Kirli Çıkılar )))

bu arada okuduklarımdan aklımda kalanlar:

farmasi canım çok geçmiş olsun kaza yapmışsın olur böyle şeyler insan anlamıyor bile nasıl yaptığını..

derfat başına geleni okudum dil çok damarlı bir organdır kesiğini durdurmak çok zordur Allah korumuş çok üzüldüm gerçekten.. ben olsam ben de kendimi paralardım üzüntüden..

banucum yaaaaww waaaw demek istiyorum resimlerinizi gördüm üçünüzün de maşallahı var.
darısı başıma inşallah..kızlarımın birini sağ ötekini sol koluma alıp gezmelere çıkacağımmm aahah

eva seyyah senfat gece gece kaynatıyosunuz kıskanıoz bak okuyamıyoruz aaaaa susun acicik

darseaa oğlum konuşmuyor demiştin al benden de o kadar.. herşeyin ilk hecesini söylüyor. tam söyledikleri de var ama cümle kurmuyor henüz napcaz bilmiyorum

selin karınca misali yazın yaptığını kışın yiyor maşallah

karanfilim bak ben evadan çok kazandığımı söyledim sana tüyo verdim diş okusun kardeşin diye.. aldın tüyomu di mi şaka bi yana gönlünden ne geçiyorsa kısmeti neyse o olsun hayırlısı olsun..az olsun öz olsun..

geçenlerde de kokoloji serilerini aldım ama o kitap değil içinde psikolojik tahlil yapan oyunlar var Senfat mutlaka biliyordur. tabi kitabın orjinali japonca; japoncadan ingilizceye; ingilizceden de türkçeye çeviri olduğu için anlamsız yerleri de var ama tabu gibi oturup toplulukla oynanabilecek türden

merhaba kızlar. kaç gündür eve geç geldiğim için giremiyordum sayfalar baya ilerlemiş.
2006 yılında eşim kpss den 92 puan almıştı büyükşehirler haricinde hep tercihlerini yapmıştı ama hiçbir yere yerleşemedi. bana biraz kısmet gibi geliyor

bu ay doğalgaz 127tl, su11tl, elektrik 85tl gelmiş çıldırcam elektrik faturasına iki kişiyiz evde durmuyoruz bu fatura niye böyle geliyor anlamıyorum yahu :44: acaba evde kocaman akvaryum var onun ısıtıcından olabilirmi?

bu arada eşim arabayı değiştiriyor 1500 üstüne verecekmiş. bu adam beni çıldırtacak ben kıstırça başıma bişeyler çıkartıyor :84::84: kardan çok zararı var bana ama bu sefer ben ne yapcam dersiniz tabiki arabayı üstüme yaptıttırıcam bu sefer sıkıysa satsında görüyim

al benden de o kadar.. eşim konusunu sorunca ben de söyledim aldı elimden kitabı:)))))

ya bi de ben bilim kurgu ve fantastik kitap okuyamıyorum nedense..

türk yazarları çok seviyorum bir de gerçek hikaye romanlarını seviyorum
bir de biografilere bayılıyorum
türkan saylan ve rauf denktaşın hayatlarından çok etkilenmiştim
zülfü livanelinin 2-3 kitabını okudum müziklerinden aldığım zevki alamadım nedense..

değişken..
senin de öyledir sanırm
5 den çok 15 den az diyelim
15 i geçiyorsan hanımağa sensin canımmm

:)
benimki senin kadar değişken değildir....
sonuçta sen,günde,haftada,ayda ne kadar müşteri geleceğini bilemezsin....
ama benim öyle değil....
müşterilerle yıllık sözleşmem vardır ve değil aylık,yıllık bile üç aşağı,beş yukarı bellidir....
arada yeni müşteri olsa veya olanlardan bıraktığım olsa da,çok etkilemez bütünü... :)

Rabbim hepimizin kazançlarını bereketli kılsın,hakkını vermeyi ,ve doğru yolda,huzurla harcamayı nasip etsin....

