- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Bende akşamki menümü yazayım bari yemek yapmadım akşamları çorba,salata yiyoruz ama kaçgündür canım kokoreç istiyodu eşim gelirken alıcakk
geçimş olsun canım oğlum da fena öksürüyor yemek de yemiyor üzülüyorum dr antibiyortşk verdi balgamlı öksürüyor ateşi çıkıp iniyor burnu akıyor
geçmiyor canım o hastayken boğazında bir yumruk oluyor gözünde akmaya hazır gözyaşları o öksürdükçe senin kalbinden bişeyler kopuyor o gülünce yüreğinde kelebekler açar ama hayatın en güzel aşkı
farmasiye bi sürüü misafir geldi ama ev sahibi ortada yok
tek gizemli sen değilsin
derfat canım çok geçmiş olsun ama eşim bana öle kızsa dahada kötü olurdum ben normalde baya soğuk kanlıyımdır ama kendi kanımı görünce içim bi hoş oluyo:)) emininm çocugumdada öle olurum dayanamam ki Allah sana sabır vermiş o anda inş bidaha öle bişe gelmez başına
birbirimize özelden yazalım o zaman :))
derfatcım arada kaynadı gerçekten başına gelen korkunççmuş geçmiş olsunohh maşallah sana sirkencim neysem sen müsait olunca görüşürüz ben herdaim müsaitim çünküsana börekler,çörekler,dolmalar,kekler yapıcam
Bende burda olmaktan çok mutluyummm hepinizi çok seviyorum birazdan eşim gelicek az çene yapın haa okuması çok uzun sürüyo
topik ünlü oldu
yok kızzz bunların hepsi bizim kızlarToplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 11 ziyaretçi)
senfat, alsen, nazende_87, eva+, badezuzum, delibocuk, sirkencubin+, darkseaa, sevimsiz_25, seyyahalemi+, elifcino, loveli, kalinkaselin+, ozlem_su, karanfilce+, lifeandi+
topik topik olalı böylesini görmedi
karanfilce nasılsın canım
ne zaman test tarihi.. bu gün sonuç bekleyen arkadaşlara dua ettim senin ismini bilmediğim için karanfilce diye ettim kabul olur inş.
deliböcük sana danışabilirim sanırım
bende mantar var (hani şu genital olanlarından) ek dozluk flukan işimi görür diye düşünüp eşimi nöbetçi eczanelere saldım evde de bir travacort kremim var ama önce kapsülü içsem daha iyi olur dimi
doğru mu yapmışım?
ya size bişe dicem çok gülceksiniz ben kaç gündür delibocugu
deliboncuk diye okuorum:))))
bekledim bekledim kimse tarif yazmadışöyle de bir püf noktası var demedi. ben de kirli çıkıyım allah allah
senfat sana meyranın demiceni adım gibi biliodum o dese dese farmsiye der sana demezki hıh:)))
senfat sana meyranın demiceni adım gibi biliodum o dese dese farmsiye der sana demezki hıh:)))
hemşire net bişey demedi canım. adet gününü bilirsin olmazsan 2 gün sora test yap dedi
ama ben 15 gün sonra adet olurum çatlamadan 19 una denk geliyor. çok sağol dualarında unutmadığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?