Kirli Çıkılar )))

canım evde kullanılan aletler de çok önemli.
mesela bizim evde tv çalışmaz çalışsa da 37 ekran bişey ve günde 1 saat anca çalışır emin ol.
ben de benim neden elektriğim az geliyo diye düşünüyordum ama buldum ki az kullanmak çok kullanmak değil mesele evdeki elektrikli aletler.

mesela farmasi nin de elektrik çok geliyo diyodum ki dedi elektrikli şofben kullanıyoruz. ve dört kişiler şofbenin ne kadar harcadığını tahmin bile edemiyorum.
bizim evde o yok eminim o olsa bi 20 tl atardı benim fatur da çıkardı 55 e
sonra ayrıyaten derin dondurucum yok.
masa üstü pc yok bu da çok yakar.
saçlarıma fön çekmem.
eşim traş makinesi kullanmaz.
tv de uydu cihazı vs aparatlarımız yok.
evim merkezi ısındığından kombim sürekli açık değil bunlar yakmaz.

bir de benim komşularım da öyle abartılcak faturaları gelmiyo şehir de etki edebilir mesela yanım 5 kişiler elektirkleri 60 civarı geliyor hele karşımın 4 kişler onun da 40 civarı geliyor. suları da 25-30 geliyo koca koca çocukları var.
benim bulaşık makinem 1 haftada anca doluyor ama ben yıkar gibi akıtıyorum çünkü makineye koku yaparsa diye korkuyorum :18:
1 haftada iyice temiz koysan bile kokar canım

ben de şaşıyorum eskiden annem 3 market gezer en ucuzundan alırdı.
nasıl aklında tutuyor derdim onca şeyi.
şimdi ben de aynını yapıyorum

Son düzenleme:
o zaman bulaşık makinesi seanslarını haftada ikiye mi çıkarsam ki?yarım sepet ayarım da yok ki gereksiz görüp çok proğramlı almamıştım
bu arada ben kapağa azıcık domestos sıkıyordum :44:
ama valla billa kokmuyor karanfil inanmazsan gel bir gün kokla

benim takıldığım bir haftada makineyi doldurabilmen :) ben mutfağa girdim mi herşey aşağı iner dolaplardan
öyle çok bulaşık çıkarırım ki annem delirecek gibi oluyo

aaaa agır kesicimi doktor bana hastalanmadan iç dedi:) gçn aylarda iyi geldi.. bu ay bitmişti yeni aldım.
kansızlık çok var.. saçımda feci dökülüyor.kel kalcam sanki
tırnaklarımda çook kırılıyor. ellerim çok kuruyo

iş yernde sıcak su torbası gülünç olur die kullanmıyorum. akşam öyle yaptım dn akşam:S

buna şükür diyorum. eskiden iğne olmadan duramazsım
kekik nane evde dedim

asmunikal

sana asuman diyesim var

ay hiçte sevmem asmin de bari

o zaman sen annem gibi koyuyorsun.
makineyi açtığımda iki saat makinedekilerin temiz mi kirli mi olduğunu çözmeye çalışıyorum:44:

kadın süngerle bazılarını köpükle yıkayıp koyuyo bildiğin.

ben de mutlaka süngerle yıkarım ama nişanlım daha komik
3 defa yıkar bulaşıklarını pek titizlenir ama mesela diğer temizlik konularında bu kadar aşırı titiz değil
bulaşık yıkamak ayrı bi zevk mi olmuş onda nedir ben de hiç sevmem bulaşık yıkamayı

birgün portakallı ördek yapicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eşime ne yemek yapayım dğye sorsak portakallı pekin ördeği diyor
ben de sevmem bulaşığı

aynı annem

evet eşim de açtığında şaşırıyor ama alıştırdım onu da; o az bulaşık çıkarır bi bakarım temiz bardak varken makineden bardak almış sudan geçirmiş kendine çay koyuyor

Yine de beddua edemem sana;
Allah ne mutluluğun varsa versin!...

Özdemir ASAF

valla hiiiççç süngerle filan yıkayamam. spor yapmak için mi koydum o makineyi oraya. temiz bulaşıkları koy temiz bulaşıkları çıkarrr...

sonra feryat figana başlayın bana niye su fazla geliyo diye

valla hiiiççç süngerle filan yıkayamam. spor yapmak için mi koydum o makineyi oraya. temiz bulaşıkları koy temiz bulaşıkları çıkarrr...

sonra feryat figana başlayın bana niye su fazla geliyo diye

2 kişilk için kaç kişilik yemek takımı olsa yeter?
kaç bardak su takımı çay takımı:):)

bizim ev kalabalık bayada tabak çanak var
çeyizime çok almak istemiyorum
o yüzden sordum. bi makine doldurcak kadar olsunda
bidaha bidaha çıkarıp yıkamayım elde bulaşık bitti, makine boş muhabeti olmasın diye

aaa geçmişi okumadığım için görmemiştim
nasılllll? kaç günde evlenmiş? gerçekmiymiş?:44::44:

elektriklilerden traşmakinesini iptal ediyoruz, uydu cihazı bizde de yok, ama tv kocaman.(hiç aklıma etkili olacağı gelmemişti) bi de üstüne üstlük daha büyüğünü alaydık diyordum, vaz geçtim.
çayı çaycıda değil demlikte yapıcam. fırında yemek yapmak yok..
çarşafları ütülemek yok, el ütüsü yeter
saçlarımı da kısa kestirmiştim, fön makinasına da gerek yok
şimdilik bunlar yeterli gibi

su işi için de farklı çözümlerim olacak aklıma su faturası geldikçe sinir basıyor beni.
kendimi vergi rekortmeni gibi hissediyorum
bundan sonra, sulu yemek yapmak yok mesela makarna da su ile yapılıyor oda yok

Son düzenleme:

bana sorma canım ben aykırıyım annemin çeyizinden sahanlar istedim porselenlerde tadı olmuyo diye
ama 6 kişilik gündelik set alsan yeter ordan burdan bi sürü şey geliyor zaten

bana sorma canım ben aykırıyım annemin çeyizinden sahanlar istedim porselenlerde tadı olmuyo diye
ama 6 kişilik gündelik set alsan yeter ordan burdan bi sürü şey geliyor zaten

6kişilk aldım. bakalım artık duruma göre

banada bitane sahan verirmisin

asmunikal bende 6 kişilik var ama bir de 6 tane çukur tabak ve çorba kasesi var yetiyor da artıyor bileee

dışarı ne soğuk bugün 5 dk yüüdüm dondum.
uzandım güneş vuran yere ama kemiklerim üşümüş hala ısınamadım..

akşamki ıslak kurabiyr bugün daha bi güzel olmuş.
demek dolapta beklemesinde yarar var

Son düzenleme:

misafir gelmediği sürece 6 tabak yetiyor bana
3 günde makina dolmuş oluyor. tabiki tencelerle birlikte.
ama bardakta 6 tane su bardağı yetmiyor. 12 tane bardağımı günlük kullanım için çıkartmıştım, kılı kılına yetiyor onlar.
birde 6 tane fincanımız var günlük kısımda
ben bunlarla dolduruyorum makinayı. tabi bunların yanında kase, yemek yaparken çıkarttığım bulaşıklar da oluyor

fatura filan hikaye,yaşıyorsan ödeyeceksin arkadaş.
asıl gözü kapayınca gelecek faturadan korkuyorum ben,onu ödemek mesele..
kızlar bu arada derfat kayıplarda,ben merak ettim açıkçası,hergün uğrardı.var mı bilen,haber alan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…