Allah bereket versin canım...
evet itiraf edeyim, ben de eva dan çok kazanıyorum... :)
ama seni bilmem... :))
Hayırlı cumalar arkadaşlar,
karanfilce ve akıllıbıdık,çocuk isteyenler 41 gün boyunca meryem suresini okumaları gerekiyormuş,belki biliyorsunuzdur ama yine de paylaşmak istedim.
ben en son Zülfü Livaneli nin Serenad ını okudum çok güzeldi tavsiye ederim
Ayşe Kulin kitapları da favorim olmuştu ama allright o son kitabı(giz anların yolcusu) ne öyleçok şaşırdım hiç beklemiyordum daha tarihsel bir şey olur herhalde diye düşünüyordum
sırada bekleyenler Sherlock serileri; bin muhteşem güneş (bunu çok tavsiye ettiler) ve Dan Brown un Kayıp sembol
değişken..
senin de öyledir sanırm
5 den çok 15 den az diyelim
15 i geçiyorsan hanımağa sensin canımmm
:)
benimki senin kadar değişken değildir....
sonuçta sen,günde,haftada,ayda ne kadar müşteri geleceğini bilemezsin....
ama benim öyle değil....
müşterilerle yıllık sözleşmem vardır ve değil aylık,yıllık bile üç aşağı,beş yukarı bellidir....
arada yeni müşteri olsa veya olanlardan bıraktığım olsa da,çok etkilemez bütünü... :)
Rabbim hepimizin kazançlarını bereketli kılsın,hakkını vermeyi ,ve doğru yolda,huzurla harcamayı nasip etsin....
geçmiş olsun canım.
farmasi; sen de kaza atlatmışsın geçmiş olsun.
derfat; gece niyeyse hep unuttum, siz de çocuğunuzla büyük badire atlatmışsınız, okurken eşinize de "iyi okudum" diyelim.
kitap dedin mi dayanamam. 4 yaşındaki oğlumun bile kütüphanesi var evde. şu anda da babasına alibabayla kırk haramileri okutuyor :) benim ilk etkilendiğim kitap ms 2150 idi. ben daha çok fantastik seri kitap seviyorum. yüzüklerin efendisi, açlık oyunları, taht oyunları gibi serilerin filmleri çekilmeden önce okumuş oluyorum. ramses gibi tarihi kurgu kitapları, ilyada-odessa gibi mitoloji kitapları, psikoloji dedin mi yalomun kitaplarını tek geçiyorum. araştırma olarak da hulki cevizoğlu, banu avar, soner yalçın kitapları ilk tercihim.
kitapların her zaman orjinallerini alıyorum ama mesela elif şafağın kendisinden hiç haz etmem, politik duruşu midemi bulandırıyor, yine de kitaplarını okurum ama ya internetten indirip okurum, ya da korsandan okurum, ona da para kazandırmam.
ben de kitap alırım hatta internetten sipariş vermeye başladım son zamanlarda..
en son okuduklarım,
sinan akyüz incir kuşları..ağlamaktan özlerimde yaş kalmadı hala aklıma gelir yaşannalar sonuçta gerçek hikaye..
rick mofına 6 saniye
ayşe kuline de bayılırım 1 günlüktür oturur bitiririm
yaşar kemal en çok sevdiğim yazardır çok saygı duyarım önünde saygıyla eğilirim bulsam ellerini de öperim:)))
Atatürkün eşi Latife hanımla ilgili bulduğum tüm kitapları okudum ben karakterinden çok etkilendim..keşke tüm firstlady lerimiz onun kadar asil olabilseler..
aklıma gelenler bunlar şimdilk
ben en son Zülfü Livaneli nin Serenad ını okudum çok güzeldi tavsiye ederim
Ayşe Kulin kitapları da favorim olmuştu ama allright o son kitabı(giz anların yolcusu) ne öyleçok şaşırdım hiç beklemiyordum daha tarihsel bir şey olur herhalde diye düşünüyordum
sırada bekleyenler Sherlock serileri; bin muhteşem güneş (bunu çok tavsiye ettiler) ve Dan Brown un Kayıp sembol
al benden de o kadar.. eşim konusunu sorunca ben de söyledim aldı elimden kitabı:)))))
ya bi de ben bilim kurgu ve fantastik kitap okuyamıyorum nedense..
türk yazarları çok seviyorum bir de gerçek hikaye romanlarını seviyorum
bir de biografilere bayılıyorum
türkan saylan ve rauf denktaşın hayatlarından çok etkilenmiştim
zülfü livanelinin 2-3 kitabını okudum müziklerinden aldığım zevki alamadım nedense..
meyra evet senin bellidir
benim de giderek daha oturmaya başladı 3 aşağı 5 yukarı tahmin edebiliyorum gelirimi zaten bir çoğuna taksit yapıyorum..10-12 taksit ödenince de aylık gelirimin en azından minimumu biliyorum.. o yüzden rahatım kafa olarakk
3 gün önce yeni sözleşme imzaladım mali müşavirimle..ordan da biraz fikrim var sizin işle ilgili
10 kişi çalışyorlar epey yoğunlar.. düşündüm çok kazanıyorlardır diye..
