canım biz psikolog psikiyatrist pedagog akapunktur hepsine gidiyoruzyok olmaz bişey geçecek bu günler sıkma içini..
kızın çok içli benim yeğenimde böyle..
durup durup annesini öpüyo iyiki bize bakıyosun diye:)
psikoloğa götürdün mü bilmiyorum, ama neden bu korkusu var anlamak lazım..
şu sabiha paktunaya baktınmı hiç iyi diyolar bu konularda..
sen şu iş meselesine çok odaklanmışsın..
işin olunca herşey düzelecek gibi düşünüyosun...
bu kadar bağlama hayatını ona..
seramik ücretli öğretmenlik ne olursa yap... bişeyler için bekletme fırsatları..
ama!! deme kötü düşünüp kötülükleri çekme üzerine...
sıkıntılara asla şükür deme hamdolsun de..şükrettikçe devamı gelir:)
kızının şu ameliyatını hallet sonra işe bakarsın..
baban var bak ya onunda durumu kötü olsaydı..
klasik olaak ama bardağın dolu tarafına bak seyyah..
ya yazcaklarımı belki bir çok kişiden fedalarca duydugun şeyler olcak..
Yukarda ALLAH var.. gel kulum sen yeterki iste ben vermeye hazırım diyor bir ayetinde.. bu vermek nasıl vermektir..
birine dünyada verir yüzünü güldürür.. birine başka bişey olarak veririi.. mesela sen şuan huzursuzsun atamalar falan, ama kızının saglık durumu senn için daha önemli dımı.. rabbim atama için yaptıgın duaları güzel kızına cevircek belki.. diğer dua kabul etme şeklide, ahirette karşılıgını alırsın..
bende şuan bakıyorum neyim eksik diyorum.. kendi dertleri buraya dizmek istemiyorum ama hiç bir hayat sorunsuz deil gerçkten.. buna şükür demek lazım.. babam bana şimdiki halimle bakmıyor.. aldıgım maaşı benden alcak seviyeye gelmiş buluyoruz.. başımı okşamışlıgı yoktur.. bakkal ahmet amca ile daha çok konuşuyorum.. ALLAH kimseye kaldıramayacak derdi vermezmiş.. bunada şükürkü seni yanına alan bir baban var.. sana bakan bir baban var..
ATama olayıda gelince, dua edicem senn için bol bol.. ben 2010dan beri uğraşıyorum kpss ile.. 82 aldım inş hayırlısıysa atanmak nasip olur diyorum.. ben şimdi atanırsam bunu alırım atanırsam şunu alırım diyorum.. bana görede hayat sanki kpss sanki atamaların etrafından dönüyor sanki.. sanki atanırsam kendime öz güvenim daha çok olcak.. sanki dimdik ayakta olcam gibime geliyor..
seninkide bu hesap.. yaşamış oldugun kötü şeyleri, atanırsan geride bırabilceğine inanıyorsun.. yeniden doğcakmış gibi düşünüyosun belkide.. elini aç ALLAHa dua et.. hayırlısıysa inş atanmak nasip olur...
cevremdekiler bana bu örneği verdi bende sana vereyim..bir öğretmen çok atanmak istemiş.. öyle istemişki ağlarmış atanamadıgı için.. sonra rabbim atanmayı nasip etmiş.. atancagı ileçeye giderken, bebeği tarafik kazasında vefat etmiş.. bazen çok istediğimiz şey hayırlı olmayabiliyor.. bunun için ALLAHtan hayırlısını isteyip beklemek lazım..
kızın içinde senn içinde dua edicem.. sen sabır et.. sabır ve dua ile huzura kavuşcagını umuyorum
allah razı olsun inşallah sen de atanırsın
babana da allah vicdan versin inşallah
ben bi de haksızlığa dayanamıyorum
4 kişi ya 4 kişi aldılar
medeniyet beşiği anadoluda
hadi onu anladık
neden torpille dışardan 600 kişi alıyosun
sonra onları kadroya geçiriyosun
bunlara dayanamıyorum
canım biz psikolog psikiyatrist pedagog akapunktur hepsine gidiyoruz
ilaç da kullanıyor zaten
ama dertler bitmiyor her gün bir hastalık çıkıyor
ben de diyorum acaba bunlar benim yüzümden mi
şimdi mesela bu damarların bir araya toplanması hamilelikte anneden geçen östrojenlerden olabilirmiş
ya da olmayabilirmiş de.
