Kirli Çıkılar )))

iyi geceler. tatlı rüyalar arkadaşlar.
rüyanızda beni görün anacım?
he hee ne olarak görecekseniz artıkın..

kızlar bugün öğlen işe giderken kombiyi kapatığta gittim eve geldiğimde ev aynıydı soğumamış bile:))
sonna mutfağın peteğini kapattım yine bi değişiklik yok eşim gene atletle oturuo gene atletle oturuo:)))
ki öle pek soğuğada gelemez yane bu gündüz kapatma işi evi pekde soğutmuo şu an için yarın sabah sekizde kapatıp akşam geldiğimde açcam bakalım nolcak:)))
ya bulcam bi ortasını şu an denemelerdeyim:))))

ayrıca ,
dün iki makina çamaşır yıkamıştım donlarımızı ütülemedim evde giydiğimiz kıyafetleride ürülemedim
amaaaaa nevresime sıra gelince dayanamdım koydum ütü masasına:))) oh bi bastım ütüyü içim eridi valla böle kaymak gibi oldu:))))
normalde ütüm 2-2.5 saat sürerdi bugün 50 dakika sürdü:)))
artık don ütülemeye son!!!! :)))

çaycımıda kaldırdım minnak bi demliğim var onda demlicem çayımı kahvemi falan:))))

şimdilik tasarruf benden bu kadar kızçeler:)))
faturalarla başım dertte yahu:)))

ahahahha
deli midir nedir
işten zevk alan hatun

Arkadaşlar dış yalıtım yaptırın kendi evinizde oturuyorsanız............biz doğalgazı hiç yakmıyoruz.......evde kısa kolluyum

iyi geceler millet;

geçmişe bakmak isterdim, kim ne durumda bir bilgim yok.

oğlum bu karda kıyamette gitti su çiçeği oldu :))) doktora gittik, kendim de sevk alıp bugünü atlattım, yarın eşim izin alıp o bakacak. haftaya da geçmezse doktorcum rapor yazacak bana. :) efenin en az 1 hafta okula gitmesi yasak.

geçen sene baharda 10 gün okula benimle gidip gelmişti, o sıra çocuklar patır patır su çiçeği oluyordu, bekledik bekledik bizimkine bi şey olmadı. bir ay önce başka bir sınıfın bir iki öğrencisi su çiçeği oldu. beklemiyorduk, ama oldu :)))

Bir de burası kirli çıkı değil mi........50 bin liram var bir kısmı dolarda ne yapayım dedim herkes havadan sudan konuşuyor.........yanlış yere geldiysem sõyleyin

ahahahha
deli midir nedir
işten zevk alan hatun

senfat sana ciddi ciddi bişe sölimme:)))
ben ev hanımı olmak için doğmuşum aslında ama şükürler olsunki elimde işim var ama herşeyden önce içimden gelio hamur yogurim ütü yapim yerleri silim her yer jilet gibi olsun hani temzilikten sonraki yorgunluk olurya hani heryerin ağrır ellerin yıpranmıştır o bana inanılmaz huzur verio:))))

ama sürekli böle olmak istemem tabiside haftada 7 gün varsa 4 günü böle olamaktan mutlu olurum :)))

ütü benim de en büyük derdim. evde giyilenler dahil her şeyi ütülüyorum. ütü yapmaktan kazaklarımız parıl parıl parlıyor, görüntü hoş değil ama takıntı işte.

bizim doğalgaz 346 geldi bu ay, aman aman da ısınmış değiliz.

Bir de burası kirli çıkı değil mi........50 bin liram var bir kısmı dolarda ne yapayım dedim herkes havadan sudan konuşuyor.........yanlış yere geldiysem sõyleyin

burda kimse kimseye fikir vermiyor
herkes gelirini giderini faturasını yaptıklarını paylaşıyor
örnek alıyor birbirinden
hedefini ve ay sonunda birikimini paylaşıyor
arada da kaynatıyoruz her telden

evet canım kirli çıkılar az önce faturalarımı nasıl düşürdüğümü nasıl tasarruf yapıp , çıkıma bişeler kattıgımı anlatıodum:)))
piyasalar kapalıyken makara kukara yapıoruz:)))

bence eğer doların varsa altın şu an yükselmeye geçti tabi bellide olmaz fakat bekle bence düşmesini düştüğü anda altın alabilrsin dolarda bi kısmını tl de bi kısmını dolarda bırakmada çok zeki davranmışsın bence altının düşmesini bekle.....
dolarla lış satış yapan kişi farmasi meyra diğerleride var onlar daha yardımcı olur sanıorum...

senfat kim ayol

sen arada bize de uğra kuzuuuuum

pepe; burda kimse bu soruya istediğin gibi cevap vermez.
genellikle tavsiye edilen sepet oluşturmak, dövizden biraz, altından biraz ne bileyim işte öyle.
kimse seni altına yada dövize yada hisse senedine falan yönlendirmez, o sorumluluğu almaz. kendi kararını araştırıp kendin vermelisin.

çok geçmiş olsun
ben 30 yaşında kabakulak oldum öğrenciden bulaştı
ölüyorum sandım
doktora sordum çocuklar buna nasıl dayanıyor onlar senin gibi olmuyor dedi
biran önce iyileşsin inşallah
bu arada ben diğerlerini de geçirmedim hala

seyyah; ileri yaşlarda hakkaten kabakulak çok zormuş, bir arkadaşımda da görmüştüm. ben de geçirmedim daha, bakalım ana-oğul geçiririz artık.
diğerlerini de geçirmedin geçirmişindir ya, bazen anneler de karıştırıyo, unutuyor falan. zaten geçirmemiş olsaydın sıla hangi hastalığı geçiriyorsa sen de geçirirdin.

o da hiçbirini geçirmedi daha

1741deyim :) Maşallah diyorum Allah muhabetinizi artırsın bir yandan da beni öldüreceksiniz ama gülmekten :) harikasınız ya :) meyraa merak edenlerden biri de bnm.bi güzellik yap be kardeşim.sonra kaldırırsın
papatya,pepeti sizleri görmedim
sirkeci sorum yanlış anlaşılmasın, boyuna göre kilon çok iyi bence.spora formunu korumak için gidiyorsun sanırım.Maşallah
banusultan kızların bahtları açık olsun. Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
farmasi ilk koyduğun foto küçük olanmı?yoksa ikisi de aynı mı?(kanepede yatanla)
senfat çok geçmiş olsun cnm.çok şükür bişey olmamış
sunny abla size tekrardan geçmiş olsun
papatyacm size de geçmiş olsun
daha bitiremedim.artık kalanı da yarın okurum.laptop ortak kullanılınca sürekli yazamıyorum.bide sürekli bu topiği takip ediyorm diye rahatsz olanlar var

kızlar bir tavsiye de benden notebooklarınızı işyerinde şarj edin evde de bataryadan tüketin

pepe arbitrajı bi araştır derim aklın yatarsa girişirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…