meyraa ons 1647
ben 1640- 1630 olmasını bekliyorum alım için :)))))))))))
az önce baktığımda 1656 lardaydı ne çabuk inmiş
allah mutluluğunuz daim etsin deliboncuk her gününüz böyle geçsin inşallahhhhhhvalla insanın eli ayağı oluyor bunlar beni sinbo var ama ben kafasını kırdım çalışıyor ama süpürme kısmı durmadığında işe yaramıyor
herkes atanmak için ne yollardan geçmiş
inş bende haziran atamasında atanırım. inş seyyah kardeşimde hak edip emek vren ihtiyacı olan herkeste yerleşir..
süpürge kısmı durmadıgında işe yarmıyor demişsin anlamadım:S
yere değen kısmı var ya alt kısmı süpürge kısmı o kırıldı birleşim yerinde düşürdüm ben kafa bi yerde motor bir yerde
seyyah alemi; kendini iyi hissetmen için "güçlü bir nedene ihtiyacım var" gibi hissediyorsun, kendini çok şartlandırmışsın buna. bu sebepten kendini iyi hissetmiyor, hayatında hiçbir şey yolunda değilmiş gibi hissediyorsun. kendini iyi hissetmemen için nedenlerin olduğuna da kendini çok şartlandırmışsın. yapma bunu, kendini cezalandırma.
canım, burdaki herhangi bir üye olarak sana nacizhane tavsiyem: nedenini değiştirmen.
anladım teşkkür ederim:)
sen ne görev yapıosun:)
merhaba hanımlar iyi dilekleriniz için teşekkürler :) ben de altın biraz daha yükselsin diye beklerken bi anda düşüverdi neyse alım yaparız artık :)
seyyah alemi hepimizin hayatında zorluklar var herkesin derdi kendine ağır geliyor ama hep şükretmek lazım
insan sevdiği emek verdiği işi yapmak istiyor ama şartlar bazen zorluyorben öğrenciyken bile bir sürü yerde çalıştım mesela geçici de olsa
anketörlük bile yaptım sokakta özel ders verdim öğrencilere ablalık yapıyodum ailesi yokken hayatımın zor dönemleriydi o yıllar
maddi olarak değil ama :) kafam dağılıyordu yaşama daha sıkı ve güçlü tutunuyordum hala da öyleyim ne iş olsa yaparım hiç bana göre değil bunlar demem
sen çok becerikli iletişimi kuvvetli zeki bir kadınsın senin hayattaki başarı hikayelerini de duyacağız ümitler en zor zamanda ayakta tutulmalı
bi de kızının ameliyatı cerrahpaşada mı olacak benim nişanlım da orda asistan kimin yapacağını öğrenirsen bi araştırırım senin için:)
Allah acil şifalar versin hiç endişelenme çok iyi bi hastanedir orası arteriovenöz malformasyon var anladığım kadarı ile
hangi bölüm yapacak kalp damar mı
delibocuk, yoksa sen de oraya yakın bir hastanede misin
8 den beri çalışıyorum. çay içmeye bile vaktim kalmadı.
müdür çağırmazsa bugünkü mesai bitti sayılır.
çok şükür....
whuuuuyok canım henüz değil ama çapa mezunuyum :) biz pek çapa demeyi sevmeyiz istanbul tıp fak. :)
yok canım henüz değil ama çapa mezunuyum :) biz pek çapa demeyi sevmeyiz istanbul tıp fak. :)
öğretmenimm canım bedenciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?