ayy çok sıkıcı yaa kimse bişey yazmıyor ben de gidip paralarımı sayayım bari hıh
neyse sen beğeniyorsun o yeter bana
ANLADIN MI ŞİMDİ KIYMETİMİ
ahh akıllıbıdıkcım hepimizin yarasına dokundun.seni sevmekten sevgi böcüğü oldum canım
duaların ve hepinizin duaları için çok teşekür ederim sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı ve sağlık bir bebek en büyük hayalim gibi görünsede yüreğimdeki manevi boşluğun dolması da en büyük arzularımdan birsi özellikle bıktım ben bu nefisten şeytandan artık sağdan mı yaklaşıyor soldan mı yaklaşıyor bilemiyorumda uzağımdan bile geçsin istemiyorum kızın ona da rahat bıraksın beni ne zaman maneviyata yolculuk yapmak istesem niyetlensem ya üşengeçlik sarıyor ya aklıma başka gereksiz bir işlev geliyor bir baıyorum aradan zaman geçmiş ve ben daha bir arpa boyu yol alamamışım ama bu hep böyle olmuyor bazende bendeDUURRRRR diyebiliyorum o zaman benden bahtiyarı olmuyor dileğim arzum temennim hayalim hevesim aşkım meşkim gönlüm hep iman dolsun hep ibadet misali olsun hani her daim secdede durup yalvarmak değil ama bir temizlik yaparken bir yemek yaparken misaifr ağırlarken yolda yürürken her daim her daim duşum gülüşüm konuşuşum yürüyüşüm yemeğim düzenim her şeyim sünnet ehli muhabbet misali olsun içim coştu anlatmak istedim ama kelimler yetmiyor bulamıyorum içimdekini anlatayacak yeterli kelimeleri istediğim süslü püslü afilli kelimler değil gönülden çıkıp gönüle giden buram buram huzur kokan kelimler duygular konuşmadan bile ifade edebilmek hayran hayran izleriz bazen işte o misal artık ne kadar anlatabildiysem
hayır canım kardeş olmamıza imkan yok.yine okudum geçmişi geldim.
bugün ben de ıslak kek yaptım
eşim yemeği dışarıda yiyelim dedi
aslında dışarıda yemeği sevmiyorum
hele hele midemden dolayı hiç istemiyorum
ama bebek olduktan sonra, böyle her istediğimiz zaman çıkamayız diye, hadi çıkalım dedim
kendimi topiğin en pis hatunu ilan ediyorum
karanfilceyi bile geçtim
su faturası 13.20 tl geldi
elektrik 55
doğalgaz da 40 günlük 265 (salonu yakmıyorum üstelik, ama diğer yerler 24 saat minimumda yanıyor)
ay çok güldüm selin yaa
hemen hemen aynıyız bu konuda da
yıllar önce yitirdiğim kardeşim olmayasın sen
bu kadar benzerlik tuhaf yani
aynı annem
akıllıbıdık yazdıklarına aynen katılıyorum
kızlar bu altının çıkışı nereye kadar sürer ki uzun mu sürer yoksa geçenki gibi düşer mi uzmanların bu konu hakında yorumları nasıl???
bu arada acemiperi de hiç gelmiyo farkında mısınız
hiç kimse tiye almamış biliyorum zor bi soru
bu arada görümcem geldi bize ders çalışcak biraz, o yüzden bi kaç gün yine az girebilirim o değil de bütün gelmiş geçmiş kukiis tanımlama bilgilerimi filan silmem lazım ama üşeniyorum bi de geçmişimi kaybetmiş gibi hissediyorum
diyceksiniz ama karanfil az girdiğin buysa :111:
o zaman sen annem gibi koyuyorsun.
makineyi açtığımda iki saat makinedekilerin temiz mi kirli mi olduğunu çözmeye çalışıyorum:44:
kadın süngerle bazılarını köpükle yıkayıp koyuyo bildiğin.
beni sevdiğini hissediyorum bi an canın kaynadı dimioyy kayıp mı oldun seeen
gel yamacıma
akşam menüm
hindi suyuna pirinç çorbası
patates kızartması ( büyük oğluşumun isteği üzerine)
kabak mücver
yoğurt
meyve suyu
domates dilimledim
tatlı olarak da tavuk göğsü
Eki Görüntüle 601405 Eki Görüntüle 601407 Eki Görüntüle 601409 Eki Görüntüle 601408
benim annemde öyle hyapıyor. otomatik çamaşır makineleri ilk çıktıgı yıllarda beyazlıları kazanda kaynatıyordu, ıslıyordu falan. onun kullanması uzun sürede öğrendi ama bulaşıkları köpükleyerek koyuyor. ne işi biter, ne masrafı
hımmmm enfes görünüyor farmasi,eline sağlık
beni sevdiğini hissediyorum bi an canın kaynadı dimi
off offf farması harikaa.
biz bu akşam arabaşı çorbası ve hamuru yedikkkk bu kadaarrr
depo var da annemin yaptığı
kızlar herkese iyi akşamlar
hoşgeldin çıtır fıstık güzel zeki bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?