Kirli Çıkılar )))

ayyyy ben ne kötü biriyim tabi sizde haklısınız tüm mesajlardan 99unu kasvetli yazınca insanlar şaşırıyor bu halime
aslında ben hep böyleyim desem mi yok yok hep değil çoğunlukta böyleyim arada gelgit olunca bende hooooooooopp buraya dalıyorum

perşembe akşamı geçici dişlerim takıldı böyle beyazımsı bir renk 4 tane taktılar Allah ım oda neeee aynaya bakınca tam bir vampir dişine döndüm ama çarem yok idare edicem kendi dişlerim yapılana kadar ama okulda sürekli konuşan gülümsyen daha doğrusu sırıtan bir tipken nasıl olacak ağzımı hem açıp hemde saklamam vampir dişlerimi bilemedim tabi kimi görsem yok yere baktım selam verdim yok ayakkabımın bağcıgını düzeltir gibi yapıp cevap verdim en sonunda müdüre yakalandım oooooooddaaa ne demez mi tabi herkeste bir gülme kahkaha anlattım artık olayı

ama o beş dakika için ne senaryo yazmışlar
yok eşimle kavga etmişim ondan pek konuşmuyormuşum
yok müdür azarlamış ondan yere bakıyormuşum heee sanki askerdeyiz
tabi daha neler neler tüm bunlar okulun kapısından ilk girdiğim beş dakikada oluyor
dedim Allah sizin dilinize kimseye düşürmesin dar ağacına götürüsünüz insanı ama bende böyle güler geçerim sizi dedim

Son düzenleme:
biliyorum abla zaten bu dünyada benden bir ikincisi yok
ama sen de öylesin

buradaki kirli çıkı kızlar da öyleler abla

farmasi'cim kesinlikle öyle biliyor musun ben kızlarıma bazen diyorum benim kk'da çok arkadaşım var
çoğu öğretmen, doktor, psikolog, diş hekimi, akademisyen, arkeolog diye anlatıyorum. bana böyle bakıyorlar
bana diyorlar ki 'yok canım çoğu kişi yalan söylüyor nette, hepsi doğru değildir' diyorlar

hayatta yalan söylemeyi beceremem böyle durumda mesajın başında yazdığımı sonun da unutur kendi kendimi ele veririm
kıskanıyorlar seni ablacım

ne derlerse desinler
yahu adımızı soyadımızı verdik
ilimizi ilçemizi söyledik

gelsin soruştursunlar burada

hayatta yalan söylemeyi beceremem böyle durumda mesajın başında yazdığımı sonun da unutur kendi kendimi ele veririm
kıskanıyorlar seni ablacım

evet akıllıbıdık'cım kesinlikle kıskanıyorlar galiba bir de ev hanımı annelerinin
böyle arkadaşları olacağına ihtimal vermiyorlar daha çok

evet akıllıbıdık'cım kesinlikle kıskanıyorlar galiba bir de ev hanımı annelerinin
böyle arkadaşları olacağına ihtimal vermiyorlar daha çok

hahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

okumakla adam olunmuyor maalesef abla

ne ev hanımlarımız var valla sanırsın birkaç fakülte bitirmiş

kişi ne olursa olsun önce karakteri düzgün insan gibi insan olsun

diploma vs bunlar boş işler

Serdar Ortac - Okumakla Adam Olmuyor - YouTube

adamım serdar ortaç'tan bizlere gelsinnnnnnnnnnnnnn

hoopppppppppppppppppppppp

Son düzenleme:
ben artık ev ahalisini uyutmaya gidiyorum
bende uyuyayım dinleneyim enerji toplayayım güzelleşeyim zayıflayayım sonra yine enerji toplayım buraya geleyim iyi geceler tatlı rüyalar

uyuyana kadar da bende yeni yıla dair planlarımı yapayım acaba bu palanların içinde
birgün kirli çıkılardaki hatunlarla kzı kzıa gezelimi yapabilirmiyiz
birgün buluşma ayarlaması da çıkar mı zor ama imkansız değil

ne derlerse desinler
yahu adımızı soyadımızı verdik
ilimizi ilçemizi söyledik

gelsin soruştursunlar burada

zaten benim kızlar bu topiği hiç okumadılar canım
hatta kk'ya bile nerdeyse hiç girmezler zaten biraz bile okumuş olsalar
böyle düşünmezler ben burda bir kişinin bile böyle olduğunu aklımdan
bile geçirmedim zaten. dediğim gibi ben ev hanımı olduğum için
böyle arkadaşlarım olamaz gibi düşünüyorlar

tamamen nasip bu işler cincanımmmmmmmmmmm

beni söylemeyi unutmuşsun
ya hem de topikte herkesin idolüyüm ileride senin gibi olsak diyorlar desene ablacım niye mütevazi davranıyorsun :)
kızların haklı aslında sanalda yalan söyleyen çok olur ama bizim topikte olmadığına eminim çünkü bi şekilde muhabbeti oluyor ve herkesin mesleki bilgisine başvuruluyor burada

yaa sunny abla sen bu topiğin en popüler ve bilgisine görgüsüne en sık başvurulan kişilerindensin sen burada olmazsan olmazzz

Son düzenleme:

seni söylemez miyim hiç söyledim tabi kiii ama yazmayı unutmuşum
eva'cım ama valla utandırdın beni canımm

hayırlı geceler canlar Allah rahatlık versin hepimize
Allah'a emanet olun sizleri çok seviyorum ve de öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…