Allah senin de müşterilerini arttırsın doğru yolda yemeyi nasip etsin..
al benden de o kadar.. eşim konusunu sorunca ben de söyledim aldı elimden kitabı:)))))
ya bi de ben bilim kurgu ve fantastik kitap okuyamıyorum nedense..
türk yazarları çok seviyorum bir de gerçek hikaye romanlarını seviyorum
bir de biografilere bayılıyorum
türkan saylan ve rauf denktaşın hayatlarından çok etkilenmiştim
zülfü livanelinin 2-3 kitabını okudum müziklerinden aldığım zevki alamadım nedense..
amin canım,cümlemizin inşallah...
bi de biz, muhasebeden ziyade,denetim ve danışmanlık yapıyoruz....
işi az,parası çok,ama paralelinde sorumluluğu da çok...
bende esnaf ve küçük ölçekli şirketler yok,muhasebe olmadığı için...
daha çok büyük firmaların, denetim ve danışmanlığı,uzmanlık alanımız...
gelir çok normalde,ama paralelinde gider de çok...eleman çok,vergi çok....
devlete çalışıyoruz....
ama hiç şikayetçi değilim,Allah devletimize zeval vermesin... :)
farmasi çok geçmiş olsun Allah korusun da bir daha olursa araçların konumunu ve yolu gösterecek b,r kroki çekip bir de araçların hasarını gösterir foto çekmeniz iyi olur sonrası açısından aslında polis tutanak tutar ama şikayetçi olmayınca tutmamış
loveli daha önce görmemişim geçmiş olsun
Elif ŞAFAK'ın politik duruşunu ben de sevmiyorum ama romanlarını seviyorum ilk dönem romanları için dili geneli için de kurgusu sağlam bence ben Murathan MUNGAN'ı da çok severim politik görüş ve hayat tarzına gözümü kapatıyorum galiba
fantastik kurgu ve bilim kurguya bayılırım yüzüklerin efendisini okumakla ile başladı hastalığım bir de benim arkadaşlarım frp oynardı üniversitede hobbit silmarillion, David Eddings'in tüm kitapları, forgatten realm serileri bir tane de hani albino prens vardı ailesinden kaçan bak adını unuttum onun kitapları bilim kurgu da Dune serisinden sonra tıkandım valla
arada deriz halen arkadaşlarla cilt cilt kitap okuduk fantastik diye herkes burun kıvırır bari meydan laurusse okuyaydık da namımız yürüyeydi diye :) sınavlara hazırlanacağım diye bir yıldır kitap okumadım neerdeyse şimdi de elimde Eragon'un dördüncü kitabı miras var
bir de polisiyeye bayılırım . İLyada Odessia yı ben de okudum zaten her tür mitolojiyi severim ama en çok kızılderili mitolojisine hayranım doğaya saygılarından dolayı bu arada açlık oyunları ve taht oyunlarını çok istiyorum okumak hatta taht oyunlarını dün konuştuk arkadaşımla kınadı bizi henüz okumadık diye :) eşim tamamı bitsin öyle okuyacağım diye tutturdu ama ben beklemem muhtemelen
bir mülakat daha kaldı o da bitsin önceliğim kutadgu bilig ve mesnevi olacak bir de Ahmet Ümit'in son iki kitabı ve Taht Oyunları sonra da elime ne geçerse çok özledim kitap okumayı
ilkokul başucu kitabım çocuk kalbiydi çok severek okumuştum sonra da çalıkuşu kaç kere okudum çalıkuşunu bilmem arada Hüseyin Rahmi de okurdum bir de Halikarnas Balıkçısı Uluç Reis
küçük prens i her yaşa tavsiye ediyorum ben bu arada üniversitede bir kere daha okuyun demişti Türk Dili okutmanı haklıymış arada okumak lazımmış
Dsoteyevski Suç ve Ceza ile Budala dışında klasik okumadım galliba ama başlayacağım tekrar Amin Maouluf'un kitaplarını da severim ve tavsiye edebilirim bir de ben eskiden TÜBİTAK Popüler Bilim kitaplarını çok severek okurdum anlamakta zorlansam da bazı şeyleri muhtemelen evinde vardır ama çocuk serisi süper bence eskiden erkek kardeşime alırdım şimdi de arkadaşların çocukalrı büyüsün de alayım diye bekliyorum
çenem düştü kitap deyince efendi gibi okumaya başlayayım da daha çok konuşabileyim
amin canım,cümlemizin inşallah...
bi de biz, muhasebeden ziyade,denetim ve danışmanlık yapıyoruz....
işi az,parası çok,ama paralelinde sorumluluğu da çok...
bende esnaf ve küçük ölçekli şirketler yok,muhasebe olmadığı için...
daha çok büyük firmaların, denetim ve danışmanlığı,uzmanlık alanımız...
gelir çok normalde,ama paralelinde gider de çok...eleman çok,vergi çok....
devlete çalışıyoruz....
ama hiç şikayetçi değilim,Allah devletimize zeval vermesin... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?