Kirli Çıkılar )))

Bende akşamki menümü yazayım bari yemek yapmadım akşamları çorba,salata yiyoruz ama kaçgündür canım kokoreç istiyodu eşim gelirken alıcakk

benim akşamki menün:
deniz çupra
roka salatası
mercimek çorbası
ıslak kurabiye
ve eşimin çanakkaleden getirdiği peynir helvası

selin maşallah diyorum tü tü tüüüüüüüü
ay derfat içim parçalandı ya çok geçmiş olsun
bırak anne olmayı orda görevli olarak dahi durmamam
ayda 100bin maaş deseler he belki bir iğne yapabilirim bir kerelik
daha da davosa uğramam sonra

eva senfat ortalığı boş buldunuz başladınız aşık atışmasına bakıyorum

banu gel de şu yanlış anlaşılmayı gider
çok güzelsin çok tatlısın çok komiksin de banaaaaaaa

sağol lovelicim sizede çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.

sağol selincim aslında eşim sonradan bana karşı yanlış davrandığının farkında vardı ama bana söylediği bişey var hep sözkonusu çağansa dünyayı bile gözüm görmiyo diyor o yüzden sabrettim canım inş canım

derfat yapacağın kekleri böreklerin hayaline kapıldım çağan için sana geçmiş olsun demedim büyük geçmiş olsun
bu arada senfat senin oğlan nasıl oldu?
ben böyle şeyler duydukça şöyle etrafa bir bakıyorum ev nasıl childproof hale getirilir diye düşünüyorum psikopata bağlıyorum Allah size kolaylık versin

ya size bişe dicem çok gülceksiniz ben kaç gündür delibocugu
deliboncuk diye okuorum:))))

derfatcım arada kaynadı gerçekten başına gelen korkunççmuş geçmiş olsun (
eşine çok kızdım ama
topik ünlü oldu

yok kızzz bunların hepsi bizim kızlar yabancı yok
ama şu özlem su yu çok merak ediyorum bizden birini tanıyor da ondan mı katılamıyor acaba :44:

karanfilce nasılsın canım
ne zaman test tarihi.. bu gün sonuç bekleyen arkadaşlara dua ettim senin ismini bilmediğim için karanfilce diye ettim kabul olur inş.

hemşire net bişey demedi canım. adet gününü bilirsin olmazsan 2 gün sora test yap dedi
ama ben 15 gün sonra adet olurum çatlamadan 19 una denk geliyor. çok sağol dualarında unutmadığın için

önce kremi kullan bence mantar ilaçlarının yan etkisi fazla oluyor
bi de birçok ilaçla etkileşimi var kremden fayda görmezsen ilaca geçersin
bi de neo penotran var mantar için bizdeki kadın doğumcular genelde onu önerir

derfat ben de şimdi döndüm ve okudum yazdığını büyük geçmiş olsun canım
Allah yavrulamızı korusun

anacığımı arayacam gündüz aradım yoktu evde bir rapor alayım bakem
az konuşun beni road runner etmeyin gene şaşı bakıp şaşırıyorum siz çene çalarken

bekledim bekledim kimse tarif yazmadı şöyle de bir püf noktası var demedi. ben de kirli çıkıyım allah allah

senfat sana meyranın demiceni adım gibi biliodum o dese dese farmsiye der sana demezki hıh:)))

senfat sana meyranın demiceni adım gibi biliodum o dese dese farmsiye der sana demezki hıh:)))

çak ablana bi beşlik
gecenin golü selindeeeeeeeeeeeeeen
eveeeeeeeeet sayııııııııııııın seyircileeeeeeeeeeeeeer:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…