Kirli Çıkılar )))

slm kızlar ya okuyamıyorum geçmisi yaaa ve hep kopuyorum olaydan ne çok yazıyorsunuz maşalhh ... Allh muhabbetinizi artırsın... simdi söle bi okuyacagımm... ahh kranfilcecim merkez öleyse burayı düsün nerdeyse 5 derece daha soğuk oluyor ve göl fena bir ayaz yapıyor :18::18:

kendine koca bi maşallah de ve ayetel kürsi oku canım

evet oranın soğuğu çok kötü bilmem mi..
beni de küçük kardeşimin endişesi sarıyor.
anadolu öğretmende pansiyonda kalıyor düşün oralar nasıl ayaz ve bu çock denemeler için dersane için merkeze inip duryor ve ben onu biirim bağrı açık kafa açık çıkar dışarıya pff
ben de ona canımı sıkıyorum.
akşam aradım tembih ettim ama ne çare klasik ergen hareketleri işte

ben fındık bahçesinde doğmuşum fındığın ortasında(bknz 30 ağustos) anam hala tarlada fındık toplarmış
biz de aylarca hastanelerde yattık
hele ablam karanlık odalarda ışık yok ses yok
neyse allah kurtarsın inşallah

soğuğu bilmem mi
kampüste bi rüzgar çıkardı adım atamazdık resmen uçuyorduk tutunuyorduk bi yerlere

karanfil sen zaten ağır iş yapmadın ki şimdi rapor alıp evde dinlenseydin daha da stres olacaktın bence içini ferah tut ama işte çok yoruluyorsan ayakta kalıyorsan rapor alabilirsin :44:

yok yaa ağır iş yapmıyorm evet.
okulda zaten projeksiyondan anlatırım labaratuarda sürekli. ayakta çok kesinlikle kalmam ki onlar bile ağır iş değil. ama işte olmayınca bunu da bi deneyim diyor insan.
geçen yıl okuldan yaşlı öğretmen arkadaşlar bana dedi ki "karanfil bi de kendine dikkat et dolapta filan yukarılara uzanma" gibi tavsiyelerde blundular. ama yani imkansız bişey insanız sonuçta. insanın durduk yere kendini hasta psikolojisine sokmasına gerek yok ki.. neyse ben sadece kendi doktorumu dinliycem
ama şu soğuklarda rapor alsam da hiç fena olmazdı
dün varya nasıl rüzgarlı bi soğuk vardı anlatamam.suraım pancar oldu resmen.
ama şimdi güneş açtı evim sıcacık

maşallah canım sana. allah nazardan saklasın. inşallah karanfilce'den de hayırlı haberler alırız
sonra da akıllıbıdıktan tabi ki

pancar demişken kırmızı pancar turşusu nasıl yapılır kızlar??
bilen var mı annecim pancar getrmiş bi de kocamannnnnnnnnnnn bal kabağı..çapı 40-50 cm vardı ona da teyzem getirmiş.
annem demiş ki teyzeme niye küçük getirmedin.
en küçükleri buydu demiş teyzem

evaaaa canım yaptım albüm bakabilirsin

sunny abla albümüne baktım. buraya da yazayım zaten hoş ve güzel bir bayan olduğunu düşünüyordum ama tahminimden daha genç ve güzel çıktın
sana nazar boncukları takıyorum
ayrıca kızların da gerçekten çok güzeller Allah bağışlasın özellikle küçük kızını sana çok benzettim
onlara da
inşallah bizim de boy boy çocuklarımız olur hayırlı evlatlar olurlar böyle büyümüş etmiş görünce o günlere heves ediyor insan

evet dimi kendi de çocukları da çok güzeller maşallah

benim de sitede yönetimi basmam yakındır güya masraf yapıldı kesintisiz yanacak kalorifer diye geçen bir yazı gelmiş okuyoruz akıllara zarar önceden günlük 2000-2200 m3 gaz harcanırken artık 1600-1800 m3 gaz harcıyorlarmış bir de en uç noktalarda dahil ısınma problemi çözüldü teşekkür ederiz yazmışlar dalga geçiyorlar sanırım. Madem az gaz harcanıyor neden biz daha çok ödeme yapıyoruz ve madem sorun halloldu benim banyomdaki kalorifer defalarca sitede yakıttan görevli kişinin gelip bakmasına rağmen neden soğuk? PMS dönemim yaklaşsın gidip çemkireceğim

