inan çok duygulandım canım Allah razı olsun
amin inşallah Rabbim isteyen herkesi bekletmesin inşallah..
bu aşılama tutusun ya da tutmasın hiç önemli değil benim için dünyanın dört bir yanında beni seven düşünenlerim olduğunu biliyor ve onlardan dua alıyorum ya Rabbe giden hiç bi şey geri gelmez bunu biliyorum.. evet her şey Rabbimin elinde verirse çok sevinip şükredicem ama vermezse de ettiğiniz duaların bana başka başka manevi hediyeler olarak geleceğine inanıyorum..
tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun Allah borcunu ödeme kolaylığı versinkızlarr ev'lendikk :) malumunuz
bılezıklere dokunmayacaktık ama baya bı borclandık acıl bı bıcımde sımdı bıze 3500-4500 lıra arasında bı para lazım
11 adet bılezıgım var 17 gr fılan asagı yukarı
bozmak ıstıyoruım bu kadar paralıkkı nefes alalım
sonra toparlayınca gene esım yapacak
ama suanda altın dusuk dıyorlar ne dıyorsnuz?
ya elden borc alacagım
yazın bılezık bozup verecegım
yada sımdı bozacagım cok zarar edermıyım?
tesekkurler sımdıden
sunny abla oğlun olduğunu bilmiyordum iki kızın var zannediyordum
fotolarda yanındaki oğlun mu ben diğer damadın sanmıştım hatta sunny ablaya ne kadar benziyor demiştim
evaaaacanım yaptım albüm bakabilirsin
amin canım inşallah. allah razı olsun. başka şeyler düşünsünler de üzmesinler beni artık..Allah razı olsun canım
ben de senin için bugün dua ederken papatyayı üzenlerin aklına papatyayı hiç getirme , uğraşamasınlar diye dua etmiştim
Allah razı olsunnnnnnnn
Allah kabul etsin canımmmmmm
hani göl????slm kızlar ya okuyamıyorum geçmisi yaaa ve hep kopuyorum olaydan ne çok yazıyorsunuz maşalhh ... Allh muhabbetinizi artırsın... simdi söle bi okuyacagımm... ahh kranfilcecim merkez öleyse burayı düsün nerdeyse 5 derece daha soğuk oluyor ve göl fena bir ayaz yapıyor :18::18:
nerse orası....ay bugün pek meraklıyım...evet oranın soğuğu çok kötü bilmem mi..
beni de küçük kardeşimin endişesi sarıyor.
anadolu öğretmende pansiyonda kalıyor düşün oralar nasıl ayaz ve bu çock denemeler için dersane için merkeze inip duryor ve ben onu biirim bağrı açık kafa açık çıkar dışarıya pff
ben de ona canımı sıkıyorum.
akşam aradım tembih ettim ama ne çare klasik ergen hareketleri işte
ben göremedim. arkadaşlık isteği yolladım...kabul eder misin...
valla kızlar muhabbet güzel olmasına güzel de
otur otur olmuyor tabii,kalktım biraz işlendim,hemen süpürdüm,sildim ortalığı.
çamaşırlar vardı kuruyan,onları yerleştirdim.dünyanın ütüsü çıktı tabii.
kızım yemeğe geldi,onu doyurdum,yemek işini hallettim,bir çorba yapılacak akşama.
şimdi ufaklığı yatırayım,şöyle azıcık dinleneyim,sonra neler kaynatmışsınız bakmaya gelirim yine.
bu arada bir ara bir kaç kişi koymuştu albümüne resimlerini,çoğu kişi de kaçırmıştı tekrar silindiği için,yine mi koysak ne.
tutku şurdan çıkıyo aslında eşimle çocumuz olursa adını tutku koycaz diye söz vermiştik:)))
kız olsada erkek olsada die:)))
ne bilim şimdi kırmakda istemiorum ben seçmedim onu yani 3 yıl öncesinden konuşulmuş bişedi ama şu an içinde oluncada ses çıkarmadım açıkçası:))) doğuma kadar belki değişir:)))
Selçuklu sultanı Alladdin Keykubat'ın "cennet ya burası ya da buranın altında" dediği 'Beyşehir gölü' canım.[
amin canım inşallah. allah razı olsun. başka şeyler düşünsünler de üzmesinler beni artık..
hani göl????
nerse orası....ay bugün pek meraklıyım...
sunny abla hemen bakıyorum. merak ettim çok...
çok güldüm canım benim uzun uzun yazılarımı özlemiş olmana
çünkü ben burada herkesin hoş beş muhabbet ederken yazdıklarımla sıktıgımı düşünürdüm
ama çokta hoşuma gitti
Daha dün kendime yönelik yine palanalr yaptım hatta eşim diyorki yazmayı bu kadar seven birisini daha görmedim
ama dikkatimizi çeken birşey var ne zaman maddi plan yapsam hooop ekstradan bir harcama çıkıyor ve bu bizim insiyatfimizde olmayan bir harcama
artık korkar oldum hesap yapmaktan
merhaba kızlar yeniden
banucum Allah razı olsun canımmmmmmmm
sunny abla hep sen bol moneyler içinde kal emiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?