Kirli Çıkılar )))

ahh akıllıbıdıkcım hepimizin yarasına dokundun.
sabah da banu dedi ya ölünce gelecek faturadan korkuyorum diye..
evlenince dünya telaşına daha bi çok düşülüyor sanki çocuk olsa daha bi ayrı..
şu kalbinde para ev araba altın hatta ve hatta anne baba çocuğa bile kalbini mühürlemeyenler olması gerekiği kadar zaman ve sevgi ayıranlar yok mu...
ben de çok imreniyorum onlara..
hayır canım kardeş olmamıza imkan yok.
benim kardeşim müsfirtir titizdir aşırı para harcar akan suya elektriğe zerre acımaz..
biz senle din kardeşiyiz ama

bu arada çıkın yiyin canım hatta arada kendinizi ödüllendirin cağ kebabı yiyin ohh miss gibi yaylalarda yayılmış hayvanların etinden

dışarı çıktığımda yerken içimden zararlı bişey yiyorum hissine kapılmadığım midemi bozmayan bi etliekmek var bi de cağ kebabı.
Allah tan burda da var can baba diye bi yerde cağ kebab ama Erzurumunkini tutmaz tabi.

hiç kimse tiye almamış biliyorum zor bi soru

bu arada görümcem geldi bize ders çalışcak biraz, o yüzden bi kaç gün yine az girebilirim o değil de bütün gelmiş geçmiş kukiis tanımlama bilgilerimi filan silmem lazım ama üşeniyorum bi de geçmişimi kaybetmiş gibi hissediyorum

diyceksiniz aman karanfil az girdiğin buysa :111:

Son düzenleme:
ii akşmlar kızlar.benim de elektik 20 günlük 38 geldi.doğalgaz geçen ay minimumda 3 petek çalıştırdık 127 geldi.10 gndür çok soğuk 5 petek yakıyoruz 45te.bakalım kaç gelecek?karanfilce ve akıllıbıdık ve çocuk isteyen herkesin Rabbim hyırlısıylan kucağını doldursun

oyy kayıp mı oldun seeen
gel yamacıma

akşam menüm

hindi suyuna pirinç çorbası

patates kızartması ( büyük oğluşumun isteği üzerine)

kabak mücver

yoğurt

meyve suyu

domates dilimledim

tatlı olarak da tavuk göğsü

benim annemde öyle hyapıyor. otomatik çamaşır makineleri ilk çıktıgı yıllarda beyazlıları kazanda kaynatıyordu, ıslıyordu falan. onun kullanması uzun sürede öğrendi ama bulaşıkları köpükleyerek koyuyor. ne işi biter, ne masrafı

oyy kayıp mı oldun seeen
gel yamacıma
beni sevdiğini hissediyorum bi an canın kaynadı dimi

off offf farması harikaa.
biz bu akşam arabaşı çorbası ve hamuru yedikkkk bu kadaarrr
depo var da annemin yaptığı

demek ki o yaş grubu hep aynı alışkanlıklar kolay bırakılmıyor.
annemlerin kaloriferli eve taşınma durumları var.
taşınırsak makineyi hiç kullanmıycam diyor.
Allah ömür verir yaşlanırsak da bizlerin hangi yaptıkları gençlere garip gelcek bakalım

son 10 sayfa
birazdan elektrik faturasını % 50 azaltmayı anlatacagım.
kesin çözüm
ben yaptım oldu
konusu açılsın diye bekliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…