ben hemen kendime yoruyorum
zaten babam olmasa duman olmuştum
allah razı olsun uzun ömür versin ona
adam bana 5 yaşında çocuk gibi seni düşünüyorum diyor
o bardağı kırasım var badeeeeeeeee
bi de ben sanalda hiçbir söze güvenmem normalde....
ama şurada, bir kişinin bile yalan birşey yazdığı,aklımdan geçmedi... :)
gerçekten çok farklı,kaliteli,düzeyli bir ortam....
bir kişinin yazdıklarıhariç deseydin ya
hadi ordan.... :)
sonra da beni defe koysaydınız,ben miyim ben miyim,diye.....
ben de,bir ay boyunca sen değilsin,sen de değilsin demek zorunda kalsaydım...
karadenizli, bir yoldan iki kere geçmezmiş.... :))))))
slm hatunlar nasılsınız
gömlekteki pas lekes,i nasıl çıkar bilen varmı:26:
kızlar oku oku bitiremiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm((((((((((((((((((((
:))))))))))))))))))))))))
ağlasam mı gülsem mi bu duruma :26::26::26::26::26:
hoşgeldin:)
görmeyeceğini umarak sana sorumu bidaha sorayım:)
benim yaptıgım birikim çeyrek altın yarım reşat altın şekliden..
aldıgımdan beri hiç bozmadım..
mesela geçen yıl 700 bi reçat almış bu yıl daha ucuz
ama hani 500e aldıklarımda var bu yıl daha karlıyım..
ben bozma satma işlemini hiç yapmıyorum
ama siz şunu sattım bukdar kar diyorsunuz acaba benmi yanlış yapıyorum
hoşgeldin:)
görmeyeceğini umarak sana sorumu bidaha sorayım:)
benim yaptıgım birikim çeyrek altın yarım reşat altın şekliden..
aldıgımdan beri hiç bozmadım..
mesela geçen yıl 700 bi reçat almış bu yıl daha ucuz
ama hani 500e aldıklarımda var bu yıl daha karlıyım..
ben bozma satma işlemini hiç yapmıyorum
ama siz şunu sattım bukdar kar diyorsunuz acaba benmi yanlış yapıyorum
ben altını bankadan gr olarak alıyorum
ve de al-sat yapıyorum canım
asmunikal farmasiye sormuşsun ama ben cevaplayayım. senin yaptığın birikim fiziksel altın şeklinde olanı. farmasi bankadaki altın hesabından bahsediyor şu gün şu kadar kar ettim derken. altın hesabı açıp altın düşükken alırsın kendine bir hedef belirlersin o rakamlara ulaşınca da satarsın tekrar düşmesini beklersin aynı paraya daha çok gram altın alırsın al sat karı budur; bir nevi borsa gibi.
az önce baktığımda 1656 lardaydı ne çabuk inmişmeyraa ons 1647
ben 1640- 1630 olmasını bekliyorum alım için :)))))))))))
allah mutluluğunuz daim etsin deliboncuk her gününüz böyle geçsin inşallahhhhhhkızlar mutluluktan ölebilirim sizinle paylaşmak için sabahı bekleyemedim :)
öyle harikaydı ki herşey ben sadece çırağanda yemekle bile mutlu olmuştum oysa =)
önce çırağana gittik garson menüyü getirdi ufacık bişi bi açtım içinde "hayatımın her anını seninle geçirmek istiyorum iyiki varsın iyiki hayatımdasın
6 ocak 2013, pazar " yazıyo sağ tarafta da bugüne özel menümüz :) yemekler mükemmeldi atmosfer harikaydı çalışanlar çok ilgili ve tatlıydı
yemek faslı bitince görevli geldi dedi ki biz her akşam şanslı bi masa seçiyoruz bu akşam da sizsiniz :) sizi dışarı alalım dedi
deniz kenarına indirdi bi görevli bi yat geldi daha uzaktan flaşlarsn de 10 kare fotomuzu videomuzu çekiyolar :)
yata bindik harika bi masa yine
