- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
jaws bir köpekbalığı canım bir filmden
kızım 26yaşında
farmasiiiiiiii
hiç yorulmuyormuşsun gibi geliyor, (buraya nazar boncuğu tickerı olcak) nası beceriyon, sırrını de bana. kaçda yatarsın, kaçta kalkarsın? şimdi sabah uyandın, gerisini de bana, ilk nerden ne başlıyon, ayy darlandım. motivasyona, enerjiye, pratikliğe ihtiyacım var. bütün bunları depresyona girmeden becerebilmek istiyorum artık :26:
teşekkürler elifcim
oldum olası ortalama 6-7 saatlik uyku uyuyan
bazen 5 saatin bile yeterli geldiği atom karıncayım ben
güneş üzerime nadir doğar dermiişimmmmmmmmmmmmm
gece 23-24 gibi yatarım
nadir de olsa 01- 02 civarı bile uyuduğum olur ama ben aynı saatte kalkarım
günü uzun yaşamayı çok seviyorum
evde olursam gün boyu hemen hemen pc açık olur ama ben günümü planlarım
ona göre gün içerisindeki yapacaklarımı yaparım
çocuklar da büyüdüler artık her türlü kişisel bakımlarını ve ihtiyaçlarını kendileri yapabiliyorlar bu benim için çok büyük avantaj
[/B]
size abla diyebilir miyim?
kanım çok ısındı da size :18::18:
hiçççççççççççççççççç tırsma arada küçük kazalar olması iyidir bu insanı daha büyük kazalara karşı diri ve dikkatli tutaronun tarafından bişey yok ta ben bi tırstım ama
farmasicim burcun ne?
teşekkürler elifcim
oldum olası ortalama 6-7 saatlik uyku uyuyan
bazen 5 saatin bile yeterli geldiği atom karıncayım ben
güneş üzerime nadir doğar dermiişimmmmmmmmmmmmm
gece 23-24 gibi yatarım
nadir de olsa 01- 02 civarı bile uyuduğum olur ama ben aynı saatte kalkarım
günü uzun yaşamayı çok seviyorum
evde olursam gün boyu hemen hemen pc açık olur ama ben günümü planlarım
ona göre gün içerisindeki yapacaklarımı yaparım
çocuklar da büyüdüler artık her türlü kişisel bakımlarını ve ihtiyaçlarını kendileri yapabiliyorlar bu benim için çok büyük avantaj
[/B]
de tabiki de, bana abla de
hiçççççççççççççççççç tırsma arada küçük kazalar olması iyidir bu insanı daha büyük kazalara karşı diri ve dikkatli tutar
gerçektennnnn diyorum ...
korkularının çekincelerinin üzerine git bak nasıl şöför nebahat oluyorsun
burçlardan anlıyor musun ?
eğer evetse sence ne olabilirim ?
hiçççççççççççççççççç tırsma arada küçük kazalar olması iyidir bu insanı daha büyük kazalara karşı diri ve dikkatli tutar
gerçektennnnn diyorum ...
korkularının çekincelerinin üzerine git bak nasıl şöför nebahat oluyorsun
burçlardan anlıyor musun ?
eğer evetse sence ne olabilirim ?
"Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir. Duanın vaktinin geldiği gösterir.
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün, Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir."
Hz. Mevlana
bu akşamki menüm
haşhaş otu ( haşhaş bitkisinin ot hali iç egeliler bilirler)
akıllıbıdık yöntemine bayıldımtoptan halletmişsin valla ben geçmişi okuyup geldiğimde
kafam allak bullak oluyor kim ne demişti ben ne diyecektim unutuyorumsenin yöntem müthiş canım
dualarına da canı yürekten amiinn diyorum
aslında anlamam pek ama bi tahmin edeyim. terazi olabilir mi?
yada başak?
hıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmfelaket canım istedi yufka ekmeğinin içine koyup biraz da tuz limon offff offff offfff yemede yanında yat
kaç yıl oldu yemeyeli
koç burcuyum yükselenim aslan
kızım 26yaşında
koç burcuyum yükselenim aslan
çok duygulandım çok beğendim bazen hiç ummadığım yerlerden böyle anlamlı sözler çıksın istiyorum kitabımı açınca dolmuşa binince markete gidince yemek yerken
hiç ummadıgım zamanlarda çok özlenen bir dostu görmüşçesine mutlu olmak istiyorum
aynı güllü kuş lokumu yerken hem manevi hem midevi bir haz aldıgım gibi
hıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmfelaket canım istedi yufka ekmeğinin içine koyup biraz da tuz limon offff offff offfff yemede yanında yat
kaç yıl oldu yemeyeli
aslında unutmaktan değilde net hızım çok yavaşladı son günlerde ondan topluca oldu aslında bende özel özel herkesin adına yazmak isterdim
özellikle senin için ablacım eşine çok çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir birdaha ilaç iğne hastane hayatına hiç girmez ikinci baharınızı yaşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?