biliyorum abla zaten bu dünyada benden bir ikincisi yok
ama sen de öylesin
buradaki kirli çıkı kızlar da öyleler abla
farmasi'cim kesinlikle öylebiliyor musun ben kızlarıma bazen diyorum benim kk'da çok arkadaşım var
çoğu öğretmen, doktor, psikolog, diş hekimi, akademisyen, arkeolog diye anlatıyorum. bana böyle bakıyorlar
bana diyorlar ki 'yok canım çoğu kişi yalan söylüyor nette, hepsi doğru değildir' diyorlar
farmasi'cim kesinlikle öylebiliyor musun ben kızlarıma bazen diyorum benim kk'da çok arkadaşım var
çoğu öğretmen, doktor, psikolog, diş hekimi, akademisyen, arkeolog diye anlatıyorum. bana böyle bakıyorlar
bana diyorlar ki 'yok canım çoğu kişi yalan söylüyor nette, hepsi doğru değildir' diyorlar
hayatta yalan söylemeyi beceremem böyle durumda mesajın başında yazdığımı sonun da unutur kendi kendimi ele veririm
kıskanıyorlar seni ablacım
evet akıllıbıdık'cım kesinlikle kıskanıyorlargaliba bir de ev hanımı annelerinin
böyle arkadaşları olacağına ihtimal vermiyorlar daha çok
ne derlerse desinler
yahu adımızı soyadımızı verdik
ilimizi ilçemizi söyledik
gelsin soruştursunlar burada
ben artık ev ahalisini uyutmaya gidiyorum
bende uyuyayım dinleneyim enerji toplayayım güzelleşeyim zayıflayayım sonra yine enerji toplayım buraya geleyim iyi geceler tatlı rüyalar
uyuyana kadar da bende yeni yıla dair planlarımı yapayım acaba bu palanların içinde
birgün kirli çıkılardaki hatunlarla kzı kzıa gezelimi yapabilirmiyiz
birgün buluşma ayarlaması da çıkar mı zor ama imkansız değil
zaten benim kızlar bu topiği hiç okumadılar canım
hatta kk'ya bile nerdeyse hiç girmezlerzaten biraz bile okumuş olsalar
böyle düşünmezlerben burda bir kişinin bile böyle olduğunu aklımdan
bile geçirmedim zaten. dediğim gibi ben ev hanımı olduğum için
böyle arkadaşlarım olamaz gibi düşünüyorlar
beni söylemeyi unutmuşsun
ya hem de topikte herkesin idolüyüm ileride senin gibi olsak diyorlar desene ablacım niye mütevazi davranıyorsun :)
kızların haklı aslında sanalda yalan söyleyen çok olur ama bizim topikte olmadığına eminim çünkü bi şekilde muhabbeti oluyor ve herkesin mesleki bilgisine başvuruluyor burada
hayırlı geceler canlar Allah rahatlık versin hepimize
Allah'a emanet olun sizleri çok seviyorum ve de öpüyorum
hayırlı geceler canlar Allah rahatlık versin hepimize
Allah'a emanet olun sizleri çok seviyorum ve de öpüyorum
farmasicim nereye daha karpuz kesecektik
tamam ekmekle keçi peyniri de alıp geleyim :))))))))))))
tamam ekmekle keçi peyniri de alıp geleyim :))))))))))))
bana uyar :))
seyyah senfat karanfil yoklar bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?