ya bence onunla hiç alakası yok biliomusun:)))
tamam dikkate etmekde gerekio ama o canı oraya Allah koyyo onun sahibi o o can veriyo bebeğe
ben hamileyim,bak 2-3 haftalık bişeydi heralde okul aşılamalarına çıktık benim haberim yok midibüslerle köylere gittik ne koliler kaldırdım
sonna 1.5 aylık falan hamileyim ben hamile oldugumu unuttum eve damacan gelmişti hop tuttum kaldırdım kucaklayıp mutfağa götürdüm kollarım kuvvetlidir eşime falan demem normalde ama unutmuşum hamile oldugumu sonradan dank etti çok korktum ama bişe olmadı şükür
sonna 2.5 aylıkken yanımdaki abi izine çıktı bana dedilerki aşı alıncak istanbula gidilcek aşı alınıp silivrinin 12 köyüne dağıtılcak köy yollarını düşünebiliomusun? bide bir araba vardı altımızda dağıldı dağılcak bütün gün o arabayla sabah 9 dan akşam 4 e kadar gezdik ki hamileliğin ilk aylarında arabaya yolculugunu pek önermiolar ama ben gezdim((( yine bişe olmadı bilerek yaptıgım şeyler diildi aslında ama oldu:))) şükür bişe olmadı ama diorum ya onu yaptın ayakta durdun ev süpürdün öle şeylerin pek etkiliceni sanmıorum tabi senin durumun özel herşeye herşeye dikkat etmek istemen gayet normal ama bunları düşünme pozitif ol olumlu düşün:)))
slm kızlar ya okuyamıyorum geçmisi yaaa ve hep kopuyorum olaydan ne çok yazıyorsunuz maşalhh ... Allh muhabbetinizi artırsın... simdi söle bi okuyacagımm... ahh kranfilcecim merkez öleyse burayı düsün nerdeyse 5 derece daha soğuk oluyor ve göl fena bir ayaz yapıyor :18::18:
sabah eşim aradı kendi ürolog yanında çalışıyor.
eşime demiş ki keşke eşin aşılamadan sonra en az bir hafta rapor alsaymış çoğu için farketmez ama ben tavsiye ediyorum yatmasını demiş. kendi de tüp bebek komisyonundaymış sanırım bi ara.
zaten hemşire ağır iş yapma ama diğerlerini yap dedi o yüzden dikkat ediyorum tabi bi de annem sağolsun, ama moralim bozuldu doktor öyle diyince. sonuçta rapor almadım okula da gittim geldim. okul dediğim de pazartesi 7 den 12 buçuğa kadar dün de 10 dan 12 buçuğa kadar zaten dersim
ulennnnnsizleri görünce diyorum çoğu şey ne anlamsız, kıza bak ya hamile kapı cam siliyo:111:
bizim de olmyo ya ha ondan mı ha bundan mı göbeğimizi çatlatıyoruz.
olacak olunca öyle bi olur ki çuval kaldırsan bişey olmaz. şekil a benim gariban anam
karanfil sen zaten ağır iş yapmadın ki şimdi rapor alıp evde dinlenseydin daha da stres olacaktın bence içini ferah tutama işte çok yoruluyorsan ayakta kalıyorsan rapor alabilirsin :44:
ya bence onunla hiç alakası yok biliomusun:)))
tamam dikkate etmekde gerekio ama o canı oraya Allah koyyo onun sahibi o o can veriyo bebeğe
ben hamileyim,bak 2-3 haftalık bişeydi heralde okul aşılamalarına çıktık benim haberim yok midibüslerle köylere gittik ne koliler kaldırdım
sonna 1.5 aylık falan hamileyim ben hamile oldugumu unuttum eve damacan gelmişti hop tuttum kaldırdım kucaklayıp mutfağa götürdüm kollarım kuvvetlidir eşime falan demem normalde ama unutmuşum hamile oldugumu sonradan dank etti çok korktum ama bişe olmadı şükür
sonna 2.5 aylıkken yanımdaki abi izine çıktı bana dedilerki aşı alıncak istanbula gidilcek aşı alınıp silivrinin 12 köyüne dağıtılcak köy yollarını düşünebiliomusun? bide bir araba vardı altımızda dağıldı dağılcak bütün gün o arabayla sabah 9 dan akşam 4 e kadar gezdik ki hamileliğin ilk aylarında arabaya yolculugunu pek önermiolar ama ben gezdim((( yine bişe olmadı bilerek yaptıgım şeyler diildi aslında ama oldu:))) şükür bişe olmadı ama diorum ya onu yaptın ayakta durdun ev süpürdün öle şeylerin pek etkiliceni sanmıorum tabi senin durumun özel herşeye herşeye dikkat etmek istemen gayet normal ama bunları düşünme pozitif ol olumlu düşün:)))
evaaaacanım yaptım albüm bakabilirsin
sunny abla albümüne baktım. buraya da yazayım zaten hoş ve güzel bir bayan olduğunu düşünüyordum ama tahminimden daha genç ve güzel çıktın
sana nazar boncukları takıyorum
ayrıca kızların da gerçekten çok güzeller Allah bağışlasın özellikle küçük kızını sana çok benzettim
onlara da
inşallah bizim de boy boy çocuklarımız olur hayırlı evlatlar olurlar böyle büyümüş etmiş görünce o günlere heves ediyor insan
sunny abla albümüne baktım. buraya da yazayım zaten hoş ve güzel bir bayan olduğunu düşünüyordum ama tahminimden daha genç ve güzel çıktın
