Kirli Çıkılar )))

sabahtan yemek mevzuusunu ayarlamak kolaylık oluyor

ben de hindi suyuna çorba düşünüyorum ( mercimek çorbası şehriye karar vereceğim birine)
pırasa olabilir

kabak mücver , kabak karnıyarık ya da karışık kızartma yapasım var (kabak biber patates)
mücver yaparsam canım domates soslu makarna çekti yanına

evde süt yok ya inadına sütlaç çeker canım
ama pastörize sütle idare edeceğim sütlü bir tatlı düşüneyim
köz kırmızı biber- köz patlıcan salatası istiyorum

aman öğlen yaklaşıyor neler canım istiyor benim yaaaa

yapma seyyah!
tamam, zor bir dönemden geçiyorsun,inşallah yakında felaha erecek sıkıntıların var ama...
bunun acısını asla yavrundan çıkarma...
unutma,bu yaşananlarda tek suçsuz o......
çocuktur deriz ama inan onlar bizden çok daha iyi anlıyorlar herşeyi,unutmazlar,hafızalarına kazınır,yaşadıkları bütün güzellikler ve de özellikle olumsuzluklar....
onun şu an senin işinden,parandan vs. den çok sevgine ve ilgine ihtiyacı var...
haddim değil elbet sana akıl vermek bu konuda ama, seni çok seviyorum,cesaretim ondan canım... :)

topikte sansasyonumuz eksik :) polimiğe!! girmek istemiyorum ben seyyahla
nihayetinde saraylarda yetişmiş bi insanım

polemiğe değil de polemiğine girin o zaman (bi türkücü öle diyordu kim olduğunu hatırlayamadım)
tabi canım tabi yalnız bizim arkeolog hanımefendi de aristokrat ve asil bir kişidir bakma öyle çemkirdiğine

hay eline yüreğine aklına sağlık
altına imzamı attım bileeeeeeeeeeeeee

ben derse gidiyorum hoşçakalın :)

topikte sansasyonumuz eksik :) polimiğe!! girmek istemiyorum ben seyyahla
nihayetinde saraylarda yetişmiş bi insanım

olduuu
bi sen kalmıştın zaten beni eziklemeyen
alıp başımı gideyim bari (red kidin son sahnesi modu)

hindi suyuna en güzel tarhana gidiyor. kızartma konusuna bir şey diyemem ben yapmıyorum artık çünkü sonrasındaki temizlik bir saat sürüyor onun yerine yağlı fırçayı sebzelerin üstünde gezdirip fırına atıyorum

ben bu sabah pek kahvaltı yapamadım filtre kahve yanı bitterle idare ediyorum

ya bu mevzuya atlamayayım diyordum henüz çocuğum yok diye amaaa

valla ben buradan sılaya seslenmek istiyorum
sılacan Allah sabır vesin yavrucuğum

benim annemde çok zor dönemler geçirdi.. belki sizinki yanında hiç birşey olarak kalır..
nihayetinde boşanmışsınız..
yeni hayat yeni umutlar yen baharlar demişsiniz ve yolunuza bakmışşınız..
annemin durumunu buraya yazmak istemiyorum..
annemde çok zor dönemler geçirdi..
sabaha kadar korkudan uyumamak.. babamın çocuklarıma evlatlarıma bişey yapacak korkusu.. daha fazla sıralamak istemiyorum

ama annem.. ama benim annem geceler boyu ağladı.. biz uyandıgımızda " rahmetli babamı" özledim ondan ağladım diyebiliyordu..
benim annem bir melek.. ben bugunlere geldiysem.. başım dik ve olgun büyüdüysen bunda annemin etkisi var..
babam sorunlu biriydi belki ama annemde ona inat bir okadar ilgiliydi bize..

senin o çocuga öyle davranmaya hakkın yok.. nihayatinde bir annesin sen.. ANNE demek bu deil seyyah kardeş.. tabiki seni yargılamak haddime deil.. şuan sinirlerinden dolayı bunu fark etmediğini düşünüyorum ama sana bir kardeş nasihatı vermek istemiyorum.. yarın çocugun büyüyünce, genç kız olunca benim annem için yazdıklarımı senin için yazması çok önemli.. yarın çocugun büyüyünce, senn ona ihtiyacın oldugunda senin yüzüne bakıp merhametle yardım etmesi için senin bugun annelik görevlerini yerine getirmen lazım..

kalp ya.. minik çocuk senden başka kimsesi yok hayata zaten 1 0 düşük başlamış.. baba özlemi çekiyor.. hep yara olcak bu içinde bari sen de ona anne kaybı yaşattırma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…