Kirli Çıkılar )))

hadi elektiriği anlarım da su çok az ne pissin karanfil

şaka bir yana darısı bana

te allaam ya ne yazdığımı da yazsana
seyyah bence sen özel sektöre geç müthiş bir hızla yükselirsin
ciddi diorum bak bırak arkeoloji triplerini falan

sölim mi ha sölim mi
herkesin arkasından sölediklerini fısır fısır kulağıma
gel senle başka topic açalım sevmiyom ben bunları dediğini
sırf senin için seninle geyik yapmak için buraya geliyorum dediğini

kabul et ama başlık çok güzel
güzellikleri paylaşalım
paylaşalım ki çoğalsın

selin elektrikte kayıp kaçak bedelleri bizden çıkıyor daha nolsun

ama yakında sağlam zam gelir

benim teyzemde ist. göbeğinde oturuo onun tv 24 saat açık her allahın günü ev süpürür misafiri bitmez fırın cayır cayır yanar
toz bezini bile ütüler bide ev hanımı hep evde onada 70 geldi banada ben eve gelince elktrikle şarj oluorum heralde bu ev aletlerini bidaha gözden geçircem
acaba diorum çaycım var benim omu çok yakıo?
onu iptal ettim bu ay bakalım nolcak?
bide kocişin donuna kadar ütülüodum onuda ütülemicem donunu ütüsüz giysin bundan böyle 2 liralık dona 5 liralık elektrik yakıorum bu ay görcek o elektrik gününü:)))

ablamla ben küçükken bişi kırınca annem bize kızardı
kendi kırınca nazar çıktı derdi bizim yaramazlığımızdan değil ama kesinlikle:)
annem kendisi küçükken çok bardak kırarmış hala teyzemler arada geyiğini yapar o yüzden ben kırdığımda gıkı çıkamazdı

kızlar benim su faturam 16, 5 gelmiş.

ve 3 aydırn hep aynı geliyor.
elektrik de 34,4 geldi
yaşam faailiyetlerini evde sıfıra yaklaştırıyorum herhalde.
maşallah bana ya misafirlerim de eksik olmuyo aslında..

bereketlisin kızım
benim de ellerinizden öper 260 doğalgaz hem de mantolu evde
elektirik 60
su 30
ama ben sobanın çilesini bildiğimden hiç de çok gelmiyor bana yıla vurunca da az zaten

donlarıda kırışık olsun beyzadelerin boşver

kızım işin yok mu senin donlara kadar ütü mü yapılır bırak giyince üstünde açılsın kırışıklıkları
su ısıtıcıları çok yakıyor bir de bulaşık makinesi; hepsini denedim sayaç fıldır fıldır dönüyor bunlar çalıştığında

evi de süpüresim yoktu iyi oldu bahanesi oldu

canım şöyle söyleyeyim birincisi ben elde pek yıkamam sadece teflon, tahta ve tepsi bu kadar.
bulaşık makinam 3 güne bir dolar.
sabah 7 de evden çıkıyorum eşim 8 de. ben kahvaltı yapmıyorum evde eşim yapar onunda bi çaydanlık bir de çay bardağı çatal batar bazen yumurta tavası o kadar. küçük tava ve tencerem çok var makinede yer kaplamaz. bi akşam bulaşığım olur.
çok şükür makinem güzel yıkıyor.50 derece ekonomide yıkıyorum. ve makineye koyacaklarımı asla sudan geçirmem bi kaşıkla çöpe sıyırırım bazen de peçeteyle.
ev temizliği için de banyoda boşa akıtacağım suyu bidonlara doldurur onda değerlendirim.

