sporun ardından soda greyfurt yada süt tüket yağ yakımını hızlandırırsın
şimdi yapıciğim. teşekkürler, toprağım.
gızlar; ben yarın pilatese başlıyom, nası olcaksa çok da merak ediyom, sonra da saunaya giriciğim
sinirlerimi de aldırıp geliciğim.
bekleyin evanın maaşını şimdi söyliycem
kes ya
ne gizemi
şeyindeki mantarı bile duyduk
hale gizem ayakları yapma bize
canım ben yazdıgını okuyacaktım, şu kısları okuyum, sonra uzun yazıyı okuyum dedim
bu gevezeler susmadı
geçmiş olsunn bu arada
karanfil niye söylemyim kız hadi erkek olsam kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz topiğinizde bir bıyıklı var o da benim derdim
benim maaşım dengesiz şu sıralar en son 2800 aldım ama çook ucuza çalışıyorum biliyorum
ya onlar nazarımız değer diye korkuyo kem gözlüyüz ya biz ondan
yalnız değilsin canım böcük de olurum boncuk da
buzdolabında bekleyince daha bi güzel oluyor
ya ben bu kurabiyeyi zor bişey sanıyordum çok kolaymış ben de sıklıkla yaparım artık
ama tereyağ dayandırabilir miyim bilmiyorum çünkü margarin yerine tereyağ kullanyorum ve tereyağ aldığım kadın 20 tl ye çıkarmış fiyatı
tam ben tahmin yazacaktım ki sen önce yazmışsınözelden bi tek karanfile söledim
meyranın bi tek senfata sölediği gibi
şaka bi yana 5000 tl alıyorum arkadaşlar
şimdilik
daha ceo olacağım ya o bakımdan şimdilik dedim
toprağım.
özelden bi tek karanfile söledim
şimdilik
bekleyin evanın maaşını şimdi söyliycem
kız elalemin hatununu ne koydun,ama kıza gönlüm ısındı şaka maka.tatlı geldi bana.ama sen gözüyle baktığım için ola.banu allah seni netmesin
o fotodaki ben değilim
o yabancı bir seramik sanatçısının eseri ve onu alan kişi
albümlerde fazlasına tıklarsan kızım ve bana ait olan fotoların albümü çıkar
ayrıca da ben o kadından daha güzelim ne kadar suaygırı formatinda olsam da
allahım allahım,çok zor evlatla sınanmak.eşinin biraz törpülenmesi lazım ama.böyle suçlu aranmaz kazada.Kızlar size bi olayımı anlatmak istiyorum aklıma geldide.
Geçen sene bu zamanlar akşam saat 7 gibi mutfaktayım eşimi bekliyorum bi taraftan yemek hazırlıyorum mantarı hiç sevmem nefret ederim eşimde bayılır o gün hayatımda ilk kez evime mantar soktum eşime süpriz mantar yapacağım çağanda oyuncak atına biniyo bi taraftan müzik çalıyo oynuyo.Mutfağın balkonunun duvarını yıkıp mutfağa dahil etmiştik balkonun çıkıntıları duruyo tabi.Keyfim yerinde eşime süpriz yapıcam diye oda bana süpriz yapmak istemiş ben yaşpastayı çok severim yaşpasta,ekler filan almış bana,çağana kıyafet oyuncak almış.Hem şarkı söylüyorum hem yemek hazırlıyorum kütt diye bi ses geldi çağan ağlıyor sen oyuncak attan düş balkonun o çıkıntılarına çarp ağzından kanlar akıyo o ağlıyo ben ağlıyorum kan durmuyo ben peçete filan koyuyorum dudağı sanıyorum ama heryer kan oldu evin kapısını açtım bağırıyorum,ağlıyorum yardım istiyorum hemen eşimi aradım 5 dkk içinde eve geldi noldu dedi hemen çağanı aldığı gibi arabaya koştu ocakta yemek var,ısıtıcıda çalışıyo onları kapatıp üzerime bişey alana kadar bu kornaya basmış ben inmedim diye basmış gitmiş hastaneye,tlf ediyorum nerdesin diye kapatıyo tlf konusmuyo beni sorumlu tutuyo bidaha arıyorum yine aynısı,bidaha arıyorum bu defa hiç alakası olmayan bi hastaneyi söylüyor dolmuşa biniyorum taksiye verecek param çünkü dolmuşta hem ağlıyorum hem arıyorum dolmuşcuya durumu söyledim bastı gaza yetiştirdi beni ama o hastanede değilmiş tekrar ağlaya