- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
yine okudum geçmişi geldim.
bugün ben de ıslak kek yaptım
eşim yemeği dışarıda yiyelim dedi
aslında dışarıda yemeği sevmiyorum
hele hele midemden dolayı hiç istemiyorum
ama bebek olduktan sonra, böyle her istediğimiz zaman çıkamayız diye, hadi çıkalım dedim
karanfilceyi bile geçtim
su faturası 13.20 tl geldi
elektrik 55
doğalgaz da 40 günlük 265 (salonu yakmıyorum üstelik, ama diğer yerler 24 saat minimumda yanıyor)
yıllar önce yitirdiğim kardeşim olmayasın sen
bu kadar benzerlik tuhaf yani
akıllıbıdık yazdıklarına aynen katılıyorum
bugün ben de ıslak kek yaptım
eşim yemeği dışarıda yiyelim dedi
aslında dışarıda yemeği sevmiyorum
hele hele midemden dolayı hiç istemiyorum
ama bebek olduktan sonra, böyle her istediğimiz zaman çıkamayız diye, hadi çıkalım dedim
kendimi topiğin en pis hatunu ilan ediyorumhadi elektiriği anlarım da su çok az ne pissin karanfil
şaka bir yanadarısı bana
karanfilceyi bile geçtim
su faturası 13.20 tl geldi
elektrik 55
doğalgaz da 40 günlük 265 (salonu yakmıyorum üstelik, ama diğer yerler 24 saat minimumda yanıyor)
ay çok güldüm selin yaabenim teyzemde ist. göbeğinde oturuo onun tv 24 saat açık her allahın günü ev süpürür misafiri bitmez fırın cayır cayır yanar
toz bezini bile ütüler bide ev hanımı hep evde onada 70 geldi banada ben eve gelince elktrikle şarj oluorum heralde bu ev aletlerini bidaha gözden geçircem
acaba diorum çaycım var benim omu çok yakıo?
onu iptal ettim bu ay bakalım nolcak?
bide kocişin donuna kadar ütülüodum onuda ütülemicem donunu ütüsüz giysin bundan böyle 2 liralık dona 5 liralık elektrik yakıorum bu ay görcek o elektrik gününü:)))
hemen hemen aynıyız bu konuda dacanım şöyle söyleyeyim birincisi ben elde pek yıkamam sadece teflon, tahta ve tepsi bu kadar.
bulaşık makinam 3 güne bir dolar.
sabah 7 de evden çıkıyorum eşim 8 de. ben kahvaltı yapmıyorum evde eşim yapar onunda bi çaydanlık bir de çay bardağı çatal batar bazen yumurta tavası o kadar. küçük tava ve tencerem çok var makinede yer kaplamaz. bi akşam bulaşığım olur.
çok şükür makinem güzel yıkıyor.50 derece ekonomide yıkıyorum. ve makineye koyacaklarımı asla sudan geçirmem bi kaşıkla çöpe sıyırırım bazen de peçeteyle.
ev temizliği için de banyoda boşa akıtacağım suyu bidonlara doldurur onda değerlendirim.
çamaşır kardeşim de getirir beraber yıkarım okulda önlük giydiğimden kıyafetlerim çok batmaz 30 dk lık programda yıkarım. eşim kot ve kazak çok giyer ve sağlıkçı bilirsn sağlık formaları çok çabuk ütülenir.
ben de gömlek çok giymem etek, pantolonum var bi ütülediğim.
hafta hesabı yaparsak haftada yarım saat ütüm var.
ketıl asla kullanmıyorum.
yıllar önce yitirdiğim kardeşim olmayasın sen
bu kadar benzerlik tuhaf yani
şimdi derse gidiyorum
gelene kadar inşaallah en fazla 2 -3 sayfa yazılır
hamileleri de düşünün koşturta koşturta kızları arkanızdan yolda doğurtturacaksınız ona göre
aynı annem
o zaman sen annem gibi koyuyorsun.
makineyi açtığımda iki saat makinedekilerin temiz mi kirli mi olduğunu çözmeye çalışıyorum:44:
kadın süngerle bazılarını köpükle yıkayıp koyuyo bildiğin.
en son hatırladıgım 1740lı sayfalardı galiba başladım okumaya
oku oku oku oku offfff muhabbet almış başını gidiyor tamam okuyup sonrada öğreniyorsun ama ne anlamı var
yorum yapsan esprisi kaçalı, duygusallıgı geçeli yada problem hallll olalı çoooooooook olmuş bi ara bi özet okudum ama
ama ama ama seyyah eva senfata başka kim vardı muahabbeti bol olan yorumlara hakim olan işte onlara özet görevi verilmeli
her beş sayfada bir özet geçsinler yaaaaawwww gözlüklerimin derecesi alıp başını gidecek arkadaş için çiğ tavuk ta yenir ama pişirsek olmaz mı
birdeeee eşim benim okumakla geçirdiğim saatleri sanıyorki muhabbetleri geçirdim artık aramıza dön kankalarınla yetmezmi yazıştıgın diyor
halbuki sizi uzaktan seyretmek oluyor benimkisi
akıllıbıdık yazdıklarına aynen katılıyorum