Kirli Çıkılar )))

papatya sen neden silmiyorsun bu kişiyi:26: belli ki yazdıkları seni kızdırıyor, üzüyor
neden silip hayatından çıkarmıyorsun
bugün yazmış birşeyler. hemen bugün çıkarırsam rahatsız olduğumu düşünebilir diye düşündüm.

evet gerçekten olmamış. sanırım beni resmen kullanmış. çok istediği birşey vardı. konumumu ve kariyerimi kullanarak gittim okulun ileri gelenleri ile defalarca kere konuştum. şimdi onun için harcadığım enerjiye mi, zamana mı nefesime mi yanayım. kaybettin sandıkların kurtulduklarındır belki diye bir laf var ya. tam benlik...
çok şükür rabbim bana erken gösterdi. zararın neresinden dönersen kardır...
nasıl tanıyamamışım, nasıl kızıyorum kendime bilemezsiniz. nefret etmekten korkuyorum. yaradanın bir kuluna böylesine kötü bir duygu beslenemkten korkuyorum.
çirkefmiş keşke...keşke sanalda sessiz kalsaydı da herşey bu kadar çirkinleşmeseydi...
bir hafta sonra msn den telefondan sanaldan heryerden siliyorum onu........

kızlar mutluluktan ölebilirim sizinle paylaşmak için sabahı bekleyemedim :)
öyle harikaydı ki herşey ben sadece çırağanda yemekle bile mutlu olmuştum oysa =)
önce çırağana gittik garson menüyü getirdi ufacık bişi bi açtım içinde "hayatımın her anını seninle geçirmek istiyorum iyiki varsın iyiki hayatımdasın
6 ocak 2013, pazar " yazıyo sağ tarafta da bugüne özel menümüz :) yemekler mükemmeldi atmosfer harikaydı çalışanlar çok ilgili ve tatlıydı
yemek faslı bitince görevli geldi dedi ki biz her akşam şanslı bi masa seçiyoruz bu akşam da sizsiniz :) sizi dışarı alalım dedi
deniz kenarına indirdi bi görevli bi yat geldi daha uzaktan flaşlar sn de 10 kare fotomuzu videomuzu çekiyolar :)

yata bindik harika bi masa yine
ama ben sürekli foto çekilince çok utandım kıpkırmızı oldum nişanlımın bana hep söylediği şarkı vardı fonda duman'dan kimseyi tanımadım ben senden daha güzel
ahhh ahhh :) sonra kayahandan seninle herşeye varım ben filan bayağı çaldı sonra pasta geldi kalp şeklinde üfledim mumları dileğim kabul olur inşallah :)
sonra köprüye geldik dediler ki bi de boğaz köprüsünün ışıklarına karşı çekelim sizi yatın önünde gittik ön tarafa ne göreyim köprünün üstünde kocaman yazılar lazerle yazılmış
o kadar uzundu ki hatırlayamıyorum herşeyi ben tabi gözler doldu ağlıyorum aşkım herşeyim böyle bi gün istanbulumuzda ancak burada kutlanırdı iyiki doğdun
böyle bi günde benimle evlenmeye ne dersin benimle evlenir misin filan daha bisürü şey koca koca harflere dökmüş aşkım kalbini tüm boğaz bizi izliyo
herkes fotoğraf çekiyodu sahilde :) aşkım tektaşı çıkarıp eğildi önümde aşkım bi ömür benim ol dedi :) kalakaldım böyle sonra ateşli havai fişek gibi şeyler vardı
sonra içeri geçtik bizle röportaj yaptılar bugünle ilgili en son çocuklarınıza ne demek istersiniz 10 15 sene sonra izleyecekler bunu dediler
benim kadar şanslı olsunlar dedim :)

çok uzun oldu ama napim rüya gibiydi allahım herkese nasip etsin

benim nişanlım da bugün öğrendi kk nü ama hoşuna gitti ne güzelmiş diye
nickin ne dedi tahmin et dedim delibocuk mü dedi çünkü bana o delibocuk der
bugün pastamda da delibocuk iyiki doğdun yazıyordu :) ben de okucam yazdıklarınızı dedi nası merak ediyo
işte dedim orası benim özel alanım dedikodu yapıyoz biz orda hem de para biriktiriyoz hep beraber =)

Günaydın kızlar... Hayırlı, bereketli, mutlu bir hafta olmasını dilerim...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sevgili canlarrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese mutlu huzurlu herşeyden önemlisi de sağlıklı sabahlarrrrrrrrrrrrrr

tek kelimeyle '' muhteşem '' canım

ömür boyu mutluluklar dilerim

41 kere maşallah.her anınız,her gününüz özel olsun,aşkınız hiiiç bitmesin,hep artsın,çoğalsın..
uzun yıllar sonra da bu duyguları hissetmenizi dilerim.

herkese günaydın.sağlıklı,huzur dolu bir hafta nasip etsin rabbim hepimize.
kazançlarımızı bereketlendirsin,ihtiyacı olanlara yardım etsin inşallah..

kızlar ya bi gün gelmedim 30 sayfa ilerlemiş senfatcım seni baya aktif gördüm aralarda bana bi özet geçiversen nasıl mekbule geçecek biliomusun:)))
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gezenti kaçak seni
yavruyu şimdiden gezmelere alıştırıyorsun başına dert alacaksın farkında değilsin

papatya sen neden silmiyorsun bu kişiyi:26: belli ki yazdıkları seni kızdırıyor, üzüyor
neden silip hayatından çıkarmıyorsun

sunny abla ve loveli ağzınız bal yesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
klavyeye dokunan elleriniz dert görmesinnnnnnnnnnnnnn
fikrinize sağlık

çırağan sarayı lafı mı duydum

ne güzel ya. Allah'ım bize niye böyle romantiği denk gelmemiş

tarihi mekanlara bayılırım.
senfat çok hoşsun yaaaaaaaaaaaaaa canım benimmmmmmmmmmmmmm

senin de ağzın bal yesin

aynen öyle yazdığın gibi canımmmmmm :13::13::13::13::13:

ayy harika muhteşem....
allah tamamına erdirsin canım

selam kızlar hayırlı sabahlar:)
nasılsınız:)
ben araba almak istiyorum acaba yanlış bi fikirmi:26::26:
şimdi deil ortalama 1sene sorna falan
bekarım şimdi..
acaba o hamile hatun ben miyim

evet o sensin:)
nasıl gidiyo varmı agrın:)

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

delii boncuk yazını görüp alıntı yapamadım

süper olmuş. çok sevindim sizin adınıza:)
rabbim mutlu huzurlu evlilikler nasip etsin:)

amannnnn bu anlattıklarını rüyanda falan görmedin dimi????
rabbim nazarlardan saklasın
maşallah...bir ömür boyu mutlu olun inşallah....

ons bugün biraz yükselmiş

cuma günü aldığım altınları 33 küsur dolar kar ile sattım Allah bereket versin :))))))

ons bugün düşerse tekrar geri alırım , beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…