Kirli Çıkılar )))

pencerede perdeyi araladım bir baktım arka bahçem bembeyaz olmuş eğer böyle yağarsa yarın iş tatil olur

karanfilce sen boğa burcu musun ?

yok canım değilim.
bi arkadaş komik burç yorumlarını yazmıştı benim burcum

En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir (deneyin bir; terkedin, aldatın, ağlayın, tepinin, tık göremezsiniz). Duvar bile yıkılır yani hiç olmadı, oğlağa bir şeycikler olmaz! Aşırı maddiyatçıdır (halk arasında paragöz, malcı da denir). Cimridir (günahını bile vermez, iste bak valla). Tutucudur (diyanet işleri bile daha esnektir yani) ve risk almaktan kaçar (tırsar bir başka deyişle). Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki (ama doğanın nedenleri sorgulanmaz)! Sallandıracaksın bunlardan üç beş tanesini Taksim meydanında, bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? Hayır yani, gerekirse Astroloji Derneğine şikayet edelim, doğumlar oğlak burcuna denk gelmeyecek şekilde ayarlansın, di mi!

ilk evlendiğimizde eşim bana diyor ki neden diğer kızlar gibi değilsin. çiçekten duygusalllıktan neden hoşlanmıyorsun diyodu
o da aslan.
ünv. de de bana aduygusal derlerdi

buna benmişim

Akrep :Adı üstünde akrep gibi sokar adamı (en iyi panzehiri üzerine basmak suretiyle çıkaracağınız suyunu kaynatıp içmektir). İçten pazarlıklı dalavereci kıskanç ahlak anlayışı sıfır biridir! O o o o var ya o! Aşkta yatakta işte ilişkilerde hayvansıdır (evde vahşi hayvan beslemek isteyen varsa buyursun). Duygusuzun tekidir (tektir yani bu konuda aşmış duygu olayını). Yeterince kötü huyu yokmuş gibi bir de kıskançtır ama ne kıskanmak! Aşkta yapmayacağı rezillik yoktur. Hava atmayı çok sever oysa beş para etmez. En iyisi onu görmezden gelmektir. Çoğu akrebin eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiği (ve cinayet zanlıların büyük bir yüzdesini astrologların oluşturduğu) söylenir.

karanfilce duygusuzluklua seni solluyorum

canım ben de seni oğlak olarak tahmin ettim :) ben de oğlağım bana da arkadaşlarım ha duvar ha sen der ama eminim sen de bolca faydasını görüyorsundur hayatta
benim cimriliğim kendime ama sevdiklerime tüm dünyayı almak isterim hiç düşünmem

ya ne biliyim böyle aşırı duygusal olamadım hiç.. hani klasik kızlar gibi.

ama tutumlu ve tutucuyum orası da oğru
bir tek düzenli değilimdir işte :111:
riski de sevmem ki tüccar değilim

Son düzenleme:
ben geldiiiiim
siz haftasonu kaynatıyorsunuz ben de okuyamıyorum yazdıklarınızı ama...
valla arada okuyamadığım bi 30 sayfa var sanırım artık yarına kısmet
hepiniz iyisiniz değil mi bi sıkıntı yok??
burçlardan bahsediliyor sanırım
koç burcuyum ben de..

akşamki menümü de yazayım
sulu köfte
makarna
yoğurt
hepinizi öpüyorum sohpetlere katılamıyorum diye beni unutmayın sakın..
bu gidişle eve de net bağlattıracaksınızzzz

bağlat, bağlat da siz de bizim gibi herbirinizin elinde bir laptop netten sohbet edin eşinle

burç konusu açılmış benim burda tahmin ettiğim burcunu 1 kişi var önceki sayfalarıda okumadım söledimi bilmiorum

meyra aslan burcu olabilirmisin?

kızlar burçlardan bahsedilmiş, ben de başak burcuyum bazı özellikleri bende fazlasıyla var
detaycılık en belirgini benim için bir meselenin ıncığını, cıncığını çıkarmak benim işim
başak burcu titizdir ama ben çok titiz sayılmam. heralde yükselenim çok yükselmiş
annem sağolsun doğum saatimi hatırlamadığı için yükselenimi bilmiyorum aslında doğum saatimi boşver
doğum günümü bile hatırlamıyor allahtan dedem kuranı kerimin arkasına yazmış zamanında yoksa anneme kalsa
ekin ekmiştik, şunu biçmiştik o zamandı diyor

bu akşamki menüm

bamya

sulu köfte

patates kavurması

yoğurtlu kabak salatası

bu muydu beklediğim işaret
benim artık içimde tutamayıp bugün haykırmam
hepinizin tesellileri
ablamın arayıp bi dua söyleyip bunu oku diye yalvarıp hacettepede bir arkadaşıyla konuştuğunu anlatması
üstüne 15 gün içinde sözleşmeli arkeolog alımı olacağını öğrenmem (yalan değilse ve yine de sıra gelmeyecekse de)
alt katımdaki 60 yaşındaki komşu teyzenin komşuları toplayıp çaya diye gelmesi ve herkes gittikten sonra kalıp konu nerden geldiyse dine imana gelmesi 2 yıldır tanıdığım kadının benim için ağlaması bana saatlerce bişeyler anlatması evimde namaz kılıp bana dua etmesi
ve benim içimde garip bir boşluk sanki başın ağrımasından sonraki uyuşukluk gibi bir şey hissetmem
aylardır beklediğim güzelim karın yağması
her şeyin bir araya gelmesi hepsinin bir günde olması
bu muydu beklediğim işaret
kadın hem ağladı hem beni ağlattı

ben bugün namaza başlıyorum
hem de önceki gibi kendimi zorlayarak değil içimden gelerek
hiç bir şey düşünmeden hiç bir şeye takılmadan şeytana uymadan
allahım utandırmaz inşallah

allah hepinizden yazandan yazmayandan okuyandan okumayandan aklına gelip dua edenden razı olsun

bu arada tabi ki benim de anlatmadığım daha nice sıkıntılarım da var
ama anlatsam nolcaaaaaaaaaaaaaak
anlatmasam nolcaaaaaaaaaaaaaaaaak
düşünsem nolcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
düşünmesem nolcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
nasılsa çözüldüğü yok

o zaman haydi bakalım bi daha bi daha
durma o zaman seyyah bi daha bi daha

karanfilce ben de oglak burcuyum,ama hic te romantik olmayan,duygusallasmayan bir tip degilim:26:yani ben cok onem veririm romantik ortamlara,guzel surprizlere,ve esim icinde yapmaya calisirim elimden geldigince,karsimdakindn de beklerim.duygusallik meselesinde de aynen,her seye aglar,uzulur dert ederim.BU yorum bence oglaklari biraz uzen bir yorum olmus :)halbuki ne iyi yanlarimiz var :))

başak versiyonu ne acep merak ederim bana da bulsana

aslında cerrahpaşa daha yakın ama ablam hacettepeden arkadaşıyla görüşmüş
ona bi bakıcaz bakalım ne diyecekler
saol canım desteğin için
ama sana hala gıcığım o saray mevzuunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…