merak edilenler listesinden çıkabilirim ben yükledim ama benim de görmediğim kişiler varbanusultanı ve meyrayı çok merak ediyorum açıkcası..
herkesi şöyle böyle görmüştük..
sirkeci ve delibocuk da var görülecek..
öyleyse benim akşama eşime "ünlü oldukeşim bana geçen diyor ki sakın adını söyeme resmini koymaaaaa adama malum mu oldu bilemiyorum.
iyiki önceden koymuşum
eşim bana geçen diyor ki sakın adını söyeme resmini koymaaaaa adama malum mu oldu bilemiyorum.
iyiki önceden koymuşum
öyleyse benim akşama eşime "ünlü olduk" demem lazım
banusultanı ve meyrayı çok merak ediyorum açıkcası..
herkesi şöyle böyle görmüştük..
sirkeci ve delibocuk da var görülecek..
öyleyse benim akşama eşime "ünlü olduk" demem lazım
ayyy karanfil inanmıyorum aynısını benim eşim söyledi biliyo musun tani ben çoktam foto koymuştum ve ismimi söylemiştim o bu uyarıyı yaptığında
zavallım söylediğiyle kaldı
bi de sakın benim fotomu koyma sakınnn diyor aman dedim millet de çok meraklıydı senin fotona
sonra neden ki dedim, duruşmada falan mı görüp tanıyacaklarya dedim bi git Allah düşürmesin topikteki kimseyi oralara oraya düştükten sonra maazallah o adrenalinle millet kk'yı düşünüp ayy ben bu adamı bi yerden tanıyorum mu diyecek epey dalga geçtim bizimkiyle
eşim bana geçen diyor ki sakın adını söyeme resmini koymaaaaa adama malum mu oldu bilemiyorum.
iyiki önceden koymuşum
evet erkek üyeler olabiliyor ama bir şekilde kendilerini ele veriyorlar sanırım sakin sakin okuyup bıyık altından gülenleri de vardır.benim eşim orada erkek üyeler vardır kesin diyor kıskanç
seninki de o yüzden evham yapıyor olabilir
bizim gibi çıtırları bulmuşlar kıskanıyorlar dermişim
benim eşim orada erkek üyeler vardır kesin diyor kıskanç
seninki de o yüzden evham yapıyor olabilir
bizim gibi çıtırları bulmuşlar kıskanıyorlar dermişim
evet erkek üyeler olabiliyor ama bir şekilde kendilerini ele veriyorlar sanırım sakin sakin okuyup bıyık altından gülenleri de vardır.
ama ben tanımadıklarımı arkadaşlığa kabul etmiyorum ki..
var mı uleynnn aranızda erkek
ben net ortamı da olsa hiç yalan söyleyemem ama var tabi öyle yalandan yalandan ne senaryolar uyduranlar görümcem arada arkadaşlarıyla yaşadığ face vakalarını anlatır da...
misafirlerden olabilir (meyra haric)aramızda erkek olan varsa ya şimdi konuşsun ya da ebediyen sussun
annem soğan 2 lira olcakmış dedi dün eşime 5 kg aldırttımsize sarıkızdan USD den değil de; gıda fiyatlarıyla ilgili tahminimi yapmak isterim her yer donuyor sebze meyve fiyatları kesin bu hafta coşacak
aynen canım ya susup edebiyle oturanlar ele vermez önce yoksa belli olur diye düşünüyorym
ama düşünsene bi bakarmışız seyyah erkekmiş veya farmasien bombası da o olur heralde
ağzımın 5 karış açık kalacağı bi durum olur uzun süre de kapatamam o şok ile
Kızlar merhaba,sizlere bişey sormak istiyorum.
Kapınıza gelen dilenciye kapıyı açıyor musunuz?
Bugün kapı çaldı,komşu falan zannederek kapıya koştum,kapıyı açacaktım,elim anahtara değdi,haliyle de ses çıktı.
Dürbünden baktım,tanımıyorum o kişiyi,dilenci heralde dedim(artık tanımadıklarıma ve dilencilere kapıyı açmamaya çalışıyorum),karşı komşunun ziline de bastı,karşı komşu açtı,bişeyler konuştular,sonra tekrar bizim zile bastı,tabi dürbünden beliren karartıdan evde biri olduğunu anladı,yine açmadım,Allahlı bişeyler dedi,beddua mı etti yoksa ağız alışkanlığı mı bilmiyorum:44:
Kapıyı açsamıydım keşke diye düşündüm,biraz vicdan yaptım galiba
bu çok güzeldi bence de ebediyyen sussunaramızda erkek olan varsa ya şimdi konuşsun ya da ebediyen sussun
Kızlar merhaba,sizlere bişey sormak istiyorum.
Kapınıza gelen dilenciye kapıyı açıyor musunuz?
Bugün kapı çaldı,komşu falan zannederek kapıya koştum,kapıyı açacaktım,elim anahtara değdi,haliyle de ses çıktı.
Dürbünden baktım,tanımıyorum o kişiyi,dilenci heralde dedim(artık tanımadıklarıma ve dilencilere kapıyı açmamaya çalışıyorum),karşı komşunun ziline de bastı,karşı komşu açtı,bişeyler konuştular,sonra tekrar bizim zile bastı,tabi dürbünden beliren karartıdan evde biri olduğunu anladı,yine açmadım,Allahlı bişeyler dedi,beddua mı etti yoksa ağız alışkanlığı mı bilmiyorum:44:
Kapıyı açsamıydım keşke diye düşündüm,biraz vicdan yaptım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?