ama ben sürekli foto çekilince çok utandım kıpkırmızı oldum nişanlımın bana hep söylediği şarkı vardı fonda duman'dan kimseyi tanımadım ben senden daha güzel
ahhh ahhh :) sonra kayahandan seninle herşeye varım ben filan bayağı çaldı sonra pasta geldi kalp şeklinde üfledim mumları dileğim kabul olur inşallah :)
sonra köprüye geldik dediler ki bi de boğaz köprüsünün ışıklarına karşı çekelim sizi yatın önünde gittik ön tarafa ne göreyim köprünün üstünde kocaman yazılar lazerle yazılmış
o kadar uzundu ki hatırlayamıyorum herşeyi ben tabi gözler doldu ağlıyorum aşkım herşeyim böyle bi gün istanbulumuzda ancak burada kutlanırdı iyiki doğdun
böyle bi günde benimle evlenmeye ne dersin benimle evlenir misin filan daha bisürü şey koca koca harflere dökmüş aşkım kalbini tüm boğaz bizi izliyo
herkes fotoğraf çekiyodu sahilde :) aşkım tektaşı çıkarıp eğildi önümde aşkım bi ömür benim ol dedi :) kalakaldım böyle sonra ateşli havai fişek gibi şeyler vardı
sonra içeri geçtik bizle röportaj yaptılar bugünle ilgili en son çocuklarınıza ne demek istersiniz 10 15 sene sonra izleyecekler bunu dediler
benim kadar şanslı olsunlar dedim :)
çok uzun oldu ama napimrüya gibiydi allahım herkese nasip etsin
ben de arkeolog olmak istemiştim annemler iz,n vermedilerevet çok zevkli
iş gibi değil zaten özellikle de seversen
eskiden öğretmen de oluyorduk benim de formasyonum var
ama artık mümkün değil
okudum patasanayı biz o kadar eğitimli değiliz tablet falan okuyamayız
ama ben çok güzel arazi okurum sonunda gidip kazıcam bi yeri o olacak
hafta sonu misafirlere dr otker revani yaptım hehehehe tavsiye ederimsevimsiz_25 kek demişken ben bazen dr oetker in sade kek karışımından kullanıyorum keklere (markette indirime giriyor 1.80 liraya alabiliyorum) süper oluyor
kulağımın içinde sanki inşaat alanı var gibi nasıl uğulduyor
bu arada hafta sonu nevşehire geçme durumumuz var ordan da erciyese ama yollar buzlu olur da biz giderken zorlanırsak diye tırsıyorum :18:yarına kadar karar vermem lazım napsam bilemedim
valla insanın eli ayağı oluyor bunlar beni sinbo var ama ben kafasını kırdım çalışıyor ama süpürme kısmı durmadığında işe yaramıyorEki Görüntüle 597617 evli bayanlar bişey sorcam çeyizle ilgili
arnica olan ürün 50TL. dışada baktım satıcı 90 dedi. çekim gücü gerçkten çok güzel.. ben anneme 2 yıl önce fakirden 150TL almıştım. kendi çeyizimede ondan alırım diyordum..
tek sorunu kablosu baya uzun 5 metre kadar vardır herhalde. kablosu toplanmıyr yada içine girmiyor..
sizce bu çok büyük bir dertmi? arkadaşım evleniyor ona düğün hediyesi olarak alayım diyorum. ihtiyacıda varmış
bayılırım eski evlere neler görmüştür o evler nr mutluluklar heyecanlar hüzünler ve acılarhayatta tek yaşamak istediğim
ama kızımın sivrizekalı babası yüzünden yaşayamadığım adım atamadığım sevdiğim özlediğim memleketim saydığım yer
ben size ordaki ilk evimi göstermiş miydim acaba
Eki Görüntüle 597641
ben de öyle yapıyorum ıslak havlunun üstüne koyuyorumseyyah içinde olup görünce daha da zor geliyordur sana.
haksızlık,vurgun diz boyu maalesef.gözlerine,dizlerine dursun inşallah.
sevimsiz kek kalıbını ıslak havlu üzerinde beklet canım,daha kolay çıkıyor.