amin amiiiiiiin

farmasicim ben kaza olayını şimdi eşime sordum tatlım
eeğer o anda kaza tutanağında anlaşamasaymışsınız hatalı kim olursa olsun zaten ortada hatalı bulunmuomuş olay aynen tutanağa yazılıomuş o kadar
ama anlaşamasaymışsınız polis geldiğinnde polise olayı ikinizde anlatıp olayı ikinizde onayladıktan sonra polis sizin tutmanız gereken tutanağı tutacakmış
ve diyelimki sana çarptı ve kaçtı hiç bişe sölemedi anlaşma manlaşma yok ortada savcılığa suç duyrusunda bulunman gerekiomuş aracıma çarpıldı ve kaçıldı diye tabi plakasını alman gerekiomuş o anda:)))

Son düzenleme:
farmasi çok geçmiş olsun Allah korusun da bir daha olursa araçların konumunu ve yolu gösterecek b,r kroki çekip bir de araçların hasarını gösterir foto çekmeniz iyi olur sonrası açısından aslında polis tutanak tutar ama şikayetçi olmayınca tutmamış

loveli daha önce görmemişim geçmiş olsun

Elif ŞAFAK'ın politik duruşunu ben de sevmiyorum ama romanlarını seviyorum ilk dönem romanları için dili geneli için de kurgusu sağlam bence ben Murathan MUNGAN'ı da çok severim politik görüş ve hayat tarzına gözümü kapatıyorum galiba

fantastik kurgu ve bilim kurguya bayılırım yüzüklerin efendisini okumakla ile başladı hastalığım bir de benim arkadaşlarım frp oynardı üniversitede hobbit silmarillion, David Eddings'in tüm kitapları, forgatten realm serileri bir tane de hani albino prens vardı ailesinden kaçan bak adını unuttum onun kitapları bilim kurgu da Dune serisinden sonra tıkandım valla

arada deriz halen arkadaşlarla cilt cilt kitap okuduk fantastik diye herkes burun kıvırır bari meydan laurusse okuyaydık da namımız yürüyeydi diye :) sınavlara hazırlanacağım diye bir yıldır kitap okumadım neerdeyse şimdi de elimde Eragon'un dördüncü kitabı miras var

bir de polisiyeye bayılırım . İLyada Odessia yı ben de okudum zaten her tür mitolojiyi severim ama en çok kızılderili mitolojisine hayranım doğaya saygılarından dolayı bu arada açlık oyunları ve taht oyunlarını çok istiyorum okumak hatta taht oyunlarını dün konuştuk arkadaşımla kınadı bizi henüz okumadık diye :) eşim tamamı bitsin öyle okuyacağım diye tutturdu ama ben beklemem muhtemelen

bir mülakat daha kaldı o da bitsin önceliğim kutadgu bilig ve mesnevi olacak bir de Ahmet Ümit'in son iki kitabı ve Taht Oyunları sonra da elime ne geçerse çok özledim kitap okumayı

ilkokul başucu kitabım çocuk kalbiydi çok severek okumuştum sonra da çalıkuşu kaç kere okudum çalıkuşunu bilmem arada Hüseyin Rahmi de okurdum bir de Halikarnas Balıkçısı Uluç Reis

küçük prens i her yaşa tavsiye ediyorum ben bu arada üniversitede bir kere daha okuyun demişti Türk Dili okutmanı haklıymış arada okumak lazımmış

Dsoteyevski Suç ve Ceza ile Budala dışında klasik okumadım galliba ama başlayacağım tekrar Amin Maouluf'un kitaplarını da severim ve tavsiye edebilirim bir de ben eskiden TÜBİTAK Popüler Bilim kitaplarını çok severek okurdum anlamakta zorlansam da bazı şeyleri muhtemelen evinde vardır ama çocuk serisi süper bence eskiden erkek kardeşime alırdım şimdi de arkadaşların çocukalrı büyüsün de alayım diye bekliyorum

çenem düştü kitap deyince efendi gibi okumaya başlayayım da daha çok konuşabileyim

meyra evet senin bellidir
benim de giderek daha oturmaya başladı 3 aşağı 5 yukarı tahmin edebiliyorum gelirimi zaten bir çoğuna taksit yapıyorum..10-12 taksit ödenince de aylık gelirimin en azından minimumu biliyorum.. o yüzden rahatım kafa olarakk

3 gün önce yeni sözleşme imzaladım mali müşavirimle..ordan da biraz fikrim var sizin işle ilgili
10 kişi çalışyorlar epey yoğunlar.. düşündüm çok kazanıyorlardır diye..
Allah senin de müşterilerini arttırsın doğru yolda yemeyi nasip etsin..

