aaaaaaa
bizede edeydinyaakpss yoldaşıyız biz
herkeşlere ettim canımhani bana,hani bana,demiiiiişşşş.... :)
delibocuk seyyah pek bir sakinsiniz bu hayra alamet değil
Hastayım ben sirkecibak seyyah bile farketmemiş yokluğumu
delibocuk, sanırım ben de hasta oluyorum:2::2: üşüttüm galiba
canım ya evim güzel evimde çok güzel bi konu açılmış ona takıldım
göz atın arkadaşlar evlerin pasaklı halini yüklemişler
çok komik eğlenceli olmuş
kimse benim evi geçemez aslında yarışma yapılsa
eveeeet
güldük eğlendik
güzel vakit geçirdik
sanırım benim artık ders çalışma vaktim geldi
görünen o ki 95 almadan bu iş olmayacak
şu kpssden 90 alanlar
kafası matematiğe basanlar
neler yapmam lazım
nerde yanlış yapıyorum
matematik nasıl öğrenilir
acaba bana verecek tiyolarınız var mı
kızlar bir tavsiye de benden notebooklarınızı işyerinde şarj edin evde de bataryadan tüketin
pepe arbitrajı bi araştır derim aklın yatarsa girişirsin.
desene benim tavsiye patladıcanım bilgisayarlarınızı mümkün olduğunca fişte kullanmaya çalışın. yoksa bataryanın ömrünü azaltırsınız.
ben 98 aldım canım ama ben zaten sayısal çıkışlıyım. mat hiç çalışmadım dersem yeridir. beni de sözeller kasmıştı biraz
peki var mı kısayollar konularla ilgili püf noktaları
mesela yıllardır anlayamadığım sıralamayı bi arkadaşım para bölü kişi diye özetledi bana hemen anladım
kendim düşünsem kırk yıl böyle bir şeyi çıkaramam o konudan
resmen sayısal özürlüyüm
günaydın kızlar
iki gün girmeyince iki gündür arayı okuyorum net hatırlamazsam kusuru bakmayın
hoşgeldin diyen herkese teşekkürler
pepeti sen sordun sanırım 6284 uygulaması hiç başıma gelmedi ama soracağın bişi varsa özelden sor bilen bir arkadaşımdan bilgi alırım sana aynısı buradaki herkes için geçerli öyle heşeyi bilmem ama genel hatlarıyla belki bişiler anlatabilirim
seyyahcım ben kursa gitmiştim acaba öyle bir imkanın olur mu matematik hocasının peşinde dolandım hangi sınıfa girerse ben de peşinden gittim tüm tekrarlara hoca ayırt etmeden girdim ve hep soru çözdüm bunları son iki ay yaptım 24 doğru 1 yanlış yaptım geometrim yoktur da benim bakmamıştım hiç ama senin vaktin var geometriye de bakabilirsin ben hayatımın hiçbir dönemindeprobelm yapamamıştım üni. sınavında o zaman vardı türev integral yapıp problemleri bırakmıştım düşün o yüzden baştan çalışmam gerekiyordu birinin anlatması çok işime yaradı ya da özel ders veren üni öğrencisi bulabilirsin kurs yoksa etrafında öğrenciler çok almadığından kursla aynı paraya gelir
canım her konunun illaki vardır daha pratik bir yolu ama şimdi şak diye aklıma bşey gelmdi...
ama benim sözelde uyguladığım taktiği sen matemetikte yapabilirsin.
önce konuya çalışır, sonra çözümlü sorulara bakarsın. sonra o kunu hakkında kpss de ne kadar soru varsa çözümlerine bakarsın. az biraz fikrin oluşunca bol booool soru çözersin.
hem hız kazanmış olursun böylece, hem de çok soru çözdükçe pratikleşirsin
doğru bak kızın aklıma gelmemişti hani olur ya mühendislik öğrencisinden matematik belki o tuzlu olmaz dedim ama tabi kızın olunca o biraz zorsen buralardan pek ayrılma
avukatlık ücretleri 500 lira olmuş
sözelimde sorun yok o yüzden sırf matematik için kursa gitmek boşa beliyor
bi de kızım var saatleri ayarlayamıyoruz
özel ders olabilir ama çok iyi anlatan biri olması lazım
o da nasıl ayarlanır nerde alınır yine kızım sorun olacak sanırım bi de tabi maliyet çok
oyyyyyyyyyyyy oy
seyyah intenetin kotaı değilse nette matematik anlatımı olan videolar var ekol hoca vs oralara takıl biraz hem soru çözer hem konu anlatır
off aklına gelince paylaş canım
78aldım arkadaşım 80 aldı
aramızda tam 60 kişi var
2 puan 60 kişi attı
sınavda deprem oldu 15 dk elim ayağım tutmadı 4. kattaydım aklım da sıladaydı
ama kısmet işte olmayacakmış
doğru bak kızın aklıma gelmemişti hani olur ya mühendislik öğrencisinden matematik belki o tuzlu olmaz dedim ama tabi kızın olunca o biraz zor
bedava danışmanlık yapacağımı kim söyledi sana seyyah(şaka ha aman diyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?