çamaşır kardeşim de getirir beraber yıkarım okulda önlük giydiğimden kıyafetlerim çok batmaz 30 dk lık programda yıkarım. eşim kot ve kazak çok giyer ve sağlıkçı bilirsn sağlık formaları çok çabuk ütülenir.
ben de gömlek çok giymem etek, pantolonum var bi ütülediğim.
hafta hesabı yaparsak haftada yarım saat ütüm var.

ketıl asla kullanmıyorum.

kizz allesenn selin donunu utulemeye ne gerek var yaa,ben hic buguna kadar oyle bir sey yapmadim.guzel katlayip yerletirdinmi kirisiklik olmuyor pek.ben cogu zaman ev kiyafetlerimi cok kirismadiysa bele utulemem,guzelce katlayip yerlestince,utulu gibi cekmeceden alip giyiyorum.bir de fisteki elektirikli aletlerin hepsini isin bitince fisinden cek.benimde hersey prizlerdeydi,sonra ogrendim ki sirf o prizde takili calismayan eltler bile elktirik canavariymis,calismasa dahi elektirigi cekiyormus.

benim bulaşık makinem 1 haftada anca doluyor ama ben yıkar gibi akıtıyorum çünkü makineye koku yaparsa diye korkuyorum :18:

(duvarda gördüm yazını hemen koştum geldim)

bir istnbul maduru da ben
senin ki gene iyi canım. için rahatlasın. bize 55 lira geldi apartmanın rekoru bende
herkes imalı imalı yeni gelinsin sen diyor ama alakası yok. ne kadar banyo yaptığımı kendim biliyorum.ayrıcaaa binada benimle aynı gün evlenenlerde var
elde bulaşık nadir yıkıyorum. öyle aldığım tencereyi sudan geçirme alışkanlığımda yoktur, sadece elbezlerimi hergün deterjanla iyice yıkarım, bir de etrafta toz alırken kova kullanmam lavaboda yıkarım.
bunlar benim faturama bu kadar çok yansımamalı bence. alt katımdaki 4kişilik aile 45lira ödüyor üstelik...

tabi faturayı gördüğüm gibi sifon için harcanan suyu azalttım. 12 lt doluyordu, 6ya düşürdüm. içine iki tane pet şişe koydum. toplam 5lt su olmuş oldu. sifonun yarım basma özelliği yok ne yazıkki ama artık her sifon çekişte 7litre kar edeceğim
sudan geçir makinaya devrini de kapattım. tabaklar cillop gibi olsun sonra birde makinada yıkattır. yok öyle artık .. şimdi ise yağını çok kirli ise kirini akıtıyorum o kadar.
karanfilce
başka ne yapayım de bana birşeyler şu banyodaki bidon işini bende yapayım bari. sıcak su gelene kadar duş alır çıkarım zaten

doğalgazı da kısıkta yak aç kapa yapma diyorlar ya hani. ben ona inanmıyorum. tam bir aydır, hergün m3 yazıyorum. deniyorum. yok bana uymuyor o kısıkta yakma olayı.
kombiyi sadece suya çeviriyorum, geliyorum ev ılık.
kombiyi peteklerle birlikte açık bırakıyorum. en kısığına getiriyorum, ev gene ılık. ee ne fark var aradaa :44: işte arada 5 m3 fark var. ben evde yokken 5m3 yakıyor.
20gün evde yokken açık kaldığını düşünürsek 100m3 boşu boşuna yakıyor olacağım. oda 110 lira yapar. (ist da kdv ile birlikte m3=1.1 civarnda)
şu karlı günlerde bile eve girdiğimde ev kırık oluyor. çünkü alt kattaki ev hanımı beni ısıtıyor
elektrik için henüz bir uygulamamız yok umarım çok gelmez

benim bulaşık makinem 1 haftada anca doluyor ama ben yıkar gibi akıtıyorum çünkü makineye koku yaparsa diye korkuyorum :18:

normalde iki gun dursa bile koku yapar...1 hafta cok uzun bir sure...ben bulasik makinesine hep yaprim limon koyuyorrum,genllikle suyunu kullandiktan sonra atmiyorum..hem bulasiklar piril piril oluyor,hem de makina parliyor ve kokuda olmuyor.ayrica bazen kisa programda icine sirke dokup calistiyorum hem mikroplari kiriyor,gen piril piril oluyor...su kucuk sisesine cok para verdigim mkina temizleyicisinden iyi oldugu kesin...