Atatürk'le ilgili okurken bilgi sahibi olabildim ben sadece spesifik önerebileceğin bişi var mı Latife Hanımla ilgili

Evet ya Kayıp Sembol'de listemde Sherlock'u sadece lisede İngilizcesinden okumuştum yine başlasam

ben her telden çalıyorum genelde ama Zülfü Livaneli aklımda bir türlü okumadım kaldı öyle

eee biz kirli çıkı olacaktık bir liste yaptık ki maşallah ben eşime getirtsem bile epey masrafa gireceğim şimdi bu da kültüre yatırım olur mu ki

amin canım,cümlemizin inşallah...
bi de biz, muhasebeden ziyade,denetim ve danışmanlık yapıyoruz....
işi az,parası çok,ama paralelinde sorumluluğu da çok...
bende esnaf ve küçük ölçekli şirketler yok,muhasebe olmadığı için...
daha çok büyük firmaların, denetim ve danışmanlığı,uzmanlık alanımız...
gelir çok normalde,ama paralelinde gider de çok...eleman çok,vergi çok....
devlete çalışıyoruz....
ama hiç şikayetçi değilim,Allah devletimize zeval vermesin... :)

hatta livalelinin ankara konserlerini hiç kaçırmadım
duru 2 aylıktı bıraktım gittim bi seferinde..hem de eşimin doğumgünüydü
sütümü sağıp bırakmıştım 30 dakikada bir meme emen çocuğu babası tam 4 saat oyalamıştı

eşimi ne kadar çok sevdiğimi ve benim sevdiğim şeylere ne kadar saygılı olduğunu beni ne kadar çok sevdiğini o gün bir daha anlamıştım..

multijet tavsiyem
Teyzem Latife.. Yiğeninin bilgilerine başvurulmuş. yazarını tam hatırlamıyorum şu anda
Atatürkle ilgili de bilmediğimiz pek çok kişisel yanını anlatıyor

ben bile bu kadar küçük çaplı bir işletme olmama rağmen kdv zamanı devlete çalışıyorum hissi oluyor..bende bile oluyor:)))
sizi düşünemiyorum bile..

allright eşine ve sana kocaman bir nazar boncuğu benden maşallah

zülfü livaneli nin canlı performansını ben de dinlemeyi çok istiyorum ama bir türlü denk getiremedim kısmet artık
biz bu aralar sosyal aktivite olarak daha çok devlet tiyatrolarıına (şehir fırsatından güzel oyunlar denk getirdiğimizde de özel tiyatrolara) gidiyoruz hem çok ekonomik de oluyor bizi sarsmıyor hatta internet üzerinden hizmet bedeli bile almıyorlar bir nevi halkı teşvik

Bu arada önümüzdeki cuma için bir konser de ben ayarladım Manga ya gideceğiz

okuduğumuz kitaplar birbirine çok yakın. biz üniversitede mitolojiyi ders olarak okumuştuk, şimdiki zamanla karşılaştırmalı olarak işliyorduk dersi. müthiş bir dersti, dekan giriyordu derse, müthiş işlerdi. ben yunan ve mısır mitolojilerini daha çok seviyorum. amin maoluf u unutmuşum, sen yazınca hatırladım. dan brown kitapları çıkar çıkmaz okurduk, hey gidi :) hiiiiiç klasik okumadım, defalarca niyetlendim ama sayfalarca tasvir beni bayıyor, katlanamıyorum.

taht oyunlarının dizisi var: game of thrones. netten takip ediyorum, kitap da çok güzel. ben suzan collinsin "yer altı günlükleri" serisini okumak istiyorum şimdi. yakında onun da filmi yapılır. açlık oyunları serisini filmini izlemeden önce okumanı tavsiye ederim, kitabı daha güzel.

murathan munganı da seninle aynı sebepten ben de sevmem, üniversitedeyken yine arada okurdum ama şimdi hiç okuyamıyorum, kitabın bir yerinden romantizm fışkırcakmış gibi geliyor.

Denetim ve danışmanlık derken ,kalite yönetim sistemleri üzerine değil mi ? İso 9001 ,Brc ,Ifs gibi gibi ...
Ne zamandır bu alanda çalışıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…