Kirli Çıkılar )))

herkes atanmak için ne yollardan geçmiş
inş bende haziran atamasında atanırım. inş seyyah kardeşimde hak edip emek vren ihtiyacı olan herkeste yerleşir..

süpürge kısmı durmadıgında işe yarmıyor demişsin anlamadım:S

yere değen kısmı var ya alt kısmı süpürge kısmı o kırıldı birleşim yerinde düşürdüm ben kafa bi yerde motor bir yerde

loveli yaza çok var nasılsa kar edeceksin bir şekilde

revaniyi de deneyeceğim bir ara; irmik helvası süper pratik gerçi eşim daha güzel yapıyor ama

bu arada yeni bir lezzet keşfettim portakalla süt çok iyi gidiyor

seyyahcım elif öyle güzel açıklamış ki.. hayran kaldım doğrusu..
bizler de sıralasak ne dertler çıkar hepimizde.
kpss gerçekten tam bi stres kaynağı çok şükür ben yaşamadım ama eşimle o acıyı 3 yıl yaşadım. ha hala devam etmiyor mu hala ediyor ama ilk zamanlar hem kendimi hem eşimi çok yıprattım ama şimdi çok pişmanım.
diyceksin ki en azndan sen çalışıyorsun yok öyle bişey asıl ben çalışınca daha da kötü oluyor erkek adam 2-3 katı maaş aldım adamın. benim eşimin ilk evlendiğimiz zamanlar değerleri falan kötü değildi sonradan oldu ve ben bunu hep bu streslere bağladım.
sonra bıraktım düşünmedim..şükrettim halime.. bekledim sabrettim. Allah sağlık sıhhat eksikliği vermesin tabi benimki filan dert değil ama, okuldaki "karanfil senin yerinde ben olsaydım çocuğu olmayan çok psikolojim bozulurdu maşallah psikolojin çok düzgün moralin çok yerinde" diyen dengesizlere inat, eşimin mesleğini küçümseyen zümrelerime inat yoluma devam ettim.
şimdi diyceksin karanfilim senin dertle benimki bir değil...
doğru değil ama şunu görüyorum ben hayattan çok şey beklemiyceksin beklentini yüksek tutmıycaksın baktın bi şeyi çok istiyorsun ama olmuyor elinden geleni yapıp daha fazla üzmiyceksin kendini.
ben babamlar ömürlerince sıkıntı çektiler iyi bi arabaya binsinler en iyisinden araba alsınlar dedim bütün paralarını dolandırıcıya kaptırdılar..
eşime dedim tamam canım çok üzülme en azından benim maaşım var babanların durumu iyi olur ya çok kötü bişey olsa arkamızda belki dururlar dedim babalarına devletin 150 milyar borç çıkarma ihtimali varmış o çıktı..

haaa dedim hayatta hiç bi zaman şu olsa düze çıkarım demiyceksin..
Allah verdiği gibi almasını da biliverir. beklentiyi düşürüp önüne bakmak en güzeli bence.
şimdi sen diyor musun atanırsam hayatım garanti bu söze sakin sakin gülüyorum biliyor musun

merhaba hanımlar iyi dilekleriniz için teşekkürler :) ben de altın biraz daha yükselsin diye beklerken bi anda düşüverdi neyse alım yaparız artık :)
seyyah alemi hepimizin hayatında zorluklar var herkesin derdi kendine ağır geliyor ama hep şükretmek lazım
insan sevdiği emek verdiği işi yapmak istiyor ama şartlar bazen zorluyor ben öğrenciyken bile bir sürü yerde çalıştım mesela geçici de olsa
anketörlük bile yaptım sokakta özel ders verdim öğrencilere ablalık yapıyodum ailesi yokken hayatımın zor dönemleriydi o yıllar
maddi olarak değil ama :) kafam dağılıyordu yaşama daha sıkı ve güçlü tutunuyordum hala da öyleyim ne iş olsa yaparım hiç bana göre değil bunlar demem
sen çok becerikli iletişimi kuvvetli zeki bir kadınsın senin hayattaki başarı hikayelerini de duyacağız ümitler en zor zamanda ayakta tutulmalı

bi de kızının ameliyatı cerrahpaşada mı olacak benim nişanlım da orda asistan kimin yapacağını öğrenirsen bi araştırırım senin için:)
Allah acil şifalar versin hiç endişelenme çok iyi bi hastanedir orası arteriovenöz malformasyon var anladığım kadarı ile
hangi bölüm yapacak kalp damar mı

8 den beri çalışıyorum. çay içmeye bile vaktim kalmadı.
müdür çağırmazsa bugünkü mesai bitti sayılır.
çok şükür....

delibocuk, yoksa sen de oraya yakın bir hastanede misin

8 den beri çalışıyorum. çay içmeye bile vaktim kalmadı.
müdür çağırmazsa bugünkü mesai bitti sayılır.
çok şükür....

darksea sana bi ara bi kod göstercem ufacık basit bi c# kodu mantıksal hatalı bi kod bakalım sen bulabilcek misin ben bulamadım da

kızlar sonunda okumayı bitirebildim

beni çok yordunuz :)))))))))))

kızlar bana yengeç demiş çoğunluk onların belirgin özelliği anaçlık mıydı??
yok ya çok anaç bi tipim yoktur aslında
demek ki burcumu burda pek yansıtamıyorum
oysa ki geçen başka bi topikteki arkadaş bi burç özelliği paylaşmıştı hem güldük hem de çoğunu kendime benzetmiştim

bu arada ev işi sevmem ama bir zamanlar okurken çalışan bi hatundum

seyyahcım yaşadıkların hiç ama hiç kolay şeyler değil

herkesin imtihanı değişik değişik ve de Allah'ın bize çekemeyeceğimiz yükleri vermiyeceğine bütün kalbimle inanıyorum

aklıma rahmetli babam geldi
adam dayımın kandırmalarıyla avrupadaki düzenini bozmuş gelmiş burada iş kurmuş dayım da ortağı tabi
3 ay geçer ortaklığı bozalım der komik bir paraya babam iş yerinden ayrılacak
iş yeri dayımın olacaktır ve de olur

babam 40 yaşından sonra 1 hanım 2 çocukla
sil baştan iş kurmaya itilmiştir.
babamın hikayesi offfffffffffff ki ne offfffffffff
babam 12 yaşında annesini kaybetmiş kendi dışında 6 kardeşi
en küçüğü 6 aylık

6 aylık olan halasına verilmiştir
halasının evinden gelin olmuştur
şu an jalam 60 yaşında ama hala '' anne''' kelimesini duysa ağlar

en çok beni yaralayan cümlesi şu olmuştu amcamın bir tanesinin cenazesinde '' farmasicim ben hiç 7 kardeş ve ana babayı bir sofra başında görmedim '' ağlıyordu
nasıl içim yandı
sana bunu yazarken de bir insan olarak anne olarak gözyaşlarıma inan hakim olamıyorum

offffffffffffffffffffffff offfffff neler var daha neler
roman olur
hepimiz için eminim öyle

Allah beterinden esirgesin

diyeceksin var mı beteri olmaz mı
beterin de beteri var

elinde olnalar için şükret

kızın baban var ya
sağlığın var ya

sabret şükret hedef belirle kendin baban ve kızın için yaşama sımsıkı sarıl

şunu unutma hayatta ne iyilik ne de kötülük sonsuza dek sürmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…