sen ne zaman istersen mesaj at canımyaşadım ya hem de nasıl neler yaşadım
bu gördüğün iki oda
daha içine giriyorsun taş odalar mağara odalar sonra hepten mağara girişi çıkışı yok nereye gitti belli değil
asmalı konaktaki gibi bir odadan çıkıyorsun öbür odaya gitmek için bi tarafların donuyor
ama çok güzel çok zevkli
istesen de beceremezsin kiiii
sevdim bi kere
ilk anda ya severim ya sevmem treni kaçırdın sen
öyle de düşünüyorum
belki de bu kadar uğraşıp atanınca kendim kaçıcam dayanamayıp
arkadaşım kurula atandı temmuzda bu kadar zamanda yolsuzluklardan gına geldi çocuğa
maalesef çok büyük rant var
git canım git
hele şimdi karlar altında o kadar güzeldir ki peri bacaları
kaç gündür elim gidip gidip geliyor özel mesaja
kimsenin başını ağrıtmak istemiyorum ama
hiç iyi değilim hiç
farmasiyle meyrayı şöle bi özel mesaj yağmuruna tutayım diyorum vazcayıyorum
de bakalım
acıma acınacak hale düşersin doğru mu
acı ama o dürüma düşme
baş ağaırtmak ne demek sadece para değil ki paylaşımımız hayatı paylaşıyoruzişin özü bu
de bakalım
acıma acınacak hale düşersin doğru mu
doğru mudur bu söz
açarsan çooooook uzun
dediğim gibi baş ağrıtmayayım
ben de yaşadım 3 yıl atanamadım her gün ağladım isyan ettim ücretli çalıştımo zaman allah rızası için bana dua edin
yıllarca istemedim allahtan bişey
pazarlık gibi geldi bana
iste allah istedikçe verir dediler
istedim çok istedim
çok isteme olmaz dediler
umudunu kaybetme diyorlar
boşa umut umut olmayınca daha çok üzülüyorsun
umutsuz olup bari üzülmeyeyim diyorsun
sürekli umutsuzluk hep karamsarlık evde çocuk var anne neden suratın asık diyor
hayatım hep yarım herşeyi erteliyorum hareket edemiyorum
tanışıcam ya atama olursa iki iş çıkmasın
eşya alıcam ya gidersem nakliye olmasın aynı parayaordan alırım
başka işe bakıcam artık inada bindi istemiyorum
kendi işimi yapmak istiyorum sevmediğim işte mutlu olamıyorum zaten beni işe alan da yok
babam bakıyor bana 35 yaşında çoğunuz şaşıracak neden bu yaşta yük oluyorsun diye ama o hepimize bakıyor zaten tüm kardeşlere para veriyor
herşeyi boşverip evde otursam ev insanı değilim kafayı yerim
diye diye 35 yıl geçti
tamam sınav imtihan da
35 sene sürer mi
hala böyle kendimi kandırmalı mıyım
ne yapmalıyım
geçen hafta isyan noktasına geldim artık
neden neden neden ağzımı tutsam beynim durmadı beynimi sustursam kalbim susmadı
günaha girdim
bu sefer yüzde 99 olacak atama olmadı ya olmadı yine olmadı
kısmetin orda değildir diyeceksiniz belki
ama o zaman neden okudum
bu mesleğin özeli yok ki
tek yolu memurluk
o zaman nerde bu kısmet
ne yapmam lazım
artık dayanamıyorum
şu anda alacağım maaştan çok harcıyorum aslında
ama aynı şey değil işte
atanmak o güveni o garantiyi hissetmek başka
evini yolunu yönünü bilmek başka
kilo vericem atanırsam
kıyafet alıcam atanırsam
eşya alıcam atanırsam
çünkü atanmazsam onların hiç biri işe yaramayacak boş boş duracak
zayıflayacam da nolcak dışarı mı çıkıyorum
kıyafet alsam nolcak dışarı mı çıkıyorum
eşya alsan nolcak
uzar gider
tam umudumu kaybettim artık kabul ettim
seramiğe ufaktan da olsa başlamaya karar verdim
bir sürü masraf yaptım bu iş çıktı
hadi bi daha askıya al bekle boşa ortalığı dağıtma bi daha toplamak kaldırmak zor olacak atanırsam koyarım bir odaya başlarım
yine yok yine yok
bunun üstüne kızımın elinde yağ bezesi sandığımız bişey vardı
damar toplanması olduğu ortaya çıktı mrda geçen hafta
çok büyük kanamalı bir ameliyatı varmış
ve mutlaka ameliyat edilmeliymiş cerrahpaşa ya da hacettepede olmalıymış
bikaç doktor birden girecekmiş
biyopsi yapılacakmış
zaten çocukta hiperaktivite var
panik atak var
ayaklarında yamulma var
okul tatmin etmiyor gereken özel eğitimi alamıyor
