yok artık iyice abarttılar
neden olmuş ki ara hemen çemkir bize de söle nedenmiş
kızlar bugün öğlen işe giderken kombiyi kapatığta gittim eve geldiğimde ev aynıydı soğumamış bile:))
sonna mutfağın peteğini kapattım yine bi değişiklik yok eşim gene atletle oturuo gene atletle oturuo:)))
ki öle pek soğuğada gelemez yane bu gündüz kapatma işi evi pekde soğutmuo şu an için yarın sabah sekizde kapatıp akşam geldiğimde açcam bakalım nolcak:)))
ya bulcam bi ortasını şu an denemelerdeyim:))))
ayrıca ,
dün iki makina çamaşır yıkamıştım donlarımızı ütülemedim evde giydiğimiz kıyafetleride ürülemedim
amaaaaa nevresime sıra gelince dayanamdım koydum ütü masasına:))) oh bi bastım ütüyü içim eridi valla böle kaymak gibi oldu:))))
normalde ütüm 2-2.5 saat sürerdi bugün 50 dakika sürdü:)))
artık don ütülemeye son!!!! :)))
çaycımıda kaldırdım minnak bi demliğim var onda demlicem çayımı kahvemi falan:))))
şimdilik tasarruf benden bu kadar kızçeler:)))
faturalarla başım dertte yahu:)))
ahahahha
deli midir nedir
işten zevk alan hatun
kızlar bugün öğlen işe giderken kombiyi kapatığta gittim eve geldiğimde ev aynıydı soğumamış bile:))
sonna mutfağın peteğini kapattım yine bi değişiklik yok eşim gene atletle oturuo gene atletle oturuo:)))
ki öle pek soğuğada gelemez yane bu gündüz kapatma işi evi pekde soğutmuo şu an için yarın sabah sekizde kapatıp akşam geldiğimde açcam bakalım nolcak:)))
ya bulcam bi ortasını şu an denemelerdeyim:))))
ayrıca ,
dün iki makina çamaşır yıkamıştım donlarımızı ütülemedim evde giydiğimiz kıyafetleride ürülemedim
amaaaaa nevresime sıra gelince dayanamdım koydum ütü masasına:))) oh bi bastım ütüyü içim eridi valla böle kaymak gibi oldu:))))
normalde ütüm 2-2.5 saat sürerdi bugün 50 dakika sürdü:)))
artık don ütülemeye son!!!! :)))
çaycımıda kaldırdım minnak bi demliğim var onda demlicem çayımı kahvemi falan:))))
şimdilik tasarruf benden bu kadar kızçeler:)))
faturalarla başım dertte yahu:)))
Bir de burası kirli çıkı değil mi........50 bin liram var bir kısmı dolarda ne yapayım dedim herkes havadan sudan konuşuyor.........yanlış yere geldiysem sõyleyin
Bir de burası kirli çıkı değil mi........50 bin liram var bir kısmı dolarda ne yapayım dedim herkes havadan sudan konuşuyor.........yanlış yere geldiysem sõyleyin
senfat sana ciddi ciddi bişe sölimme:)))
ben ev hanımı olmak için doğmuşum aslında ama şükürler olsunki elimde işim var ama herşeyden önce içimden gelio hamur yogurim ütü yapim yerleri silim her yer jilet gibi olsun hani temzilikten sonraki yorgunluk olurya hani heryerin ağrır ellerin yıpranmıştır o bana inanılmaz huzur verio:))))
ama sürekli böle olmak istemem tabiside haftada 7 gün varsa 4 günü böle olamaktan mutlu olurum :)))
iyi geceler millet;
geçmişe bakmak isterdim, kim ne durumda bir bilgim yok.
oğlum bu karda kıyamette gitti su çiçeği oldu :))) doktora gittik, kendim de sevk alıp bugünü atlattım, yarın eşim izin alıp o bakacak. haftaya da geçmezse doktorcum rapor yazacak bana. :) efenin en az 1 hafta okula gitmesi yasak.
geçen sene baharda 10 gün okula benimle gidip gelmişti, o sıra çocuklar patır patır su çiçeği oluyordu, bekledik bekledik bizimkine bi şey olmadı. bir ay önce başka bir sınıfın bir iki öğrencisi su çiçeği oldu. beklemiyorduk, ama oldu :)))
seyyah; ileri yaşlarda hakkaten kabakulak çok zormuş, bir arkadaşımda da görmüştüm. ben de geçirmedim daha, bakalım ana-oğul geçiririz artık.
diğerlerini de geçirmedingeçirmişindir ya, bazen anneler de karıştırıyo, unutuyor falan. zaten geçirmemiş olsaydın sıla hangi hastalığı geçiriyorsa sen de geçirirdin.
o da hiçbirini geçirmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?