videoyu falan izleyemiyoruz

hatunlar eşim size rakip çıktı o da bir grup kuracakmış özelliklede bu sayfadaki bayanların eşlerini davet edecekmiş
saatlerce ne varmış bu kadar gülüp eğlendiğimiz onlarda öğrenecekmiş

hatunlar eşim size rakip çıktı o da bir grup kuracakmış özelliklede bu sayfadaki bayanların eşlerini davet edecekmiş
saatlerce ne varmış bu kadar gülüp eğlendiğimiz onlarda öğrenecekmiş

benim eşim zaten üye. gıcık benim nickime çok benzer bişeyle üye olmuş ve benim bir konuma bir tane yorum yapmıştı.
bide saçma sapan birşey yazmıştı. bende onu terslemiştim biraz.
sonra onun olduğunu anlayınca gülmekten ağzım yırtılıyodu az kalsın

yok canım tarıf edemem :44::44:ama su toplanan otlar gıbı hanı tarlalardan

farması bende 63 öduyorum ve telefon 23 .

degıstırmek ıstıyoruz ya bakalım artık

bu arad bende akrebımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…