yarın ne çıkacak diye bekliyorum
geçen hafta yemeği bile komşular getirdi elim ayağım kalkmıyor halimi gördüler yemek bile yapmadım çamaşır bile yıkamadım çocuk okula gidecek kıyafet yok
tamam dua ediyorum
sabrediyorum
ama ne kadar sürer
35 yıl sürer mi ya bu
artık dayanamıyorum
hatta kankam benden bir yıl önce atandı yaz tatilinde geldi çarşıya gittik benim cebimde abimin yastığımın altına gizlice bıraktığı 20 lira var ağlayarak koymuştum cebime
arkadaş başladı o mağaza senin bu mağaza benim diyerek aldı da aldı ben ise öyle yürüdüm ağlamak istiyorum ağlayamıyorum
eve döndüm çok ağladım ne kadar ağladım bilme ve arkadaşımı aradım seninle görüşmek istemiyorum dedim dayanamıyorum atanınca görüşürüz dedim
selam verseler ağlıyordum 43 kiloya düşmüştüm kabuslar görüyordum ağlayarak uyanıyordum ve annem,n yanına gidiyordum üniversite mezunu ben
herkes teselli ediyor herkes soruyor
en son çok çalışmıştım iyi de geçmişti puan bir açıklandı düşük almışım ağladım babam da ağlamamdan dolayı üzüntüsünden başladı söylenmeye
ben de kimse benim kadar üzülemez olan bana oluyor geleceğe geç kalan benim dedim sonra seçim ayağına alım oldu ve atandım
seni anlıyorum arkadaşım hala atanamadı umudu da yok kendine yol çizdi düzenini kurdu atamayla uğraşamam dedi
sen nasıl yaparsın bilmem ama yol çiz kendine nasıl olur bilmiyorum sunny ablanın dediği gibi iş garantili kurslar var halk eğitimin
kızına da geçmiş olsun suçlama kendini senin elinde olan bişey değil ki bu
rabbim yar yardımcın olsun
babama sağlıklı hayırlı uzun ömür versin rabbim ne mutlu sana ailen var
saolasın ablam
9 yıl ücretli öğretmenlik yaptım aralıksız
en düzgünü en iyi para vereni en çok vakti kalanı oydu
eğitimini de almıştım biz okurken öğretmen olabiliyorduk formasyonum var
2 senedir çıkmıyor görev arada oluyor
o olacak en iyisi o diye başka yere bakmıyorum
zaten baksam ne maaş kızımı bırakacağım bakıcıya yeter ne de geçinmeye
bu yaştan sonra da almıyolar adamı 18lik genç lazım herkese
ben de koştururum ben de yaparım diyorsun ama
yok sen atanırsın
yok sen üniversite mezunusun sallamassın bizi
yok sana hafif gelir bu iş
sen istediğin kadar yaparım de
arkadaşımı migrosa almadılar yahu
ne katabilirmiş migrosa
ki arkeologlar dünyanın en kültürlü en bilgili en elit meslek guruplarından biridir-kişisel özellikleri baz almadan söylüyorum-
işletmeci iktisatçı değilsin ki bi işletmede falan küçükten başlasan yükselsen yavaştan
ona da baktım bade bilir bana temizlikçiliği yakıştırdılar
allah kızına da emek veren herkese de yardım etsin
sanki yattığımız yerden iş istiyoruz
ben senelerdir ilk yüze giriyorum yahu iilk yüze
yine yok yine yok
allah korusun inşallah
işte sağlığımdan olucam ondan korkuyorum
bana bişey olursa kızım napar
zaten yalnızlıktan içinde korku var
tvde yetiştirme yurtlarını görüyor anne ben orya düşmem dimi diyor
anne sana bişey olursa bana kim bakacak diyor
sokakta dilencileri görüyor anne onlar çocuklarını kullanıyor sen dünyanın en iyi annesisin diyor
kocaman bir ailem var zaten bişey olmaz da
anne gibi olur mu hiç
ben artık dayanamıyorum ki
beynim vucudum aklım iflas etti
tek beni tutan inancım
ama
kendine dikkat edeceksin yolu yok sen sadece kendin için yaşamıyorsun sana bağımlı bir kıızın var hasta olma lüksüün yok vazgeçme lüksün yok oynamıyorum deme lüksün yok
sen annesin güçlüsün yaparsın gaz vermek için değil haaa yazdıklarım gerçekten inanarak söylüyorum bunları
hadi ağladın yeter kalk ve silkelen umut olduğu sürece var ben hiç pes etmedim atanacam başka yolu yok dedim
alternetifler de düşündüm
ama pes etmedim yıkıldım ama kalktım çok şükür şimdi görev yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?