- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
birgün portakallı ördek yapicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim annanem çok güzel yapar farmasi biliosun portakallı ördek amasyanın geleneksel yemeği:)))
benim annanem çok güzel yapar farmasi biliosun portakallı ördek amasyanın geleneksel yemeği:)))
arkadaşlar şöyle aralara,aylık gelir,gider,toplam gelir,gider,harcamalar,aktarımlar,yatırımlar vs. bişeyler serpiştirelim ki,kirli çıkı olma niyetiyle topiğimize uğrayanları kaçırmayalım.... :))
farmasi beni hazıra çok alıştırdılar geçen yıl yeterlilik bahanesiyle 2 ay ananede yedim içtim evi de otel gibi kullandım ama dönemde bile suyum 30 dan aşağı değildi itiraf ediyorum ben bir ördekle yaşıyorum
selin benim portakallı ördeğim başka hiçkimseninkilere benzemez
enişteni pişireceğim kız
zaten kesin buraya laf yetiştirirken düşürdü
aynen devam ediyo
burda pc açıkken ben ne işler yapıyom sen bi bilsen
karanfilce ve akıllıbıdık sizlere adınızla dua ettim arkadaşlar allahım inşallah kabul eder amin
allrıght sana da iş yeri alımın için ama adını bilmiyoom
ve hepimiz için hayırlısı için
gönlümüzdekinin hayırlı olması için dua ettim
komşu teyze hatim indirdi biz de okuduk bize sevap yazılmıştır değil mi...inşallah
edeyim canımbana da oğlumun dili çözülsün, konuşa konuşa başımızı şişirsin diye du edermisin canım?
hepinizden dua istiyorum arkadaşlar
seni uzaktan sevmek aşkların en güzelien son hatırladıgım 1740lı sayfalardı galiba başladım okumaya
oku oku oku oku offfff muhabbet almış başını gidiyor tamam okuyup sonrada öğreniyorsun ama ne anlamı var
yorum yapsan esprisi kaçalı, duygusallıgı geçeli yada problem hallll olalı çoooooooook olmuş bi ara bi özet okudum ama
ama ama ama seyyah eva senfata başka kim vardı muahabbeti bol olan yorumlara hakim olan işte onlara özet görevi verilmeli
her beş sayfada bir özet geçsinler yaaaaawwww gözlüklerimin derecesi alıp başını gidecek arkadaş için çiğ tavuk ta yenir ama pişirsek olmaz mı
birdeeee eşim benim okumakla geçirdiğim saatleri sanıyorki muhabbetleri geçirdim artık aramıza dön kankalarınla yetmezmi yazıştıgın diyor
halbuki sizi uzaktan seyretmek oluyor benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?