sana nazar boncukları takıyorum
ayrıca kızların da gerçekten çok güzeller Allah bağışlasın özellikle küçük kızını sana çok benzettim
onlara da
inşallah bizim de boy boy çocuklarımız olur hayırlı evlatlar olurlar böyle büyümüş etmiş görünce o günlere heves ediyor insan
evet dimi kendi de çocukları da çok güzeller maşallah
benim de sitede yönetimi basmam yakındır güya masraf yapıldı kesintisiz yanacak kalorifer diye geçen bir yazı gelmiş okuyoruz akıllara zararönceden günlük 2000-2200 m3 gaz harcanırken artık 1600-1800 m3 gaz harcıyorlarmış bir de en uç noktalarda dahil ısınma problemi çözüldü teşekkür ederiz yazmışlar dalga geçiyorlar sanırım. Madem az gaz harcanıyor neden biz daha çok ödeme yapıyoruz ve madem sorun halloldu benim banyomdaki kalorifer defalarca sitede yakıttan görevli kişinin gelip bakmasına rağmen neden soğuk? PMS dönemim yaklaşsın gidip çemkireceğim
bizim site çok eski bir site ve sistem de eski ve biz sistemin en ucunda yer alıyoruz kimileri evlerine fazladan petek attırmış geçen yaz bize de dedi eşimin ailesi balkona petek attırın sıcak olsun diye ama biz kabul etmedik. m3 ü ben de bilmiyordum gelen yazıda gördüm. Eğer yönetimdeki adam ters ters konuşursa diyecem kalorimetre olsun evlerde peteklerde herkes ısındığı kadarını ödesin...bizde hiç aç kapa yapmıyolar sanırım. ara katız çok şükür problem yaşamıyoruz ama önceki kapıcımız hep kuzey cephelere göre yakıyordu. bence ikisinin ortasını bulmak lazım. önceki kapıcıda biz pencere açıyorduk.
ben hiç bakmam m3 üne filan.
ama apartmana 7 milyar gelmişti
pms ne :44:
sunny abla sana yazarken dilime hep bir şarkı var "sunny happy with the music no money... " diye hep bu şarkı takılıyor
ohh söyledim rahatladım
sabah eşim aradı kendi ürolog yanında çalışıyor.
eşime demiş ki keşke eşin aşılamadan sonra en az bir hafta rapor alsaymış çoğu için farketmez ama ben tavsiye ediyorum yatmasını demiş. kendi de tüp bebek komisyonundaymış sanırım bi ara.
zaten hemşire ağır iş yapma ama diğerlerini yap dedi o yüzden dikkat ediyorum tabi bi de annem sağolsun, ama moralim bozuldu doktor öyle diyince. sonuçta rapor almadım okula da gittim geldim. okul dediğim de pazartesi 7 den 12 buçuğa kadar dün de 10 dan 12 buçuğa kadar zaten dersim
ulennnnnsizleri görünce diyorum çoğu şey ne anlamsız, kıza bak ya hamile kapı cam siliyo:111:
bizim de olmyo ya ha ondan mı ha bundan mı göbeğimizi çatlatıyoruz.
olacak olunca öyle bi olur ki çuval kaldırsan bişey olmaz. şekil a benim gariban anam
allah doğrunun her daim yanındadır.çok sevindim canım,gözün aydın..yeni gelen müdür dün biz 3 hakkını hukukunu bilen ve boyun eğmeyen vatandaşı odasına çağırdı
ders programlarımızı ayarlamışlar
pazartesiden geçerli olmak üzere yeni program aldık
adam diyor isterseniz yarından geçerli olsun yok dedik herkesin düzenini bozmayalım böyle gitsin bu hafta
Ey Allah’ım sen nelere kadirsin şüphesiz
ben de ben de ya.sanırım ince plan yapmak yaramıyor,azıcık esnek planlamalı bütçeyi.çok güldüm canım benim uzun uzun yazılarımı özlemiş olmana
çünkü ben burada herkesin hoş beş muhabbet ederken yazdıklarımla sıktıgımı düşünürdüm
ama çokta hoşuma gitti
Daha dün kendime yönelik yine palanalr yaptım hatta eşim diyorki yazmayı bu kadar seven birisini daha görmedim
ama dikkatimizi çeken birşey var ne zaman maddi plan yapsam hooop ekstradan bir harcama çıkıyor ve bu bizim insiyatfimizde olmayan bir harcama
artık korkar oldum hesap yapmaktan
kızlar çok teşekkür ederim sizeo resimlerden birisi ikibuçuk sene, oğlumla olan da bir buçuk sene önceki resimler.
şimdi pek öyle görünmüyorum artık
karanfilce ,hayirlisi olsun insallah.insallah asilaman tutar ve anne olma sevincine kavusursun.seninle birsey paylasmam lazim,kac senedir bu forumdayim,yazistigim okudugum hic kimse bu kadar aklima dusmedi.sabaha karsi aniden karin agrisiyla uyandim,ve nedendir bilmem sen aklima geldin ,insallah karanfilce hamile olsun diye dua ettim sana.inan ki,ne bir eksik ne bir fazla uyandim ilk sen aklima geldin,ben de cok sasirdim bu duruma,ne dusunsem bilmyiorum,Allah önce sana bir evlat versin,sonrada bana insllahh.BU arada benim kardesimde konya da askerlik yapior ve cok seviyor oralari biliyormusun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?