lifeandi aşk ola neden yanlış anlayım boyuma göre kilom ideal ama ona rağmen benim pörtlyen yanlarım ve göbeğim var azıcık onları yoketmek ve sıkılaşmak istiyorum1741deyim :) Maşallah diyorum Allah muhabetinizi artırsınbir yandan da beni öldüreceksiniz ama gülmekten :) harikasınız ya :) meyraa merak edenlerden biri de bnm.bi güzellik yap be kardeşim.sonra kaldırırsın
papatya,pepeti sizleri görmedim
sirkeci sorum yanlış anlaşılmasın, boyuna göre kilon çok iyi bence.spora formunu korumak için gidiyorsun sanırım.Maşallah
banusultan kızların bahtları açık olsun.Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
farmasi ilk koyduğun foto küçük olanmı?yoksa ikisi de aynı mı?(kanepede yatanla)
senfat çok geçmiş olsun cnm.çok şükür bişey olmamış
sunny abla size tekrardan geçmiş olsun
papatyacm size de geçmiş olsun
daha bitiremedim.artık kalanı da yarın okurum.laptop ortak kullanılınca sürekli yazamıyorum.bide sürekli bu topiği takip ediyorm diye rahatsz olanlar var
Hastayım ben sirkecibak seyyah bile farketmemiş yokluğumu
allah razı olsun arkadaşlar
ama insanım işte
bir yerde bitmeyecek mi diye düşünüyorum
bir işaret görsem bi ışık
ama o da yok
bade şüpheden bişey çıkmadı değil mi allah korusun
üniversitedeki ev arkadaşım lösemi
allah tüm hastalara şifa versin
Canım benim inan okudukça ben rahatladım hakkında rabbim hayırlısını verir inş şimdiden ALLAH kabul etsin diyeyim.bu muydu beklediğim işaret
benim artık içimde tutamayıp bugün haykırmam
hepinizin tesellileri
ablamın arayıp bi dua söyleyip bunu oku diye yalvarıp hacettepede bir arkadaşıyla konuştuğunu anlatması
üstüne 15 gün içinde sözleşmeli arkeolog alımı olacağını öğrenmem (yalan değilse ve yine de sıra gelmeyecekse de)
alt katımdaki 60 yaşındaki komşu teyzenin komşuları toplayıp çaya diye gelmesi ve herkes gittikten sonra kalıp konu nerden geldiyse dine imana gelmesi 2 yıldır tanıdığım kadının benim için ağlaması bana saatlerce bişeyler anlatması evimde namaz kılıp bana dua etmesi
ve benim içimde garip bir boşluk sanki başın ağrımasından sonraki uyuşukluk gibi bir şey hissetmem
aylardır beklediğim güzelim karın yağması
her şeyin bir araya gelmesi hepsinin bir günde olması
bu muydu beklediğim işaret
kadın hem ağladı hem beni ağlattı
ben bugün namaza başlıyorum
hem de önceki gibi kendimi zorlayarak değil içimden gelerek
hiç bir şey düşünmeden hiç bir şeye takılmadan şeytana uymadan
allahım utandırmaz inşallah
allah hepinizden yazandan yazmayandan okuyandan okumayandan aklına gelip dua edenden razı olsun
1741deyim :) Maşallah diyorum Allah muhabetinizi artırsınbir yandan da beni öldüreceksiniz ama gülmekten :) harikasınız ya :) meyraa merak edenlerden biri de bnm.bi güzellik yap be kardeşim.sonra kaldırırsın
papatya,pepeti sizleri görmedim
sirkeci sorum yanlış anlaşılmasın, boyuna göre kilon çok iyi bence.spora formunu korumak için gidiyorsun sanırım.Maşallah
banusultan kızların bahtları açık olsun.Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
farmasi ilk koyduğun foto küçük olanmı?yoksa ikisi de aynı mı?(kanepede yatanla)
senfat çok geçmiş olsun cnm.çok şükür bişey olmamış
sunny abla size tekrardan geçmiş olsun
papatyacm size de geçmiş olsun
daha bitiremedim.artık kalanı da yarın okurum.laptop ortak kullanılınca sürekli yazamıyorum.bide sürekli bu topiği takip ediyorm diye rahatsz olanlar var
günaydın farmasi
başbaşayız ikimiz
yine eski günlerdeki gibi
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
karanfilce, farmasi+
karanfilce ve akıllıbıdık sizlere adınızla dua ettim arkadaşlar allahım inşallah kabul eder amin
allrıght sana da iş yeri alımın için ama adını bilmiyoom
ve hepimiz için hayırlısı için
gönlümüzdekinin hayırlı olması için dua ettim
komşu teyze hatim indirdi biz de okuduk bize sevap yazılmıştır değil mi...inşallah
günaydın farmasi
başbaşayız ikimiz
karanfilce, farmasi+
günaydın farmasi
başbaşayız ikimiz
karanfilce, farmasi+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?