Kirli Çıkılar )))

anacığımı arayacam gündüz aradım yoktu evde bir rapor alayım bakem
az konuşun beni road runner etmeyin gene şaşı bakıp şaşırıyorum siz çene çalarken
seni senii kaçıyorsun değil mi??
neyse canım söylemeyin ortak çıkmayız

bir de ek olarak çok su içsin kalabalık ortamdaki tuvaletlerde mümkün olduğunda maşrapa kullanmasın ben bu şekilde kurtuldum maşallah diyim öğrenciliğimden bu yana mantar olmadım ama çok sık sistit geçiriyorum ona da çözüm saat başı su içmek

ben o masadan çağanı kaldırır direk kocayı yatırırdım

çok sağol seyyahcım bendende sağlıkçı filan olmaz hastayı bırakıp bana bakarlar artık

selincim senfat dolma sarmaya veya mantı açmaya gitmiş olabilir aşağıda online göründüğüne bakma
hamaratlıkta seni sollayacakmış sağda solda öyle diyormuş

bak seeeeennn::)))))
benim üstüme konserve kapağı kapatanı
3 dakikada mantı hamuru açanı görmedim öhüm öhüm :))))

amaaaaa senfat yaparsa görürüm neden olmasın:)))) o bikerem
sakala çarpan çorbası,bıyığa şöööööyle bi tekme atan yemeği bile yapabilio kızaaaaaaammm:))) ben daha sakallı makkalıı çorba bilem bilmiom:)))

karanfil niye söylemyim kız hadi erkek olsam kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz topiğinizde bir bıyıklı var o da benim derdim

benim maaşım dengesiz şu sıralar en son 2800 aldım ama çook ucuza çalışıyorum biliyorum

sağolasın canımcım evi çocuğa göre ayarlıyosun kendi zevkini bi kenara atıyosun camlarda kilitler var,ortada ona zarar verecek hiçbişey bırakmıyorum,gece yatarken kapıları kilitleyip anahtarları alıyorum yapıyorumda yapıyorum ama ben ne kadar dikkat ediyosam çağanda o kadar çok hasar veriyo kendine

canım ben yazdıgını okuyacaktım, şu kısları okuyum, sonra uzun yazıyı okuyum dedim
bu gevezeler susmadı
geçmiş olsunn bu arada

annemle de konuşamadım zaten doğru dürüst biraz rahatsızmış uyumuş oysaki dedikodu yapacaktım
babamla konuştuk o da en fazla 1 dakika 50 saniye konuşur

aşkolsun karanfil ben sizi merakta kor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…