evet dimi kendi de çocukları da çok güzeller maşallah

kızlar çok teşekkür ederim size o resimlerden birisi ikibuçuk sene, oğlumla olan da bir buçuk sene önceki resimler.
şimdi pek öyle görünmüyorum artık

sunny abla sana yazarken dilime hep bir şarkı var "sunny happy with the music no money... " diye hep bu şarkı takılıyor
ohh söyledim rahatladım

bizde hiç aç kapa yapmıyolar sanırım. ara katız çok şükür problem yaşamıyoruz ama önceki kapıcımız hep kuzey cephelere göre yakıyordu. bence ikisinin ortasını bulmak lazım. önceki kapıcıda biz pencere açıyorduk.
ben hiç bakmam m3 üne filan.
ama apartmana 7 milyar gelmişti
pms ne :44:

kızlarr ev'lendikk :) malumunuz
bılezıklere dokunmayacaktık ama baya bı borclandık acıl bı bıcımde sımdı bıze 3500-4500 lıra arasında bı para lazım
11 adet bılezıgım var 17 gr fılan asagı yukarı
bozmak ıstıyoruım bu kadar paralıkkı nefes alalım
sonra toparlayınca gene esım yapacak
ama suanda altın dusuk dıyorlar ne dıyorsnuz?
ya elden borc alacagım
yazın bılezık bozup verecegım
yada sımdı bozacagım cok zarar edermıyım?

tesekkurler sımdıden

bizim site çok eski bir site ve sistem de eski ve biz sistemin en ucunda yer alıyoruz kimileri evlerine fazladan petek attırmış geçen yaz bize de dedi eşimin ailesi balkona petek attırın sıcak olsun diye ama biz kabul etmedik. m3 ü ben de bilmiyordum gelen yazıda gördüm. Eğer yönetimdeki adam ters ters konuşursa diyecem kalorimetre olsun evlerde peteklerde herkes ısındığı kadarını ödesin...
Önceden sadece sabahları yanardı saat 10 da kapanırdı akşam üzeri de 5 gibi yakarlardı ben çalıştığım için sorun olmuyor evde olduğum saatler ev sıcak oluyor ama sürekli evde olanlara bebeği olanlara zor bir durum. Bu kış başında ikna etmek için kaloriferleri 24 saat kesintisiz çok güzel yaktılar ve anket yaptılar tadilat hemen yapılsın mı diye; millet sandı ki ohh ne ala bu tadilatı yaptırınca çok güzel ısınacaz ama aynı tas aynı hamam. Aslında güzel ısınırız ama randımanlı yakmıyorlar

pms adet öncesi sendrom hani çok gergin oluyoruz içimize canavar kaçıyor ya en azından gider stresimi atarım

karanfilce ,hayirlisi olsun insallah.insallah asilaman tutar ve anne olma sevincine kavusursun.seninle birsey paylasmam lazim,kac senedir bu forumdayim,yazistigim okudugum hic kimse bu kadar aklima dusmedi.sabaha karsi aniden karin agrisiyla uyandim,ve nedendir bilmem sen aklima geldin ,insallah karanfilce hamile olsun diye dua ettim sana.inan ki,ne bir eksik ne bir fazla uyandim ilk sen aklima geldin,ben de cok sasirdim bu duruma,ne dusunsem bilmyiorum,Allah önce sana bir evlat versin,sonrada bana insllahh.BU arada benim kardesimde konya da askerlik yapior ve cok seviyor oralari biliyormusun....

allah doğrunun her daim yanındadır.çok sevindim canım,gözün aydın..
ben de ben de ya.sanırım ince plan yapmak yaramıyor,azıcık esnek planlamalı bütçeyi.
kızlar çok teşekkür ederim size o resimlerden birisi ikibuçuk sene, oğlumla olan da bir buçuk sene önceki resimler.
şimdi pek öyle görünmüyorum artık

ben de bakıyorum hemen.

inan çok duygulandım canım Allah razı olsun
amin inşallah Rabbim isteyen herkesi bekletmesin inşallah..
bu aşılama tutusun ya da tutmasın hiç önemli değil benim için dünyanın dört bir yanında beni seven düşünenlerim olduğunu biliyor ve onlardan dua alıyorum ya Rabbe giden hiç bi şey geri gelmez bunu biliyorum.. evet her şey Rabbimin elinde verirse çok sevinip şükredicem ama vermezse de ettiğiniz duaların bana başka başka manevi hediyeler olarak geleceğine inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…