gece burdayım
çok yazmayın o zamana kadar
karanfilce sen boğa burcu musun ?
yok canım değilim.
bi arkadaş komik burç yorumlarını yazmıştı benim burcum
En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir (deneyin bir; terkedin, aldatın, ağlayın, tepinin, tık göremezsiniz). Duvar bile yıkılır yani hiç olmadı, oğlağa bir şeycikler olmaz! Aşırı maddiyatçıdır (halk arasında paragöz, malcı da denir). Cimridir (günahını bile vermez, iste bak valla). Tutucudur (diyanet işleri bile daha esnektir yani) ve risk almaktan kaçar (tırsar bir başka deyişle). Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki (ama doğanın nedenleri sorgulanmaz)! Sallandıracaksın bunlardan üç beş tanesini Taksim meydanında, bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? Hayır yani, gerekirse Astroloji Derneğine şikayet edelim, doğumlar oğlak burcuna denk gelmeyecek şekilde ayarlansın, di mi!
ilk evlendiğimizde eşim bana diyor ki neden diğer kızlar gibi değilsin. çiçekten duygusalllıktan neden hoşlanmıyorsun diyodu
o da aslan.
ünv. de de bana aduygusal derlerdi
canım ben de seni oğlak olarak tahmin ettim :) ben de oğlağım bana da arkadaşlarım ha duvar ha sen der ama eminim sen de bolca faydasını görüyorsundur hayatta
benim cimriliğim kendime ama sevdiklerime tüm dünyayı almak isterim hiç düşünmem
ben geldiiiiim
siz haftasonu kaynatıyorsunuz ben de okuyamıyorum yazdıklarınızı ama...
valla arada okuyamadığım bi 30 sayfa var sanırım artık yarına kısmet
hepiniz iyisiniz değil mi bi sıkıntı yok??
burçlardan bahsediliyor sanırım
koç burcuyum ben de..
akşamki menümü de yazayım
sulu köfte
makarna
yoğurt
hepinizi öpüyorum sohpetlere katılamıyorum diye beni unutmayın sakın..
bu gidişle eve de net bağlattıracaksınızzzz
bağlat, bağlat da siz de bizim gibi herbirinizin elinde bir laptop netten sohbet edin eşinle
burç konusu açılmış benim burda tahmin ettiğim burcunu 1 kişi var önceki sayfalarıda okumadım söledimi bilmiorum
meyra aslan burcu olabilirmisin?
yok canım değilim.
En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir (deneyin bir; terkedin, aldatın, ağlayın, tepinin, tık göremezsiniz). Duvar bile yıkılır yani hiç olmadı, oğlağa bir şeycikler olmaz! Aşırı maddiyatçıdır (halk arasında paragöz, malcı da denir). Cimridir (günahını bile vermez, iste bak valla). Tutucudur (diyanet işleri bile daha esnektir yani) ve risk almaktan kaçar (tırsar bir başka deyişle). Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki (ama doğanın nedenleri sorgulanmaz)! Sallandıracaksın bunlardan üç beş tanesini Taksim meydanında, bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? Hayır yani, gerekirse Astroloji Derneğine şikayet edelim, doğumlar oğlak burcuna denk gelmeyecek şekilde ayarlansın, di mi!
ilk evlendiğimizde eşim bana diyor ki neden diğer kızlar gibi değilsin. çiçekten duygusalllıktan neden hoşlanmıyorsun diyodu
o da aslan.
yok canım değilim.
o da aslan.
merhaba hanımlar iyi dilekleriniz için teşekkürler :) ben de altın biraz daha yükselsin diye beklerken bi anda düşüverdi neyse alım yaparız artık :)
seyyah alemi hepimizin hayatında zorluklar var herkesin derdi kendine ağır geliyor ama hep şükretmek lazım
insan sevdiği emek verdiği işi yapmak istiyor ama şartlar bazen zorluyorben öğrenciyken bile bir sürü yerde çalıştım mesela geçici de olsa
anketörlük bile yaptım sokakta özel ders verdim öğrencilere ablalık yapıyodum ailesi yokken hayatımın zor dönemleriydi o yıllar
maddi olarak değil ama :) kafam dağılıyordu yaşama daha sıkı ve güçlü tutunuyordum hala da öyleyim ne iş olsa yaparım hiç bana göre değil bunlar demem
sen çok becerikli iletişimi kuvvetli zeki bir kadınsın senin hayattaki başarı hikayelerini de duyacağız ümitler en zor zamanda ayakta tutulmalı
bi de kızının ameliyatı cerrahpaşada mı olacak benim nişanlım da orda asistan kimin yapacağını öğrenirsen bi araştırırım senin için:)
Allah acil şifalar versin hiç endişelenme çok iyi bi hastanedir orası arteriovenöz malformasyon var anladığım kadarı ile
hangi bölüm yapacak kalp damar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?