benim makine henüz koku yapmadı:44:

kayınvalidemlerden biliyorum onun makinesi her gün çalışır nerdeyse ama açınca bir koku geliyor yada kokuda ben çok hassasım iyice köpekleştim

hemen uygulayacağım diye düşündüm sonra kirli çıkıyım ya yapamam şimdi bile klima yanmıyor tv bile açmadım yazık banaaaaaaa
canlar akşama menü hazırlığı olarak ne düşünüyorsunuz ??????
kuru fasülye pilav turşu
haşlamalık etimvar buzdolabında önceki günden kalan fasülyeye onu koysam olur dimi
oluyor yaaa öyle şeyler bazen ben de oğluma çok yükleniyormuşum gibi geliyor sonra dudak büzüyor özrğ diliyor kucağıma al beni diyor kucağına demiyor kucağıma al deyip sarılıyor o an vicdan yapıyorum işte
bana sa sütlü bir tatlı tarifi farmasi
sütlü irmik yapayım
senden görüp haftada bir tatlı yapcam
ama şimdilik hazır olanalar var ya hani dr otkerin onlardan aldım
kesinlikle meyracım onlar rabbimin emaneti hep öyle düşünüyorum ama bazen sabrım zorlanıyor
kızlar ben regli oldum..
havalarda soguk ayaklarım çok üşüyor
evlenince gerçekten geçiyotmu. evli bayanlar yazabilirmi
çok hapta almak istemiyorum. ama almayıncada dayanamıyorum
valla ben de çok sancılı geçirirm normal doğum yapanların geçer dediler ama yok yine devam
valla ben kendimi bildim bileli ilaç alıyorum eskiden 2-3 gün boyunca alırdım ama artık almıyorum bir tane falan yoksa yatmama gerekiyor her yanım ağırıyor
regl dönemi kansızlık artar dolayısıyla daha fazla üşüyoruz demir ilacı almanı öneririm
daha geleneksek olarak pekmez ye kızım kan yapar kan
bocukçum ben oğluma kola niyetine pekmezli su veriyorum kaşıkla içmiyor çünkü bir işe yarar mı

ay oğlanın ve kocamın gömlekleri dışında hiçbirşey ütülemem oğlanın kıyafetlerini doğmadan önce ütüledim ondan sonra sadece gezmeye giderken çok kırışmamışsa ütülüyorum ne ütüleyecem canma yazık alışsın vücutları bişeycik olmaz
2 liralık dona 5 liralık elektrik ay çok güldüm selinnnnnnnn

benim makine henüz koku yapmadı:44:

kayınvalidemlerden biliyorum onun makinesi her gün çalışır nerdeyse ama açınca bir koku geliyor yada kokuda ben çok hassasım iyice köpekleştim

iste koku olusmasin diye limon paracaci koymak guzel bir cozum,bir de okoku makinenin filtresi pisse de olusur,kullanma durumuna gore haftada bir iki kere filtreyi temizlemek lazim,en gec bilemedin ayda bir de tamamen bos calistirmak gerek.filtresi kirli isi hem makina pis kokar hem de bulasiklar temiz yaikanmaz.

yarar tabi canım yaramaz olur mu en çok demir tavuk ciğerinde var ama
sakatat yemek pek sağlıklı bişey değil

regl dönemi kansızlık artar dolayısıyla daha fazla üşüyoruz demir ilacı almanı öneririm
daha geleneksek olarak pekmez ye kızım kan yapar kan

maximus die bi ilaç verdi dktor onu aldım..
eskidende bunu kullanıodum iyi geliyor
çok kötü işteyim izinde alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…