Kirli Çıkılar )))

eşim bana geçen diyor ki sakın adını söyeme resmini koymaaaaa adama malum mu oldu bilemiyorum.
iyiki önceden koymuşum

eşim bana geçen diyor ki sakın adını söyeme resmini koymaaaaa adama malum mu oldu bilemiyorum.
iyiki önceden koymuşum

ayyy karanfil inanmıyorum aynısını benim eşim söyledi biliyo musun tani ben çoktam foto koymuştum ve ismimi söylemiştim o bu uyarıyı yaptığında
zavallım söylediğiyle kaldı
bi de sakın benim fotomu koyma sakınnn diyor aman dedim millet de çok meraklıydı senin fotona
sonra neden ki dedim, duruşmada falan mı görüp tanıyacaklar ya dedim bi git Allah düşürmesin topikteki kimseyi oralara oraya düştükten sonra maazallah o adrenalinle millet kk'yı düşünüp ayy ben bu adamı bi yerden tanıyorum mu diyecek epey dalga geçtim bizimkiyle

öyleyse benim akşama eşime "ünlü olduk " demem lazım

yaa bu adamlar hep mi böyle...
benimki demedi beni koyma falan ama dedim ona albümde paylaşıyorum sadece arkadaşlarım görüyor yok..
laf laf... ben de tamam dedim.
ilk evlendiğim zamanlar bu kelimenin kıymetini hiç bilmez inatlaşır dururdum.
ama şimdi öyle mi eşim sağlığımla ilgili filan bişeylere çok düşer ya da benzer şeyler kıskançlık şu bu neyse işte niye yaptın da bi daha yapma da falan filan hemen hızlıca tamam derim başımı eğip..
ohhh mis misss

ama artık anlıyor, beni geçiştiriyosun dimi diyor

iyiki önceden koymuşum

benim eşim orada erkek üyeler vardır kesin diyor kıskanç
seninki de o yüzden evham yapıyor olabilir
bizim gibi çıtırları bulmuşlar kıskanıyorlar dermişim

Son düzenleme:
evet erkek üyeler olabiliyor ama bir şekilde kendilerini ele veriyorlar sanırım sakin sakin okuyup bıyık altından gülenleri de vardır.

evet aynı vaka benimki de diyor erkekler vardır diye

ama ben tanımadıklarımı arkadaşlığa kabul etmiyorum ki..
var mı uleynnn aranızda erkek

ben net ortamı da olsa hiç yalan söyleyemem ama var tabi öyle yalandan yalandan ne senaryolar uyduranlar görümcem arada arkadaşlarıyla yaşadığ face vakalarını anlatır da...

size sarıkızdan USD den değil de; gıda fiyatlarıyla ilgili tahminimi yapmak isterim her yer donuyor sebze meyve fiyatları kesin bu hafta coşacak

evet erkek üyeler olabiliyor ama bir şekilde kendilerini ele veriyorlar sanırım sakin sakin okuyup bıyık altından gülenleri de vardır.

aynen canım ya susup edebiyle oturanlar ele vermez önce yoksa belli olur diye düşünüyorym
ama düşünsene bi bakarmışız seyyah erkekmiş veya farmasi en bombası da o olur heralde
ağzımın 5 karış açık kalacağı bi durum olur uzun süre de kapatamam o şok ile

aramızda erkek olan varsa ya şimdi konuşsun ya da ebediyen sussun

Kızlar merhaba,sizlere bişey sormak istiyorum.
Kapınıza gelen dilenciye kapıyı açıyor musunuz?
Bugün kapı çaldı,komşu falan zannederek kapıya koştum,kapıyı açacaktım,elim anahtara değdi,haliyle de ses çıktı.
Dürbünden baktım,tanımıyorum o kişiyi,dilenci heralde dedim(artık tanımadıklarıma ve dilencilere kapıyı açmamaya çalışıyorum),karşı komşunun ziline de bastı,karşı komşu açtı,bişeyler konuştular,sonra tekrar bizim zile bastı,tabi dürbünden beliren karartıdan evde biri olduğunu anladı,yine açmadım,Allahlı bişeyler dedi,beddua mı etti yoksa ağız alışkanlığı mı bilmiyorum:44:
Kapıyı açsamıydım keşke diye düşündüm,biraz vicdan yaptım galiba

size sarıkızdan USD den değil de; gıda fiyatlarıyla ilgili tahminimi yapmak isterim her yer donuyor sebze meyve fiyatları kesin bu hafta coşacak
annem soğan 2 lira olcakmış dedi dün eşime 5 kg aldırttım

ben birkaç kez boşta bulundum açtım karşı komşu teyze sandım ama dilenciymiş çok korktum ve hemen kapattım eşim de evdeydi çocuk gibi tembihledi durdu beni artık tanımadığım insanlara kapıyı açmıyorum ama evde olduğumu da belli ediyorum hırsızlıklarda dilenci kılığına girip önce hangi evler boş hangileri değil bu yöntemle yoklayabiliyorlarmış.:18: Neler neler duyuyoruz tedbirli olmak lazım

aramızda erkek olan varsa ya şimdi konuşsun ya da ebediyen sussun
bu çok güzeldi bence de ebediyyen sussun

bizim buraya çok dilenci girmiyor ama sıklıkla güya ellerinde bi not defteri kalem dernek için bağış toplayanlar geliyor. bişey tanıtanlar filan geliyor ve benim eşim çok evhamdır 5 dk da dünyanın en kötü senaryosunu kurabilir.
sakın açma diye tebih eder bana..

ben de giderim kapıya kim o diye sorarım zaten hiç bi zaman kim olduklarını söylemezler. açar mısınız derler.
ben de "kusura bakmayın eşim yabancılara açmama izin vermiyor derim" süper bi cevap tavsiye ederim hiçç ısrar etmiyolar.

şimdiki programım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…