ağlaya dolmuşa bindim kardeşimi aradım onuda almış yanına gittim yanlarına ben gidene kadar röntgen çekilmiş benim sıpam ağzı açık gezer ağzı hiç kapanmaz ben dudağı patalrı sanarken üst dişleriyle dilinin üstünü,alt dişleriylede dilinin altını kesmiş dikiş atılacak dediler ama ben hala ağlıyorum eşim konusmuyo,çağanı bana vermiyo annem,babam,erkek kardeşim hepsi yanımızdalar normalde dikiş atılmazmış dile ama yarık çok olduğu için başka çare yok dediler plastik cerrahi bölümüne gittik ameliyathaneyi hazırlamışlar 2 kişi gelsin dediler eşimle ben girdim çağanı yatırdılar biriniz kafadan tutacaksınız birinizde bacaklarından dedi ben kafadan tutamam dedim bacakları ve kollarını tuttum çağanın üzerine yattım ama heryerim titriyo zor tutuyorum eşimde kafasını tuttu dikkatli olalım canı çok acımadan bitirelim dediler ben hiç bakamadım eşim bi ara bakmış dilini 4 yerinden uyuşturmuşlar ip takmışlar iple dili dışına çıkartıyorlarmış dikişi atıyorlar o sırada çağan acıdan drların elini ısırınca bi bırakıyorlarmış kaç dakika sürdü hatırlamıyorum arada bi bittimi diye soruyorum eşim defol git diye beni kovuyor en sonunda bitti dediler ben yere yığılıp kalmışım gözümü açtığımda beni sakinleştirmeye çalşıyorlardı biz içerde,annemler dışarıda ağlıyordu eve geldik annemde yanımda kaldı indizayn kursuna yazılmıştım kursu filan bıraktım yeterki oğlum iyileşsin dedim eşim 15 gün tavır yaptı bana çağan 1 hafta pipetle beslendi ağlaya ağlaya öldü yavrum çok zor günlerdi 1ay sonra dikişleri düştü şimdi bi sorun kalmadı ama hayatımdaki en kötü günlerden birisiydi.
canım size de geçmiş olsun,sen de dene bozayı bakalım.öksürüğe faydalı diyorlar.olmasa da vitamin deposu.geçimş olsun canım oğlum da fena öksürüyor yemek de yemiyor üzülüyorum dr antibiyortşk verdi balgamlı öksürüyor ateşi çıkıp iniyor burnu akıyor
geçmiyor canım o hastayken boğazında bir yumruk oluyor gözünde akmaya hazır gözyaşları o öksürdükçe senin kalbinden bişeyler kopuyor o gülünce yüreğinde kelebekler açar ama hayatın en güzel aşkı
hemen bakacağım,ne bileyim ben ortada olanlara baktım,fazlasını karıştırmadım.selin maşallah diyorum tü tü tüüüüüüüü
ay derfat içim parçalandı ya çok geçmiş olsun
bırak anne olmayı orda görevli olarak dahi durmamam
ayda 100bin maaş deseler he belki bir iğne yapabilirim bir kerelik
daha da davosa uğramam sonra
eva senfat ortalığı boş buldunuz başladınız aşık atışmasına bakıyorum
banu gel de şu yanlış anlaşılmayı gider
çok güzelsin çok tatlısın çok komiksin de banaaaaaaa
şimdi yapıciğim. teşekkürler, toprağım.
gızlar; ben yarın pilatese başlıyom, nası olcaksa çok da merak ediyom, sonra da saunaya giriciğim
sinirlerimi de aldırıp geliciğim.
geçmiş olsun annene canım...annemle de konuşamadım zaten doğru dürüst biraz rahatsızmış uyumuş oysaki dedikodu yapacaktım
babamla konuştuk o da en fazla 1 dakika 50 saniye konuşur
özelden bi tek karanfile söledim
şimdilik
ama ben ayıp edecek bir şey mi dedim :18:
ayıp oluyo amaa....
eva mantıken 3 bine yakın alması gerek ama maldivlere tatile gitmesi işi karıştırıyooo
ayıp oluyo amaa....
eva mantıken 3 bine yakın alması gerek ama maldivlere tatile gitmesi işi karıştırıyooo
geçmiş olsun annene canım...
işte günün bombasııı
sen eşinden bile fazla alıyorsun o zamannn...
maldivler konusunda yanılmamışım
Allah bereket verisn canım kat kat artırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?