Kirli Çıkılar )))

teşekkürler elifcim

oldum olası ortalama 6-7 saatlik uyku uyuyan
bazen 5 saatin bile yeterli geldiği atom karıncayım ben

güneş üzerime nadir doğar dermiişimmmmmmmmmmmmm

gece 23-24 gibi yatarım
nadir de olsa 01- 02 civarı bile uyuduğum olur ama ben aynı saatte kalkarım

günü uzun yaşamayı çok seviyorum

evde olursam gün boyu hemen hemen pc açık olur ama ben günümü planlarım

ona göre gün içerisindeki yapacaklarımı yaparım

çocuklar da büyüdüler artık her türlü kişisel bakımlarını ve ihtiyaçlarını kendileri yapabiliyorlar bu benim için çok büyük avantaj

[/B]

farmasicim burcun ne?

onun tarafından bişey yok ta ben bi tırstım ama
hiçççççççççççççççççç tırsma arada küçük kazalar olması iyidir bu insanı daha büyük kazalara karşı diri ve dikkatli tutar
gerçektennnnn diyorum ...
korkularının çekincelerinin üzerine git bak nasıl şöför nebahat oluyorsun

farmasicim burcun ne?

burçlardan anlıyor musun ?

eğer evetse sence ne olabilirim ?

canım ben de seni alkışlıyorum

yengeççççç

aslında anlamam pek ama bi tahmin edeyim. terazi olabilir mi?
yada başak?

çok duygulandım çok beğendim bazen hiç ummadığım yerlerden böyle anlamlı sözler çıksın istiyorum kitabımı açınca dolmuşa binince markete gidince yemek yerken
hiç ummadıgım zamanlarda çok özlenen bir dostu görmüşçesine mutlu olmak istiyorum
aynı güllü kuş lokumu yerken hem manevi hem midevi bir haz aldıgım gibi

bu akşamki menüm
haşhaş otu ( haşhaş bitkisinin ot hali iç egeliler bilirler )

hıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm felaket canım istedi yufka ekmeğinin içine koyup biraz da tuz limon offff offff offfff yemede yanında yat
kaç yıl oldu yemeyeli

aslında unutmaktan değilde net hızım çok yavaşladı son günlerde ondan topluca oldu aslında bende özel özel herkesin adına yazmak isterdim
özellikle senin için ablacım eşine çok çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir birdaha ilaç iğne hastane hayatına hiç girmez ikinci baharınızı yaşarsınız

hıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm felaket canım istedi yufka ekmeğinin içine koyup biraz da tuz limon offff offff offfff yemede yanında yat
kaç yıl oldu yemeyeli

adresini ver istersen göndereyim Bursa'da bulamayacaksan

koç burcuyum yükselenim aslan

farmasıcım ben koc dıycektım ınanırmısn

bu arada cocukların arsında kac yas var canım bırde sabah sordumda cevap yazan olmamıs yada kactı gözumden hangı ınt paketı kullanıyorsunuz

amiiiiiiinnnnnnn canım teşekkür ederim inşallah sen de ilerde çocuklarınla kocanla sağlıklı huzurlu ikinci baharlar yaşarsın akıllıbıdık'cım

hhaş haş otuna burda afyon dıyorlar ot formuna yani bende ılk atandıgım koyde yemıstım guzeldı ekmek arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…