- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
valla ben de çok sancılı geçirirm normal doğum yapanların geçer dediler ama yok yine devam
valla ben kendimi bildim bileli ilaç alıyorum eskiden 2-3 gün boyunca alırdım ama artık almıyorum bir tane falan yoksa yatmama gerekiyor her yanım ağırıyor
:
biride çok ilaç olursan çocugun olmaz dedi
bende almak istemiyorum ama mecbur napim.d
vampir elektrik diyorlarrrrr onakizz allesenn selin donunu utulemeye ne gerek var yaa,ben hic buguna kadar oyle bir sey yapmadim.guzel katlayip yerletirdinmi kirisiklik olmuyor pek.ben cogu zaman ev kiyafetlerimi cok kirismadiysa bele utulemem,guzelce katlayip yerlestince,utulu gibi cekmeceden alip giyiyorum.bir de fisteki elektirikli aletlerin hepsini isin bitince fisinden cek.benimde hersey prizlerdeydi,sonra ogrendim ki sirf o prizde takili calismayan eltler bile elktirik canavariymis,calismasa dahi elektirigi cekiyormus.
benim geçen yılki makinem öyleydiii hiç temiz kokmazdı neler yapmadım ama yok şimdiki makinem iyi çok şükürbenim makine henüz koku yapmadı:44:
kayınvalidemlerden biliyorum onun makinesi her gün çalışır nerdeyse ama açınca bir koku geliyor yada kokuda ben çok hassasım iyice köpekleştim
yarar tabi canım yaramaz olur mu en çok demir tavuk ciğerinde var ama
sakatat yemek pek sağlıklı bişey değil
bir hafta sonu kardeşimle canımız çok sıkıldı (ben bekardım) annem de hadi babanızla market alışverişine gidin dedi takıldık gittik allahım 3 marketi birden gezdik ve fiyatlarını aklımızda tuttuk en düşük fiyatlıları aldık tabi kardeşimle ben helak olduk anladık ki annem bizi cezalandırmışbenim suyum elektriğim doğalgazım yok babam sağolsun
markete gideyim de biraz alışveriş yapayım bari eve bi katkım olsun :)
biride çok ilaç olursan çocugun olmaz dedi
bende almak istemiyorum ama mecbur napim.d
su=30
elektrik=60
doğalgaz(kış)=200
net+ev tel.=70
cep tel eşim ve benim=80
her ay en az bu kadar para faturaya gidiyo
limonu makinenin neresine koyuyosunuz hanımlar :44::44::44::44:
herhangi bir bölmesine mi ?
kaşıklığın bir bölmesine koyabilirsin ama kaşıklığın en üstte çekmece şeklindeyse ne yaparsın hiç bir fikrim yok :44:limonu makinenin neresine koyuyosunuz hanımlar :44::44::44::44:
benim suyum elektriğim doğalgazım yok babam sağolsun
markete gideyim de biraz alışveriş yapayım bari eve bi katkım olsun :)
farmasi beni hazıra çok alıştırdılar geçen yıl yeterlilik bahanesiyle 2 ay ananede yedim içtim evi de otel gibi kullandım ama dönemde bile suyum 30 dan aşağı değildi itiraf ediyorum ben bir ördekle yaşıyorum
bende de var bir ördek
akşam duş sabah duş
bir ördek de biz de var
limonu makinenin neresine koyuyosunuz hanımlar :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?